Autoverzekering Smart Roadster Autoverzekeringen vergelijken in 2 minutenDe meest goedkope autoverzekering voor jouw Smart Roadster afsluiten, via internet? Momenteel heb je een ruime keuze. Gerespecteerde organisaties zijn bijv. Aon Direct en niet te vergeten Nationale Nederlanden. Vergelijk alle verzekeraars snel en moeiteloos met onze tool. Dat bespaart je een hoop geld! Hoe vind je de goedkoopste verzekering voor jouw Roadster ? Het maandbedrag wordt bepaald door o.a. positie op de bonusladder, de waarde van je auto en jouw woonplaats. Bovenaan de pagina moet je jouw gegevens invullen. Je treft dan binnen 10 seconden tijd de meest goedkope autoverzekeraar voor jouw Smart Roadster! Opgelet: Dit is geen advies maar een vrijblijvende vergelijking. Via onze vergelijker kun je – uitgaande van jouw situatie – een verzekering bekijken. Hierbij kun je filteren op de goedkoopste aanbieder. Je leest hier ook alles over Autoverzekering Kia Sorento.

Alle populaire autoverzekeraars

Vergelijk eenvoudig de beste verzekeraars van Nederland.

Gelijk oversluiten

Zoek de meest voordelige aanbieder zonder veel moeite.

Makkelijk geld besparen

Sluit de voordeligste verzekering af, en zeg jouw te hoge premie gedag.

Praktische informatie over het verzekeren van de Smart Roadster Meer weten over overstappen? Bekijk dan direct de veelgestelde vragen.

Wanneer kan ik opzeggen?

Ook van plan om over te stappen? Dan wordt het tijd om de verzekeringspolis te beëindigen. Op welke momenten is dit mogelijk? Vaak doen mensen dit in 3 situaties:

1. Als het contract ten einde loopt
Gemiddeld genomen duurt een autoverzekering 1 jaar. Hierna is overstappen mogelijk. Je hebt wel te maken met een opzegtermijn. Meestal is dit 1 maand. In de overeenkomst vind je alle voorwaarden.

2. Bij een kenteken overschrijving
Verkoop je de Smart Roadster? Het contract wordt dan gestopt. Het exacte moment is de dag van overschrijving. Handig: een vrijwaringsbewijs is hierbij onmisbaar. Hier kan de verzekeraar om vragen.

3. Bij een premieverhoging of wijziging van voorwaarden
Doen er zich wijzigingen voor in je huidige verzekering? Is de premie naar een hoger niveau gebracht? Of zijn er andere veranderingen waar jij hinder van hebt? Dan mag jij zelf weten of je wilt opzeggen. Na wijziging van de polis wordt je geacht dit binnen korte tijd te doen. Om hiervan zeker te zijn bekijk je actuele voorwaarden.

Welk type dekking past bij mij?

Wij differentiëren 3 categorieënwaarborg types voor de Smart Roadster. Wettelijk aansprakelijkheid, beperkt casco of volledig casco. Elke weer met zijn eigen kenmerken

1. Wettelijke aansprakelijkheid (WA)
Een nieuwe Roadster verzekeren met een WA polis? Dan is alleen schade aan anderen verzekerd. Ben jij onderdeel van een ongeval? Je verzekeraar behandelt dan kosten die de tegenpartij door jouw toedoen heeft.

2. WA-plus verzekering (beperkt casco)
Deze WA+ dekking is stukken uitgebreider. Dit dekt vaak onder andere een sterretje in je voorruit, schade aan derden, brandschade. Gangbaar bij auto’s van 6-10 jaar oud.

3. WA + volledig casco (all risk)
Wil jij geen enkel risico lopen? Dan ben je het beste af met een all-risk verzekering voor jouw Smart Roadster. Men noemt dit doorgaans volledig casco. Je bent dan verzekerd tegen alle soorten schade. Dus ook door schade door vandalisme. Een aanrader voor auto’s jonger dan 5 jaar.

Nieuwe autos van 0 – 5 jaar volledig casco verzekering
Auto van 6 – 10 jaar Casco beperkt (WA plus polis)
Auto ouder dan 10 jaar Basis WA

Uit welke aanvullende dekkingen kan ik kiezen?

Heb jij de voorkeur voor WA of WA plus? Je kunt jouw verzekering uitbreiden met aanvullende dekkingen voor de Smart Roadster. Lees verder voor meer informatie over deze extra’s:

1. Extra Inzittendenverzekering
Daarbinnen zijn 2 mogelijkheden. Ongevallen-inzittendenverzekering (OIV): De verzekering keert een vast bedrag uit, ongeacht wie schuldig is. De andere optie is schadeverzekering inzittenden: dekt de schade aan en van inzittenden.

2. De Rechtsbijstandverzekering
Met behulp van de extra aanvulling in rechtsbijstand heb je recht op juridische bijstand na bijv. een ongeluk. Handig als je schade wil verhalen bij de verzekeraar van de schuldige partij.

3. Korting op No-claim
Kies je voor de No-claim beschermer?Iets voor jou? Per jaar max. 1 keer schade claimen, zonder kostenverhoging of veranderende premie-voorwaarden. Feit: het aantal schadevrije jaren wordt na beneden bijgesteld.

4. Pechhulp add-on
Pech met je auto? Via de pechhulp module heb je altijd hulp. Reparatie ter plekke, vervoer naar een lokale garage, of je krijgt tot 3 dagen vervangend vervoer. Met een goed gevoel de weg op!

Hoe werkt de Bonus/Malus-regeling?

