Autoverzekering Volkswagen Caddy Eenvoudig verzekeringen vergelijkenOnline de goedkoopste autoverzekering voor jouw Volkswagen Caddy afsluiten, via internet? Vandaag de dag is het aanbod enorm. Bekende voorbeelden zijn Kilometerverzekering en natuurlijk OHRA. Vergelijk alle verzekeraars snel en gemakkelijk via autoverzekeringregelen.nl. En dat scheelt je al gauw tientallen euro’s. Hoe achterhaal ik de goedkoopste autoverzekering voor de Caddy ? Het maandbedrag heeft te maken met bijvoorbeeld soort dekking, gebruik van de auto maar ook demografische gegevens. Bovenaan de pagina moet je jouw gegevens invullen. Je vindt dan binnen mum van tijd de goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Volkswagen Caddy! Opgelet: Dit is geen advies maar een vrijblijvende vergelijking. Gebruik je onze vergelijker dan kun je op eigen houtje – op basis van jouw gegevens – een aanbieder kiezen. Je kunt sorteren op bijvoorbeeld prijs of beoordeling.Je kunt hier ook de premie berekenen van de Autoverzekering Mercedes-Benz CLC.

Erkende aanbieders

Vergelijk eenvoudig de beste verzekeraars van Nederland.

Nu oversluiten

Vind een nieuwe autoverzekering in een paar minuten.

Vergelijken = geld besparen

Zoek naar een betaalbare verzekering, en bespaar vele euro’s per jaar.

Handige informatie over het verzekeren van de Volkswagen Caddy Zoek je aanvullende informatie? Hieronder vind je meest gestelde vragen.

Mijn huidige verzekering opzeggen, hoe werkt dat?

Ook van plan om over te stappen? Dan moet je jouw huidige contract opzeggen. Ook nieuwsgierig wanneer dit precies kan? Dit kan op de volgende 3 momenten:

1. Als het contract ten einde loopt
Doorgaans heeft een polis een looptijd van 1 jaar. Vanaf dan kun je er vanaf. De opzegtermijn moet je niet vergeten. Deze is vaak 1 maand. In de polisvoorwaarden staat dat duidelijk beschreven.

2. Bij de verkoop van je auto
Verkoop je de Volkswagen Caddy? Dan vervalt het contract. Het exacte moment is de dag van overschrijving. Tip: vergeet niet het vrijwaringsbewijs. Hier kan de verzekeraar om vragen.

3. Wanneer de premie omhoog gaat
Doen er zich wijzigingen voor in je huidige verzekering? Moet jij een extra vergoeding betalen?Of ervaar je schade door nieuwe regels / constructies? Opzeggen is dan een rechtsgeldige actie. Nadat je op de hoogte bent van een wijziging heb je een bedenktijd van 30 dagen. Zie hiervoor ook altijd jouw polisvoorwaarden.

Welke soort dekking moet ik kiezen?

Er bestaan 3 categorieënbasisdekkingen voor de Volkswagen Caddy. Wettelijk aansprakelijkheid, beperkt casco of volledig casco. Maar wat zijn nu exact de verschillen?

1. Wettelijke aansprakelijkheid (WA)
Zo’n Caddy verzekeren d.m.v. een wettelijke aansprakelijkheids polis? Je bent dan enkel verzekerd voor schade bij de ander. Een botsing met een andere auto? Er vindt dan een vergoeding plaats voor de eventuele kosten bij de tegenpartij.

2. WA-plus verzekering (beperkt casco)
Bij WA + heb je veel meer claim mogelijkheden. Hier kun je ook terecht bij schade aan derden, brandschade, explosie-schade. Vaak gekozen bij auto’s van 6 tot 10 jaar

3. WA + volledig casco (all risk)
Wil jij geen enkel risico lopen? Kies van natuurlijk All-risk voor Volkswagen Caddy. Volledig casco is de benaming van deze optie. Dit is vaak het meest complete pakket. Ook als het je eigen schuld is. Een gebruikelijke dekking bij de nieuwere auto’s.

Goede auto van 0 – 5 jaar All-risk (WA + volledig casco)
Goede auto’s van 6 – 10 jaar WA-plus verzekering (beperkt casco)
Auto ouder dan 10 jaar De instap WA

Aanvullende dekkingen, welke zijn er?

Heb je gekozen voor Wettelijke aansprakelijkheid (WA), WA+ of All Risk? Je kunt jouw verzekering uitbreiden met aanvullende dekkingen voor de Volkswagen Caddy. Onderstaand geven we hier meer uitleg over:

1. Aanvullende verzekering voor inzittenden
Daarbij heb je de keuzen tussen 2 aspecten. Ongevallen-inzittendenverzekering: keert uit bij structurele invaliditeit of overlijden, ongeacht de schuldvraag. Er is ook een schadeverzekering voor inzittenden: voorkomt dat een ongeluk leidt tot een financiële strop.

