Autoverzekering Nissan King Cab Eenvoudig verzekeringen vergelijken


De meest goedkope autoverzekering voor jouw Nissan King Cab afsluiten? Op dit moment heb je een ruime keuze. Erkende verzekeraars zijn bijvoorbeeld De Zeeuwse en ook Turien & Co. Vergelijk de beschikbare assuradeurs vliegensvlug en moeiteloos via de vergelijkingstool. Op die manier bezuinig je vele euro’s. Wat is nu de goedkoopste verzekering voor mijn King Cab? De maandelijkse premie heeft te maken met factoren als Wa/Wa+/All-risk, de waarde van je auto maar ook jouw regio. Voer jouw details hierboven in. Je bekijkt dan in een paar seconden de goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Nissan King Cab! Vrijblijvend: wij geven op deze website geen adviezen. Via onze vergelijker kun je zelfstandig – met de door jouw ingevoerde data – een verzekeraar uitzoeken. Kies je voor hoogste beoordeling of juist laagste prijs? Zie ook onze informatie over Autoverzekering Daewoo Lanos.

Alle toonaangevende aanbieders

Alle erkende verzekeraars in 1 overzicht.

Rap overstappen

Check de goedkoopste verzekeraar in slechts korte tijd.

Vergelijken loont

Sluit de voordeligste verzekering af, en zeg dag tegen jouw hoge premie.

Praktische informatie over het verzekeren van de Nissan King Cab Meer weten over overstappen? Hieronder lees je antwoorden op diverse vragen.

Vanaf wanneer kan ik opzeggen?

Ook van plan om over te stappen? Dan dien je jouw huidige autoverzekering op te zeggen. Kan dit zomaar? Er zijn een drietal omstandigheden:

1. Contractvervaldatum
In de regel duurt een autoverzekering 1 jaar. Na het eerste jaar mag je overstappen. Je hebt wel te maken met een opzegtermijn. Gebruikelijk is dat een maand. In de overeenkomst vind je alle voorwaarden.

2. Wanneer je jouw auto verkoopt
Verkoop jij de Nissan King Cab? Het contract wordt dan gestopt. Het exacte moment is de dag van overschrijving. Vergeet niet: je vrijwaringsbewijs is erg belangrijk. Het kan zijn dat je deze moet kunnen laten zien.

3. Wanneer de premie omhoog gaat
Doen er zich wijzigingen voor in je huidige verzekering? Is de premie naar een hoger niveau gebracht? Of zijn de voorwaarden op negatieve wijze aangepast? Dan ben je vrij om over te stappen naar een nieuwe aanbieder. Nadat je op de hoogte bent van een wijziging heb je 4 weken de tijd om over te stappen. In de algemene voorwaarden staat dit vaak beschreven.

Welke soort dekking moet ik kiezen?

Wij differentiëren 3 categorieënautoverzekeringen voor de Nissan King Cab. De wettelijke aansprakelijkheid, WA+ of complete all risk.Wat zijn de voorwaarden van deze verschillende dekkingen types?

1. WA
Een King Cab verzekeren d.m.v. een wettelijke aansprakelijkheids polis? Dan is alleen schade aan anderen verzekerd. Maak je schade bij een ander? Dan betaalt jouw verzekeraar schade veroorzaakt door jouw bij de andere partij.

2. WA-plus verzekering (beperkt casco)
Deze WA+ dekking is stukken uitgebreider. WA-plus staat bijv. ook garant voor brandschade, schade aan derden, schade na blikseminslag. Schade aan je eigen auto wordt hier dus ook (deels) gedekt.

3. WA + volledig casco (all risk)
Goed verzekerd met de auto op pad? Kies van natuurlijk All-risk voor Nissan King Cab. Een andere naam is WA volledig casco. Dit is vaak het meest complete pakket. Ook schade veroorzaakt door slippen. Vaak gekozen bij nieuwe autos tot 5 jaar oud.

Jonge auto’s van 0 – 5 jaar WA+ volledig casco (all-risk)
Auto van 6 – 10 jaar Beperkt Casco verzekering (WA+)
Auto’s van 10 jaar of ouder Standaard WA

Welke aanvullende dekkingen zijn er?

Heb je een keuze gemaakt uit WA, WA+ of Allrisk? Dan zijn er een aantal aanvullende modules voor de Nissan King Cab. Onderstaand geven we hier meer uitleg over:

1. Extra Inzittendenverzekering
Er zijn twee aspecten die daarbij van belang zijn. Ongevallen inzittendenverzekering: Alle inzittenden zijn verzekerd van een vast bedrag bij blijvende invaliditeit of overlijden. De 2e optie is schadeverzekering voor inzittenden: vergoedt zowel letselschade als ook materiële schade.

2. Rechtsbijstandverzekeringen
Met een extra aanvulling in rechtsbijstand ben je zeker van juridische hulp als je schade hebt. Handig als je schade wil verhalen bij de verzekeraar van de schuldige partij.

3. No-claim korting beschermer
Neem je een No-claimbeschermer? Slim: Ieder kalenderjaar één keer schade verhalen, zonder dat je premie omhoog gaat. Noemenswaardig: je polis gaat wel in schadevrije jaren naar beneden.

4. Pechhulp module
De kans op pech is best groot. Met de pechhulp module kun je met een veilig gevoel de weg op. Reparatie vindt doorgaans binnen 24 uur plaats, of je krijgt tot 3 dagen vervangend vervoer. Dat kan een hoop onrust wegnemen.

Hoe wordt de Bonus/Malus-regeling toegepast?

