Autoverzekering Fiat Palio Eenvoudig verzekeringen vergelijkenEen goedkope autoverzekering voor jouw Fiat Palio afsluiten? Momenteel is het aanbod enorm. Gerespecteerde organisaties zijn bijv. Generali en VKG. Vergelijk alle verzekeraars snel en moeiteloos via autoverzekeringregelen.nl. Besparen op je maandpremie is zo gepiept. Hoe achterhaal ik de goedkoopste autoverzekering voor de Palio ? De assurantiepremie wordt bepaald door onder andere schadevrije jaren, het aantal km’s dat je rijdt en bijvoorbeeld demografische gegevens. Vul hierboven de gegevens in. De vergelijker vindt binnen mum van tijd de aller-goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Fiat Palio! Belangrijk: dit is geen advies. Door het gebruik van vergelijkers kun je – op basis van jouw gegevens – een verzekering bekijken. Je kunt de uitkomst rangschikken op prijs. Je leest hier ook alles over Autoverzekering Subaru XV.

Alle populaire verzekeraars

Gemakkelijk de erkende verzekeraars vergelijken.

Vlug overstappen

Vind een nieuwe autoverzekering zonder veel moeite.

Vergelijken = geld besparen

Zoek naar een betaalbare verzekering, en betaal lage prijzen per maand.

Alles wat je wilt weten over het verzekeren van de Fiat Palio Heb jij nog vragen over jouw nieuwe verzekering? Lees hieronder onze handige FAQ.

Wanneer kan ik mijn autoverzekering opzeggen?

Overstappen naar een nieuwe aanbieder? Dan beëindig je eerst de huidige polis. Benieuwd wanneer dat een optie is? Vaak doen mensen dit in 3 situaties:

1. Einde contracttermijn
Gebruikelijk heeft een polis een looptijd van 1 jaar. Na het eerste jaar kun je opzeggen. Let wel eventjes op de opzegtermijn. Gemiddeld genomen is dit één maand. Tijdens het afsluiten ben je daarmee akkoord gegaan.

2. Bij de verkoop van je auto
Neem je afstand van jouw Fiat Palio? dan beëindigt de overeenkomst. Dit gebeurt op moment van kenteken overschrijving. Handig: een vrijwaringsbewijs is hierbij onmisbaar. Hier kan de verzekeraar om vragen.

3. Wanneer de voorwaarden wijzigen
Zijn de voorwaarden van jouw verzekering veranderd? Wordt de maandpremie verhoogd? Of zijn er andere veranderingen waar jij hinder van hebt? Ook dan mag je opzeggen. Na de informering over de poliswijziging wordt je geacht dit binnen korte tijd te doen. Ook hier geldt: check de actuele voorwaarden.

Kies ik voor WA, WA+ of All Risk?

Wij distantiëren drie ordes van waarborg types voor jouw vertrouwde Fiat Palio. All Risk, de basis WA en de WA PLUS (beperkt casco). Hoe verhouden deze precies?

1. WA-verzekering
Je Palio verzekeren d.m.v. een wettelijke aansprakelijkheids polis? De schade aan andere voertuigen is dan verzekerd. Ben jij onderdeel van een ongeval? Er vindt dan een vergoeding plaats voor de eventuele kosten bij de tegenpartij.

2. WA-plus verzekering (beperkt casco)
Deze variant dekt meer dan standaard WA. WA+ dekt ook o.a. schade door natuurgeweld, explosie-schade, tweezijdige schade. Gangbaar bij auto’s van 6-10 jaar oud.

3. All-risk autoverzekering (bekend als WA volledig casco)
Wil je alle risico’s volledig afdekken? Sluit dan een all-risk verzekering af voor jouw Fiat Palio. Men noemt dit doorgaans volledig casco. De beste dekking haal je met deze polissen. Dus ook schade ten gevolge van een technisch mankement. Een aanrader voor auto’s jonger dan 5 jaar.

Nieuwe autos van 0 – 5 jaar All-risk autoverzekering (WA volledig casco)
Goede auto’s van 6 – 10 jaar WA-plus verzekering (beperkt casco)
Oudere auto’s (10 jaar en ouder) Normale WA-polis

Uit welke aanvullende dekkingen kan ik kiezen?

Een basisdekking gekozen? Dan zijn er een aantal aanvullende modules voor de Fiat Palio. Hieronder vind je de meest belangrijke:

1. Aanvullende Inzittendenverzekering
Daarbinnen zijn 2 mogelijkheden. De ongevallenverzekering voor inzittenden: keert uit bij structurele invaliditeit of overlijden, ongeacht de schuldvraag. Doorgaans kun je ook kiezen voor een schadeverzekering voor inzittenden: dekt de schade aan en van inzittenden.

2. Een Rechtsbijstandverzekering
Wees slim: met rechtsbijstand aanvullende dekking heb je recht op juridische bijstand na bijv. een ongeluk. Ideaal bij een conflict over je auto.

3. No-claim korting beschermer
Kies je voor de No-claim beschermer?Misschien iets voor jou: Je mag dan jaarlijks éénmaal schade verhalen, zonder dat je premie omhoog gaat. Opmerkelijk: het kost je wel schadevrije jaren in je account.

4. Extra pechhulp
Pech met je auto? Wees weer onafhankelijk met de pechhulp module. Reparatie vindt doorgaans binnen 24 uur plaats, of er wordt vervangend vervoer geregeld. In veel situatie is dat een uitkomst.

Kan ik de Bonus/Malus-regeling gebruiken?

