Autoverzekering Fiat 124 Spider Vind de verzekeraar die bij jou pastDe meest goedkope autoverzekering voor jouw Fiat 124 Spider afsluiten, via internet? Tegenwoordig zijn er tientallen verzekeraars. Hierbij kun je denken aan ZLM Verzekeringen en niet te vergeten Roxo. Vergelijk alle verzekeraars snel en zonder moeite via internet. Op die manier bezuinig je vele euro’s. Hoe vind je de goedkoopste verzekering voor jouw 124 Spider? De maandelijkse premie komt tot stand op basis van zaken als schadehistorie, de cataloguswaarde en bijvoorbeeld jouw regio. Vul alle velden hierboven in en ga verder. Je bekijkt dan in luttele minuten de aller-goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Fiat 124 Spider! Let op: wij geven geen advies. Door middel van de vergelijker kun je op eigen houtje – aan de hand van jouw data – een verzekeraar selecteren. Hierbij kun je filteren op de goedkoopste aanbieder. Zie ook onze informatie over Autoverzekering Smart Forfour.

Alle toonaangevende verzekeraars

Alle erkende verzekeraars in 1 overzicht.

Nu oversluiten

Zoek de meest voordelige aanbieder met een paar klikken.

Vergelijken bespaart geld

Bereken voor jou de voordeligste verzekering, en zeg jouw te hoge premie gedag.

FAQ: wat moet ik weten over het verzekeren van de Fiat 124 Spider Heb jij nog vragen over jouw nieuwe verzekering? Bekijk hieronder dan naar relevantie informatie.

Mijn huidige verzekering opzeggen, hoe werkt dat?

Ga je overstappen? Dan dien je jouw huidige autoverzekering op te zeggen. Wanneer kan dat? Er zijn een drietal omstandigheden:

1. Op het einde van contracttermijn
In de regel heeft een polis een looptijd van 1 jaar. Hierna kun je opzeggen. Je hebt wel te maken met een opzegtermijn. Veelal is dat een maand. De voorwaarden van je polis bieden daarover duidelijkheid.

2. Bij een kenteken overschrijving
Verkoop jij de Fiat 124 Spider? Dan vervalt het contract. Dit wordt in gang gezet op de dag van overschrijven. Let op: vergeet niet het vrijwaringsbewijs. Hier kan de verzekeraar om vragen.

3. Als de verzekeraar het contract inhoudelijk wijzigt
Wordt jouw verzekering (en de voorwaarden) aangepast? Is de premie naar een hoger niveau gebracht? Of ervaar je schade door nieuwe regels / constructies? Dan mag jij zelf weten of je wilt opzeggen. Na de informering over de poliswijziging kun je een maand lang opzeggen. Om hiervan zeker te zijn bekijk je actuele voorwaarden.

Welk type dekking past bij mij?

Er bestaan 3 verschillende soorten basisdekkingen voor jouw Fiat 124 Spider. De standaard WA, de uitgebreide WA+ en de volledig casco All-risk. Wat zijn de voorwaarden van deze verschillende dekkingen types?

1. WA-verzekering
Een gebruikte 124 Spider verzekeren met uitsluitende een WA-pakket?Uitsluitend schade aan derden wordt dan vergoed. Ben je schuldig aan een botsing? Dan betaalt jouw verzekeraar schade die de andere partij heeft ondervonden.

2. WA+ Autoverzekering (beperkt)
De WA plus variant biedt veel meer dekking. WA-plus staat bijv. ook garant voor schade door botsing met dieren, diefstal, een sterretje in je voorruit. Schade aan je eigen auto wordt hier dus ook (deels) gedekt.

3. All-risk autoverzekering (bekend als WA volledig casco)
Wil jij geen enkel risico lopen? Maak dan de keuze voor een All-risk verzekering voor je Fiat 124 Spider. Een andere naam is WA volledig casco. De beste dekking haal je met deze polissen. Ook schade veroorzaakt door slippen. Auto’s van 0 tot 5 jaar worden doorgaans allrisk verzekerd.

