Autoverzekering Helmond Alle top-verzekeraars op een rijtje


Meteen een goedkope autoverzekering in Helmond online afsluiten? Op dit moment heb je een ruime keuze. Hierbij kun je denken aan Zelf en VVS. Vergelijk alle aanbieders vliegensvlug en probleemloos online. Dat bespaart je een hoop geld! Wie wil dat nu niet? Spotgoedkoop je auto verzekeren in Helmond? Het maandbedrag wordt bepaald door zaken als schadehistorie, de geschatte kilometrageen bijvoorbeeld jouw woonplaats. Vul hierboven de gegevens in. De vergelijker vindt in afzienbare tijd een kwalitatief verzekeringskantoor. Vergeet niet dat deze website geen advies geeft. D.m.v. de vergelijkers kun je op eigen houtje – op basis van jouw gegevens – een aanbieder kiezen. Kies bijvoorbeeld voor goedkope prijs of kwaliteit. Je kunt hier ook de premie berekenen van de Autoverzekering Alfa Romeo 166.

De beste verzekeraars

Gemakkelijk regionale verzekeraars vergelijken.

Vlot oversluiten

Check de goedkoopste verzekeraar zonder veel moeite.

Vergelijken bespaart geld

Sluit de voordeligste verzekering af, en zeg dag tegen jouw hoge premie.

Praktische informatie over de auto verzekeren in Helmond Zoek je aanvullende informatie? Bekijk dan direct de veelgestelde vragen.

Vanaf wanneer kan ik opzeggen?

Overstappen naar een nieuwe aanbieder? Dan dien je jouw huidige autoverzekering op te zeggen. Op welke momenten is dit mogelijk? Vaak doen mensen dit in 3 situaties:

1. Einde contracttermijn
Dikwijls sluit je de verzekering af voor 1 jaar. Vanaf dan kun je opzeggen. Je hebt wel te maken met een opzegtermijn. Veelal is dat een maand. Check ook de polisvoorwaarden van jouw huidige verzekering.

2. Wanneer je jouw auto verkoopt
Ga je jouw wagen verkopen? Het contract wordt dan gestopt. Dit gebeurt op moment van kenteken overschrijving. Let op: een vrijwaringsbewijs is hierbij onmisbaar. Dit dient als bewijsstuk.

3. Wanneer de voorwaarden wijzigen
Gaat je huidige verzekering de voorwaarden aanpassen? Moet jij een extra vergoeding betalen? Of ervaar je schade door nieuwe regels / constructies? Ook dan mag je opzeggen. Nadat je schriftelijk op de hoogte bent gebracht, heb je daarvoor een aantal weken de tijd. Let op: lees altijd nog even jouw huidige polisblad door.

WA of All Risk?

Zoals je misschien weet zijn er 3 ordes van dekkingen te onderscheiden. All Risk, de basis WA en de WA PLUS (beperkt casco). Ieder met zijn eigen voorwaarden

1. WA verzekering Helmond
Jouw auto verzekeren met WA (wettelijke aansprakelijkheid)? De schade aan andere voertuigen is dan verzekerd. Een ongeluk ontstaan door jouw schuld? De verzekering regelt dan schades van anderen die jij hebt veroorzaakt.

2. WA-plus verzekering Helmond
De WA plus variant biedt veel meer dekking. WA+ dekt ook o.a. explosie-schade, een sterretje in je voorruit, diefstal. Vaak gekozen bij auto’s van 6 tot 10 jaar

3. Allrisk autoverzekering Helmond
Wil jij geen enkel risico lopen? Sluit dan een all-risk verzekering af. Men noemt dit doorgaans volledig casco. Het is de meest uitgebreide dekking. Dus ook schade ten gevolge van een technisch mankement. Een gebruikelijke dekking bij de nieuwere auto’s.

WA+ volledig casco (all-risk) Auto’s van 0 – 5 jaar
Beperkt Casco verzekering (WA+) Auto van 6 – 10 jaar
WA-verzekering Auto’s van 10 jaar of ouder

Uit welke aanvullende dekkingen kan ik kiezen?

Heb je een keuze gemaakt uit WA, WA+ of Allrisk? Verzekeraars bieden een interessante aanvullende autoverzekering Helmond. Alles over deze extra modules lees je hieronder:

1. Inzittendenverzekering
Hiervan zijn 2 unieke opties. De ongevallenverzekering voor inzittenden (OI): keert een bedrag uit bij overlijden of blijvende invaliditeit. Er is ook een schadeverzekering voor inzittenden: voorkomt dat een ongeluk leidt tot een financiële strop.

2. De Rechtsbijstandverzekering
Via de aanvullende dekking rechtsbijstand ben je zeker van juridische hulp als je schade hebt. Juridische hulp is doorgaans erg duur, en hiermee voorkom je hoge kosten.

3. No-claim korting beschermer
Sluit je de No-claimbeschermer af? Ideaal: Je kunt dan per jaar een schade claimen, terwijl je premie niet stijgt. Belangrijk: je polis gaat wel in schadevrije jaren naar beneden.

4. Handig: pechhulp Helmond
1 op de 4 auto’s heeft jaarlijks pech. Met de pechhulp module kun je met een veilig gevoel de weg op. Je auto wordt ter plekke gerepareerd, indien dat niet mogelijk is; vervangend vervoer! Voor veel mensen is dat erg fijn.

Kan ik de Bonus/Malus-regeling gebruiken?

