Autoverzekering Suzuki Grand Vitara Vind de verzekeraar die bij jou pastDe aller-goedkoopste autoverzekering voor de Suzuki Grand Vitara afsluiten? Hedendaags zijn er tientallen verzekeraars. Denk aan De Goudse en natuurlijk FBTO. Vergelijk de beschikbare assuradeurs snel en zonder moeite via autoverzekeringregelen.nl. Dat bespaart je een hoop geld! Hoe sluit ik ‘m af, de goedkoopste verzekering voor mijn Grand Vitara? Het premiebedrag hangt af van factoren als type dekking, de waarde van je auto en jouw leeftijd. Bovenaan de pagina moet je jouw gegevens invullen. Dan zoek je in afzienbare tijd de goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Suzuki Grand Vitara! Opgelet: Dit is geen advies maar een vrijblijvende vergelijking. Met de vergelijkingsmodule kun je zelfstandig – aan de hand van jouw data – een polis afsluiten. Kies je voor hoogste beoordeling of juist laagste prijs? Je kunt hier ook de premie berekenen van de Autoverzekering Land Rover Freelander.

Alle populaire autoverzekeringen

Vergelijk eenvoudig de beste verzekeraars van Nederland.

Nu oversluiten

Regel jouw nieuwe verzekering met een paar klikken.

Vergelijken = geld besparen

Bereken voor jou de voordeligste verzekering, en zeg dag tegen jouw hoge premie.

Alles wat je wilt weten over het verzekeren van de Suzuki Grand Vitara Heb jij nog vragen over jouw nieuwe verzekering? Lees hieronder onze handige FAQ.

Hoe werkt het opzeggen van mijn verzekering?

Van plan om over te stappen? Zeg dan altijd je eigen auto-polis op. Benieuwd wanneer dat een optie is? Er zijn een drietal omstandigheden:

1. Wanneer het contract afloopt
Meestal duurt een autoverzekering 1 jaar. Vanaf dat moment kun je opzeggen. De opzegtermijn moet je niet vergeten. Vaak is dit 1 maand. Bekijk daarvoor je polisblad / voorwaarden.

2. Bij een kenteken overschrijving
Verkoop jij de Suzuki Grand Vitara? Dan wordt de polis stopgezet. Dit proces wordt gestart na de kenteken overschrijving. Let op: een vrijwaringsbewijs is hierbij onmisbaar. Het kan zijn dat je deze moet kunnen laten zien.

3. Wanneer de voorwaarden wijzigen
Wordt jouw verzekering (en de voorwaarden) aangepast? Wordt de premie verhoogd? Of zijn er andere veranderingen waar jij hinder van hebt? Opzeggen is dan een rechtsgeldige actie. Na de informering over de poliswijziging kun je een maand lang opzeggen. In de algemene voorwaarden staat dit vaak beschreven.

WA of All Risk?

Wij differentiëren 3 soorten verzekeringen voor jouw eigen Suzuki Grand Vitara. All Risk, de basis WA en de WA PLUS (beperkt casco). Hoe verhouden deze precies?

1. Standaard WA aansprakelijkheidsverzekering
Jullie Grand Vitara verzekeren d.m.v. een wettelijke aansprakelijkheids polis? Dan is alleen schade aan anderen verzekerd. Heb jij een ongeval veroorzaakt? Jouw assuradeur betaalt dan de eventuele kosten bij de tegenpartij.

2. WA+ Autoverzekering (beperkt)
Bij WA + heb je veel meer claim mogelijkheden. Zo dekt deze vorm ook schade door natuurgeweld, schade aan derden, schade na blikseminslag. Een aardig compleet pakket dus.

3. All-risk autoverzekering (WA volledig casco)
Wil je nergens over hoeven na te denken? Dan ben je het beste af met een all-risk verzekering voor jouw Suzuki Grand Vitara. In de volksmond ook wel WA volledig casco. Dit is vaak het meest complete pakket. Aan jouw eigen auto of die van een ander. Een aanrader voor auto’s jonger dan 5 jaar.

Auto van 0 – 5 jaar WA + volledig casco (Allrisk verzekering)
Auto van 6 – 10 jaar Beperkt Casco verzekering (WA+)
Oudere auto’s (10 jaar en ouder) WA-verzekering

Kan ik uitbreiden met aanvullende dekkingen?

Een basisdekking gekozen? Je kunt jouw verzekering uitbreiden met aanvullende dekkingen voor de Suzuki Grand Vitara. Alles over deze extra modules lees je hieronder:

1. Aanvullende inzittendenverzekeringen
Hierbij heb je onderscheid tussen 2 soorten. Ongevallen-inzittendenverzekering: Keert alleen vast bedrag uit bij overlijden of invaliditeit. Doorgaans kun je ook kiezen voor een schadeverzekering voor inzittenden: vergoedt zowel letselschade als ook materiële schade.

2. Rechtsbijstandverzekeringen
Dankzij de aanvullende dekking rechtsbijstand staat er dagelijks een team juridische experts klaar. Ideaal bij een conflict over je auto.

3. No-claimbeschermer
Neem je een No-claimbeschermer? Slim: Ieder kalenderjaar één keer schade verhalen, zonder dat je premie omhoog gaat. Let op: het aantal schadevrije jaren wordt na beneden bijgesteld.

4. Pechhulp add-on
Heb je pech onderweg met de auto? Via de pechhulp module heb je altijd hulp. Reparatie ter plekke, vervoer naar een lokale garage, of je krijgt tot 3 dagen vervangend vervoer. Dat kan een hoop onrust wegnemen.

Wat betekent de bonus/malus regeling?

