Autoverzekering Subaru XV Autoverzekeringen vergelijken in 2 minutenDe meest goedkope autoverzekering voor jouw Subaru XV afsluiten, via internet? Momenteel zijn er flink wat verschillende assuradeurs. Bijvoorbeeld Generali en uiteraard ook ZEKUR. Vergelijk de beschikbare assuradeurs vliegensvlug en probleemloos via de vergelijkingstool. Besparen op je maandpremie is zo gepiept. Hoe sluit ik ‘m af, de goedkoopste verzekering voor mijn XV ? De maandelijkse premie komt tot stand op basis van o.a. dekking, aanvullende modules, type auto en bijvoorbeeld de hoofdgebruiker. Voer jouw details hierboven in. Je bekijkt dan in luttele minuten de best beoordeelde / goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Subaru XV! Vergeet niet dat deze website geen advies geeft. Gebruik je onze vergelijker dan heb je de mogelijkheid om – uitgaande van jouw situatie – een verzekeraar selecteren. Hierbij kun je filteren op de goedkoopste aanbieder. Bekijk ook onze pagina over Autoverzekering Lancia Thesis.

Alle populaire autoverzekeraars

Toonaangevende aanbieders snel & eenvoudig vergelijken.

Vlot oversluiten

Vind een nieuwe autoverzekering zonder veel moeite.

Makkelijk geld besparen

Speur naar een verzekering met laag tarief, en bespaar vele euro’s per jaar.

Alles wat je wilt weten over het verzekeren van de Subaru XV Heb jij nog vragen over jouw nieuwe verzekering? Neem dan de FAQ door die hieronder te vinden is.

Hoe werkt het opzeggen van mijn verzekering?

Ga je overstappen? Zeg dan altijd je eigen auto-polis op. Kan dit zomaar? Grofweg zijn hiervoor 3 situaties:

1. Einde contracttermijn
Normaliter heeft een polis een looptijd van 1 jaar. Vanaf dan kun je het ontbinden. Neem de opzegtermijn in acht. Vaak is dit 1 maand. In de polisvoorwaarden staat dat duidelijk beschreven.

2. Bij de verkoop van je auto
Verkoop je de Subaru XV? Dan vervalt het contract. Dit proces wordt gestart na de kenteken overschrijving. Tip: je vrijwaringsbewijs is erg belangrijk. Dit dient als bewijsstuk.

3. Zodra er iets in jouw polis verandert
Zijn de voorwaarden van jouw verzekering veranderd? Wordt de maandpremie verhoogd? Of wordt de polis voor jou negatief gewijzigd? Dan mag jij zelf weten of je wilt opzeggen. Na wijziging van de polis kan je dat binnen een paar weken regelen. Ook hier geldt: check de actuele voorwaarden.

WA of All Risk?

Wij maken onderscheid tussen drie categorieënautoverzekeringen voor de Subaru XV. WA, WA + beperkt casco en WA + volledig casco (allrisk). Wat zijn de voorwaarden van deze verschillende dekkingen types?

1. WA
Een gebruikte XV verzekeren d.m.v. een wettelijke aansprakelijkheids polis? Vaak heb je dan alleen recht op uitkering van schade aan derden. Dus rijd je tegen een andere auto aan? Dan betaalt jouw verzekeraar schade verwijtbaar aan jouw bij de tegenpartij.

2. WA + beperkt casco
Bij WA + heb je veel meer claim mogelijkheden. Hier kun je ook terecht bij een sterretje in je voorruit, explosie-schade, schade door botsing met dieren. Schade aan je eigen auto wordt hier dus ook (deels) gedekt.

3. All-risk autoverzekering (bekend als WA volledig casco)
Wil je alle risico’s volledig afdekken? Kies van natuurlijk All-risk voor Subaru XV. Dit wordt ook wel WA + volledig casco genoemd. De beste dekking haal je met deze polissen. Ook als je die zelf veroorzaakt. Een aanrader voor auto’s jonger dan 5 jaar.

Auto’s van 0 – 5 jaar All-risk autoverzekering (WA volledig casco)
Auto’s van 6 – 10 jaar WA-plus verzekering (beperkt casco)
Oudere auto’s (10 jaar en ouder) Standaard WA

Kan ik uitbreiden met aanvullende dekkingen?

Heb je de beperkte of volledige casco gekozen? Dan zijn er een aantal aanvullende modules voor de Subaru XV. Lees verder voor meer informatie over deze extra’s:

1. Extra Inzittendenverzekering
Daarbinnen zijn 2 mogelijkheden. Ongevallen-inzittendenverzekering (OIV): Keert alleen vast bedrag uit bij overlijden of invaliditeit. Je kunt ook kiezen voor de schadeverzekering voor inzittenden: voorkomt dat een ongeluk leidt tot een financiële strop.

2. Rechtsbijstandverzekering toevoegen
Met behulp van de extra aanvulling in rechtsbijstand sta je sterk in (juridische) geschillen n.a.v. een aanrijding / botsing. Juridische hulp is doorgaans erg duur, en hiermee voorkom je hoge kosten.

3. Bescherm je No-claim
Selecteer jij de no-claimbeschermer? Een uitkomst: Je mag dan jaarlijks éénmaal schade verhalen, terwijl je premie niet stijgt. Belangrijk: het kost je wel schadevrije jaren in je account.

4. Pechhulp module
Sta je met pech langs de weg? Via de pechhulp module heb je altijd hulp. Binnen 30 minuten hulp op locatie (reparatie), indien dat niet mogelijk is; vervangend vervoer! Met een goed gevoel de weg op!

Kan ik de Bonus/Malus-regeling gebruiken?

