Autoverzekering Ford Edge Eenvoudig verzekeringen vergelijken


De aller-goedkoopste autoverzekering voor de Ford Edge bekijken en afsluiten? Vandaag de dag zijn er flink wat verschillende assuradeurs. O.a. Aegon en ook Nationale Nederlanden. Vergelijk alle verzekeraars vliegensvlug en probleemloos met onze tool. En dat voel je in je portemonnee. Hoe sluit ik ‘m af, de goedkoopste verzekering voor mijn Edge ? Het premiebedrag hangt af van o.a. dekking, aanvullende modules, de dagwaarde en de hoofdgebruiker. Vul alle velden hierboven in en ga verder. Je checkt dan in een paar seconden de goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Ford Edge! Belangrijk: dit is geen advies. Gebruik je onze vergelijker dan kun je – met de door jouw ingevoerde data – een aanbieder kiezen. Kies je voor hoogste beoordeling of juist laagste prijs? Zie ook onze informatie over Autoverzekering Tesla Model X.

Meest vertrouwde autoverzekeraars

Toonaangevende aanbieders snel & eenvoudig vergelijken.

Vlug overstappen

Sluit een nieuwe verzekering af, in slechts korte tijd.

Bespaar vele euro's

Bereken voor jou de voordeligste verzekering, en betaal lage prijzen per maand.

FAQ: wat moet ik weten over het verzekeren van de Ford Edge Heb jij nog vragen over jouw nieuwe verzekering? Lees hieronder onze handige FAQ.

Wanneer kan ik mijn autoverzekering opzeggen?

Overstappen naar een nieuwe aanbieder? Zeg dan altijd je eigen auto-polis op. Op welke momenten is dit mogelijk? Dit kan op de volgende 3 momenten:

1. Einde contracttermijn
Meestal neem je een verzekering voor een jaar. Hierna kun je er vanaf. Je hebt wel te maken met een opzegtermijn. Dikwijls is dit één maand. Raadpleeg altijd even het polisblad.

2. Bij een kenteken overschrijving
Verkoop jij jouw Ford Edge? dan beëindigt de overeenkomst. Dit gebeurt op moment van kenteken overschrijving. Tip: zorg dat je het vrijwaringsbewijs bewaart. Dikwijls vraagt de verzekeraar hier naar.

3. Bij een premieverhoging of wijziging van voorwaarden
Doen er zich wijzigingen voor in je huidige verzekering? Wordt de premie verhoogd? Of is jouw polis op een andere manier negatief veranderd? Dan mag je het contract ontbinden. Zodra een wijziging wordt gecommuniceerd heb je 30 dagen de tijd. Let op: lees altijd nog even jouw huidige polisblad door.

Kies ik voor WA, WA+ of All Risk?

Wij distantiëren drie types autoverzekeringen voor jouw Ford Edge. De standaard WA, de uitgebreide WA+ en de volledig casco All-risk. Wat zijn de voorwaarden van deze verschillende dekkingen types?

1. WA-dekking
Een gebruikte Edge verzekeren d.m.v. een wettelijke aansprakelijkheids polis? Uitsluitend schade aan derden wordt dan vergoed. Ben jij onderdeel van een ongeval? Je verzekeraar behandelt dan schade verwijtbaar aan jouw bij de tegenpartij.

2. WA-plus verzekering (beperkt casco)
De WA plus variant biedt veel meer dekking. WA+ dekt ook o.a. schade door botsing met dieren, schade aan derden, tweezijdige schade. Schade aan je eigen auto wordt hier dus ook (deels) gedekt.

3. All-risk autoverzekering (WA volledig casco)
Goed verzekerd met de auto op pad? Dan ben je het beste af met een all-risk verzekering voor jouw Ford Edge. Dit wordt ook wel WA + volledig casco genoemd. Een completer pakket is niet te vinden. Aan jouw eigen auto of die van een ander. Een aanrader voor auto’s jonger dan 5 jaar.

Auto’s van 0 – 5 jaar WA + volledig casco (Allrisk verzekering)
Auto’s van 6 – 10 jaar WA-plus verzekering (beperkt casco)
Verouderde van 10 jaar of ouder Basis WA

Welke aanvullende dekkingen zijn er?

Heb jij de voorkeur voor WA of WA plus? Je kunt jouw verzekering uitbreiden met aanvullende dekkingen voor de Ford Edge. Onderstaand geven we hier meer uitleg over:

1. Aanvullende verzekering voor inzittenden
Binnen deze module heb je 2 smaken. Ongevallen-inzittendenverzekering: Alle inzittenden zijn verzekerd van een vast bedrag bij blijvende invaliditeit of overlijden. Er is ook een schadeverzekering voor inzittenden: voorkomt dat een ongeluk leidt tot een financiële strop.

2. Rechtsbijstandverzekeringen
Wees slim: met aanvullende verzekering voor rechtsbijstand ben je zeker van juridische hulp als je schade hebt. Juridische hulp is doorgaans erg duur, en hiermee voorkom je hoge kosten.

3. No-claim korting
Neem je een No-claimbeschermer? Het overwegen waard: Elk jaar een keer schade claimen, zonder dat je terugvalt op de bonus/malus ladder. Goed onthouden: het aantal geregistreerde schade vrije jaren daalt wel.

4. Pechhulp module
1 op de 4 auto’s heeft jaarlijks pech. Via de pechhulp module heb je altijd hulp. Reparatie ter plekke, vervoer naar een lokale garage, of er wordt vervangend vervoer geregeld. In veel situatie is dat een uitkomst.

Wat is de bonus/malus-regeling?

