Autoverzekering Jeep Patriot Autoverzekeringen vergelijken in 2 minutenDe aller-goedkoopste autoverzekering voor de Jeep Patriot afsluiten, via internet? Tegenwoordig is het aanbod enorm. Denk aan Allsecur en Lancyr. Vergelijk alle verzekeraars handig en moeiteloos via autoverzekeringregelen.nl. Dat bespaart je een hoop geld! Hoe achterhaal ik de goedkoopste autoverzekering voor de Patriot ? De assurantiepremie komt tot stand op basis van variabelen als Wa/Wa+/All-risk, de dagwaarde en jouw geboortedatum. Vul alle velden hierboven in en ga verder. Dan zoek je in korte tijd de best beoordeelde / goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Jeep Patriot! Vrijblijvend: wij geven op deze website geen adviezen. Met de vergelijkingsmodule kun je zelf – op basis van jouw gegevens – een verzekeraar selecteren. Je kunt de uitkomst rangschikken op prijs. Zie ook onze informatie over Autoverzekering Volvo 440.

Erkende verzekeraars

Gemakkelijk de erkende verzekeraars vergelijken.

Vlug overstappen

Sluit een nieuwe verzekering af, in slechts korte tijd.

Vergelijken bespaart geld

Kies de meest voordelige verzekeraar, en zeg jouw te hoge premie gedag.

Veelgestelde vragen over het verzekeren van de Jeep Patriot Meer weten over overstappen? Hieronder vind je meest gestelde vragen.

Wanneer kan ik mijn autoverzekering opzeggen?

Jij wilt ook op een nieuwe aanbieder overstappen? Stop dan met het contract met je huidige verzekeraar. Op welke momenten is dit mogelijk? Grofweg zijn hiervoor 3 situaties:

1. Op het einde van contracttermijn
Dikwijls is de duur van een polis ongeveer één jaar. Vanaf dat moment mag je overstappen. Houd rekening met een opzegtermijn. Meestal is dit 1 maand. De voorwaarden van je polis bieden daarover duidelijkheid.

2. Wanneer je jouw auto verkoopt
Verkoop jij jouw Jeep Patriot? De overeenkomst wordt ontbonden. Dit gebeurt op moment van kenteken overschrijving. Handig: het vrijwaringsbewijs moet je niet kwijtraken. Hier kan de verzekeraar om vragen.

3. Als de verzekeraar het contract inhoudelijk wijzigt
Zijn de voorwaarden van jouw verzekering veranderd? Wordt de premie verhoogd? Of wordt de polis voor jou negatief gewijzigd? Dan mag je het contract ontbinden. Nadat je op de hoogte bent van een wijziging heb je 30 dagen de tijd. Zie hiervoor ook altijd jouw polisvoorwaarden.

Welk type dekking past bij mij?

Wij distantiëren drie types verzekeringen voor de Jeep Patriot. All Risk, de basis WA en de WA PLUS (beperkt casco). Elke weer met zijn eigen kenmerken

1. WA-verzekering
Je Patriot verzekeren met uitsluitende een WA-pakket?Dan is alleen schade aan anderen verzekerd. Dus rijd je tegen een andere auto aan? De verzekering regelt dan de eventuele kosten bij de tegenpartij.

2. De WA-plus verzekering (beperkt)
De WA plus variant biedt veel meer dekking. Hier kun je ook terecht bij schade door storm, schade door natuurgeweld, brandschade. Gangbaar bij auto’s van 6-10 jaar oud.

3. All-risk autoverzekering (bekend als WA volledig casco)
Wil je alle risico’s volledig afdekken? Sluit dan een all-risk verzekering af voor jouw Jeep Patriot. In de volksmond ook wel WA volledig casco. De beste dekking haal je met deze polissen. Dus ook schade ten gevolge van een technisch mankement. Dit wordt veel gebruikt voor jonge auto’s (tot 5 jaar).

Jonge auto’s van 0 – 5 jaarAll-risk autoverzekering (WA volledig casco)
Auto van 6 – 10 jaarBeperkt Casco verzekering (WA+)
Oudere auto’s (10 jaar en ouder)De (verplichte) WA

Aanvullende dekkingen, welke zijn er?

Heb jij de voorkeur voor WA of WA plus? Je kunt jouw verzekering uitbreiden met aanvullende dekkingen voor de Jeep Patriot. Graag bespreken we de meest populaire:

1. Extra Inzittendenverzekering
Hiervan zijn 2 unieke opties. De ongevallenverzekering voor inzittenden: keert een bedrag uit bij overlijden of blijvende invaliditeit. De andere optie is schadeverzekering inzittenden: dekt o.a. letselschade en zaakschade aan jou en inzittenden.

2. Een Rechtsbijstandverzekering
Met een dekking voor aanvullende rechtsbijstand heb je recht op juridische bijstand na bijv. een ongeluk. Handig als je schade wil verhalen bij de verzekeraar van de schuldige partij.

3. No-claim korting
Sluit je de No-claimbeschermer af? Handig: Je kunt dan per jaar een schade claimen, zonder kostenverhoging of veranderende premie-voorwaarden. Let op: het kost je wel schadevrije jaren in je account.

4. Pechhulp dekking
Heb je pech onderweg met de auto? Met de pechhulp module kun je met een veilig gevoel de weg op. Binnen 30 minuten hulp op locatie (reparatie), is dat geen optie? Dan heb je recht op een leenauto. Dat kan een hoop onrust wegnemen.

Wat houdt de Bonus/Malus-regeling in?

