Autoverzekering Honda CR-V Kies de verzekering die bij jou pastDe goedkoopste autoverzekering voor de Honda CR-V afsluiten? Hedendaags heb je een ruime keuze. Erkende verzekeraars zijn bijvoorbeeld EAG Assuradeuren en natuurlijk ING Bank. Vergelijk de beschikbare assuradeurs vlug en gemakkelijk met onze tool. En dat voel je in je portemonnee. Hoe kom ik erachter wat de goedkoopste verzekering is mijn CR-V ? Het maandbedrag heeft te maken met factoren als aantal opgebouwde jaren zonder schade, het aantal km’s dat je rijdt maar ook jouw woonplaats. Voer jouw details hierboven in. Zo vind jij in minder dan 1 minuut de meest goedkope autoverzekeraar voor jouw Honda CR-V! Houd er rekening mee dat dit geen advies is. Door middel van de vergelijker kun je zelfstandig – op basis van jouw gegevens – een polis afsluiten. Hierbij kun je filteren op de goedkoopste aanbieder. Zie ook onze informatie over Autoverzekering Volkswagen Bus.

Meest vertrouwde autoverzekeraars

Vergelijk eenvoudig de beste verzekeraars van Nederland.

Nu oversluiten

Regel jouw nieuwe verzekering in een paar minuten.

Vergelijken = geld besparen

Speur naar een verzekering met laag tarief, en betaal lage prijzen per maand.

Handige informatie over het verzekeren van de Honda CR-V Wil je meer weten over hoe dit werkt? Hieronder lees je antwoorden op diverse vragen.

Vanaf wanneer kan ik opzeggen?

Jij wilt ook op een nieuwe aanbieder overstappen? Dan ben je genoodzaakt je eigen auto polis op te zeggen. Wanneer kan dat? Er zijn een drietal omstandigheden:

1. Einde contracttermijn
In het algemeen heeft een polis een looptijd van 1 jaar. Daarna is overstappen mogelijk. De opzegtermijn moet je niet vergeten. Deze is vaak 1 maand. Hiermee ben je tijdens het afsluiten akkoord gegaan.

2. Wanneer je jouw auto verkoopt
Neem je afstand van jouw Honda CR-V? Dan vervalt het contract. Dit proces wordt gestart na de kenteken overschrijving. Goed om te weten: vergeet niet het vrijwaringsbewijs. Dit dient als bewijsstuk.

3. Als de verzekeraar het contract inhoudelijk wijzigt
Doen er zich wijzigingen voor in je huidige verzekering? Wordt de maandpremie verhoogd? Of zijn er andere veranderingen waar jij hinder van hebt? Dan mag je het contract ontbinden. Nadat je schriftelijk op de hoogte bent gebracht, heb je 4 weken de tijd om over te stappen. Ook hier geldt: check de actuele voorwaarden.

WA of All Risk?

Er zijn 3 soorten autoverzekeringen voor jouw vertrouwde Honda CR-V. WA, WA + beperkt casco en WA + volledig casco (allrisk). Maar wat zijn nu exact de verschillen?

1. WA-dekking
Een nieuwe CR-V verzekeren met WA (wettelijke aansprakelijkheid)? Uitsluitend schade aan derden wordt dan vergoed. Ben je schuldig aan een botsing? De verzekering regelt dan schade verwijtbaar aan jouw bij de tegenpartij.

2. De WA-plus verzekering (beperkt)
Bij WA + heb je veel meer claim mogelijkheden. Je kunt een claim indienen voor diefstal, schade aan derden, tweezijdige schade. Gangbaar bij auto’s van 6-10 jaar oud.

3. All-risk autoverzekering (WA volledig casco)
Wil je alle risico’s volledig afdekken? Sluit dan een all-risk verzekering af voor jouw Honda CR-V. Een andere naam is WA volledig casco. De beste dekking haal je met deze polissen. Aan jouw eigen auto of die van een ander. Vaak gekozen bij nieuwe autos tot 5 jaar oud.

Jonge auto’s van 0 – 5 jaar WA+ volledig casco (all-risk)
Auto’s van 6 – 10 jaar De WA+ beperkt casco
Oudere auto’s (10 jaar en ouder) De instap WA

Welke aanvullende dekkingen zijn er?

Heb je een van de basisdekkingen gekozen? Dan ben je nog niet klaar, er zijn extra dekkingen voor Honda CR-V. Alles over deze extra modules lees je hieronder:

1. Aanvullende verzekering voor inzittenden
Daarbinnen zijn 2 mogelijkheden. De ongevallenverzekering voor inzittenden (OI): keert uit bij structurele invaliditeit of overlijden, ongeacht de schuldvraag. Je kunt ook kiezen voor de schadeverzekering voor inzittenden: dekt schade aan jou en de passagiers + spullen in de auto.

2. Een Rechtsbijstandverzekering
Dankzij de aanvullende dekking rechtsbijstand sta je sterk in (juridische) geschillen n.a.v. een aanrijding / botsing. Handig als je schade wil verhalen bij de verzekeraar van de schuldige partij.

3. No-claim korting
Kies je voor de No-claim beschermer?Handig: Je kunt dan per jaar een schade claimen, zonder dat je premie omhoog gaat. Feit: je opgebouwde schadevrije jaren worden gecorrigeerd.

4. Pechhulp
Pech met je auto? Wees weer onafhankelijk met de pechhulp module. Je auto wordt ter plekke gerepareerd, is dat geen optie? Dan heb je recht op een leenauto. In veel situatie is dat een uitkomst.

Hoe wordt de Bonus/Malus-regeling toegepast?

