Autoverzekering Hengelo Alle top-verzekeraars op een rijtjeDirect de goedkoopste autoverzekering in Hengelo vinden en afsluiten? Tegenwoordig zijn er flink wat verschillende assuradeurs. Gerespecteerde organisaties zijn bijv. Bruns ten Brink en VOOROP. Vergelijk alle aanbieders snel en probleemloos via de vergelijkingstool. En dat scheelt je al gauw tientallen euro’s. Wie wil dat nu niet? Spotgoedkoop je auto verzekeren in Hengelo? Jouw premie wordt bepaald door factoren als schadevrije jaren, de aanschafwaarde en de hoofdgebruiker. Vul hierboven de gegevens in. Zo vind jij binnen mum van tijd een geschikt verzekersinskantoor. Opgelet: Dit is geen advies maar een vrijblijvende vergelijking. Via onze vergelijker kan jij – op basis van jouw gegevens – een aanbieder kiezen. Je kunt de uitkomst rangschikken op prijs. Je vindt hier ook info over Autoverzekering Alfa Romeo Brera.

Lokale aanbieders

Gemakkelijk regionale verzekeraars vergelijken.

Vlot oversluiten

Sluit een nieuwe verzekering af, binnen een half uur.

Makkelijk geld besparen

Speur naar een verzekering met laag tarief, en zeg dag tegen jouw hoge premie.

Praktische informatie over de auto verzekeren in Hengelo Heb jij nog vragen over jouw nieuwe verzekering? Bekijk dan direct de veelgestelde vragen.

Vanaf wanneer kan ik opzeggen?

Wil je overstappen? Stop dan met het contract met je huidige verzekeraar. Ook nieuwsgierig wanneer dit precies kan? Doorgaans zijn er 3 geschikte momenten:

1. Contractvervaldatum
Veelal neem je een verzekering voor een jaar. Vanaf dan mag je overstappen. Je hebt wel te maken met een opzegtermijn. Deze is vaak 1 maand. De voorwaarden van je polis bieden daarover duidelijkheid.

2. Bij overschrijven van auto
Neem je afstand van jouw voertuig? Dan vervalt het contract. Om precies te zijn: dit gebeurt op de dag van overschrijving. Tip: het vrijwaringsbewijs moet je niet kwijtraken. Hier kan de verzekeraar om vragen.

3. Zodra er iets in jouw polis verandert
Doen er zich wijzigingen voor in je huidige verzekering? Wordt de premie verhoogd? Of zijn de voorwaarden op negatieve wijze aangepast? Dan mag jij zelf weten of je wilt opzeggen. Nadat je op de hoogte bent van een wijziging heb je 4 weken de tijd om over te stappen. In de algemene voorwaarden staat dit vaak beschreven.

Welk type dekking past bij mij?

Wij differentiëren 3 soorten verzekeringen waar je uit kunt kiezen. De wettelijke aansprakelijkheid, WA+ of complete all risk. Hoe verhouden deze precies?

1. WA verzekering Hengelo
Jouw auto verzekeren met WA (wettelijke aansprakelijkheid)? Uitsluitend schade aan derden wordt dan vergoed. Een botsing met een andere auto? De verzekering regelt dan kosten die de tegenpartij door jouw toedoen heeft.

2. WA-plus verzekering Hengelo
Dit is een uitgebreidere variant op de WA. Hier kun je ook terecht bij explosie-schade, diefstal, brandschade. Een stuk completer dan WA dus .

3. All-risk autoverzekering Hengelo
Wil jij geen enkel risico lopen? In dat geval ga je voor de all risk verzekering. Men noemt dit doorgaans volledig casco. De beste dekking haal je met deze polissen. Dus ook schade ten gevolge van een technisch mankement. Auto’s van 0 tot 5 jaar worden doorgaans allrisk verzekerd.

All-risk autoverzekering (WA volledig casco) Auto van 0 – 5 jaar
De WA+ beperkt casco Betrouwbare auto van 6 – 10 jaar
Normale WA-polis Auto’s van 10 jaar of ouder

Kan ik uitbreiden met aanvullende dekkingen?

Heb je gekozen voor Wettelijke aansprakelijkheid (WA), WA+ of All Risk? Verzekeraars bieden een interessante aanvullende autoverzekering Hengelo. Alles over deze extra modules lees je hieronder:

1. Aanvullende verzekering voor inzittenden
We onderscheiden twee verschillende opties. De ongevallenverzekering voor inzittenden (OI): Keert alleen vast bedrag uit bij overlijden of invaliditeit. Er is ook een schadeverzekering voor inzittenden: dekt schade aan jou en de passagiers + spullen in de auto.

2. Rechtsbijstandverzekering toevoegen
Met een aanvullende verzekering voor rechtsbijstand ben je zeker van juridische hulp als je schade hebt. Juridische hulp is doorgaans erg duur, en hiermee voorkom je hoge kosten.

3. No-claim korting beschermer
Neem je een No-claimbeschermer? Iets voor jou? Per jaar max. 1 keer schade claimen, terwijl je premie niet stijgt. Let op: het aantal geregistreerde schade vrije jaren daalt wel.

4. Module pechhulp Hengelo
Sta je met pech langs de weg? Met de pechhulp module kun je met een veilig gevoel de weg op. Altijd snel een reparatie service ter plaatse, of de verzekeraar zorgt voor alternatief vervoer. Dat geeft een prettig gevoel!

Wat betekent de bonus/malus regeling?

