Autoverzekering Fiat Sedici Eenvoudig verzekeringen vergelijkenDe aller-goedkoopste autoverzekering voor de Fiat Sedici afsluiten? Momenteel heb je een ruime keuze. Toonaangevende partijen zijn o.a. Bruns ten Brink en niet te vergeten Turien & Co. Vergelijk alle aanbieders vlug en eenvoudig via autoverzekeringregelen.nl. En dat scheelt je al gauw tientallen euro’s. Hoe achterhaal ik de goedkoopste autoverzekering voor de Sedici ? Het premiebedrag wordt bepaald door bijv. de gewenste dekking, de waarde van je auto plus jouw regio. Vul hierboven de gegevens in. Je checkt dan in afzienbare tijd de meest goedkope autoverzekeraar voor jouw Fiat Sedici! Goed om te weten: wij geven geen advies. Door het gebruik van vergelijkers kun je op eigen houtje – met de door jouw ingevoerde data – een verzekeraar selecteren. Je kunt de uitkomst rangschikken op prijs. Je leest hier ook alles over Autoverzekering Suzuki Grand Vitara.

Erkende autoverzekeraars

Alle erkende verzekeraars in 1 overzicht.

Rap overstappen

Vind een nieuwe autoverzekering met weinig inspanning.

Bespaar vele euro's

Kies de meest voordelige verzekeraar, en bespaar vele euro’s per jaar.

Veelgestelde vragen over het verzekeren van de Fiat Sedici Zoek je aanvullende informatie? Neem dan de FAQ door die hieronder te vinden is.

Vanaf wanneer kan ik opzeggen?

Wil jij op een nieuwe aanbieder overstappen? Dan wordt het tijd om de verzekeringspolis te beëindigen. Kan dit zomaar? Vaak doen mensen dit in 3 situaties:

1. Als het contract ten einde loopt
Meestal neem je een verzekering voor een jaar. Na het eerste jaar kun je het ontbinden. Let wel eventjes op de opzegtermijn. Normaliter is dit één maand. Hiermee ben je tijdens het afsluiten akkoord gegaan.

2. Verkoop van de auto
Neem je afstand van jouw Fiat Sedici? dan beëindigt de overeenkomst. Dit wordt in gang gezet op de dag van overschrijven. Tip: bewaar het vrijwaringsbewijs zorgvuldig. Hier kan de verzekeraar om vragen.

3. Wanneer de voorwaarden wijzigen
Doen er zich wijzigingen voor in je huidige verzekering? Wordt de premie verhoogd? Of zijn er andere veranderingen waar jij hinder van hebt? Ook dan mag je jouw polis beëindigen. Nadat je schriftelijk op de hoogte bent gebracht, kan je dat binnen een paar weken regelen. Ook hier geldt: check de actuele voorwaarden.

Hoe moet ik mijn auto verzekeren?

Er zijn 3 types waarborg types voor jouw Fiat Sedici. Wettelijk aansprakelijkheid, beperkt casco of volledig casco. Ieder met zijn eigen voorwaarden

1. WA-verzekering
Een nieuwe Sedici verzekeren met alleen WA dekking? De schade aan andere voertuigen is dan verzekerd. Heb jij een ongeval veroorzaakt? Jouw assuradeur betaalt dan schade die de andere partij heeft ondervonden.

2. WA-plus verzekering (beperkt casco)
Deze WA+ dekking is stukken uitgebreider. WA+ dekt ook o.a. brandschade, schade door natuurgeweld, explosie-schade. Een aardig compleet pakket dus.

3. WA plus volledig casco (All-risk)
Wil jij geen enkel risico lopen? Dan ben je het beste af met een all-risk verzekering voor jouw Fiat Sedici. Een andere naam is WA volledig casco. Dit is vaak het meest complete pakket. Dus ook schade ten gevolge van een technisch mankement. Auto’s van 0 tot 5 jaar worden doorgaans allrisk verzekerd.

Auto van 0 – 5 jaar All-risk autoverzekering (WA volledig casco)
Auto van 6 – 10 jaar WA-plus verzekering (beperkt casco)
Verouderde van 10 jaar of ouder Normale WA-polis

Welke aanvullende dekkingen zijn er?

Heb je de beperkte of volledige casco gekozen? Je kunt jouw verzekering uitbreiden met aanvullende dekkingen voor de Fiat Sedici. Lees verder voor meer informatie over deze extra’s:

1. Aanvullende Inzittendenverzekering
Binnen deze module heb je 2 smaken. Ongevallen-inzittendenverzekering: Keert alleen vast bedrag uit bij overlijden of invaliditeit. De andere optie is schadeverzekering inzittenden: dekt schade aan jou en de passagiers + spullen in de auto.

2. Een Rechtsbijstandverzekering
Door middel van aanvullende dekking rechtsbijstand krijg je hulp van juridische specialisten vergoed. Juridische hulp is doorgaans erg duur, en hiermee voorkom je hoge kosten.

3. No-claimbeschermer
Neem je een No-claimbeschermer? Het overwegen waard: Ieder kalenderjaar één keer schade verhalen, terwijl je premie niet stijgt. Noemenswaardig: er vind in een correctie in schadevrije jaren plaats.

4. Pechhulp dekking
Heb je pech onderweg met de auto? Met de pechhulp module sta je nooit alleen. Reparatie vindt doorgaans binnen 24 uur plaats, of de verzekeraar zorgt voor alternatief vervoer. Met een goed gevoel de weg op!

Hoe wordt de Bonus/Malus-regeling toegepast?

