Autoverzekering Suzuki Samurai Vergelijk verzekeringen in 1 minuutOnline de goedkoopste autoverzekering voor jouw Suzuki Samurai vinden en afsluiten? Vandaag de dag is het aanbod enorm. O.a. ASR en niet te vergeten Turien & Co. Vergelijk ze nu handig en moeiteloos via internet. Dat bespaart je een hoop geld! Hoe kom ik erachter wat de goedkoopste verzekering is mijn Samurai ? Het premiebedrag komt tot stand op basis van variabelen als positie op de bonusladder, de dagwaarde maar ook jouw regio. Vul hierboven de gegevens in. Je checkt dan in een paar seconden de aller-goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Suzuki Samurai! Let op: wij geven geen advies. Via onze vergelijker kun je op eigen houtje – uitgaande van jouw situatie – een aanbieder kiezen. Je kunt sorteren op bijvoorbeeld prijs of beoordeling.Je kunt hier ook de premie berekenen van de Autoverzekering Lexus IS.

De beste aanbieders

Vergelijk eenvoudig de beste verzekeraars van Nederland.

Rap overstappen

Regel jouw nieuwe verzekering in slechts korte tijd.

Vergelijken bespaart geld

Zoek naar een betaalbare verzekering, en stap over van jouw hogere tarief.

FAQ: wat moet ik weten over het verzekeren van de Suzuki Samurai Meer weten over overstappen? Hieronder lees je antwoorden op diverse vragen.

Mijn huidige verzekering opzeggen, hoe werkt dat?

Jij wilt ook op een nieuwe aanbieder overstappen? Dan moet je jouw huidige contract opzeggen. Ook nieuwsgierig wanneer dit precies kan? Doorgaans zijn er 3 geschikte momenten:

1. Wanneer het contract afloopt
Door de bank genomen heeft een polis een looptijd van 1 jaar. Vanaf dat moment kun je het ontbinden. Let wel eventjes op de opzegtermijn. Normaliter is dit één maand. De voorwaarden van je polis bieden daarover duidelijkheid.

2. Bij de verkoop van je auto
Vind er kenteken overschrijving plaats m.b.t. jouw Suzuki Samurai? De overeenkomst wordt ontbonden. Dit proces wordt gestart na de kenteken overschrijving. Handig: het vrijwaringsbewijs moet je niet kwijtraken. Het kan zijn dat je deze moet kunnen laten zien.

3. Zodra er iets in jouw polis verandert
Is je actuele verzekering onderhevig aan veranderingen? Wordt de prijs voor je verhoogt? Of is jouw polis op een andere manier negatief veranderd? Ook dan mag je opzeggen. Zodra een wijziging wordt gecommuniceerd heb je 30 dagen de tijd. Ook hier geldt: check de actuele voorwaarden.

Kies ik voor WA, WA+ of All Risk?

Er zijn 3 varianten van waarborg types voor de Suzuki Samurai. De wettelijke aansprakelijkheid, WA+ of complete all risk.Elke weer met zijn eigen kenmerken

1. WA-dekking
Een Samurai verzekeren met WA (wettelijke aansprakelijkheid)? Dan staat de verzekeraar alleen garant voor schade aan anderen. Ben je schuldig aan een botsing? Jouw assuradeur betaalt dan de eventuele kosten bij de tegenpartij.

2. WA plus beperkt casco
Dit is een uitgebreidere variant op de WA. Zo dekt deze vorm ook tweezijdige schade, schade na blikseminslag, diefstal. Vaak gekozen bij auto’s van 6 tot 10 jaar

3. WA + volledig casco (all risk)
Zorgeloos de weg op met je auto? Maak dan de keuze voor een All-risk verzekering voor je Suzuki Samurai. Volledig casco is de benaming van deze optie. Het is de meest uitgebreide dekking. Aan jouw eigen auto of die van een ander. Dit wordt veel gebruikt voor jonge auto’s (tot 5 jaar).

Auto van 0 – 5 jaar WA+ volledig casco (all-risk)
Betrouwbare auto van 6 – 10 jaar Casco beperkt (WA plus polis)
Auto’s van 10 jaar of ouder WA-verzekering

Kan ik uitbreiden met aanvullende dekkingen?

Heb je een keuze gemaakt uit WA, WA+ of Allrisk? Dan zijn er nog extra dekkingen voor de Suzuki Samurai. Lees verder voor meer informatie over deze extra’s:

1. Aanvullende inzittendenverzekeringen
Daarbinnen zijn 2 mogelijkheden. Ongevallen-inzittendenverzekering: keert een bedrag uit bij overlijden of blijvende invaliditeit. Je kunt ook kiezen voor de schadeverzekering voor inzittenden: dekt de schade aan en van inzittenden.

2. Een Rechtsbijstandverzekering
Dankzij de rechtsbijstand aanvullende dekking sta je sterk in (juridische) geschillen n.a.v. een aanrijding / botsing. Let op: voorkom dubbele dekking. Misschien ben je al verzekerd.

3. No-claimbeschermer
Selecteer jij de no-claimbeschermer? Slim: Je mag dan jaarlijks éénmaal schade verhalen, zonder dat je premie omhoog gaat. Interessant: het aantal schadevrije jaren wordt na beneden bijgesteld.

4. Pechhulp dekking
1 op de 4 auto’s heeft jaarlijks pech. Met de pechhulp module kun je met een veilig gevoel de weg op. Je auto wordt ter plekke gerepareerd, indien dat niet mogelijk is; vervangend vervoer! Zo heb je maximale zekerheid.

Wat betekent de bonus/malus regeling?