Auto van 0 – 5 jaar All-risk autoverzekering (WA volledig casco)
Waardevolle auto van 6 – 10 jaar Casco beperkt (WA plus polis)
Oudere auto’s (10 jaar en ouder) Basis WA

Welke aanvullende dekkingen zijn er?

Heb je een keuze gemaakt uit WA, WA+ of Allrisk? Dan zijn er nog extra dekkingen voor de Fiat 124 Spider. Onderstaand geven we hier meer uitleg over:

1. Aanvullende inzittendenverzekeringen
Daarbinnen zijn 2 mogelijkheden. Ongevallen-inzittendenverzekering (OIV): Alle inzittenden zijn verzekerd van een vast bedrag bij blijvende invaliditeit of overlijden. Er is ook een schadeverzekering voor inzittenden: dekt schade aan jou en de passagiers + spullen in de auto.

2. De Rechtsbijstandverzekering
Via de aanvullende dekking rechtsbijstand sta je sterk in (juridische) geschillen n.a.v. een aanrijding / botsing. Handig als je schade wil verhalen bij de verzekeraar van de schuldige partij.

3. No-claim korting
Selecteer jij de no-claimbeschermer? Het overwegen waard: Je mag dan jaarlijks éénmaal schade verhalen, zonder dat je premie omhoog gaat. Let op: het aantal geregistreerde schade vrije jaren daalt wel.

4. Pechhulp dekking
Heb je pech onderweg met de auto? Wees weer onafhankelijk met de pechhulp module. Je voertuig wordt waar mogelijk direct gerepareerd, is dat geen optie? Dan heb je recht op een leenauto. Voor veel mensen is dat erg fijn.

Wat houdt de Bonus/Malus-regeling in?

Hoe minder schade je hebt, hoe lager je premie. Het bonus-malus ladder fenomeen betekent: 12 maanden zonder schade doorgekomen? Dan kan de premie gunstig worden aangepast. We spreken dan over de no-claimkorting. Heb jij helaas wel een ongeluk gehad? Je positie op de ladder daalt dan, waardoor je een hogere premie moet betalen.

 • Feit: De regels van de bonus/malus-trede verschillen nogal per aanbieder.
 • Eén jaar zonder schade betekent een lagere trede. Maar bij een claim stijg je ook gauw (gemiddeld 5 treden).
 • Was je niet de veroorzaker van deze schade? Dan blijft je positie op de ladder hetzelfde.
 • Claim jij regelmatig een schade bij je verzekeraar? Dan begeef je je in een zogeheten malus-rang, wat de premie zal doen toenemen.
 • Goed om te weten: Bij elke schade, groot of klein, daal je een treetje.

Wat betaal ik voor de verzekering van mijn 124 Spider?

De actuele premie voor de Fiat 124 Spider wisselt erg per assuradeur. Maar hoe komt deze premie nu tot stand? Hierna benoemen wij de bekendste onderdelen.

 • Woongebied (stedelijk of platteland) (7830LM)
 • Eigenschappen van het te verzekeren object
 • Het geschatte aantal km’s per jaar
 • Leeftijd (vanaf 26 jaar wordt de premie lager)
 • Het soort dekking (WA, WA+, All-risk)
 • Aantal positieve/negatieve schadevrije jaren
 • Oorspronkelijke cataloguswaarde
 • Type gebruik: B2B of juist B2C voorwaarden

Verzekeringen vergelijken: doen alle bedrijven mee?

Via de vergelijker vergelijk je enkele toonaangevende assuradeurs. Onder andere Delta Lloyd, nowGo en onder andere United Insurance. We bekijken alleen maar verzekeringen die de premies recentelijk nog hebben bijgewerkt. Belangrijk: de uitkomst is onafhankelijk en geen advies. Wij helpen met het vergelijken van de beschikbare verzekeraars.

