Autoverzekering Heemskerk Begin met besparen op jouw verzekeringMeteen een goedkope autoverzekering in Heemskerk bekijken en afsluiten? Hedendaags zijn er tientallen verzekeraars. Vertrouwde namen zijn bijvoorbeeld Fairzekering en ook Lancyr. Vergelijk alle verzekeraars snel en gemakkelijk via de vergelijkingstool. En dat scheelt je al gauw tientallen euro’s. Hoe kan ik goedkoop mijn auto verzekeren in Heemskerk? De maandelijkse premie wordt bepaald door bijv. aantal opgebouwde jaren zonder schade, de cataloguswaarde plus demografische gegevens. Vul hierboven de gegevens in. Zo vind jij binnen 10 seconden tijd het goedkoopste verzekeringskantoor. Vrijblijvend: wij geven op deze website geen adviezen. D.m.v. de vergelijkers kan jij – aan de hand van jouw data – een verzekering bekijken. Hierbij kun je filteren op de goedkoopste aanbieder. Je vindt hier ook info over Autoverzekering Volvo S60.

Bekende autoverzekeraars

Vergelijk alle lokale verzekeraars.

Gelijk oversluiten

Check de goedkoopste verzekeraar in een paar minuten.

Vergelijken loont

Bereken voor jou de voordeligste verzekering, en begin direct met besparen.

Handige informatie over je auto verzekeren in Heemskerk Wil je precies weten hoe het overstappen werkt? Hieronder lees je antwoorden op diverse vragen.

Vanaf wanneer kan ik opzeggen?

Wil jij op een nieuwe aanbieder overstappen? Stop dan met het contract met je huidige verzekeraar. Ook nieuwsgierig wanneer dit precies kan? Dit kan op de volgende 3 momenten:

1. Wanneer het contract afloopt
Meestal sluit je de verzekering af voor 1 jaar. Daarna kun je er vanaf. Je hebt wel te maken met een opzegtermijn. Dikwijls is dit één maand. In de polisvoorwaarden staat dat duidelijk beschreven.

2. Wanneer je jouw auto verkoopt
Verkoop jij jouw auto? Dan wordt de polis stopgezet. Dit proces wordt gestart na de kenteken overschrijving. Handig: bewaar het vrijwaringsbewijs zorgvuldig. Het kan zijn dat je deze moet kunnen laten zien.

3. Bij een premieverhoging of wijziging van voorwaarden
Gaat je huidige verzekering de voorwaarden aanpassen? Moet je meer betalen? Of zijn er andere veranderingen waar jij hinder van hebt? Dan mag jij zelf weten of je wilt opzeggen. Na de informering over de poliswijziging kan je dat binnen een paar weken regelen. Ook hier geldt: check de actuele voorwaarden.

Welke soort dekking moet ik kiezen?

We onderscheiden drie soorten dekkingen waar je uit kunt kiezen. De standaard WA, de uitgebreide WA+ en de volledig casco All-risk. Maar wat zijn nu exact de verschillen?

1. WA verzekering Heemskerk
Verzeker je jouw auto met een WA-dekking? De schade aan andere voertuigen is dan verzekerd. Ben jij onderdeel van een ongeval? Er vindt dan een vergoeding plaats voor kosten die de tegenpartij door jouw toedoen heeft.

2. WA-plus verzekering Heemskerk
De WA plus variant biedt veel meer dekking. WA+ dekt ook o.a. diefstal, schade aan derden, schade na blikseminslag. Schade aan je eigen auto wordt hier dus ook (deels) gedekt.

3. Allrisk autoverzekering Heemskerk
Wil je alle risico’s volledig afdekken? Sluit dan een all-risk verzekering af. In de volksmond ook wel WA volledig casco. Dit is vaak het meest complete pakket. Ook schade veroorzaakt door slippen. Dit wordt veel gebruikt voor jonge auto’s (tot 5 jaar).

All-risk (WA + volledig casco) Jonge auto’s van 0 – 5 jaar
Een beperkt casco WA polis Goede auto’s van 6 – 10 jaar
De (verplichte) WA Auto ouder dan 10 jaar

Uit welke aanvullende dekkingen kan ik kiezen?

Een basisdekking gekozen? Je kunt het nog uitbreiden met een aanvullende autoverzekering Heemskerk. Alles over deze extra modules lees je hieronder:

1. Aanvullende verzekering voor inzittenden
Daarbij heb je de keuzen tussen 2 aspecten. Ongevallen-inzittendenverzekering (OIV): Keert alleen vast bedrag uit bij overlijden of invaliditeit. Er is ook een schadeverzekering voor inzittenden: vergoedt zowel letselschade als ook materiële schade.

2. Rechtsbijstandverzekeringen
Via de extra aanvulling in rechtsbijstand krijg je hulp van juridische specialisten vergoed. Dit kan uitkomst bieden bij een eventuele rechtszaak.

3. Korting op No-claim
Sluit je de No-claimbeschermer af? Ideaal: Ieder kalenderjaar één keer schade verhalen, wat geen effect heeft op je maandbedrag. Opvallend: er vind in een correctie in schadevrije jaren plaats.

4. Extra pechhulp Heemskerk
Pech met je auto? Met de pechhulp module sta je nooit alleen. Altijd snel een reparatie service ter plaatse, of je krijgt tot 3 dagen vervangend vervoer. Voor veel mensen is dat erg fijn.

Bonus/Malus-regeling, wat is dat?