Hoe geringer het aantal schades, des te meer korting op je autoverzekering. Deze bonus-malus ladder constructie werkt op deze manier: Geen schade ingediend de afgelopen 12 maand? Dan kan de premie gunstig worden aangepast. Dit heet ook wel no-claimkorting. Heb je een ongelukje gehad? Dan daal je op de ladder, wat resulteert in een hogere premie.

 • Neem dit in acht: De richtlijnen m.b.t. de bonus/malus-ladder wisselen nogal eens per verzekering.
 • Een schadevrij jaar is een trede omlaag. 5 treden omhoog is doorgaans normaal bij schade.
 • Lag de oorzaak van de schade bij een ander? Dan ga je niet naar beneden.
 • Claim je vaak schade? Dan bevind je je in de malus-situatie, wat kan resulteren in een stijgende premie.
 • Goed onthouden: Ook als je een relatief kleine schade claimt, wordt jouw plek negatief aangepast.

Welke kosten spelen een rol bij een verzekering voor een Patriot ?

De maandpremie voor de Jeep Patriot wisselt nogal eens per assuradeur. Wil je weten waar het maandtarief vanaf hangt? Hierna benoemen wij de meest betekenisvolle factoren.

 • Jouw postcodegebied (3038MB)
 • Het gewicht van de auto
 • Het verwachte aantal kilometers per jaar
 • Leeftijd (tot 25 jaar betaal je vaak meer)
 • De mate van (uitgebreide) dekking
 • Jouw schadeverleden
 • De auto dagwaarde (of catalogus prijs)
 • Type gebruik: Business of privé

Verzekeraars vergelijken; welke spelers doen mee?

Door het gebruik van onze tool vergelijk je bekende aanbieders. Voorbeelden zijn AutoWeek, OHRA of Zelf. We doorzoeken uitsluitend verzekeringen die recentelijk nog een premie update hebben gegeven. Goed om te weten: dit is geen advies. We publiceren echter alleen de premie prijzen in een overzicht.

Heb je het formulier voltooid? De weergegeven verzekeringen kan je voor Jeep klasseren op goedkoopste en/of prijs-kwaliteit. Klik op een van de organisaties om online af te sluiten. Belangrijk: controleer altijd de polisvoorwaarden van de betrokken assuradeur. Dat is de meest actuele bron van informatie. Op autoverzekeringregelen.nl vind je wel info over o.a. Informatie over Autoverzekering van Bovag.

autoverzekering Jeep Patriot


Goedkoopste autoverzekering voor Jeep Patriot afsluiten

Je wil nooit meer betalen dan nodig voor de verzekering van je Jeep Patriot. Hoe vergelijk ik de beschikbare verzekeringen? Doorloop dan het volgende stappenplan.

1. Vul je nummerbord in (bijv. 6-TLL-54).
2. Klik aan wie er het meest gebruik maakt van het voertuig.
3. Voer je geboortedatum, postcode + huisnummer in (26-09-1972).
4. Selecteer het aantal schadevrije jaren.
5. Het aantal km’s dat met de auto gereden wordt.
6. Selecteer een (basis) dekking + aanvullende dekking voor Jeep.
7. Filter de verzekeraars op prijs en je kunt snel de polis afsluiten.

anwb verzekering

ANWB

Eerste jaar extra ledenkorting
Via WhatsApp bereikbaar
Simpele website / account

ditzo verzekering

Ditzo

Schade melden via App
Schade inzittenden
Eenvoudig uitbreiden

interpolis verzekering

Interpolis

Voertuighulp mogelijk
Speciale AutoModus App
Gemakkelijk opzeggen

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

WA, WA+ & All Risk
Hoge klantenbeoordeling
Duidelijke voorwaarden

inshared verzekering

Inshared

Tot 80% no-claim korting
Snelle reactietermijnen
Goede telefonische service

klaverblad verzekering

Klaverblad

De no-nonsense verzekeraar
Dag en nacht contact
Snel claims indienen

allsecur verzekering

Allsecur

€ 0,- Eigen risico
Winnaar van vele prijzen
Duidelijke voorwaarden

fbto verzekering

FBTO

Eigen Keuze Herstelbedrijf
Snel online afsluiten
Aanpassen & upgraden

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Eigen vast aanspreekpunt
Schade door diefstal
Snelle schade afhandeling

reaal verzekering

Reaal

Klantgericht Verzekeren
Pakketkorting mogelijk
14 dagen bedenktijd

unive verzekering

Univé

Eigen Univé Alarmcentrale
Veel lokale adviseurs
Online account

ohra verzekering

OHRA

Samenstellen zoals jij dat wil
No-claimkorting tot wel 82%
Handige overstaphulp


Online premie van mijn Jeep Patriot berekenen

Wat betaal ik per maand m.b.t. de verzekering van mijn Patriot ? Dat is natuurlijk niet heel eenvoudig te zeggen. Een vrij cruciale variabele is geboortedatum. Beginnende bestuurders betalen doorgaans meer dan mensen van 28 of ouder, die over een gunstige bonus trede beschikken. Ook liggen de kosten doorgaans hoger bij een sjieke Jeep Patriot. Verzekeringen kijken ook naar onder andere woonplaats (1814FC). De premie in Ell kan heel anders zijn dan voor een Autoverzekering Jubbega. Ook het jaarlijkse aantal kilometers (15.001 tot 20.000) en wie de hoofdbestuurder is hebben invloed. Het maandelijkse bedrag hangt dus van veel zaken af. Bereken nu jouw maandlasten. Voer onder andere gewenste dekking, aantal kilometers per jaar, schadevrije jaren in, en je vergelijkt direct alle grote verzekeraars.

Doorzoek Jeep Patriot verzekeringen en sluit online af Binnen no-time een goedkope autoverzekering voor jouw Patriot afsluiten!