Hoe langer zonder schade, des te voordeliger kan de premie worden berekend. Dat is de insteek van de bonus-malus ladder: Geen schade ingediend de afgelopen 12 maand? Dan schiet je maandpremie omlaag. Dit principe noemen we ook wel no-claimkorting. Heb jij helaas wel een ongeluk gehad? Dan daal je op de ladder, wat resulteert in een hogere premie.

 • Noemenswaardig: De voorwaarden van de bonus/malus-ladder variëren erg per autoverzekering.
 • Eén jaar zonder schade betekent een lagere trede. Bij een claim kan je helaas zo 5 stappen naar boven gaan.
 • Is het ongeluk niet door jouw toedoen ontstaan? Dan wordt de ladder vaak buiten beschouwing gelaten.
 • Claim je vaak schade? Die malus situatie geeft geen recht op korting, wat kan resulteren in een stijgende premie.
 • Goed onthouden: Ook bij een hele kleine schade wordt jouw plek negatief aangepast.

Wat kost de verzekering van mijn King Cab?

De geldende premie voor een Nissan King Cab varieert erg per autoverzekering. Weten hoe het maandbedrag tot stand komt? Hierna benoemen wij de meest invloedrijke variabelen.

 • Woongebied (stedelijk of platteland) (9577NN)
 • Het merk en type van de auto
 • Het aantal km’s dat met de auto gereden wordt
 • Jouw leeftijd (geboortejaar)
 • Het soort dekking (WA, WA+, All-risk)
 • Hoeveel jaren je zonder schade gereden hebt
 • Cataloguswaarde van het voertuig
 • Hoe je de auto gebruikt: Zakelijke en/of privé

Welke verzekeraars vergelijken jullie?

Aan de hand van de tool vergelijk je een aantal erkende aanbieders. Voorbeelden zijn ANWB, Interpolis maar ook VVS. Wij vergelijken enkel autoverzekeringen die de premies recentelijk nog hebben bijgewerkt. Let op: de uitkomst is geen advies. Wij helpen enkel met het maken van een vergelijking.

Alle benodigde velden ingevuld? Jij kan alle verzekeraars voor Nissan rangschikken op reviews of bijvoorbeeld goedkoopste prijs. Klik op een van de organisaties om online af te sluiten. Zie altijd de actuele voorwaarden van de aangaande autoverzekering. Deze voorwaarden zijn het belangrijkste. Op autoverzekeringregelen.nl vind je wel info over o.a. Goedkoopste verzekering Generali.

autoverzekering Nissan King Cab


Goedkoopste autoverzekering voor Nissan King Cab afsluiten

Jij wil natuurlijk niet teveel betalen voor de verzekering van jouw Nissan King Cab. Hoe zoek ik de meest voordelige verzekering? Vergelijk snel & eenvoudig met deze 7 stappen.

1. Kenteken invoeren (zoals 2-TSZ-39).
2. Wie gebruikt de auto het meest?
3. Geef je postcodegegevens in + geboortedatum (10-01-1977).
4. Selecteer het aantal schadevrije jaren.
5. Het aantal km’s dat met de auto gereden wordt.
6. Kies een dekkings type voor Nissan.
7. Filter de verzekeraars op prijs en sluit alles direct online af.

anwb verzekering

ANWB

Met handige reistips
Hoge korting bij veilige rijstijl
Handige App

ditzo verzekering

Ditzo

Schade melden via App
Goede rechtsbijstand
Eenvoudig uitbreiden

interpolis verzekering

Interpolis

Glashelder beleid
Speciale AutoModus App
Eenvoudige procedures

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Zelf eigenrisico kiezen
Hoge klantenbeoordeling
Wa, WA+ of Allrisk

inshared verzekering

Inshared

Al meer dan 150.000 klanten
Dekking binnen & buitenland
Snel online afsluiten

klaverblad verzekering

Klaverblad

De no-nonsense verzekeraar
Ook voor inzittenden
Jaarlijks opzegbaar

allsecur verzekering

Allsecur

Dagelijks te wijzigen
Score: beoordeeld met 8+
Wa, WA+ of Allrisk

fbto verzekering

FBTO

Kies je vertrouwde garage
Pechhulp buitenland
Helder polisblad

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Ook zakelijk mogelijk
Verkeersschadeverzekering
Voor jong en oud geschikt

reaal verzekering

Reaal

Telefonisch afsluiten
Goed Geregeld Pakket
Snel schade melden

unive verzekering

Univé

Korting op pakketten
Ook bedrijfsauto’s
Handige overstaphulp

ohra verzekering

OHRA

Onderdeel van Delta Lloyd
Bereikbaar via WhatsApp
24/7 schade melden


Goedkoopste premie van de Nissan King Cab berekenen

Welke kosten komen er kijken bij een verzekering voor de King Cab? Dat is natuurlijk niet heel eenvoudig te zeggen. Een betekenisvol aspect is hoe oud je bent. 19-jarigen betalen doorgaans meer dan mensen van 28 of ouder, die veel no-claim korting hebben opgebouwd. Ook is de premie duurder bij een zware Nissan King Cab. Autoverzekeraars houden ook rekening met jouw woongebied (2908IF). De hoogte van de polis in Wolvega wijkt vermoedelijk af van een Autoverzekering Prinsenbeek. Ook de kilometrage (tot en met 7500) en het type voertuig zijn bepalend. Het maandelijkse bedrag is dus een vrij ingewikkelde som. Verzekeringen vergelijken is zo gepiept. Voer o.a. hoofdbestuurder, huisnummer, schadevrije jaren in, en je ontdekt het in een paar minuten.

Vergelijk alle Nissan King Cab verzekeringen en stap over In luttele minuten een voordelige autoverzekering voor jouw King Cab afsluiten!