Hoe minder schade je hebt, hoe lager je premie. Zo werkt de bonus-malus ladder: Heb jij een jaar lang geen schade geclaimd? Dan gaan de maandelijkse lasten omlaag. We spreken dan over de no-claimkorting Heemskerk. Heb je een ongelukje gehad? Dan ga je een treetje naar beneden, wat betekent dat de premie kan stijgen.

 • Feit: De spelregels van de bonus/malus-trede wisselen nogal eens per assuradeur.
 • 12 maanden zonder schade gereden? Dan ga je omlaag. Schade rijden betekent vaak 5 treden omhoog
 • Was jij niet verantwoordelijk voor de schade? De ladder speelt dan vaak geen rol.
 • Claim je vaak schade? Die malus situatie geeft geen recht op korting, wat de premie zal doen toenemen.
 • Feit: Ook als je een relatief kleine schade claimt, zul jij plekken op de ladder zakken.

Een overzicht van de kosten autoverzekering Heemskerk?

De maandpremie in Heemskerk varieert erg per verzekeraar. Wil je weten waar het maandtarief vanaf hangt? In het lijstje hieronder staan de meest betekenisvolle factoren.

 • Je woonplaats (9493AA)
 • De auto die je wilt verzekeren
 • Hoeveel kilometer je per jaar gaat afleggen
 • Het geboortejaar van de verzekerde
 • Het soort dekking (WA, WA+, All-risk)
 • Jouw schadeverleden
 • De waarde van een voertuig
 • Aard van het gebruik: Privé vs. zakelijk gebruik

Verzekeraars vergelijken; welke spelers doen mee?

Door het gebruik van onze tool vergelijk je bekende assuradeurs. Zoals EAG Assuradeuren, OHRA of VKG. We onderzoeken slechts verzekeraars waarvan de actuele voorwaarden openbaar zijn. Feit: beschouw dit niet als een advies. We publiceren echter alleen de premie prijzen in een overzicht.

Heb je alle details ingevuld? Jij kan alle verzekeraars voor Heemskerk verzekeringen classificeren op maandpremie of prijs/kwaliteitverhouding. Op basis van eigen inzicht kun je een keuze maken. Belangrijk: controleer altijd de polisvoorwaarden van de betreffende assuradeur. Die informatie is altijd leidend. Wij proberen wel actuele info te verzamelen omtrent bijv. Informatie over Autoverzekering van Unigarant.

autoverzekering Heemskerk


Goedkoopste autoverzekering in Heemskerk afsluiten

Jij wil natuurlijk niet teveel betalen voor de ‘voordeligste autoverzekering Heemskerk. Hoe vind je nu de laagste premie? Bekijk de onderstaande 7 stappen.

1. Nummerbord invullen (e.g. 7-TDV-61).
2. Selecteer wie de hoofdbestuurder is.
3. Ook geboortedatum en adres + postcode wordt gevraagd (11-01-1965).
4. Selecteer het aantal schadevrije jaren.
5. Wat is het aantal km’s dat je gaat rijden?
6. Kies voor WA, WA+ of Allrisk.
7. Sorteer de goedkoopste autoverzekeraar uit Heemskerk op laagste prijs en je kunt snel de polis afsluiten.

anwb verzekering

ANWB

Binnen 5 minuten afsluiten
Lagere premie bij veilig rijden
Verschillende opties

ditzo verzekering

Ditzo

Een A.S.R product
Eigen herstelnetwerk
Eenvoudig uitbreiden

interpolis verzekering

Interpolis

Alles in één Polis
Handige tips & tricks
Verschillende opties

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

2e auto dezelfde korting
Gemiddeld cijfer van 8+
Online klantenservice

inshared verzekering

Inshared

Tot 80% no-claim korting
Ook totaalpakketten
Hulp bij overstappen

klaverblad verzekering

Klaverblad

De no-nonsense verzekeraar
Ouderwets binnenlopen
Eenvoudige procedures

allsecur verzekering

Allsecur

Handige auto-tips
Unieke extra dekkingen
Gemakkelijk opzeggen

fbto verzekering

FBTO

Eigen Keuze Herstelbedrijf
Pakketkorting mogelijk
Simpel over te sluiten

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Eigen vast aanspreekpunt
Hulp bij mechanisch defect
Hulp bij overstappen

reaal verzekering

Reaal

Met handige filmpjes
Schadegarant bedrijven
Hulp bij overstappen

unive verzekering

Univé

Dag en nacht hulp bij schade
Ook zakelijke klanten
24/7 schade melden

ohra verzekering

OHRA

Collectieve verzekeringen
Voordelig 2e auto verzekeren
Snelle schade afhandeling


Goedkoopste verzekeringspremie in Heemskerk vergelijken voor jouw model

Wat betaal ik per maand m.b.t. de autoverzekeringsmaatschappij Heemskerk? Dat hangt van een aantal zaken af. Een voorname factor is jouw leeftijd. 21-jarigen moeten rekening houden met hogere lasten dan meer ervaren automobilisten, met een mooi plekje op de bonus/malus ladder. Ook ligt de premie wat hoger bij een recent gekochte auto uit Heemskerk. Aanbieders doorzoeken ook o.a. woonplaats (5167DL). De maandpremie in Zwanenburg is anders dan een Autoverzekering Krimpen aan den IJssel. Ook het aantal km’s (tot en met 7500) en wie de hoofdbestuurder is zijn bepalend. Het tarief is dus niet zomaar te noemen. Kijk wat jij per maand kwijt bent. Geef direct geboortedatum, gewenste dekking, huisnummer in, en je ontdekt het in een paar minuten.

Zoek alle verzekeraars in Heemskerk en bespaar vandaag nog Binnen mum van tijd een voordelige autoverzekering afsluiten!