Autoverzekering SsangYong Actyon Vind de verzekeraar die bij jou pastDe meest goedkope autoverzekering voor jouw SsangYong Actyon vinden en afsluiten? Hedendaags is het aanbod enorm. Bijvoorbeeld ZLM Verzekeringen en natuurlijk Klaverblad. Vergelijk de beschikbare assuradeurs vliegensvlug en moeiteloos met onze tool. Dat bespaart je een hoop geld! Hoe kom ik erachter wat de goedkoopste verzekering is mijn Actyon ? De assurantiepremie wordt berekend door te kijken naar onder andere de gewenste dekking, de aanschafwaarde en bijvoorbeeld jouw geboortedatum. Bovenaan de pagina moet je jouw gegevens invullen. Het systeem zoekt in minder dan 1 minuut de goedkoopste autoverzekeraar voor jouw SsangYong Actyon! Belangrijk: dit is geen advies. Via onze vergelijker heb je de mogelijkheid om – op basis van jouw gegevens – een verzekeraar uitzoeken. Je kunt sorteren op bijvoorbeeld prijs of beoordeling.Je kunt hier ook de premie berekenen van de Autoverzekering Kia Soul.

Alle toonaangevende autoverzekeringen

Gemakkelijk de erkende verzekeraars vergelijken.

Vlot oversluiten

Sluit een nieuwe verzekering af, zonder veel moeite.

Vergelijken loont

Speur naar een verzekering met laag tarief, en zeg jouw te hoge premie gedag.

Veelgestelde vragen over het verzekeren van de SsangYong Actyon Heb jij nog vragen over jouw nieuwe verzekering? Hieronder lees je antwoorden op diverse vragen.

Vanaf wanneer kan ik opzeggen?

Wil je overstappen? Dan moet je jouw huidige contract opzeggen. Wanneer kan dat? Dit kan op de volgende 3 momenten:

1. Contractvervaldatum
Vaak is de duur van een polis ongeveer één jaar. Daarna is overstappen mogelijk. Let wel eventjes op de opzegtermijn. Gebruikelijk is dat een maand. Hiermee ben je tijdens het afsluiten akkoord gegaan.

2. Verkoop van de auto
Verkoop jij jouw SsangYong Actyon? Het contract wordt dan gestopt. Dit gebeurt op moment van kenteken overschrijving. Handig: je vrijwaringsbewijs is erg belangrijk. Hier kan de verzekeraar om vragen.

3. Bij een premieverhoging of wijziging van voorwaarden
Doen er zich wijzigingen voor in je huidige verzekering? Wordt de maandpremie verhoogd? Of zijn er andere veranderingen waar jij hinder van hebt? Ook dan mag je opzeggen. Nadat je op de hoogte bent van een wijziging heb je daarvoor een aantal weken de tijd. Zie hiervoor ook altijd jouw polisvoorwaarden.

Welke soort dekking moet ik kiezen?

Wij maken onderscheid tussen drie categorieëngaranties voor jouw SsangYong Actyon. De standaard WA, de uitgebreide WA+ en de volledig casco All-risk. Maar wat zijn nu exact de verschillen?

1. Wettelijke aansprakelijkheid (WA)
Zo’n Actyon verzekeren met alleen WA dekking? Je bent dan enkel verzekerd voor schade bij de ander. Ben je schuldig aan een botsing? Je verzekeraar behandelt dan schade verwijtbaar aan jouw bij de tegenpartij.

2. WA-plus verzekering (beperkt casco)
Deze variant dekt meer dan standaard WA. Hier kun je ook terecht bij tweezijdige schade, schade door natuurgeweld, explosie-schade. Vaak gekozen bij auto’s van 6 tot 10 jaar

3. WA plus volledig casco (All-risk)
Goed verzekerd met de auto op pad? Dan ben je het beste af met een all-risk verzekering voor jouw SsangYong Actyon. Volledig casco is de benaming van deze optie. Dit is vaak het meest complete pakket. Ook als je die zelf veroorzaakt. Een aanrader voor auto’s jonger dan 5 jaar.

Jonge auto’s van 0 – 5 jaar WA + volledig casco (Allrisk verzekering)
Auto van 6 – 10 jaar Beperkt Casco verzekering (WA+)
Verouderde van 10 jaar of ouder De instap WA

Welke aanvullende dekkingen zijn er?

Heb je een van de basisdekkingen gekozen? Dan zijn er nog extra dekkingen voor de SsangYong Actyon. Alles over deze extra modules lees je hieronder:

1. Inzittendenverzekering
Hierbij heb je onderscheid tussen 2 soorten. Ongevallen-inzittendenverzekering: De verzekering keert een vast bedrag uit, ongeacht wie schuldig is. De 2e optie is schadeverzekering voor inzittenden: vergoedt zowel letselschade als ook materiële schade.

2. De Rechtsbijstandverzekering
Dankzij de aanvullende verzekering voor rechtsbijstand ben je zeker van juridische hulp als je schade hebt. Handig als je schade wil verhalen bij de verzekeraar van de schuldige partij.

3. Bescherm je No-claim
Neem je een No-claimbeschermer? Misschien iets voor jou: Ieder kalenderjaar één keer schade verhalen, zonder dat het invloed heeft op je maandpremie. Goed onthouden: het kost je wel schadevrije jaren in je account.

4. Pechhulp module
Pech met je auto? De pechhulp module geeft je een gerust gevoel. Binnen 30 minuten hulp op locatie (reparatie), of je krijgt tot 3 dagen vervangend vervoer. Voor veel mensen is dat erg fijn.

Wat is de bonus/malus-regeling?