Hoe langer zonder schade, des te minder premie moet je betalen. Zo werkt de bonus-malus ladder: Een heel jaar schadevrij gereden? Dan wordt je beloond met een korting op de premie. We spreken dan over de no-claimkorting. Heb jij echter schade gereden? Dan zul je een trede dalen op de ladder, en betaal je weer meer premie.

 • Interessant: De richtlijnen m.b.t. de bonus/malus-regeling wisselen nogal eens per autoverzekering.
 • 1 jaar geen schade = een treetje omlaag. Je kan bij een ongeluk echter zo 5 treden omhoog gaan.
 • Was je niet de veroorzaker van deze schade? Dan blijft je positie op de ladder hetzelfde.
 • Maak je vaak aanspraak bij de verzekeraar na schade? Die malus situatie geeft geen recht op korting, en gaat de maandelijkse premie wat omhoog.
 • Goed onthouden: Ook als je een relatief kleine schade claimt, daal je een treetje.

Wat kost de verzekering van mijn XV ?

Het maandbedrag voor de Subaru XV wisselt erg per assuradeur. Welke factoren spelen een rol in het maandbedrag? De opsomming hierna bevat de belangrijkste componenten.

 • de postcode van de regelmatige bestuurder (2861EJ)
 • Kenmerken van je voertuig (merk, gewicht etc)
 • Hoeveel km’s je ongeveer per jaar rijdt
 • De leeftijd van de regelmatige bestuurder
 • Het soort dekking (WA, WA+, All-risk)
 • Aantal schadevrije jaren
 • De cataloguswaarde van de auto
 • Type gebruik: Privé vs. zakelijk gebruik

Welke verzekeringen vergelijken wij?

Via de vergelijker vergelijk je enkele toonaangevende organisaties. Onder andere Delta Lloyd, InShared of VOOROP. We doorzoeken uitsluitend assuradeurs die de premies recentelijk nog hebben bijgewerkt. Neem dit in acht: beschouw dit niet als een advies. We publiceren echter alleen de premie prijzen in een overzicht.

De gevraagde gegevens ingevuld? Dan kun je de aanbieders voor Subaru indelen op maandpremie of prijs/kwaliteitverhouding. U kunt op basis hiervan zelfstandig een keuze maken. Zie altijd de actuele voorwaarden van de aangaande verzekering. Deze zijn altijd leidend.Met deze site kun je wel meer te weten komen over o.a. WA-verzekering ING.

autoverzekering Subaru XV


Goedkoopste autoverzekering voor Subaru XV afsluiten

Jij wil natuurlijk niet teveel betalen voor de verzekering van jouw Subaru XV. Hoe sluit ik de beste verzekering af? Gebruik deze handige stappen.

1. Vul je nummerbord in (zoals 4-TZL-72).
2. Wie gebruikt de auto het meest?
3. Voer je geboortedatum, postcode + huisnummer in (14-01-1986).
4. Selecteer het aantal schadevrije jaren.
5. De geschatte kilometrage per jaar.
6. Kies WA, WA+ of All-risk voor Subaru.
7. Sorteer de verzekeringen op prijs en regel alles direct online.

anwb verzekering

ANWB

Eerste jaar extra ledenkorting
Aanschafwaardegarantie
Snel schade melden

ditzo verzekering

Ditzo

Zeer klantgericht
Goede rechtsbijstand
Geld snel op je rekening

interpolis verzekering

Interpolis

Alles in één Polis
690.000 klanten gingen je voor
Simpele website / account

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Korting met pakketten
Schade in 3 stappen regelen
Schade snel afgehandeld

inshared verzekering

Inshared

Snel groeiende verzekeraar
Ook totaalpakketten
Hoge klantbeoordeling

klaverblad verzekering

Klaverblad

Gewoon goede verzekering
Actief sinds 1850
Jaarlijks opzegbaar

allsecur verzekering

Allsecur

Onderdeel van Allianz
Score: beoordeeld met 8+
Hoge klantbeoordeling

fbto verzekering

FBTO

24/7 FBTO Alarmcentrale
Pechhulp binnenland
Hulp bij het afsluiten

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

2 jaar nieuwwaarde bij allrisk
24 uur per dag hulp
Simpele website / account

reaal verzekering

Reaal

Telefonische hulplijn
SOS International
Voor jong en oud geschikt

unive verzekering

Univé

Uitstekend bereikbaar
Snel schadeherstel
Diverse modules kiezen

ohra verzekering

OHRA

Onderdeel van Delta Lloyd
Superhandige App
Met aanvullende modules


Goedkoopste premie van de Subaru XV berekenen

Wat betaal ik per maand bij een verzekering voor de XV ? Dat wordt bepaald door verschillende variabelen. Een vrij cruciale variabele is geboortejaar. Jongeren t/m 23 moeten rekening houden met hogere lasten dan mensen van 26 jaar of ouder, die laag staan op de bonus / malus ladder. Ook zijn de kosten wat meer bij een kostbare Subaru XV. Verzekeringen houden ook rekening met aspecten als adresgegevens (4896IL). De premie in Opende is anders dan een Autoverzekering Venlo. Ook het verwachte aantal kilometers (12.001 tot 15.000) en natuurlijk de dekking tellen mee. De hoogte van jouw premie hangt dus van veel zaken af. Check wat voor jou de voordeligste is. Voer nu je kenteken, schadevrije jaren, hoofdbestuurder in, en je vergelijkt direct alle grote verzekeraars.

Bekijk alle Subaru XV verzekeringen en stap over Binnen een paar minuten een autoverzekering voor jouw XV afsluiten!