Hoe langer zonder schade, hoe minder je maandelijks aan premie betaalt. Het principe van de bonus-malus ladder werkt als volgt: 12 maanden zonder schade doorgekomen? Dan gaan de maandelijkse lasten omlaag. Dit principe noemen we ook wel no-claimkorting. Heb jij echter schade gereden? Dan ga je naar beneden, waardoor je een hogere premie moet betalen.

 • Neem dit in acht: De protocollen van de bonus/malus regeling wijken erg af per autoverzekering.
 • Eén jaar zonder schade betekent een lagere trede. 5 treden omhoog is doorgaans normaal bij schade.
 • Ben je echter niet zelf verantwoordelijk voor het ongeluk? Dan wordt de ladder vaak buiten beschouwing gelaten.
 • Moet je aanhouden schade claimen? In dat geval heb je een negatief malus kortingspercentage, wat kan resulteren in een stijgende premie.
 • Feit: Ook bij een hele kleine schade zak je op de ladder.

Hoe hoog is de premie van de verzekering van mijn Edge ?

De maandpremie voor de Ford Edge wisselt erg per autoverzekeraar. Wil je weten waar het maandtarief vanaf hangt? In het lijstje hieronder staan de belangrijkste onderdelen.

 • Je woonplaats (7873DE)
 • Gegevens van de auto
 • Hoeveel kilometer je per jaar gaat afleggen
 • De geboortedatum van de bestuurder
 • De basisdekking van de auto
 • De positie op de bonus/malus ladder
 • De verzekeringswaarde van de objecten
 • Aard van het gebruik: B2B of juist B2C voorwaarden

Welke verzekeringen vergelijken wij?

Via de vergelijker vergelijk je een aantal erkende aanbieders. Zoals EAG Assuradeuren, Reaal en bijv. ZLM Verzekeringen. Wij controleren uitsluitend verzekeraars die werken met actuele premies en geldige prijzen. Van belang: de uitkomst is onafhankelijk en geen advies. We plaatsen alleen alle verzekeraars in een opsomming.

Heb je alle details ingevuld? Jij kan alle verzekeraars voor Ford rangschikken op maandpremie of prijs/kwaliteitverhouding. Hierna kun je (vrijblijvend) doorklikken naar een verzekeraar. Zie altijd de actuele voorwaarden van de aangaande verzekeraar. Dat zijn de geldende voorwaarden. Op autoverzekeringregelen.nl vind je wel info over o.a. Premie berekenen De Nationale.

autoverzekering Ford Edge


Goedkoopste autoverzekering voor Ford Edge afsluiten

Iedereen zoekt natuurlijk een voordelige verzekering voor de Ford Edge. Ik wil de goedkoopste verzekeraar, hoe vind ik die? Volg ons handige 7-stappenplan.

1. Nummerbord invullen (zoals 8-KXZ-00).
2. Geef aan wie er voornamelijk in de auto rijdt.
3. Geef je adresgegevens (postcode) en leeftijd in (19-06-1968).
4. Hoeveel jaar rijd je al zonder schade?
5. Hoeveel km rijd je per jaar?
6. Kies een dekkings type voor Ford.
7. Sorteer de aanbieders op prijs en regel alles direct online.

anwb verzekering

ANWB

Geen eigen risico
Dag en nacht hulp van centrale
Verschillende opties

ditzo verzekering

Ditzo

Een A.S.R product
Eigen herstelnetwerk
Schade snel afgehandeld

interpolis verzekering

Interpolis

Alles in één Polis
Verrekening met garage
Voor jong en oud geschikt

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Gratis vervangend vervoer
Dag & nacht schadehulp
Snel claims indienen

inshared verzekering

Inshared

Transparante verzekeraar
Gemiddeld een 8 op service
Wa, WA+ of Allrisk

klaverblad verzekering

Klaverblad

Een royale verzekeringGoede verkeersrechtsbijstand
Hulp bij het afsluiten

allsecur verzekering

Allsecur

Handige auto-tips
WhatsApp service
Geld snel op je rekening

fbto verzekering

FBTO

Voordelig 2e auto verzekeren
Pechhulp binnenland
Eenvoudige procedures

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Ook zakelijk mogelijk
Inzittenden meeverzekeren
Online klantenservice

reaal verzekering

Reaal

Hulp bij schade afhandelen
Schadegarant bedrijven
Gebruiksvriendelijke website

unive verzekering

Univé

Uitstekend bereikbaar
WA, WA+ of All Risk
Online account

ohra verzekering

OHRA

Korting via je werkgever
Gebruiksvriendelijke App
Wa, WA+ of Allrisk


Voordeligste premie van de Ford Edge berekenen

Wat zijn de maandelijkse kosten voor het verzekeren van de Edge ? Daarbij komen een heleboel aspecten kijken. Een belangrijke variabele is hoe oud je bent. Jongeren van 23 jaar moeten rekening houden met hogere lasten dan ervaren bestuurders, met een mooi plekje op de bonus/malus ladder. Ook liggen de kosten doorgaans hoger bij een prijzige Ford Edge. Verzekeringen doorzoeken ook zaken als adresgegevens (8374KK). Het tarief in Lichtenvoorde is niet exact hetzelfde als voor een Autoverzekering Hardinxveld-Giessendam. Ook de kilometrage (7501 tot 10.000) en aard van het gebruik (privé of zakelijk) zijn bepalend. Het maandelijkse bedrag kan dus enorm wisselen. Bereken nu zelf jouw premie. Vul vandaag hoofdbestuurder, schadevrije jaren, huisnummer in, en je ontdekt het in een paar minuten.

Check de Ford Edge verzekeringen en sluit online af In 2 minuten een nieuwe autoverzekering voor jouw Edge afsluiten!