Autoverzekering Puttershoek Alle top-verzekeraars op een rijtje


Direct de goedkoopste autoverzekering in Puttershoek vinden en afsluiten? Hedendaags zijn er tientallen verzekeraars. Toonaangevende partijen zijn o.a. Generali en OHRA. Vergelijk alle verzekeraars snel en moeiteloos met onze tool. En dat scheelt je al gauw tientallen euro’s. Hoe doe ik dat? Goedkoop mijn auto verzekeren in Puttershoek? Het premiebedrag hangt af van bijv. soort dekking, privé of zakelijk gebruik plus de hoofdgebruiker. Vul hierboven de gegevens in. Het systeem zoekt binnen 10 seconden tijd een geschikt verzekersinskantoor. Goed om te weten: wij geven geen advies. Met de vergelijkingsmodule kun je zelfstandig – met de door jouw ingevoerde data – een aanbieder kiezen. Kies je voor hoogste beoordeling of juist laagste prijs? Zie ook onze informatie over Autoverzekering Jeep Renegade.

Populaire verzekeraars

Vergelijk alle lokale verzekeraars.

Snel overstappen

Vind een nieuwe autoverzekering zonder veel moeite.

Vergelijken = geld besparen

Speur naar een verzekering met laag tarief, en bespaar vele euro’s per jaar.

Alles wat je wilt weten over de auto verzekeren in Puttershoek Wil je meer weten over hoe dit werkt? Lees hieronder onze handige FAQ.

Mijn huidige verzekering opzeggen, hoe werkt dat?

Van plan om over te stappen? Dan dien je jouw huidige autoverzekering op te zeggen. Kan dit zomaar? Dit kan op de volgende 3 momenten:

1. Als het contract ten einde loopt
Doorgaans sluit je de verzekering af voor 1 jaar. Vanaf dan kun je opzeggen. Let wel eventjes op de opzegtermijn. Deze is vaak 1 maand. Hiermee ben je tijdens het afsluiten akkoord gegaan.

2. Bij overschrijven van auto
Vind er kenteken overschrijving plaats van jouw auto? Dan vervalt het contract. Het exacte moment is de dag van overschrijving. Handig: een vrijwaringsbewijs is hierbij onmisbaar. Dit dient als bewijsstuk.

3. Bij een premieverhoging of wijziging van voorwaarden
Wordt jouw verzekering (en de voorwaarden) aangepast? Schiet het polisbedrag omhoog? Of zijn de voorwaarden op negatieve wijze aangepast? Ook dan mag je opzeggen. Na de informering over de poliswijziging heb je daarvoor een aantal weken de tijd. Let op: lees altijd nog even jouw huidige polisblad door.

Hoe moet ik mijn auto verzekeren?

Wij differentiëren 3 soorten zekerheden beschikbaar. De wettelijke aansprakelijkheid, WA+ of complete all risk. Ieder met zijn eigen voorwaarden

1. WA verzekering Puttershoek
De auto verzekeren met uitsluitende een WA-pakket?Vaak heb je dan alleen recht op uitkering van schade aan derden. Heb jij een ongeval veroorzaakt? Er vindt dan een vergoeding plaats voor schades van anderen die jij hebt veroorzaakt.

2. WA-plus verzekering Puttershoek
Deze variant dekt meer dan standaard WA. Je hebt doorgaans recht op een vergoeding bij schade aan derden, tweezijdige schade, brandschade. Een stuk completer dan WA dus .

3. All-risk autoverzekering Puttershoek
Zorgeloos de weg op met je auto? Kies van voor een all-risk verzekering. Men noemt dit doorgaans volledig casco. Je bent dan verzekerd tegen alle soorten schade. Ook wanneer je een aanrijding zelf veroorzaakt hebt. Een aanrader voor auto’s jonger dan 5 jaar.

All-risk autoverzekering (WA volledig casco) Auto’s van 0 – 5 jaar
Casco beperkt (WA plus polis) Goede auto’s van 6 – 10 jaar
De instap WA Oudere auto’s (10 jaar en ouder)

Welke aanvullende dekkingen zijn er?

Heb jij de voorkeur voor WA of WA plus? Je kunt het nog uitbreiden met een aanvullende autoverzekering Puttershoek. Graag bespreken we de meest populaire:

1. Aanvullende inzittendenverzekeringen
Er zijn twee aspecten die daarbij van belang zijn. Ongevallen-inzittendenverzekering: keert een bedrag uit bij overlijden of blijvende invaliditeit. De 2e optie is schadeverzekering voor inzittenden: dekt de schade aan en van inzittenden.

2. De Rechtsbijstandverzekering
Via de aanvullende dekking rechtsbijstand heb je recht op juridische bijstand na bijv. een ongeluk. Dit kan uitkomst bieden bij een eventuele rechtszaak.

3. Bescherm je No-claim
Sluit je de No-claimbeschermer af? Slim: Elk jaar een keer schade claimen, zonder dat je terugvalt op de bonus/malus ladder. Opmerkelijk: je polis gaat wel in schadevrije jaren naar beneden.

4. Extra pechhulp Puttershoek
Heb je pech onderweg met de auto? Met de pechhulp module kun je met een veilig gevoel de weg op. Je voertuig wordt waar mogelijk direct gerepareerd, indien dat niet mogelijk is; vervangend vervoer! Met een goed gevoel de weg op!

Bonus/Malus-regeling, wat is dat?