Heb je het formulier voltooid? Je kunt de uitkomst zelf voor Fiat ordenen op hoogste score of laagste prijzen. Je kunt vervolgens doorklikken naar 1 van de aanbieders. Belangrijk: controleer altijd de polisvoorwaarden van de verzekering. Die informatie is altijd leidend. Wij proberen wel actuele info te verzamelen omtrent bijv. Auto verzekeren bij Centraal Beheer Achmea.

autoverzekering Fiat 124 Spider


Goedkoopste autoverzekering voor Fiat 124 Spider afsluiten

Niemand wil teveel betalen voor het verzekeren van de Fiat 124 Spider. Hoe sluit ik de voordeligste polis af? Volg ons handige 7-stappenplan.

1. Kenteken invoeren (n.b. 99-ZPB-4).
2. Wie zit er doorgaans achter het stuur?
3. Geef je adresgegevens (postcode) en leeftijd in (6-05-1970).
4. Hoeveel jaar rijd je al zonder schade?
5. Het geschatte aantal km’s per jaar.
6. Kies WA, WA+ of All-risk voor Fiat.
7. Filter de verzekeraars op prijs en ga direct verder met bestellen.

anwb verzekering

ANWB

Gratis vervangende auto
Aanschafwaardegarantie
Voor jong en oud geschikt

ditzo verzekering

Ditzo

Tot 75% korting
Eigen herstelnetwerk
Voor jong en oud geschikt

interpolis verzekering

Interpolis

No-Claim Garantie
Veilige AutoModus
Online schade melden

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Tot 3 jaar aanschafprijs
Snel online premie berekenen
Schade melden via internet

inshared verzekering

Inshared

Transparante verzekeraar
Initiatief van achmea
Aanpassen & upgraden

klaverblad verzekering

Klaverblad

Snelle uitbetaling
Duurzame verzekeraar
24/7 schade melden

allsecur verzekering

Allsecur

Onderdeel van Allianz
Wettelijke Aansprakelijkheid
Aanvullende modules

fbto verzekering

FBTO

24/7 FBTO Alarmcentrale
Pechhulp buitenland
24/7 schade melden

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Prettige bonusladder
24 uur per dag hulp
Supersnel geregeld

reaal verzekering

Reaal

Met handige filmpjes
WA , WA+ & Volledig Casco
Handige overstaphulp

unive verzekering

Univé

Handige Univé App
Coöperatieve verzekeraar
Goede hulp & adviezen

ohra verzekering

OHRA

Onderdeel van Delta Lloyd
Voordelig 2e auto verzekeren
Schade melden via internet


Online premie van mijn Fiat 124 Spider berekenen

Hoe zit het met de kosten voor het verzekeren van de 124 Spider? Hieraan liggen verschillende factoren ten grondslag. Een betekenisvolle variabele is hoe oud je bent. Jongeren tot 24 jaar moeten rekening houden met hogere lasten dan mensen van 26 jaar of ouder, die veel no-claim korting hebben opgebouwd. Ook zijn de kosten wat meer bij een dure Fiat 124 Spider. Autoverzekeraars analyseren verder ook factoren als postcodegebied (1919FA). Het tarief in Enkhuizen wijkt vermoedelijk af van een Autoverzekering Gieten. Ook het aantal kilometers (20.001 tot 25.000) en de dagwaarde van de auto tellen mee. De maandpremie hangt dus van veel zaken af. Check wat voor jou de voordeligste is. Voer nu je aantal kilometers per jaar, kenteken, hoofdbestuurder in, en je vindt razendsnel de goedkoopste verzekering.

Bekijk alle Fiat 124 Spider verzekeringen en bespaar vandaag nog Binnen mum van tijd een goedkope autoverzekering voor jouw 124 Spider afsluiten!