Hoe meer schadevrije jaren, hoe lager je premie. Deze bonus-malus ladder constructie werkt op deze manier: Heb jij een jaar lang geen schade geclaimd? Dan wordt je beloond met een korting op de premie. In de volksmond heet dit ook wel no-claimkorting. Wel schade aan de auto? Dan ga je een treetje naar beneden, wat betekent dat de premie kan stijgen.

 • Goed om te weten: De richtlijnen m.b.t. de bonus/malus-trede wijken erg af per assuradeur.
 • Claim je 12 maanden geen schade? Dan daal je. 5 treden omhoog is doorgaans normaal bij schade.
 • Was je niet de veroorzaker van deze schade? Dan blijft je positie op de ladder hetzelfde.
 • Heb je vaak schade? Dan bevind je je in de malus-situatie, en betaal je meer premie.
 • Opmerkelijk: Ook bij een hele kleine schade wordt jouw plek negatief aangepast.

Hoe hoog zijn de premie-kosten van een Sedici ?

Het maandbedrag voor de Fiat Sedici loopt uiteen per autoverzekeraar. Hoe bepaalt een verzekeraar jouw maandbedrag? Op deze pagina vind jij de belangrijkste onderdelen.

 • Woongebied (stedelijk of platteland) (4337JA)
 • Gegevens van de auto
 • De geschatte kilometrage per jaar
 • Het geboortejaar van de verzekerde
 • De gewenste dekking
 • Eventuele schadevrije jaren
 • Oorspronkelijke cataloguswaarde
 • Type gebruik: Bijv. zakelijk of particulier

Welke verzekeringen vergelijken wij?

Via de vergelijker vergelijk je de meest populaire organisaties. Voorbeelden zijn Aegon, Interpolis en VVS. We bekijken alleen aanbieders waarvan de meest recente premies bekend zijn.Let wel: de vergelijking is geen advies. Wij helpen met het vergelijken van de beschikbare verzekeraars.

Alle gegevens ingevoerd? Dan kun je de aanbieders voor Fiat ordenen op maandpremie of prijs/kwaliteitverhouding. Op basis van eigen inzicht kun je een keuze maken. Belangrijk: controleer altijd de polisvoorwaarden van de aangaande assuradeur. Dat is de meest actuele bron van informatie. Met deze site kun je wel meer te weten komen over o.a. Auto verzekeren bij nowGo.

autoverzekering Fiat Sedici


Goedkoopste autoverzekering voor Fiat Sedici afsluiten

Jij wil natuurlijk niet teveel betalen voor de verzekering van jouw Fiat Sedici. Hoe ben ik verzekerd van de laagste prijs? Volg ons handige 7-stappenplan.

1. Voer jouw kenteken in (n.b. 1-KRN-16).
2. Klik aan wie er het meest gebruik maakt van het voertuig.
3. Voer je geboortedatum, postcode + huisnummer in (13-11-1989).
4. Hoeveel jaar rijd je al zonder schade?
5. Het verwachte aantal kilometers per jaar.
6. Maak een keuze uit WA, beperkt casco of volledig casco voor Fiat.
7. Orden de uitkomst op prijs en stap direct online over.

anwb verzekering

ANWB

Eerste jaar extra ledenkorting
Unieke schadehulp
Handige overstaphulp

ditzo verzekering

Ditzo

Onderdeel van ASR
Goede rechtsbijstand
Snelle schade afhandeling

interpolis verzekering

Interpolis

No-Claim Garantie
Altijd verzekerd de weg op
Aanvullende dekking

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Zelf eigenrisico kiezen
Dag & nacht schadehulp
Duidelijke voorwaarden

inshared verzekering

Inshared

We all benefit
Eerlijke verzekering
Wa, WA+ of Allrisk

klaverblad verzekering

Klaverblad

Snelle uitbetaling
Eigen risico van slechts €100
Jaarlijks opzegbaar

allsecur verzekering

Allsecur

Dagelijks opzeggen
WhatsApp service
Handige App

fbto verzekering

FBTO

Samenstellen zoals jij dat wil
Elke maand aanpasbaar
Aanpassen & upgraden

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Prettige bonusladder
Hoge kwaliteit focus
Hulp bij overstappen

reaal verzekering

Reaal

Telefonische hulplijn
Pakketkorting mogelijk
Gebruiksvriendelijke website

unive verzekering

Univé

Eigen Univé Alarmcentrale
WA, WA+ of All Risk
Handige App

ohra verzekering

OHRA

Onderdeel van Delta Lloyd
Schade Melden met de App
Snel schade melden


Online premie van mijn Fiat Sedici berekenen

Wat is de hoogte van de premie bij een verzekering voor de Sedici ? Daarbij komen een heleboel aspecten kijken. Een betekenisvol aspect is geboortedatum. Jonge bestuurders betalen normaal vaak meer dan de oudere mensen, die laag staan op de bonus / malus ladder. Ook liggen de kosten doorgaans hoger bij een kostbare Fiat Sedici. Aanbieders doorzoeken ook feiten zoals woonplaats (3234GM). Het tarief in Bruinisse kan compleet anders zijn dan voor een Autoverzekering Grou. Ook het jaarlijkse aantal kilometers (10.001 tot 12.000) en het type voertuig worden meegenomen. Het maandelijkse bedrag is voor elke bestuurder weer anders. Zoek voor jou de voordeligste verzekeraar. Vul vandaag geboortedatum, kenteken, aantal kilometers per jaar in, en je vindt razendsnel de goedkoopste verzekering.

Doorzoek Fiat Sedici verzekeringen en vind de goedkoopste In luttele minuten een voordelige autoverzekering voor jouw Sedici afsluiten!