Hoe langer zonder schade, des te voordeliger kan de premie worden berekend. Dat is het principe van de bonus-malus ladder: Geen claims voor schade ingediend het laatste jaar? Dan gaan de maandelijkse lasten omlaag. Dit heet ook wel no-claimkorting. Heb jij echter schade gereden? Je plek op de ladder wordt dan negatief aangepast, waarna je per maand weer wat meer betaalt.

 • Feit: De regels van de bonus/malus ladder variëren erg per aanbieder.
 • Een schadevrij jaar is een trede omlaag. Maar bij een claim stijg je ook gauw (gemiddeld 5 treden).
 • Is het ongeluk niet door jouw toedoen ontstaan? Dan ga je niet naar beneden.
 • Maak je vaak aanspraak bij de verzekeraar na schade? Die malus situatie geeft geen recht op korting, wat kan resulteren in een stijgende premie.
 • Goed onthouden: Bij elke schade, groot of klein, zak je op de ladder.

Welke kosten spelen een rol bij een verzekering voor een Actyon ?

De premie voor de SsangYong Actyon wisselt nogal eens per assuradeur. Uit welke aspecten is het maandbedrag opgebouwd? Op deze pagina vind jij de meest betekenisvolle onderdelen.

 • Jouw woongebied (8157FH)
 • aanwezigheid van accessoires in je auto
 • Geschatte kilometrage
 • Jouw leeftijd als verzekeringnemer
 • De mate van (uitgebreide) dekking
 • Jouw bonus/malus-positie
 • De verzekeringswaarde van de objecten
 • Type gebruik: Business of privé

Hoeveel aanbieders van verzekeringen vergelijken we?

Via autoverzekeringregelen.nl vergelijk je vertrouwde assuradeurs. Denk aan Delta Lloyd, FBTO plus Univé. We onderzoeken uitsluitend verzekeringen waarvan de meest recente premies bekend zijn.Feit: beschouw dit niet als een advies. Wij helpen met het vergelijken van de beschikbare verzekeraars.

De gevraagde gegevens ingevuld? Dan kun je de aanbieders voor SsangYong ordenen op hoogste score of laagste prijzen. Op basis van eigen inzicht kun je een keuze maken. Bekijk altijd de actuele premie van de betrokken assuradeur. Die informatie is altijd leidend. Met deze site kun je wel meer te weten komen over o.a. WA-verzekering Verzekeruzelf.nl.

autoverzekering SsangYong Actyon


Goedkoopste autoverzekering voor SsangYong Actyon afsluiten

Niemand wil teveel betalen voor het verzekeren van de SsangYong Actyon. Hoe sluit ik de beste verzekering af? Bekijk het handige stappenplan.

1. Voer jouw kenteken in (e.g. 1-TXF-77).
2. Klik aan wie er het meest gebruik maakt van het voertuig.
3. Geef je adresgegevens (postcode) en leeftijd in (1-08-1981).
4. Heb je schadevrije jaren, zo ja hoeveel?
5. Kies het geschatte aantal km’s per jaar.
6. Kies een dekkings type voor SsangYong.
7. Rangschik de uitkomst op prijs en ga direct verder met bestellen.

anwb verzekering

ANWB

Gratis vervangende auto
Dag en nacht hulp van centrale
Duidelijke voorwaarden

ditzo verzekering

Ditzo

Scherpe premies
Faire schadeafhandeling
Gemakkelijk opzeggen

interpolis verzekering

Interpolis

Volledig aankoopbedrag terug
Niet voorschieten
Handige App

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Onderdeel van Achmea
Praktische tips veilig rijden
Schade melden via internet

inshared verzekering

Inshared

Unieke Inshared Jaarbeloning
Ook totaalpakketten
Online klantenservice

klaverblad verzekering

Klaverblad

Zelf je garage kiezen
Duurzame verzekeraar
Schade snel afgehandeld

allsecur verzekering

Allsecur

Pechhulp on demand
Korting bij 2e, 3e, 4e auto
Wa, WA+ of Allrisk

fbto verzekering

FBTO

Schade melden via WhatsApp
Maandelijks aanpassen
Goede telefonische service

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Volledige ontzorging
Beoordelingsscore van 7,5+
Contact via social media

reaal verzekering

Reaal

Onafhankelijk adviseur
Schadegarant bedrijven
Aanvullende dekking

unive verzekering

Univé

Schadeherstelbedrijf kiezen
Ook zakelijke klanten
Gemakkelijk opzeggen

ohra verzekering

OHRA

Korting via je werkgever
Gebruiksvriendelijke App
Geld snel op je rekening


Snel premie van de SsangYong Actyon berekenen

Wat is de hoogte van de premie m.b.t. de verzekering van mijn Actyon ? Daarbij komen een heleboel aspecten kijken. Een voorname factor is geboortedatum. Bestuurders van 25 jaar of jonger moeten rekening houden met hogere lasten dan mensen van 26 jaar of ouder, die laag staan op de bonus / malus ladder. Ook schiet de premie omhoog bij een zware SsangYong Actyon. Verzekeringen onderzoeken ook bijv. postcodegebied (3171CI). De hoogte van de polis in Zelhem is anders dan een Autoverzekering Vaassen. Ook het jaarlijkse aantal kilometers (t/m 7.500) en de waarde van je auto hebben invloed. Het maandelijkse bedrag kan dus enorm wisselen. Bereken nu jouw maandlasten. Voer onder andere aantal kilometers per jaar, gewenste dekking, hoofdbestuurder in, en je vergelijkt direct alle grote verzekeraars.

Check de SsangYong Actyon verzekeringen en stap over Binnen no-time een goedkope autoverzekering voor jouw Actyon afsluiten!