Hoe langer zonder schade, hoe minder je maandelijks aan premie betaalt. Het bonus-malus ladder fenomeen betekent: 12 maanden zonder schade doorgekomen? De premie kan dan positief worden gecorrigeerd. In de volksmond heet dit ook wel no-claimkorting. Heb je wel schade? Je plek op de ladder wordt dan negatief aangepast, waarna je per maand weer wat meer betaalt.

 • Let op: De regels van de bonus/malus-trede verschillen nogal per verzekeraar.
 • 1 jaar geen schade = een treetje omlaag. Je kan bij een ongeluk echter zo 5 treden omhoog gaan.
 • Heb jij de schade niet veroorzaakt? Er vindt dan vaak geen ladder correctie plaats.
 • Moet je aanhouden schade claimen? Dan bevind je je in de malus-situatie, en gaat de maandelijkse premie wat omhoog.
 • Opmerkelijk: Ook als je een relatief kleine schade claimt, zak je op de ladder.

Wat is de maandelijkse premie van de verzekering van mijn Samurai ?

De actuele premie voor de Suzuki Samurai loopt uiteen per autoverzekeraar. Hoe bepaalt een verzekeraar jouw maandbedrag? In het lijstje hieronder staan de voornaamste factoren.

 • Je woonplaats (3732HI)
 • Eigenschappen van het te verzekeren object
 • De geschatte kilometrage per jaar
 • Leeftijd (vanaf 26 jaar wordt de premie lager)
 • Dekking + aanvullende modules
 • Eventuele schadevrije jaren
 • De waarde van een voertuig
 • Gebruikstype: B2B of juist B2C voorwaarden

Hoeveel aanbieders van verzekeringen vergelijken we?

Via onze tool vergelijk je de meest populaire autoverzekeraars. Denk aan Delta Lloyd, Generali plus Voogd en Voogd. Wij checken slechts autoverzekeringen waarvan de actuele voorwaarden openbaar zijn. Goed onthouden: onze vergelijkingen zijn geen adviezen. We maken uitsluitend een lijst van de verzekeraars inclusief prijs.

Heb je het formulier voltooid? Jij kan alle verzekeraars voor Suzuki indelen op de goedkoopste prijs of beste rating. Op basis van eigen inzicht kun je een keuze maken. Check altijd de voorwaarden van de betreffende verzekeraar. Die informatie is altijd leidend. Op autoverzekeringregelen.nl vind je wel info over o.a. All risk autoverzekering Ditzo.

autoverzekering Suzuki Samurai


Goedkoopste autoverzekering voor Suzuki Samurai afsluiten

Jij wil natuurlijk niet teveel betalen voor de verzekering van jouw Suzuki Samurai. Hoe zorg ik dat ik een zo laag mogelijke premie betaal? Vergelijk snel & eenvoudig met deze 7 stappen.

1. Kenteken invoeren (bijv. 20-ZPB-5).
2. Wie zit er doorgaans achter het stuur?
3. Voer jouw leeftijd in, postcode, straatnaam en huisnummer (14-06-1987).
4. Kies het aantal jaren zonder schade.
5. Het geschatte aantal km’s per jaar.
6. Kies een dekkings type voor Suzuki.
7. Sorteer de verzekeringen op prijs en stap direct online over.

anwb verzekering

ANWB

Je rijstijl wordt gemeten
Hoge korting bij veilige rijstijl
Wa, WA+ of Allrisk

ditzo verzekering

Ditzo

Scherpe premies
Binnen 2 minuten afsluiten
Hoge klantbeoordeling

interpolis verzekering

Interpolis

Glashelder beleid
Ruime keuze uit garages
Wa, WA+ of Allrisk

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Tot 3 jaar aanschafprijs
Dag & nacht schadehulp
Wa, WA+ of Allrisk

inshared verzekering

Inshared

Snel groeiende verzekeraar
Collectieve insteek
Online klantenservice

klaverblad verzekering

Klaverblad

De no-nonsense verzekeraar
Veel vrijheid en keuzes
Eenvoudig uitbreiden

allsecur verzekering

Allsecur

Dagelijks opzeggen
Ook complete pakketten
Snelle schade afhandeling

fbto verzekering

FBTO

Onderdeel van Achmea
Optie verkeersrechtsbijstand
Duidelijke voorwaarden

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

2 jaar nieuwwaarde bij allrisk
Hulp bij mechanisch defect
Snelle schade afhandeling

reaal verzekering

Reaal

Maatwerk
Verhaalsbijstand
Aanvullende modules

unive verzekering

Univé

Korting op pakketten
WA, WA+ of All Risk
Handige App

ohra verzekering

OHRA

Collectieve verzekeringen
Hoge no-claim kortingen
Eenvoudig uitbreiden


Goedkoopste premie van de Suzuki Samurai berekenen

Wat betaal ik per maand voor de verzekering van mijn Samurai ? Daarbij komen een heleboel aspecten kijken. Een bekende variabele is leeftijd. Jongeren van 24 jaar moeten rekening houden met hogere lasten dan consumenten met veel ervaring, met eventueel een aantal jaren zonder schade. Ook schiet de premie omhoog bij een kostbare Suzuki Samurai. Assuradeurs overdenken ook variabelen zoals regio (3819ND). De premie in Roelofarendsveen kan heel anders zijn dan voor een Autoverzekering Vledder. Ook het aantal km’s (25.001 – 30.000) en de waarde van je auto worden meegenomen. Het bedrag per maand is dus niet zomaar te noemen. Bereken nu zelf jouw premie. Voer o.a. aantal kilometers per jaar, huisnummer, geboortedatum in, en vergelijk de meest populaire verzekeraars.

Bekijk alle Suzuki Samurai verzekeringen en start met geld besparen Binnen no-time een goedkope autoverzekering voor jouw Samurai afsluiten!