Autoverzekering Fiat Barchetta Vind de verzekeraar die bij jou pastOnline de goedkoopste autoverzekering voor jouw Fiat Barchetta vergelijken en afsluiten? Vandaag de dag zijn er flink wat verschillende assuradeurs. Erkende verzekeraars zijn bijvoorbeeld Centraal Beheer en niet te vergeten VOOROP. Vergelijk ze nu snel en eenvoudig via de vergelijkingstool. En dat scheelt je al gauw tientallen euro’s. Wat is nu de goedkoopste verzekering voor mijn Barchetta? De assurantiepremie komt tot stand op basis van bijv. de gewenste dekking, de waarde van je auto en bijvoorbeeld de hoofdgebruiker. Vul alle velden hierboven in en ga verder. Zo vind jij in afzienbare tijd de aller-goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Fiat Barchetta! Opgelet: Dit is geen advies maar een vrijblijvende vergelijking. D.m.v. de vergelijkers kun je op eigen houtje – uitgaande van jouw situatie – een verzekering bekijken. Je kunt de uitkomst rangschikken op prijs. Je vindt hier ook info over Autoverzekering SsangYong Actyon.

Alle toonaangevende autoverzekeringen

Alle populaire verzekeringen onder elkaar.

Vlot oversluiten

Check de goedkoopste verzekeraar binnen een half uur.

Vergelijken = geld besparen

Zoek naar een betaalbare verzekering, en bespaar vele euro’s per jaar.

Veelgestelde vragen over het verzekeren van de Fiat Barchetta Zoek je aanvullende informatie? Bekijk hieronder dan naar relevantie informatie.

Wanneer kan ik opzeggen?

Van plan om over te stappen? Dan wordt het tijd om de verzekeringspolis te beëindigen. Kan ik dat doen wanneer ik wil? Er zijn een drietal omstandigheden:

1. Op het einde van contracttermijn
Vaak sluit je de verzekering af voor 1 jaar. Hierna kun je er vanaf. Je hebt wel te maken met een opzegtermijn. In het algemeen is dat een maand. De voorwaarden van je polis bieden daarover duidelijkheid.

2. Wanneer je jouw auto verkoopt
Vind er kenteken overschrijving plaats m.b.t. jouw Fiat Barchetta? Het contract wordt dan gestopt. Dit wordt in gang gezet op de dag van overschrijven. Let op: bewaar het vrijwaringsbewijs zorgvuldig. Het kan zijn dat je deze moet kunnen laten zien.

3. Bij een premieverhoging of wijziging van voorwaarden
Gaat je huidige verzekering de voorwaarden aanpassen? Wordt de prijs voor je verhoogt? Of zijn er andere veranderingen waar jij hinder van hebt? Opzeggen is dan een rechtsgeldige actie. Na de informering over de poliswijziging heb je daarvoor een aantal weken de tijd. Zie hiervoor ook altijd jouw polisvoorwaarden.

Welke soort dekking moet ik kiezen?

Er bestaan 3 types waarborg types voor de Fiat Barchetta. De standaard WA, de uitgebreide WA+ en de volledig casco All-risk. Wat zijn de voorwaarden van deze verschillende dekkingen types?

1. WA-dekking
Een nieuwe Barchetta verzekeren met alleen WA dekking? Dan staat de verzekeraar alleen garant voor schade aan anderen. Heb jij een ongeval veroorzaakt? Dan betaalt jouw verzekeraar schade veroorzaakt door jouw bij de andere partij.

2. WA+ Autoverzekering (beperkt)
De WA plus variant biedt veel meer dekking. Je kunt een claim indienen voor schade aan derden, brandschade, explosie-schade. Een aardig compleet pakket dus.

3. All-risk autoverzekering (WA volledig casco)
Zorgeloos de weg op met je auto? In dat geval ga je voor de all risk verzekering voor de Fiat Barchetta. In de volksmond ook wel WA volledig casco. Je bent dan verzekerd tegen alle soorten schade. Ook schade veroorzaakt door slippen. Vaak gekozen bij nieuwe autos tot 5 jaar oud.

Nieuwe autos van 0 – 5 jaar volledig casco verzekering
Auto van 6 – 10 jaar WA-plus verzekering (beperkt casco)
Voertuigen ouder dan 10 jaar Standaard WA

Uit welke aanvullende dekkingen kan ik kiezen?

Een basisdekking gekozen? Dan ben je nog niet klaar, er zijn extra dekkingen voor Fiat Barchetta. Lees verder voor meer informatie over deze extra’s:

1. Aanvullende inzittendenverzekeringen
Daarbinnen zijn 2 mogelijkheden. Ongevallen-inzittendenverzekering (OIV): keert een bedrag uit bij overlijden of blijvende invaliditeit. De andere optie is schadeverzekering inzittenden: dekt de schade aan en van inzittenden.

2. Rechtsbijstandverzekeringen
Met behulp van de rechtsbijstand aanvullende dekking sta je sterk in (juridische) geschillen n.a.v. een aanrijding / botsing. Handig als je schade wil verhalen bij de verzekeraar van de schuldige partij.

3. No-claim korting beschermer
Neem je een No-claimbeschermer? Het is het overwegen waard: Per jaar max. 1 keer schade claimen, terwijl je premie niet stijgt. Belangrijk: er vind in een correctie in schadevrije jaren plaats.

4. Pechhulp add-on
Sta je met pech langs de weg? De pechhulp module geeft je een gerust gevoel. Binnen 30 minuten hulp op locatie (reparatie), indien dat niet mogelijk is; vervangend vervoer! Voor veel mensen is dat erg fijn.

Kan ik de Bonus/Malus-regeling gebruiken?

