Autoverzekering Tesla Model X Kies de verzekering die bij jou pastEen goedkope autoverzekering voor jouw Tesla Model X vergelijken en afsluiten? Op dit moment is het aanbod enorm. Gerespecteerde organisaties zijn bijv. Bruns ten Brink en uiteraard ook Klaverblad. Vergelijk ze nu handig en moeiteloos online. En dat voel je in je portemonnee. Hoe vind je de goedkoopste verzekering voor jouw Model X? Het maandbedrag hangt af van variabelen als de gewenste dekking, de cataloguswaarde en jouw regio. Vul alle velden hierboven in en ga verder. Zo vind jij supersnel de meest goedkope autoverzekeraar voor jouw Tesla Model X! Vergeet niet dat deze website geen advies geeft. Door middel van de vergelijker kun je op eigen houtje – met de door jouw ingevoerde data – een verzekeraar uitzoeken. Kies bijvoorbeeld voor goedkope prijs of kwaliteit. Zie ook onze informatie over Autoverzekering Mazda 5.

Meest vertrouwde aanbieders

Toonaangevende aanbieders snel & eenvoudig vergelijken.

Vlug overstappen

Sluit een nieuwe verzekering af, in slechts korte tijd.

Makkelijk geld besparen

Zoek naar een betaalbare verzekering, en zeg dag tegen jouw hoge premie.

Veelgestelde vragen over het verzekeren van de Tesla Model X Heb jij nog vragen over jouw nieuwe verzekering? Lees hieronder onze handige FAQ.

Mijn huidige verzekering opzeggen, hoe werkt dat?

Jij wilt ook op een nieuwe aanbieder overstappen? Dan dien je jouw huidige autoverzekering op te zeggen. Kan dit zomaar? Grofweg zijn hiervoor 3 situaties:

1. Contractvervaldatum
Dikwijls duurt een autoverzekering 1 jaar. Na het eerste jaar mag je overstappen. Je hebt wel te maken met een opzegtermijn. Gebruikelijk is dat een maand. Raadpleeg altijd even het polisblad.

2. Bij overschrijven van auto
Neem je afstand van jouw Tesla Model X? dan beëindigt de overeenkomst. Om precies te zijn: dit gebeurt op de dag van overschrijving. Goed om te weten: zorg dat je het vrijwaringsbewijs bewaart. Het kan zijn dat je deze moet kunnen laten zien.

3. Als de verzekeraar het contract inhoudelijk wijzigt
Zijn de voorwaarden van jouw verzekering veranderd? Moet jij een extra vergoeding betalen?Of wordt de polis voor jou negatief gewijzigd? Ook dan mag je jouw polis beëindigen. Nadat je op de hoogte bent van een wijziging wordt je geacht dit binnen korte tijd te doen. Om hiervan zeker te zijn bekijk je actuele voorwaarden.

Welke soort dekking moet ik kiezen?

Wij differentiëren 3 soorten waarborg types voor jouw vertrouwde Tesla Model X. All Risk, de basis WA en de WA PLUS (beperkt casco). Hoe verhouden deze precies?

1. WA-dekking
Je Model X verzekeren met alleen WA dekking? Uitsluitend schade aan derden wordt dan vergoed. Ben je schuldig aan een botsing? De verzekering regelt dan schades van anderen die jij hebt veroorzaakt.

2. WA+ Autoverzekering (beperkt)
Bij WA + heb je veel meer claim mogelijkheden. WA+ dekt ook o.a. diefstal, schade na blikseminslag, tweezijdige schade. Schade aan je eigen auto wordt hier dus ook (deels) gedekt.

3. All Risk (WA volledige casco)
Wil je alle risico’s volledig afdekken? Dan ben je het beste af met een all-risk verzekering voor jouw Tesla Model X. Men noemt dit doorgaans volledig casco. De beste dekking haal je met deze polissen. Ook als het je eigen schuld is. Een aanrader voor auto’s jonger dan 5 jaar.

Nieuwe autos van 0 – 5 jaar All-risk autoverzekering (WA volledig casco)
Betrouwbare auto van 6 – 10 jaar De WA+ beperkt casco
Voertuigen ouder dan 10 jaar Standaard WA

Uit welke aanvullende dekkingen kan ik kiezen?

Een basisdekking gekozen? Je kunt jouw verzekering uitbreiden met aanvullende dekkingen voor de Tesla Model X. Onderstaand geven we hier meer uitleg over:

1. Aanvullende verzekering voor inzittenden
Er zijn twee aspecten die daarbij van belang zijn. De ongevallenverzekering voor inzittenden (OI): De verzekering keert een vast bedrag uit, ongeacht wie schuldig is. De andere optie is schadeverzekering inzittenden: dekt o.a. letselschade en zaakschade aan jou en inzittenden.

2. Rechtsbijstandverzekering toevoegen
Wees slim: met rechtsbijstand aanvullende dekking heb je recht op juridische bijstand na bijv. een ongeluk. Let op: voorkom dubbele dekking. Misschien ben je al verzekerd.

3. No-claimbeschermer
Selecteer jij de no-claimbeschermer? Ideaal: Je mag dan jaarlijks éénmaal schade verhalen, terwijl je premie niet stijgt. Feit: het aantal schadevrije jaren wordt na beneden bijgesteld.

4. Pechhulp module
1 op de 4 auto’s heeft jaarlijks pech. Met de pechhulp module sta je nooit alleen. Binnen 30 minuten hulp op locatie (reparatie), indien dat niet mogelijk is; vervangend vervoer! Met een goed gevoel de weg op!

Hoe wordt de Bonus/Malus-regeling toegepast?