Hoe meer schadevrije jaren, hoe gunstiger de premie kan uitvallen. Zo werkt de bonus-malus ladder: Geen schade ingediend de afgelopen 12 maand? De premie kan dan positief worden gecorrigeerd. Dit principe noemen we ook wel no-claimkorting. Heb je een ongelukje gehad? Dan gaat jouw positie op de ladder naar beneden, en je maandpremie gaat omhoog.

 • Interessant: De protocollen van de bonus/malus regeling lopen uiteen per aanbieder.
 • Een schadevrij jaar is een trede omlaag. Bij een claim kan je helaas zo 5 stappen naar boven gaan.
 • Ben je echter niet zelf verantwoordelijk voor het ongeluk? Dan blijft je positie op de ladder hetzelfde.
 • Claim jij regelmatig een schade bij je verzekeraar? Dat betekent een malus-situatie, en betaal je extra toeslag.
 • Neem dit in acht: Ook als je een relatief kleine schade claimt, wordt jouw plek negatief aangepast.

Hoe hoog zijn de premie-kosten van een Palio ?

De actuele premie voor de Fiat Palio wijkt erg af per autoverzekeraar. Wil je weten waar het maandtarief vanaf hangt? Je vindt hieronder de voornaamste elementen.

 • Woongebied (stedelijk of platteland) (2566HG)
 • Natuurlijk de auto waar het om gaat
 • De verwachte kilometrage
 • Leeftijd (vanaf 26 jaar wordt de premie lager)
 • Dekking + aanvullende modules
 • Eventuele schadevrije jaren
 • Oorspronkelijke cataloguswaarde
 • Aard van het gebruik: B2B of juist B2C voorwaarden

Verzekeringen vergelijken: doen alle bedrijven mee?

Aan de hand van de tool vergelijk je een aantal erkende aanbieders. Voorbeelden zijn Allianz, HEMA en bijv. SNS. We bekijken slechts autoverzekeringen waarvan de meest recente premies bekend zijn.Let wel: dit is geen advies. We maken uitsluitend een lijst van de verzekeraars inclusief prijs.

Heb je alle details ingevuld? Jij kan alle verzekeraars voor Fiat ordenen op reviews of bijvoorbeeld goedkoopste prijs. Op basis van eigen inzicht kun je een keuze maken. Belangrijk: controleer altijd de polisvoorwaarden van de gekozen aanbieder. Dat zijn de geldende voorwaarden. Op deze website vind je ook info over Auto verzekeren bij Klaverblad.

autoverzekering Fiat Palio


Goedkoopste autoverzekering voor Fiat Palio afsluiten

Niemand wil teveel betalen voor het verzekeren van de Fiat Palio. Hoe ben ik verzekerd van de laagste prijs? Volg ons handige 7-stappenplan.

1. Kenteken invoeren (n.b. 9-TPB-14).
2. Selecteer wie de hoofdbestuurder is.
3. Geef je postcodegegevens in + geboortedatum (1-06-1962).
4. Selecteer het aantal schadevrije jaren.
5. Hoeveel KM verwacht je te rijden per jaar?
6. Maak een keuze uit WA, beperkt casco of volledig casco voor Fiat.
7. Rangschik de uitkomst op prijs en sluit alles direct online af.

anwb verzekering

ANWB

Persoonlijke feedback op rijstijl
Via WhatsApp bereikbaar
Gemakkelijk opzeggen

ditzo verzekering

Ditzo

Schade melden via App
Schade inzittenden
Snel schade melden

interpolis verzekering

Interpolis

Focus op preventie
Veilige AutoModus
Hoge klantbeoordeling

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Zelf eigenrisico kiezen
Dag & nacht schadehulp
Schade melden via internet

inshared verzekering

Inshared

Staat 24/7 voor je klaar
Voor het hele gezin
Aanvullende dekking

klaverblad verzekering

Klaverblad

Zelf je garage kiezen
Actief sinds 1850
Binnen 10 minuten claimen

allsecur verzekering

Allsecur

Thuisbrengservice
Ook complete pakketten
Diverse modules kiezen

fbto verzekering

FBTO

Schade melden via WhatsApp
Snel online afsluiten
Gebruiksvriendelijke website

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Persoonlijke schademanager
Interessante pakketkorting
Supersnel geregeld

reaal verzekering

Reaal

Met handige filmpjes
Goed Geregeld Pakket
Contact via social media

unive verzekering

Univé

Uitstekend bereikbaar
Ook zakelijke klanten
Simpele website / account

ohra verzekering

OHRA

Extra voertuigen toevoegen
Gebruiksvriendelijke App
Wa, WA+ of Allrisk


Eenvoudig premie van de Fiat Palio berekenen

Welke kosten komen er kijken bij een verzekering voor de Palio ? Dat wordt bepaald door verschillende variabelen. Een invloedrijke variabele is het jaartal van geboorte. 20-jarigen hebben te maken met een hogere premie dan meer ervaren automobilisten, die over een gunstige bonus trede beschikken. Ook liggen de kosten doorgaans hoger bij een nieuwe Fiat Palio. Verzekeraars kijken ook naar bijv. regio (6229JG). De maandpremie in Krimpen aan den IJssel is niet exact hetzelfde als voor een Autoverzekering Groningen. Ook het aantal kilometers (25.001 tot 30.000) en natuurlijk de dekking tellen mee. De maandelijkse afschrijving hangt dus van veel zaken af. Bereken nu jouw maandlasten. Voer nu je gewenste dekking, aantal kilometers per jaar, postcode in, en je vergelijkt direct alle grote verzekeraars.

Bekijk alle Fiat Palio verzekeringen en vind de goedkoopste Binnen een paar minuten een autoverzekering voor jouw Palio afsluiten!