Hoe geringer het aantal schades, hoe minder je maandelijks aan premie betaalt. Deze bonus-malus ladder constructie werkt op deze manier: Een jaar zonder schade gereden? Dan kan de premie gunstig worden aangepast. Dit heet ook wel no-claimkorting. Wel een schade geclaimd bij je verzekeraar? Dan zul je een trede dalen op de ladder, en betaal je weer meer premie.

 • Let op: De richtlijnen m.b.t. de bonus/malus-ladder wijken erg af per autoverzekering.
 • Eén jaar zonder schade betekent een lagere trede. Je kan bij een ongeluk echter zo 5 treden omhoog gaan.
 • Ben je echter niet zelf verantwoordelijk voor het ongeluk? Dan blijft je positie op de ladder hetzelfde.
 • Claim jij regelmatig een schade bij je verzekeraar? Dan kom je in de malus terecht, en betaal je meer premie.
 • Feit: De hoogte van de claim speelt geen rol, altijd zak je op de ladder.

Welke kosten spelen een rol bij een verzekering voor een CR-V ?

De geldende premie voor een Honda CR-V varieert erg per autoverzekering. Weten hoe het maandbedrag tot stand komt? De opsomming hierna bevat de meest cruciale elementen.

 • De plaats waar jij woont (8844BC)
 • Kenmerken van je voertuig (merk, gewicht etc)
 • Het aantal km’s dat met de auto gereden wordt
 • Leeftijd (tot 25 jaar betaal je vaak meer)
 • Dekking + aanvullende modules
 • Het aantal schadegevallen in het verleden
 • Oorspronkelijke cataloguswaarde
 • Gebruikstype: Voor bedrijven of personen

Welke verzekeraars vergelijken jullie?

Via autoverzekeringregelen.nl vergelijk je enkele toonaangevende organisaties. O.a. Aon Direct, Interpolis en bijv. Turien & Co. We onderzoeken uitsluitend autoverzekeringen die de premies recentelijk nog hebben bijgewerkt. Belangrijk: de uitkomst is onafhankelijk en geen advies. We plaatsen alleen alle verzekeraars in een opsomming.

Alle gegevens ingevoerd? De weergegeven verzekeringen kan je voor Honda sorteren op goedkoopste en/of prijs-kwaliteit. Je kunt vervolgens doorklikken naar 1 van de aanbieders. Zie altijd de actuele voorwaarden van de verzekering. Deze voorwaarden zijn het belangrijkste. Op autoverzekeringregelen.nl vind je wel info over o.a. Premie berekenen Autoweek.

autoverzekering Honda CR-V


Goedkoopste autoverzekering voor Honda CR-V afsluiten

Over het algemeen wil men altijd een goedkope verzekering voor de Honda CR-V. Ik wil de goedkoopste verzekeraar, hoe vind ik die? Bekijk de onderstaande 7 stappen.

1. Vul het kenteken in (zoals 1-TBP-63).
2. Wie gebruikt de auto het meest?
3. Ook geboortedatum en adres + postcode wordt gevraagd (24-11-1984).
4. Heb je schadevrije jaren, zo ja hoeveel?
5. Het aantal km’s dat met de auto gereden wordt.
6. Selecteer een (basis) dekking + aanvullende dekking voor Honda.
7. Kies de goedkoopste verzekeraar en je kunt snel de polis afsluiten.

anwb verzekering

ANWB

Je rijstijl wordt gemeten
Dag en nacht hulp van centrale
Jaarlijks opzegbaar

ditzo verzekering

Ditzo

Tot 75% korting
Eigen herstelnetwerk
Binnen 10 minuten claimen

interpolis verzekering

Interpolis

Voertuighulp mogelijk
Unieke Automodus
Aanvullende dekking

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Korting met pakketten
Schade in 3 stappen regelen
Helder polisblad

inshared verzekering

Inshared

Transparante verzekeraar
Ook totaalpakketten
Hulp bij overstappen

klaverblad verzekering

Klaverblad

Geen administratiekosten
Duurzame verzekeraar
Snelle schade afhandeling

allsecur verzekering

Allsecur

Altijd telefonisch bereikbaar
Ook complete pakketten
Gebruiksvriendelijke website

fbto verzekering

FBTO

24/7 FBTO Alarmcentrale
Maandelijks aanpassen
Snel claims indienen

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Eigen vast aanspreekpunt
Hulp bij mechanisch defect
Hulp bij overstappen

reaal verzekering

Reaal

Verzekering op maat
Pakketkorting mogelijk
Online klantenservice

unive verzekering

Univé

Korting op pakketten
Service in de winkel
24/7 schade melden

ohra verzekering

OHRA

Extra voertuigen toevoegen
No-claimkorting tot wel 82%
Hulp en ondersteuning


Eenvoudig premie van de Honda CR-V berekenen

Wat betaal ik per maand voor de autoverzekering van de CR-V ? Daarbij komen een heleboel aspecten kijken. Een belangrijke factor is het jaartal van geboorte. 18-jarigen moeten rekening houden met hogere lasten dan consumenten met veel ervaring, die laag staan op de bonus / malus ladder. Ook betaal je meer bij een kostbare Honda CR-V. Verzekeraars overwegen daarnaast variabelen zoals adresgegevens (8824BL). Het tarief in Noorden kan heel anders zijn dan voor een Autoverzekering Herkenbosch. Ook de kilometrage (25.001 tot 30.000) en het merk/type auto hebben invloed. Het tarief is dus erg persoonlijk. Bereken nu jouw maandlasten. Voer nu je kenteken, aantal kilometers per jaar, eventuele accessoires in, en je vergelijkt direct alle grote verzekeraars.

Doorzoek Honda CR-V verzekeringen en stap over In 2 minuten een nieuwe autoverzekering voor jouw CR-V afsluiten!