Autoverzekering Fiat Ulysse Vind de verzekeraar die bij jou past


Online de goedkoopste autoverzekering voor jouw Fiat Ulysse vergelijken en afsluiten? Hedendaags zijn er tientallen verzekeraars. Erkende verzekeraars zijn bijvoorbeeld ABN AMRO en ook Ditzo. Vergelijk ze nu vlug en zonder moeite online. Dat bespaart je een hoop geld! Hoe achterhaal ik de goedkoopste autoverzekering voor de Ulysse ? De assurantiepremie hangt af van variabelen als Wa/Wa+/All-risk, type auto maar ook de hoofdgebruiker. Voer jouw details hierboven in. Je treft dan binnen een paar minuten de best beoordeelde / goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Fiat Ulysse! Belangrijk: dit is geen advies. Met de vergelijkingsmodule kun je op eigen houtje – op basis van jouw gegevens – een verzekeraar selecteren. Je kunt sorteren op bijvoorbeeld prijs of beoordeling.Je leest hier ook alles over Autoverzekering Suzuki Samurai.

Alle populaire autoverzekeraars

Gemakkelijk de erkende verzekeraars vergelijken.

Nu oversluiten

Sluit een nieuwe verzekering af, binnen een half uur.

Makkelijk geld besparen

Zoek naar een betaalbare verzekering, en bespaar vele euro’s per jaar.

FAQ: wat moet ik weten over het verzekeren van de Fiat Ulysse Wil je meer weten over hoe dit werkt? Neem dan de FAQ door die hieronder te vinden is.

Vanaf wanneer kan ik opzeggen?

Overstappen naar een nieuwe aanbieder? Dan wordt het tijd om de verzekeringspolis te beëindigen. Kan dit zomaar? Dit kan op de volgende 3 momenten:

1. Einde contracttermijn
Veelal neem je een verzekering voor een jaar. Daarna kun je er vanaf. De opzegtermijn moet je niet vergeten. Meestal is dit 1 maand. In de polisvoorwaarden staat dat duidelijk beschreven.

2. Bij een kenteken overschrijving
Verkoop jij jouw Fiat Ulysse? Dan vervalt het contract. Om precies te zijn: dit gebeurt op de dag van overschrijving. Tip: zorg dat je het vrijwaringsbewijs bewaart. Dit dient als bewijsstuk.

3. Bij een premieverhoging of wijziging van voorwaarden
Zijn de voorwaarden van jouw verzekering veranderd? Moet je meer betalen? Of zijn er andere veranderingen waar jij hinder van hebt? Opzeggen is dan een rechtsgeldige actie. Na wijziging van de polis kun je een maand lang opzeggen. Let op: lees altijd nog even jouw huidige polisblad door.

Welk type dekking past bij mij?

Er bestaan 3 ordes van waarborg types voor de Fiat Ulysse. De wettelijke aansprakelijkheid, WA+ of complete all risk.Elke weer met zijn eigen kenmerken

1. WA
Een Ulysse verzekeren met uitsluitende een WA-pakket?Dan is alleen schade aan anderen verzekerd. Ben jij onderdeel van een ongeval? De verzekering regelt dan schade veroorzaakt door jouw bij de andere partij.

2. De WA-plus verzekering (beperkt)
Deze variant dekt meer dan standaard WA. WA-plus staat bijv. ook garant voor explosie-schade, diefstal, schade aan derden. Gangbaar bij auto’s van 6-10 jaar oud.

3. WA + volledig casco (all risk)
Zorgeloos de weg op met je auto? Kies van natuurlijk All-risk voor Fiat Ulysse. Dit wordt ook wel WA + volledig casco genoemd. Dit is vaak het meest complete pakket. Ook als het je eigen schuld is. Een gebruikelijke dekking bij de nieuwere auto’s.

Auto’s van 0 – 5 jaar volledig casco verzekering
Betrouwbare auto van 6 – 10 jaar De WA+ beperkt casco
Auto ouder dan 10 jaar Basis WA

Uit welke aanvullende dekkingen kan ik kiezen?

Heb je een keuze gemaakt uit WA, WA+ of Allrisk? Dan zijn er nog extra dekkingen voor de Fiat Ulysse. Onderstaand geven we hier meer uitleg over:

1. Inzittendenverzekering
Daarbij heb je de keuzen tussen 2 aspecten. Ongevallen-inzittendenverzekering (OIV): keert uit bij structurele invaliditeit of overlijden, ongeacht de schuldvraag. De andere optie is schadeverzekering inzittenden: dekt o.a. letselschade en zaakschade aan jou en inzittenden.

2. Een Rechtsbijstandverzekering
Door middel van dekking voor aanvullende rechtsbijstand heb je recht op juridische bijstand na bijv. een ongeluk. Handig als je schade wil verhalen bij de verzekeraar van de schuldige partij.

3. No-claim korting beschermer
Kies je voor de No-claim beschermer?Niet gek: Ieder kalenderjaar één keer schade verhalen, zonder dat je dit een plek op de bonus/malus ladder kost. Feit: het kost je wel schadevrije jaren in je account.

4. Extra pechhulp
De kans op pech is best groot. Altijd ondersteuning met de pechhulp module. Je voertuig wordt waar mogelijk direct gerepareerd, of de verzekeraar zorgt voor alternatief vervoer. Dat geeft een prettig gevoel!

Wat is de bonus/malus-regeling?

Hoe langer zonder schade, des te meer korting op je autoverzekering. Deze bonus-malus ladder constructie werkt op deze manier: Een jaar zonder schade gereden? Dan is de verzekeraar blij en betaal je minder premie. No-claimkorting is de term die daarbij hoort. Heb je een ongelukje gehad? Dan ga je een treetje naar beneden, waardoor je een hogere premie moet betalen.