Hoe meer schadevrije jaren, des te voordeliger kan de premie worden berekend. Dat is het principe van de bonus-malus ladder: 12 maanden zonder schade doorgekomen? Dan gaan de maandelijkse lasten omlaag. In de volksmond heet dit ook wel no-claimkorting. Heb je wel schade? Dan gaat jouw positie op de ladder naar beneden, waardoor je een hogere premie moet betalen.

 • Interessant: De regels van de bonus/malus ladder wijken erg af per autoverzekeraar.
 • Eén jaar zonder schade betekent een lagere trede. Je kan bij een ongeluk echter zo 5 treden omhoog gaan.
 • Was je niet de veroorzaker van deze schade? De ladder speelt dan vaak geen rol.
 • Claim jij regelmatig een schade bij je verzekeraar? Dan kom je in de malus terecht, en gaat de maandelijkse premie wat omhoog.
 • Feit: Ook bij een hele kleine schade zul jij plekken op de ladder zakken.

Hoe hoog is de premie van de verzekering van mijn Model X?

De maandpremie voor de Tesla Model X wisselt erg per autoverzekeraar. Hoe bepaalt een verzekeraar jouw maandbedrag? Op deze pagina vind jij de belangrijkste componenten.

 • De omgeving waarin je woont (7347EJ)
 • Eigenschappen van het te verzekeren object
 • Het aantal km’s dat met de auto gereden wordt
 • De geboortedatum van de bestuurder
 • De mate van (uitgebreide) dekking
 • De positie op de bonus/malus ladder
 • De dagwaarde van de auto
 • Het gebruik van de auto: Bijv. zakelijk of particulier

Hoe werkt dat verzekeringen vergelijken precies?

Via onze tool vergelijk je een aantal erkende assuradeurs. Zoals Avéro Achmea, Ditzo en onder andere VOOROP. Wij checken uitsluitend assuradeurs die recentelijk nog een premie update hebben gegeven. Noemenswaardig: onze vergelijkingen zijn geen adviezen. We plaatsen alleen alle verzekeraars in een opsomming.

Alle gegevens ingevoerd? Jij kan alle verzekeraars voor Tesla filteren op prijs en klant beoordeling. Hierna kun je (vrijblijvend) doorklikken naar een verzekeraar. Bekijk altijd de actuele premie van de gekozen assuradeur. Dit is de basis van elke verzekering. Wij proberen wel actuele info te verzamelen omtrent bijv. All risk autoverzekering ASR.

autoverzekering Tesla Model X


Goedkoopste autoverzekering voor Tesla Model X afsluiten

Jij wil natuurlijk niet teveel betalen voor de verzekering van jouw Tesla Model X. Hoe vind je nu de laagste premie? Doorloop dan het volgende stappenplan.

1. Nummerbord invullen (n.b. 9-TXG-23).
2. Wie zit er doorgaans achter het stuur?
3. Ook geboortedatum en adres + postcode wordt gevraagd (25-04-1961).
4. Kies het aantal jaren zonder schade.
5. Kies het geschatte aantal km’s per jaar.
6. Kies de juiste dekking voor Tesla.
7. Rangschik de uitkomst op prijs en jij bent klaar om het contract te starten.

anwb verzekering

ANWB

Eerste jaar extra ledenkorting
Lagere premie bij veilig rijden
Gebruiksvriendelijke website

ditzo verzekering

Ditzo

Een A.S.R product
Korting voor een 2e auto
Simpel over te sluiten

interpolis verzekering

Interpolis

Voertuighulp mogelijk
Ruime keuze uit garages
Online account

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Uitstekend bereikbaar
Schade in 3 stappen regelen
24/7 schade melden

inshared verzekering

Inshared

Unieke Inshared Jaarbeloning
Eerlijke verzekering
Helder polisblad

klaverblad verzekering

Klaverblad

De no-nonsense verzekeraar
Extra korting op pakketten
Gemakkelijk opzeggen

allsecur verzekering

Allsecur

Altijd telefonisch bereikbaar
WhatsApp service
Aanvullende modules

fbto verzekering

FBTO

Ook in het buitenland
Pakketkorting mogelijk
Snel claims indienen

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Ook zakelijk mogelijk
24 uur per dag hulp
14 dagen bedenktijd

reaal verzekering

Reaal

Maatwerk
Verhaalsbijstand
Eenvoudig contract / polis

unive verzekering

Univé

Handige Univé App
Ook accessoires
Binnen 10 minuten claimen

ohra verzekering

OHRA

Passende dekking elke auto
Voordelig 2e auto verzekeren
Verschillende opties


Online premie van mijn Tesla Model X berekenen

Wat zijn de maandelijkse kosten voor de autoverzekering van de Model X? Dat wordt bepaald door verschillende variabelen. Een vrij cruciale factor is; hoe oud je bent. 23-jarigen moeten rekening houden met hogere lasten dan meer ervaren automobilisten, die soms ook al schadevrije jaren opgebouwd hebben. Ook schiet de premie omhoog bij een dure Tesla Model X. Verzekeringen bekijken daarnaast bijvoorbeeld woongebied (1306KN). De hoogte van de polis in Brummen is niet exact hetzelfde als voor een Autoverzekering Volkel. Ook het verwachte aantal kilometers (20.001 tot 25.000) en zelfs de kleur van je auto hebben invloed. De hoogte van jouw premie is voor elke bestuurder weer anders. Bereken nu zelf jouw premie. Geef direct geboortedatum, eventuele accessoires, gewenste dekking in, en je weet het in 2 minuten.

Zoek alle Tesla Model X verzekeringen en start met geld besparen In luttele minuten een voordelige autoverzekering voor jouw Model X afsluiten!