Hoe minder schade je hebt, des te voordeliger kan de premie worden berekend. Dat is de insteek van de bonus-malus ladder: 12 maanden zonder schade doorgekomen? Dan is de verzekeraar blij en betaal je minder premie. No-claimkorting is de term die daarbij hoort. Heb jij helaas wel een ongeluk gehad? Dan ga je naar beneden, waardoor je een hogere premie moet betalen.

 • Neem dit in acht: De richtlijnen m.b.t. de bonus/malus-trede wijken erg af per assuradeur.
 • Eén jaar zonder schade betekent een lagere trede. Echter, bij schade ga je vaak 5 treetjes omhoog.
 • Lag het schade probleem niet aan jouw verantwoordelijkheid? Dan ga je niet naar beneden.
 • Heb je vaak schade? Dan heb je een negatief kortingspercentage, en gaat de maandelijkse premie wat omhoog.
 • Noemenswaardig: Bij elke schade, groot of klein, daal je een treetje.

Hoe hoog is de premie van de verzekering van mijn Barchetta?

Het maandbedrag voor de Fiat Barchetta wijkt erg af per aanbieder. Wil je weten waar het maandtarief vanaf hangt? Hierna benoemen wij de meest cruciale componenten.

 • Regio waarin bestuurder woonachtig is (4194AJ)
 • aanwezigheid van accessoires in je auto
 • De verwachte kilometrage
 • Leeftijd (tot 25 jaar betaal je vaak meer)
 • Het soort dekking (WA, WA+, All-risk)
 • Jouw bonus/malus-positie
 • De auto dagwaarde (of catalogus prijs)
 • Type gebruik: Privé vs. zakelijk gebruik

Hoe werkt dat verzekeringen vergelijken precies?

Via autoverzekeringregelen.nl vergelijk je vertrouwde organisaties. Denk aan AutoWeek, Reaal maar ook SNS. Wij raadplegen alleen maar assuradeurs die de premies recentelijk nog hebben bijgewerkt. Goed om te weten: beschouw dit niet als een advies. We maken uitsluitend een lijst van de verzekeraars inclusief prijs.

Alle benodigde velden ingevuld? Je kunt jouw resultaten voor Fiat rangeren op hoogste score of laagste prijzen. Je kunt vervolgens doorklikken naar 1 van de aanbieders. Verifieer altijd zelf de geldende voorwaarden van de betrokken aanbieder. Die informatie is altijd leidend. Op deze website vind je ook info over Auto verzekeren bij FBTO.

autoverzekering Fiat Barchetta


Goedkoopste autoverzekering voor Fiat Barchetta afsluiten

Je wil nooit meer betalen dan nodig voor de verzekering van je Fiat Barchetta. Hoe sluit ik de voordeligste polis af? Volg ons handige 7-stappenplan.

1. Vul je nummerbord in (n.b. 9-TXG-92).
2. Klik aan wie er het meest gebruik maakt van het voertuig.
3. Voer jouw leeftijd in, postcode, straatnaam en huisnummer (14-09-1985).
4. Hoeveel schadevrije jaren heb je?
5. Hoeveel kilometer je per jaar gaat afleggen.
6. Kies de juiste dekking voor Fiat.
7. Rangschik de uitkomst op prijs en ga direct verder met bestellen.

anwb verzekering

ANWB

Gratis vervangende auto
Dag en nacht hulp van centrale
Goede hulp & adviezen

ditzo verzekering

Ditzo

Zeer klantgericht
Faire schadeafhandeling
Supersnel geregeld

interpolis verzekering

Interpolis

24/7 schade melden
Verrekening met garage
Online schade melden

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Korting met pakketten
Dag & nacht schadehulp
Duidelijke voorwaarden

inshared verzekering

Inshared

Razendsnel afgehandeld
Collectieve insteek
Schade snel afgehandeld

klaverblad verzekering

Klaverblad

Altijd 14-dagen bedenktijd
Goede verkeersrechtsbijstand
Hulp bij overstappen

allsecur verzekering

Allsecur

€ 0,- Eigen risico
Winnaar Web Service Scan
Hoge klantbeoordeling

fbto verzekering

FBTO

Voordelig 2e auto verzekeren
Pechhulp buitenland
Aanpassen & upgraden

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

2e gezinsautoregeling
Schade door rook en brand
Aanvullende dekking

reaal verzekering

Reaal

Persoonlijk aanspreekpunt
Schadegarant bedrijven
Wa, WA+ of Allrisk

unive verzekering

Univé

Tot 80% no-claimkorting
Ook zakelijke klanten
Met aanvullende modules

ohra verzekering

OHRA

Een Delta Lloyd product
Hoge no-claim kortingen
Contact via social media


Eenvoudig premie van de Fiat Barchetta berekenen

Wat zijn de maandelijkse kosten voor de verzekering van mijn Barchetta? Dat hangt van een aantal zaken af. Een welbekende factor is hoe oud je bent. Jongeren tot 24 jaar hebben te maken met een hogere premie dan consumenten met veel ervaring, die veel no-claim korting hebben opgebouwd. Ook is de premie duurder bij een dure Fiat Barchetta. Verzekeringen analyseren verder ook feiten zoals postcode (1326NH). De premie in Gilze is niet exact hetzelfde als voor een Autoverzekering Goes. Ook het geschatte aantal km’s (20.001 – 25.000) en aard van het gebruik (privé of zakelijk) tellen mee. De maandelijkse afschrijving is dus niet zomaar te noemen. Zoek voor jou de voordeligste verzekeraar. Vul o.a. aantal kilometers per jaar, gewenste dekking, schadevrije jaren in, en je vindt razendsnel de goedkoopste verzekering.

Doorzoek Fiat Barchetta verzekeringen en vind de goedkoopste Binnen een paar minuten een autoverzekering voor jouw Barchetta afsluiten!