Hoe minder schade je hebt, hoe minder je maandelijks aan premie betaalt. Dat is het principe van de bonus-malus ladder: Heb jij een jaar lang geen schade geclaimd? Dan is de verzekeraar blij en betaal je minder premie. In de volksmond heet dit ook wel no-claimkorting Helmond. Claim je schade? Dan ga je naar beneden, waardoor je een hogere premie moet betalen.

 • Goed om te weten: De spelregels van de bonus/malus regeling verschillen nogal per autoverzekeraar.
 • 1 jaar geen schade = een treetje omlaag. Echter, bij schade ga je vaak 5 treetjes omhoog.
 • Ben je echter niet zelf verantwoordelijk voor het ongeluk? Dan daal je niet op de ladder.
 • Claim jij regelmatig een schade bij je verzekeraar? Dan bevind je je in de malus-situatie, en betaal je meer premie.
 • Noemenswaardig: De hoogte van de claim speelt geen rol, altijd zak je op de ladder.

Hoe hoog zijn alle kosten autoverzekering Helmond?

De premie in Helmond wisselt erg per aanbieder. Hoe bepaalt een verzekeraar jouw maandbedrag? De opsomming hierna bevat de bekendste componenten.

 • Regio waarin bestuurder woonachtig is (7222JJ)
 • Het merk en type van de auto
 • Het verwachte aantal kilometers per jaar
 • Leeftijd (tot 25 jaar betaal je vaak meer)
 • De basisdekking van de auto
 • Aantal schadevrije jaren
 • De cataloguswaarde van het object
 • Type gebruik: Zakelijke en/of privé

Verzekeringen vergelijken: doen alle bedrijven mee?

Door het gebruik van onze tool vergelijk je enkele toonaangevende assuradeurs. Bijvoorbeeld ANWB, Kilometerverzekering of bijvoorbeeld Turien & Co. Wij vergelijken enkel autoverzekeringen die de premies recentelijk nog hebben bijgewerkt. Vergeet niet: de uitkomst is onafhankelijk en geen advies. We publiceren echter alleen de premie prijzen in een overzicht.

Alle benodigde velden ingevuld? Jij kan alle verzekeraars voor Helmond verzekeringen rangeren op goedkoopste en/of prijs-kwaliteit. Op basis van eigen inzicht kun je een keuze maken. Bekijk altijd de actuele premie van de aangaande aanbieder. Die gegevens zijn eigenlijk altijd 100% correct. Met deze site kun je wel meer te weten komen over o.a. Informatie over Autoverzekering van Reaal.

autoverzekering Helmond


Goedkoopste autoverzekering in Helmond afsluiten

Jij wil natuurlijk niet teveel betalen voor de ‘voordeligste autoverzekering Helmond. Hoe zoek ik de meest voordelige verzekering? Gebruik deze handige stappen.

1. Voer jouw kenteken in (bijvoorbeeld 4-KFG-50).
2. Wie gebruikt de auto het meest?
3. Voer jouw leeftijd in, postcode, straatnaam en huisnummer (8-10-1971).
4. Heb je schadevrije jaren, zo ja hoeveel?
5. Het aantal km’s dat met de auto gereden wordt.
6. Maak een keuze uit de beschikbare dekking types voor .
7. Rangschik de goedkoopste autoverzekeraar uit Helmond op laagste prijs en jij bent klaar om het contract te starten.

anwb verzekering

ANWB

Met handige reistips
Interessante ledenkorting
Voor jong en oud geschikt

ditzo verzekering

Ditzo

Pakketkorting mogelijk
Pechhulpdekking
Handige App

interpolis verzekering

Interpolis

Via Rabo Bankieren App
Ruime keuze uit garages
Snel claims indienen

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

2e auto dezelfde korting
Dag & nacht schadehulp
14 dagen bedenktijd

inshared verzekering

Inshared

Al meer dan 150.000 klanten
Collectieve insteek
Geld snel op je rekening

klaverblad verzekering

Klaverblad

Geen verrassingen
Ouderwets binnenlopen
Snel schade melden

allsecur verzekering

Allsecur

Vervangend vervoer
Unieke extra dekkingen
Binnen 10 minuten claimen

fbto verzekering

FBTO

Samenstellen zoals jij dat wil
Maandelijks aanpassen
Jaarlijks opzegbaar

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Persoonlijke schademanager
Hoge kwaliteit focus
14 dagen bedenktijd

reaal verzekering

Reaal

Telefonische hulplijn
Verhaalsbijstand
Schade melden via internet

unive verzekering

Univé

Schadeherstelbedrijf kiezen
WA, WA+ of All Risk
Supersnel geregeld

ohra verzekering

OHRA

Passende dekking elke auto
Voordelig 2e auto verzekeren
Diverse modules kiezen


Snel verzekeringspremie in Helmond vergelijken voor alle modellen

Wat zijn de maandelijkse kosten m.b.t. de autoverzekeringsmaatschappij Helmond? Dat wordt bepaald door verschillende variabelen. Een invloedrijke factor is geboortedatum. 19-jarigen hebben te dealen met een hoger tarief dan ervaren bestuurders, die laag staan op de bonus / malus ladder. Ook betaal je meer bij een jonge auto uit Helmond. Verzekeraars bekijken daarnaast factoren als postcode (9185HL). De premie in Kollumerzwaag is anders dan een Autoverzekering Lekkerkerk. Ook het verwachte aantal kilometers (20.001 – 25.000) en het type voertuig tellen mee. De maandpremie kan dus enorm wisselen. Verzekeringen vergelijken is zo gepiept. Vul onder andere gewenste dekking, eventuele accessoires, geboortedatum in, en je weet het in 2 minuten.

Vergelijk alle verzekeraars in Helmond en sluit online af Binnen no-time een voordelige autoverzekering afsluiten!