Hoe langer zonder schade, hoe lager je premie. Zo werkt de bonus-malus ladder: Heb jij een jaar lang geen schade geclaimd? Dan gaan de maandelijkse lasten omlaag. Dit principe noemen we ook wel no-claimkorting Puttershoek. Heb jij helaas wel een ongeluk gehad? Dan ga je naar beneden, wat resulteert in een hogere premie.

 • Belangrijk: De regels van de bonus/malus ladder variëren erg per verzekering.
 • 1 jaar geen schade = een treetje omlaag. 5 treden omhoog is doorgaans normaal bij schade.
 • Was jij niet verantwoordelijk voor de schade? Dan blijft je positie op de ladder hetzelfde.
 • Claim jij regelmatig een schade bij je verzekeraar? Dan begeef je je in een zogeheten malus-rang, wat kan resulteren in een stijgende premie.
 • Opmerkelijk: Ook als je een relatief kleine schade claimt, zul jij plekken op de ladder zakken.

Wat zijn de maandelijkse kosten autoverzekering Puttershoek?

De maandpremie in Puttershoek kan enorm verschillen per assuradeur. Welke factoren spelen een rol in het maandbedrag? In het lijstje hieronder staan de voornaamste componenten.

 • Je woonplaats (9197FI)
 • Het voertuig waarin je rijdt
 • Geschatte kilometrage
 • Jouw leeftijd als verzekeringnemer
 • Het soort dekking (WA, WA+, All-risk)
 • Eventuele schadevrije jaren
 • Oorspronkelijke cataloguswaarde
 • Aard van het gebruik: Zakelijke en/of privé

Verzekeraars vergelijken; welke spelers doen mee?

Via autoverzekeringregelen.nl vergelijk je een aantal erkende organisaties. Zoals Allsecur, ING Bank en bijv. Zelf. Wij checken puur verzekeraars die recentelijk nog een premie update hebben gegeven. Belangrijk: dit is geen advies. We publiceren echter alleen de premie prijzen in een overzicht.

De gevraagde gegevens ingevuld? Jij kan alle verzekeraars voor Puttershoek verzekeringen indelen op prijs en klant beoordeling. Op basis van eigen inzicht kun je een keuze maken. Belangrijk: controleer altijd de polisvoorwaarden van de betreffende verzekeraar. Dat zijn de geldende voorwaarden. Op deze website vind je ook info over WA-verzekering Unigarant.

autoverzekering Puttershoek


Goedkoopste autoverzekering in Puttershoek afsluiten

Je wil nooit meer betalen dan nodig voor de ‘voordeligste autoverzekering Puttershoek. Hoe zorg ik dat ik een zo laag mogelijke premie betaal? Neem dan deze volgorde in acht.

1. Vul je nummerbord in (zoals KK-504-G).
2. Klik aan wie er het meest gebruik maakt van het voertuig.
3. Ook geboortedatum en adres + postcode wordt gevraagd (11-12-1976).
4. Heb je schadevrije jaren, zo ja hoeveel?
5. Geschatte kilometrage.
6. Kies de juiste dekking.
7. Sorteer de goedkoopste autoverzekeraar uit Puttershoek op laagste prijs en stap direct online over.

anwb verzekering

ANWB

Persoonlijke feedback op rijstijl
Dag en nacht hulp van centrale
Wa, WA+ of Allrisk

ditzo verzekering

Ditzo

Zeer klantgericht
Goede rechtsbijstand
Supersnel geregeld

interpolis verzekering

Interpolis

Volledig aankoopbedrag terug
690.000 klanten gingen je voor
Helder polisblad

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

WA, WA+ & All Risk
Snel online premie berekenen
Duidelijke voorwaarden

inshared verzekering

Inshared

Al meer dan 150.000 klanten
Gemiddeld een 8 op service
Simpele website / account

klaverblad verzekering

Klaverblad

Persoonlijke adviseur
Goede verkeersrechtsbijstand
Gebruiksvriendelijke website

allsecur verzekering

Allsecur

Dagelijks te wijzigen
Ook complete pakketten
Online klantenservice

fbto verzekering

FBTO

Ook in het buitenland
Elke maand aanpasbaar
Supersnel geregeld

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Ook zakelijk mogelijk
Verkeersschadeverzekering
Snel claims indienen

reaal verzekering

Reaal

Persoonlijk aanspreekpunt
Wegslepen na ongeluk
Simpele website / account

unive verzekering

Univé

Korting op pakketten
Ook zakelijke klanten
Supersnel geregeld

ohra verzekering

OHRA

Extra voertuigen toevoegen
No-claimkorting tot wel 82%
Contact via social media


Snel verzekeringspremie in Puttershoek vergelijken voor alle modellen

Welke kosten komen er kijken bij een autoverzekeringsmaatschappij Puttershoek? Dat is natuurlijk niet heel eenvoudig te zeggen. Een belangrijke factor is hoe oud je bent. 23-jarigen hebben te maken met een hogere premie dan mensen van 28 of ouder, die veel no-claim korting hebben opgebouwd. Ook betaal je meer bij een nieuwe auto uit Puttershoek. Assuradeurs overwegen daarnaast onder andere regio (8844LF). Het maandbedrag in Kapellebrug kan heel anders zijn dan voor een Autoverzekering Uddel. Ook het verwachte aantal kilometers (15.001 – 20.000) en het merk/type auto zijn bepalend. De hoogte van jouw premie is dus een vrij ingewikkelde som. Bereken nu zelf jouw premie. Vul o.a. schadevrije jaren, gewenste dekking, huisnummer in, en je ontdekt het in een paar minuten.

Check de verzekeraars in Puttershoek en bespaar vandaag nog In luttele minuten een voordelige autoverzekering afsluiten!