Autoverzekering Mitsubishi ASX Vergelijk verzekeringen in 1 minuutOnline de goedkoopste autoverzekering voor jouw Mitsubishi ASX vergelijken en afsluiten? Vandaag de dag heb je een ruime keuze. Gerespecteerde organisaties zijn bijv. Fairzekering en VOOROP. Vergelijk de bekende autoverzekeraars vlot en gemakkelijk via internet. En dat scheelt je al gauw tientallen euro’s. Hoe sluit ik ‘m af, de goedkoopste verzekering voor mijn ASX ? De assurantiepremie heeft te maken met factoren als aantal opgebouwde jaren zonder schade, de dagwaarde en bijvoorbeeld jouw woonplaats. Voer jouw details hierboven in. Je vindt dan in luttele minuten de goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Mitsubishi ASX! Opgelet: Dit is geen advies maar een vrijblijvende vergelijking. D.m.v. de vergelijkers kun je zelfstandig – uitgaande van jouw situatie – een verzekeraar uitzoeken. Hierbij kun je filteren op de goedkoopste aanbieder. Je vindt hier ook info over Autoverzekering Citroen Berlingo.

Meest vertrouwde autoverzekeraars

Alle populaire verzekeringen onder elkaar.

Vlot oversluiten

Vind een nieuwe autoverzekering zonder veel moeite.

Vergelijken = geld besparen

Speur naar een verzekering met laag tarief, en zeg jouw te hoge premie gedag.

Handige informatie over het verzekeren van de Mitsubishi ASX Zoek je aanvullende informatie? Bekijk dan direct de veelgestelde vragen.

Wanneer kan ik opzeggen?

Jij wilt ook op een nieuwe aanbieder overstappen? Stop dan met het contract met je huidige verzekeraar. Wanneer kan dat? Dit kan op de volgende 3 momenten:

1. Wanneer het contract afloopt
In het algemeen is de duur van een polis ongeveer één jaar. Daarna kun je het ontbinden. Neem de opzegtermijn in acht. Doorgaans is dit 1 maand. Zie ook het polisblad.

2. Verkoop van de auto
Neem je afstand van jouw Mitsubishi ASX? Het contract wordt dan gestopt. Om precies te zijn: dit gebeurt op de dag van overschrijving. Goed om te weten: een vrijwaringsbewijs is hierbij onmisbaar. Hier kan de verzekeraar om vragen.

3. Zodra er iets in jouw polis verandert
Wordt jouw verzekering (en de voorwaarden) aangepast? Wordt de prijs voor je verhoogt? Of is jouw polis op een andere manier negatief veranderd? Dan ben je vrij om over te stappen naar een nieuwe aanbieder. Na de informering over de poliswijziging wordt je geacht dit binnen korte tijd te doen. Let op: lees altijd nog even jouw huidige polisblad door.

WA of All Risk?

Wij distantiëren drie types dekkingen voor jouw eigen Mitsubishi ASX. De wettelijke aansprakelijkheid, WA+ of complete all risk.Hoe verhouden deze precies?

1. Wettelijke aansprakelijkheid (WA)
De ASX verzekeren met een WA polis? Vaak heb je dan alleen recht op uitkering van schade aan derden. Een botsing met een andere auto? Er vindt dan een vergoeding plaats voor schades van anderen die jij hebt veroorzaakt.

2. WA+ Autoverzekering (beperkt)
Dit is een uitgebreidere variant op de WA. Hier kun je ook terecht bij diefstal, schade na blikseminslag, tweezijdige schade. Een aardig compleet pakket dus.

3. WA plus volledig casco (All-risk)
Wil je alle risico’s volledig afdekken? Sluit dan een all-risk verzekering af voor jouw Mitsubishi ASX. In de volksmond ook wel WA volledig casco. De beste dekking haal je met deze polissen. Ook schade veroorzaakt door slippen. Een gebruikelijke dekking bij de nieuwere auto’s.

Nieuwe autos van 0 – 5 jaar WA + volledig casco (Allrisk verzekering)
Goede auto’s van 6 – 10 jaar WA-plus verzekering (beperkt casco)
Oudere auto’s (10 jaar en ouder) Standaard WA

Welke aanvullende dekkingen zijn er?

Heb je een keuze gemaakt uit WA, WA+ of Allrisk? Je kunt jouw verzekering uitbreiden met aanvullende dekkingen voor de Mitsubishi ASX. Alles over deze extra modules lees je hieronder:

1. Extra Inzittendenverzekering
Binnen deze module heb je 2 smaken. Ongevallen-inzittendenverzekering (OIV): De verzekering keert een vast bedrag uit, ongeacht wie schuldig is. De 2e optie is schadeverzekering voor inzittenden: dekt schade aan jou en de passagiers + spullen in de auto.

2. Extra Rechtsbijstandverzekering
Wees slim: met dekking voor aanvullende rechtsbijstand heb je recht op juridische bijstand na bijv. een ongeluk. Dit kan uitkomst bieden bij een eventuele rechtszaak.

3. No-claim korting beschermer
Sluit je de No-claimbeschermer af? Het overwegen waard: Je kunt dan per jaar een schade claimen, terwijl je premie niet stijgt. Noemenswaardig: het aantal geregistreerde schade vrije jaren daalt wel.

4. Pechhulp dekking
Heb je pech onderweg met de auto? Met de pechhulp module kun je met een veilig gevoel de weg op. Je voertuig wordt waar mogelijk direct gerepareerd, je komt koste wat het kost thuis (vervangend vervoer). In veel situatie is dat een uitkomst.

Wat betekent de bonus/malus regeling?