Hoe geringer het aantal schades, hoe lager je premie. Deze bonus-malus ladder constructie werkt op deze manier: Een heel jaar schadevrij gereden? Dan is de verzekeraar blij en betaal je minder premie. Dit principe noemen we ook wel no-claimkorting. Heb je een ongelukje gehad? Dan gaat jouw positie op de ladder naar beneden, en de maandlasten stijgen.

 • Goed onthouden: De spelregels van de bonus/malus regeling wisselen nogal eens per autoverzekeraar.
 • 1 jaar geen schade = een treetje omlaag. Bij een claim kan je helaas zo 5 stappen naar boven gaan.
 • Lag het schade probleem niet aan jouw verantwoordelijkheid? Dan blijft je positie op de ladder hetzelfde.
 • Claim jij regelmatig een schade bij je verzekeraar? Dan heb je een negatief kortingspercentage, en gaat de maandelijkse premie wat omhoog.
 • Feit: Het maakt niet uit hoe groot de schade is, normaal wordt jouw plek negatief aangepast.

Wat kost de verzekering van mijn Grand Vitara?

De maandpremie voor de Suzuki Grand Vitara varieert erg per autoverzekeraar. Weten hoe het maandbedrag tot stand komt? Je vindt hieronder de meest betekenisvolle componenten.

 • Je postcode / regio (1861FA)
 • aanwezigheid van accessoires in je auto
 • Het aantal km’s dat met de auto gereden wordt
 • Het geboortejaar van de verzekerde
 • De gewenste dekking
 • het aantal aantoonbare schadevrije jaren
 • De waarde van een voertuig
 • Aard van het gebruik: Business of privé

Verzekeraars vergelijken; welke spelers doen mee?

Via de vergelijker vergelijk je vertrouwde autoverzekeraars. Denk aan Avéro Achmea, HEMA plus Univé. We doorzoeken uitsluitend verzekeraars waarvan de actuele voorwaarden openbaar zijn. Goed onthouden: de vergelijking is geen advies. Wij helpen met het vergelijken van de beschikbare verzekeraars.

De gevraagde gegevens ingevuld? De weergegeven verzekeringen kan je voor Suzuki filteren op de goedkoopste prijs of beste rating. Klik op een van de organisaties om online af te sluiten. Verifieer altijd zelf de geldende voorwaarden van de aangaande verzekering. Dit is de basis van elke verzekering. Met deze site kun je wel meer te weten komen over o.a. All risk autoverzekering Allsecur.

autoverzekering Suzuki Grand Vitara


Goedkoopste autoverzekering voor Suzuki Grand Vitara afsluiten

Niemand wil teveel betalen voor het verzekeren van de Suzuki Grand Vitara. Hoe zorg ik dat ik een zo laag mogelijke premie betaal? Volg dan de volgende instructies.

1. Vul je nummerbord in (n.b. 3-TXB-77).
2. Wie gebruikt de auto het meest?
3. Ook geboortedatum en adres + postcode wordt gevraagd (16-05-1983).
4. Hoeveel schadevrije jaren heb je?
5. Hoeveel km rijd je per jaar?
6. Selecteer de gewenste dekking voor Suzuki.
7. Sorteer de aanbieders op prijs en jij bent klaar om het contract te starten.

anwb verzekering

ANWB

Gratis vervangende auto
Aanschafwaardegarantie
Snel online afsluiten

ditzo verzekering

Ditzo

Werkt met WhatsApp
Binnen 2 minuten afsluiten
Verschillende opties

interpolis verzekering

Interpolis

Via Rabo Bankieren App
Samenwerking met Rabobank
Hulp bij het afsluiten

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

WA, WA+ & All Risk
Praktische tips veilig rijden
Simpel over te sluiten

inshared verzekering

Inshared

Al meer dan 150.000 klanten
Dekking binnen & buitenland
Geld snel op je rekening

klaverblad verzekering

Klaverblad

Een royale verzekeringEigen risico van slechts €100
Handige App

allsecur verzekering

Allsecur

Pechhulp on demand
Goede polisvoorwaarden
Verschillende opties

fbto verzekering

FBTO

Onderdeel van Achmea
Snel online afsluiten
Snelle schade afhandeling

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

2 jaar nieuwwaarde terug
24 uur per dag hulp
Eenvoudige procedures

reaal verzekering

Reaal

Met handige filmpjes
Pechhulp Route Mobiel
Snel online afsluiten

unive verzekering

Univé

24/7 hulp via de Alarmcentrale
Optie rechtshulp-verkeer
Hulp bij overstappen

ohra verzekering

OHRA

Passende dekking elke auto
Superhandige App
Online account


Online premie van mijn Suzuki Grand Vitara berekenen

Wat zijn de maandelijkse kosten bij verzekeringen voor een Grand Vitara? Dat is natuurlijk niet heel eenvoudig te zeggen. Een invloedrijke factor is hoe oud je bent. Bestuurders van 25 jaar of jonger moeten rekening houden met hogere lasten dan mensen van 27 of ouder, die laag staan op de bonus / malus ladder. Ook zijn de maandtarieven duurder bij een kostbare Suzuki Grand Vitara. Aanbieders analyseren verder ook jouw postcodegebied (7211MM). De hoogte van de polis in Gouderak kan heel anders zijn dan voor een Autoverzekering Vijfhuizen. Ook het jaarlijkse aantal kilometers (25.001 – 30.000) en de waarde van je auto hebben invloed. De maandelijkse afschrijving is dus voor iedereen verschillend. Verzekeringen vergelijken is zo gepiept. Voer hierboven schadevrije jaren, kenteken, eventuele accessoires in, en je ontdekt het in een paar minuten.

Vergelijk alle Suzuki Grand Vitara verzekeringen en vind de goedkoopste Binnen een paar minuten een autoverzekering voor jouw Grand Vitara afsluiten!