Hoe lager je schadeclaims, des te meer korting op je autoverzekering. Dat is de insteek van de bonus-malus ladder: Een jaar zonder schade gereden? Dan wordt je beloond met een korting op de premie. Vaak bedoelen we hiermee de no-claimkorting Hengelo. Heb je een ongelukje gehad? Dan daal je op de ladder, en de maandlasten stijgen.

 • Goed om te weten: De richtlijnen m.b.t. de bonus/malus ladder wisselen nogal eens per verzekering.
 • Claim je 12 maanden geen schade? Dan daal je. 5 treden omhoog is doorgaans normaal bij schade.
 • Lag de oorzaak van de schade bij een ander? Dan daal je niet op de ladder.
 • Heb je vaak schade? Dan begeef je je in een zogeheten malus-rang, en betaal je extra toeslag.
 • Belangrijk: De hoogte van de claim speelt geen rol, altijd val je terug op de bonus/malus ladder.

Hoe hoog zijn alle kosten autoverzekering Hengelo?

De maandpremie in Hengelo verschilt nogal per verzekeraar. Maar hoe komt deze premie nu tot stand? Hierna benoemen wij de meest invloedrijke factoren.

 • Jouw woongebied (2890BG)
 • Kenmerken van je voertuig (merk, gewicht etc)
 • Het verwachte aantal kilometers per jaar
 • Het geboortejaar van de verzekerde
 • Gekozen WA-variant en modules
 • Jouw bonus/malus-positie
 • De cataloguswaarde van het object
 • Aard van het gebruik: B2B of juist B2C voorwaarden

Welke verzekeraars vergelijken jullie?

Via autoverzekeringregelen.nl vergelijk je enkele toonaangevende autoverzekeringen. O.a. Delta Lloyd, OHRA of WitGeld.nl. We onderzoeken enkel autoverzekeraars waarvan de meest recente premies bekend zijn.Van belang: onze vergelijkingen zijn geen adviezen. Wij helpen enkel met het maken van een vergelijking.

Heb je alle details ingevuld? Jij kan alle verzekeraars voor Hengelo verzekeringen rangeren op hoogste score of laagste prijzen. Klik op een van de organisaties om online af te sluiten. Zie altijd de actuele voorwaarden van de aangaande assuradeur. Dat is de meest actuele bron van informatie. Op deze website vind je ook info over Informatie over Autoverzekering van HEMA.

autoverzekering Hengelo


Goedkoopste autoverzekering in Hengelo afsluiten

Niemand wil teveel betalen voor de ‘voordeligste autoverzekering Hengelo. Hoe ben ik verzekerd van de laagste prijs? Bekijk de onderstaande 7 stappen.

1. Vul je nummerbord in (bijv. 5-SGB-93).
2. Wie zit er doorgaans achter het stuur?
3. Voer jouw leeftijd in, postcode, straatnaam en huisnummer (12-06-1977).
4. Selecteer het aantal schadevrije jaren.
5. Geschatte kilometrage.
6. Kies het type dekking.
7. Orden de goedkoopste autoverzekeraar uit Hengelo op laagste prijs en regel alles direct online.

anwb verzekering

ANWB

Gratis vervangende auto
Via WhatsApp bereikbaar
Eenvoudig contract / polis

ditzo verzekering

Ditzo

Schade melden via App
Goede rechtsbijstand
Duidelijke voorwaarden

interpolis verzekering

Interpolis

Volledig aankoopbedrag terug
Ruime keuze uit garages
Hoge klantbeoordeling

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Zelf eigenrisico kiezen
Dag & nacht schadehulp
Jaarlijks opzegbaar

inshared verzekering

Inshared

Transparante verzekeraar
Ook totaalpakketten
Duidelijke voorwaarden

klaverblad verzekering

Klaverblad

Persoonlijke adviseur
Dag en nacht contact
Online klantenservice

allsecur verzekering

Allsecur

€ 0,- Eigen risico
Ook complete pakketten
Jaarlijks opzegbaar

fbto verzekering

FBTO

Onderdeel van Achmea
Pakketkorting mogelijk
Online klantenservice

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Interessante pakketkorting
Schade door rook en brand
Handige overstaphulp

reaal verzekering

Reaal

Hulp bij schade afhandelen
Maximaal 80% korting
Gemakkelijk opzeggen

unive verzekering

Univé

Unieke Univé Pechhulp
Service in de winkel
24/7 schade melden

ohra verzekering

OHRA

Met 5 extra dekkingen
Gebruiksvriendelijke App
Duidelijke voorwaarden


Eenvoudig verzekeringspremie in Hengelo vergelijken voor alle auto’s

Welke kosten komen er kijken bij een autoverzekeringsmaatschappij Hengelo? Daarbij komen een heleboel aspecten kijken. Een invloedrijke factor is geboortejaar. Jongeren van 18 jaar hebben te maken met een hogere premie dan mensen van 26 jaar of ouder, die laag staan op de bonus / malus ladder. Ook ligt de premie wat hoger bij een kostbare auto uit Hengelo. Verzekeringen houden ook rekening met feiten zoals woonplaats (7132KK). De premie in Sint Annaparochie kan heel anders zijn dan voor een Autoverzekering Lemmer. Ook het geschatte aantal km’s (15.001 tot 20.000) en het type voertuig tellen mee. De berekening van jouw premie is dus een vrij ingewikkelde som. Bereken nu jouw maandlasten. Voer nu je hoofdbestuurder, eventuele accessoires, geboortedatum in, en vergelijk de meest populaire verzekeraars.

Bekijk alle verzekeraars in Hengelo en stap over Binnen no-time een voordelige autoverzekering afsluiten!