 • Noemenswaardig: De protocollen van de bonus/malus-regeling lopen uiteen per autoverzekering.
 • Claim je 12 maanden geen schade? Dan daal je. Bij een claim kan je helaas zo 5 stappen naar boven gaan.
 • Is het niet jouw schuld? Dan wordt de ladder vaak buiten beschouwing gelaten.
 • Maak je vaak aanspraak bij de verzekeraar na schade? Dan begeef je je in een zogeheten malus-rang, en gaat de maandelijkse premie wat omhoog.
 • Goed om te weten: Bij elke schade, groot of klein, zak je op de ladder.

Wat betaal ik voor de verzekering van mijn Ulysse ?

De hoogte van de premies voor een Fiat Ulysse kan enorm verschillen per autoverzekeraar. Wil je weten waar het maandtarief vanaf hangt? Hierna benoemen wij de meest invloedrijke elementen.

 • de postcode van de regelmatige bestuurder (4492DK)
 • aanwezigheid van accessoires in je auto
 • Het geschatte aantal km’s per jaar
 • Jouw leeftijd (geboortejaar)
 • De gekozen dekkingsvoorwaarden (WA v.s. All-risk)
 • Eventuele schadevrije jaren
 • De auto dagwaarde (of catalogus prijs)
 • Aard van het gebruik: Bijv. zakelijk of particulier

Hoeveel aanbieders van verzekeringen vergelijken we?

Via deze website vergelijk je enkele toonaangevende verzekeraars. Voorbeelden zijn ASR, HEMA of bijvoorbeeld ZEKUR. Wij controleren puur autoverzekeringen die werken met actuele premies en geldige prijzen. Neem dit in acht: beschouw dit niet als een advies. We plaatsen alleen alle verzekeraars in een opsomming.

Heb je alle details ingevuld? Je kunt jouw resultaten voor Fiat rangeren op hoogste score of laagste prijzen. Je kunt vervolgens doorklikken naar 1 van de aanbieders. Zie altijd de actuele voorwaarden van de betrokken organisatie. Deze zijn altijd leidend.Op autoverzekeringregelen.nl vind je wel info over o.a. Auto verzekeren bij SNS.

autoverzekering Fiat Ulysse


Goedkoopste autoverzekering voor Fiat Ulysse afsluiten

Niemand wil teveel betalen voor het verzekeren van de Fiat Ulysse. Hoe sluit ik de beste verzekering af? Bekijk het handige stappenplan.

1. Nummerbord invullen (bijv. 55-ZXB-1).
2. Wie rijdt er de meeste kilometers met het object?
3. Geef je postcodegegevens in + geboortedatum (3-11-1977).
4. Kies het aantal jaren zonder schade.
5. Wat is het aantal km’s dat je gaat rijden?
6. Maak een keuze uit WA, beperkt casco of volledig casco voor Fiat.
7. Orden de uitkomst op prijs en jij bent klaar om het contract te starten.

anwb verzekering

ANWB

Geen eigen risico
Hoge korting bij veilige rijstijl
Online account

ditzo verzekering

Ditzo

Schade melden via App
Snel premie berekenen
Goede hulp & adviezen

interpolis verzekering

Interpolis

Voertuighulp mogelijk
Ruime keuze uit garages
Gemakkelijk opzeggen

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

WA, WA+ & All Risk
Uitgebreid netwerk garages
Goede hulp & adviezen

inshared verzekering

Inshared

Hoge klantbeoordeling
Sociale verzekeraar
Eenvoudige procedures

klaverblad verzekering

Klaverblad

Altijd 14-dagen bedenktijd
Geen poliskosten
Online klantenservice

allsecur verzekering

Allsecur

Vervangend vervoer
Service award winnaar
Snel claims indienen

fbto verzekering

FBTO

24/7 FBTO Alarmcentrale
Pakketkorting mogelijk
Online klantenservice

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Eigen vast aanspreekpunt
Hulp bij mechanisch defect
14 dagen bedenktijd

reaal verzekering

Reaal

Onafhankelijk adviseur
WA , WA+ & Volledig Casco
Diverse modules kiezen

unive verzekering

Univé

24/7 hulp via de Alarmcentrale
Ook accessoires
Snel claims indienen

ohra verzekering

OHRA

Passende dekking elke auto
Gezinsautoregeling
Snel schade melden


Online premie van mijn Fiat Ulysse berekenen

Wat zijn de maandelijkse kosten bij een verzekering voor de Ulysse ? Dat wordt bepaald door verschillende variabelen. Een welbekende variabele is; hoe oud je bent. Jongeren van 19 jaar moeten rekening houden met hogere lasten dan mensen van 26 jaar of ouder, met eventueel een aantal jaren zonder schade. Ook is de premie duurder bij een recent gekochte Fiat Ulysse. Aanbieders analyseren verder ook aspecten als woongebied (9078FJ). De premie in Leens wijkt vermoedelijk af van een Autoverzekering Haaksbergen. Ook het verwachte aantal kilometers (tot en met 7500) en zelfs de kleur van je auto worden meegenomen. De maandpremie is dus een vrij ingewikkelde som. Je kunt nu online razendsnel zelf vergelijken. Vul onder andere gewenste dekking, hoofdbestuurder, postcode in, en je ontdekt het in een paar minuten.

Vergelijk alle Fiat Ulysse verzekeringen en vind de goedkoopste In luttele minuten een voordelige autoverzekering voor jouw Ulysse afsluiten!