Hoe geringer het aantal schades, hoe gunstiger de premie kan uitvallen. Dat is het principe van de bonus-malus ladder: Geen schade ingediend de afgelopen 12 maand? Dan wordt je beloond met een korting op de premie. Deze actie heet ook wel ‘no-claimkorting’. Wel een schade geclaimd bij je verzekeraar? Je positie op de ladder daalt dan, wat resulteert in een hogere premie.

 • Noemenswaardig: De voorwaarden van de bonus/malus regeling wijken erg af per verzekering.
 • 1 jaar geen schade = een treetje omlaag. Bij een claim kan je helaas zo 5 stappen naar boven gaan.
 • Ben je echter niet zelf verantwoordelijk voor het ongeluk? Er vindt dan vaak geen ladder correctie plaats.
 • Claim je vaak schade? Dan begeef je je in een zogeheten malus-rang, en betaal je extra toeslag.
 • Neem dit in acht: De hoogte van de claim speelt geen rol, altijd val je terug op de bonus/malus ladder.

Hoe hoog zijn de premie-kosten van een Roadster ?

De hoogte van de premies voor een Smart Roadster verschilt nogal per assuradeur. Uit welke aspecten is het maandbedrag opgebouwd? Graag noemen we de belangrijkste componenten.

 • Regio waarin bestuurder woonachtig is (9305GE)
 • Natuurlijk de auto waar het om gaat
 • Het verwachte aantal kilometers per jaar
 • Jouw leeftijd (geboortejaar)
 • De gekozen (aanvullende) dekking
 • Jouw schadeverleden
 • De verzekeringswaarde van de objecten
 • Aard van het gebruik: Privé vs. zakelijk gebruik

Welke verzekeringen vergelijken wij?

Via autoverzekeringregelen.nl vergelijk je bekende autoverzekeringen. Zoals Centraal Beheer, ING Bank en onder andere De Zeeuwse. Wij controleren uitsluitend aanbieders waarvan de actuele voorwaarden openbaar zijn. Goed om te weten: wij geven geen advies. De tool maakt enkel een vergelijking van de verzekeraars.

Alle benodigde velden ingevuld? Je kunt jouw resultaten voor Smart sorteren op maandpremie of prijs/kwaliteitverhouding. Je kunt vervolgens doorklikken naar 1 van de aanbieders. Check altijd de voorwaarden van de aangaande organisatie. Die informatie is altijd leidend. Wij proberen wel actuele info te verzamelen omtrent bijv. WA-verzekering Promovendum.

autoverzekering Smart Roadster


Goedkoopste autoverzekering voor Smart Roadster afsluiten

Niemand wil teveel betalen voor het verzekeren van de Smart Roadster. Hoe sluit ik de beste verzekering af? Bekijk de onderstaande 7 stappen.

1. Nummerbord invullen (zoals 79-ZPB-6).
2. Geef aan wie er voornamelijk in de auto rijdt.
3. Geef je adresgegevens (postcode) en leeftijd in (9-11-1976).
4. Heb je schadevrije jaren, zo ja hoeveel?
5. Het verwachte aantal kilometers per jaar.
6. Kies je (aanvullende) dekking voor Smart.
7. Sorteer de aanbieders op prijs en sluit alles direct online af.

anwb verzekering

ANWB

24/7 hulp Alarmcentrale
Dag en nacht hulp van centrale
Jaarlijks opzegbaar

ditzo verzekering

Ditzo

Schade melden via App
Goede rechtsbijstand
Handige overstaphulp

interpolis verzekering

Interpolis

No-Claim Garantie
Verrekening met garage
24/7 schade melden

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Handige WhatsApp-service
Hoge klantenbeoordeling
Goede telefonische service

inshared verzekering

Inshared

Staat 24/7 voor je klaar
Ook totaalpakketten
Snel online afsluiten

klaverblad verzekering

Klaverblad

Snelle uitbetaling
Veel vrijheid en keuzes
Supersnel geregeld

allsecur verzekering

Allsecur

Vervangend vervoer
Wettelijke Aansprakelijkheid
Goede telefonische service

fbto verzekering

FBTO

Ook in het buitenland
Optie verkeersrechtsbijstand
Schade melden via internet

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Ook zakelijk mogelijk
Tot 85% korting
Helder polisblad

reaal verzekering

Reaal

Met handige filmpjes
Schadegarant bedrijven
Helder polisblad

unive verzekering

Univé

Uitstekend bereikbaar
Optie rechtshulp-verkeer
Eenvoudige procedures

ohra verzekering

OHRA

Klantgerichte verzekeraar
Gebruiksvriendelijke App
14 dagen bedenktijd


Eenvoudig premie van de Smart Roadster berekenen

Wat zijn de maandelijkse kosten voor de autoverzekering van de Roadster ? Hieraan liggen verschillende factoren ten grondslag. Een vrij cruciaal aspect is jouw leeftijd. Jongeren t/m 23 hebben te dealen met een hoger tarief dan ervaren bestuurders, die soms ook al schadevrije jaren opgebouwd hebben. Ook liggen de kosten doorgaans hoger bij een jonge Smart Roadster. Verzekeringen analyseren verder ook bijv. adresgegevens (4144JB). Het maandbedrag in s-heerenberg is anders dan een Autoverzekering Vaals. Ook de kilometrage (30.001 en meer) en aard van het gebruik (privé of zakelijk) tellen mee. Het maandelijkse bedrag is voor elke bestuurder weer anders. Verzekeringen vergelijken is zo gepiept. Voer nu je hoofdbestuurder, schadevrije jaren, kenteken in, en je vergelijkt direct alle grote verzekeraars.

Bekijk alle Smart Roadster verzekeringen en vind de goedkoopste In 2 minuten een nieuwe autoverzekering voor jouw Roadster afsluiten!