Hoe langer zonder schade, des te voordeliger kan de premie worden berekend. Het bonus-malus ladder fenomeen betekent: 12 maanden zonder schade doorgekomen? Dan wordt je beloond met een korting op de premie. Dit heet ook wel no-claimkorting. Heb jij echter schade gereden? Je positie op de ladder daalt dan, en de maandlasten stijgen.

 • Neem dit in acht: De richtlijnen m.b.t. de bonus/malus ladder variëren erg per autoverzekering.
 • Een schadevrij jaar is een trede omlaag. Schade rijden betekent vaak 5 treden omhoog
 • Is het niet jouw schuld? Er vindt dan vaak geen ladder correctie plaats.
 • Maak je vaak aanspraak bij de verzekeraar na schade? Dan bevind je je in de malus-situatie, en gaat de maandelijkse premie wat omhoog.
 • Feit: De hoogte van de claim speelt geen rol, altijd val je terug op de bonus/malus ladder.

Wat kost de verzekering van mijn ASX ?

De geldende premie voor een Mitsubishi ASX verschilt nogal per assuradeur. Welke factoren spelen een rol in het maandbedrag? Op deze pagina vind jij de meest cruciale variabelen.

 • Jouw postcodegebied (4175FN)
 • soort beveiliging op je auto
 • Hoeveel km’s je ongeveer per jaar rijdt
 • Leeftijd (vanaf 26 jaar wordt de premie lager)
 • De gewenste dekking
 • Jouw schadeverleden
 • De cataloguswaarde van de auto
 • Het gebruik van de auto: Zakelijke en/of privé

Hoeveel aanbieders van verzekeringen vergelijken we?

Via de vergelijker vergelijk je een aantal erkende verzekeraars. Neem nou Centraal Beheer, ING Bank en bijv. Unigarant. We onderzoeken alleen verzekeringen waarvan de actuele voorwaarden openbaar zijn. Van belang: de uitkomst is onafhankelijk en geen advies. Wij helpen met het vergelijken van de beschikbare verzekeraars.

De gevraagde gegevens ingevuld? De weergegeven verzekeringen kan je voor Mitsubishi filteren op goedkoopste en/of prijs-kwaliteit. Op basis van eigen inzicht kun je een keuze maken. Bekijk altijd de actuele premie van de gekozen organisatie. Die informatie is altijd leidend. Met deze site kun je wel meer te weten komen over o.a. Overstappen naar Bovag.

autoverzekering Mitsubishi ASX


Goedkoopste autoverzekering voor Mitsubishi ASX afsluiten

Iedereen zoekt natuurlijk een voordelige verzekering voor de Mitsubishi ASX. Hoe ben ik verzekerd van de laagste prijs? Volg dan de volgende instructies.

1. Kenteken invoeren (zoals 3-KPB-02).
2. Wie zit er doorgaans achter het stuur?
3. Geef je adresgegevens (postcode) en leeftijd in (3-04-1984).
4. Selecteer het aantal schadevrije jaren.
5. De verwachte kilometrage?
6. Selecteer de gewenste dekking voor Mitsubishi.
7. Filter de verzekeraars op prijs en sluit alles direct online af.

anwb verzekering

ANWB

Persoonlijke feedback op rijstijl
Lage premie + ledenkorting
Hulp bij het afsluiten

ditzo verzekering

Ditzo

Scherpe premies
Schade inzittenden
Gemakkelijk opzeggen

interpolis verzekering

Interpolis

No-Claim Garantie
Veilige AutoModus
Aanvullende dekking

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Duidelijke website
Hoge klantenbeoordeling
Hulp bij overstappen

inshared verzekering

Inshared

Snel groeiende verzekeraar
Sociale verzekeraar
Helder polisblad

klaverblad verzekering

Klaverblad

Geen administratiekosten
Ouderwets binnenlopen
24/7 schade melden

allsecur verzekering

Allsecur

Thuisbrengservice
Unieke extra dekkingen
Diverse modules kiezen

fbto verzekering

FBTO

Handige extra modules
Maandelijks aanpassen
Diverse modules kiezen

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Eigen vast aanspreekpunt
Schade door diefstal
Aanvullende modules

reaal verzekering

Reaal

Maatwerk
SOS International
Eenvoudig contract / polis

unive verzekering

Univé

Handige Univé App
WA, WA+ of All Risk
Goede telefonische service

ohra verzekering

OHRA

Met 5 extra dekkingen
Gezinsautoregeling
Diverse modules kiezen


Online premie van mijn Mitsubishi ASX berekenen

Wat zijn de maandelijkse kosten bij een verzekering voor de ASX ? Dat hangt van een aantal zaken af. Een belangrijk aspect is het jaartal van geboorte. Jongeren van 24 jaar betalen doorgaans meer dan mensen van 28 of ouder, die soms ook al schadevrije jaren opgebouwd hebben. Ook ligt de premie wat hoger bij een sjieke Mitsubishi ASX. Verzekeringen overwegen daarnaast zaken als postcode (3903HL). Het maandbedrag in Enschede is niet exact hetzelfde als voor een Autoverzekering Oud Gastel. Ook het verwachte aantal kilometers (25.001 tot 30.000) en aard van het gebruik (privé of zakelijk) zijn bekende factoren. De berekening van jouw premie is dus erg persoonlijk. Bereken nu jouw maandlasten. Geef direct postcode, hoofdbestuurder, eventuele accessoires in, en je weet het in 2 minuten.

Doorzoek Mitsubishi ASX verzekeringen en sluit online af Binnen no-time een goedkope autoverzekering voor jouw ASX afsluiten!