2. Rechtsbijstandverzekering toevoegen
Dankzij de aanvullende verzekering voor rechtsbijstand heb je recht op juridische bijstand na bijv. een ongeluk. Let op: voorkom dubbele dekking. Misschien ben je al verzekerd.

3. No-claim korting
Selecteer jij de no-claimbeschermer? Het is het overwegen waard: Je kunt dan per jaar een schade claimen, wat geen effect heeft op je maandbedrag. Let op: je polis gaat wel in schadevrije jaren naar beneden.

4. Pechhulp add-on
De kans op pech is best groot. Altijd ondersteuning met de pechhulp module. Reparatie ter plekke, vervoer naar een lokale garage, of er wordt vervangend vervoer geregeld. Dat geeft een prettig gevoel!

Bonus/Malus-regeling, wat is dat?

Hoe geringer het aantal schades, des te meer korting op je autoverzekering. Zo werkt de bonus-malus ladder: Geen claims voor schade ingediend het laatste jaar? Dan kan de premie gunstig worden aangepast. Vaak bedoelen we hiermee de no-claimkorting. Wel schade aan de auto? Dan ga je een treetje naar beneden, waardoor je een hogere premie moet betalen.

 • Opmerkelijk: De spelregels van de bonus/malus-regeling wijken erg af per autoverzekeraar.
 • 365 dagen zonder claim betekent een tree naar beneden. Maar bij een claim stijg je ook gauw (gemiddeld 5 treden).
 • Lag het schade probleem niet aan jouw verantwoordelijkheid? Er vindt dan vaak geen ladder correctie plaats.
 • Heb je vaak schade? Dat betekent een malus-situatie, wat de premie zal doen toenemen.
 • Neem dit in acht: Ook als je een relatief kleine schade claimt, zul jij plekken op de ladder zakken.

Wat betaal ik voor de verzekering van mijn Caddy ?

De geldende premie voor een Volkswagen Caddy wijkt erg af per autoverzekeraar. Weten hoe het maandbedrag tot stand komt? Hieronder vind je de bekendste factoren.

 • De omgeving waarin je woont (2418MN)
 • Het merk en type van de auto
 • Hoeveel km’s je ongeveer per jaar rijdt
 • Leeftijd (vanaf 26 jaar wordt de premie lager)
 • Dekking + aanvullende modules
 • Jouw bonus/malus-positie
 • De auto dagwaarde (of catalogus prijs)
 • Het gebruik van de auto: Zakelijke en/of privé

Welke verzekeringen vergelijken wij?

Via autoverzekeringregelen.nl vergelijk je een aantal erkende verzekeringen. Voorbeelden zijn Bruns ten Brink, Interpolis maar ook Verzekeruzelf.nl. Wij checken slechts verzekeringen waarvan de actuele voorwaarden openbaar zijn. Let wel: beschouw dit niet als een advies. Wij helpen met het vergelijken van de beschikbare verzekeraars.

Alle benodigde velden ingevuld? Je kunt de uitkomst zelf voor Volkswagen sorteren op hoogste score of laagste prijzen. Je kunt vervolgens doorklikken naar 1 van de aanbieders. Zie altijd de actuele voorwaarden van de gekozen autoverzekering. Die informatie is altijd leidend. Wij proberen wel actuele info te verzamelen omtrent bijv. All risk autoverzekering Allianz.

autoverzekering Volkswagen Caddy


Goedkoopste autoverzekering voor Volkswagen Caddy afsluiten

Iedereen zoekt natuurlijk een voordelige verzekering voor de Volkswagen Caddy. Hoe vind je nu de laagste premie? Volg dan de volgende instructies.

1. Vul het kenteken in (e.g. 4-TZL-72).
2. Wie zit er doorgaans achter het stuur?
3. Ook geboortedatum en adres + postcode wordt gevraagd (16-10-1986).
4. Selecteer het aantal schadevrije jaren.
5. Hoeveel KM verwacht je te rijden per jaar?
6. Kies een dekkings type voor Volkswagen.
7. Filter de verzekeraars op prijs en ga direct verder met bestellen.

anwb verzekering

ANWB

Gratis vervangende auto
Aanschafwaardegarantie
Snel schade melden

ditzo verzekering

Ditzo

Schade melden via App
Eigen herstelnetwerk
Binnen 10 minuten claimen

interpolis verzekering

Interpolis

Focus op preventie
Verrekening met garage
Snel claims indienen

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Uitstekend bereikbaar
4 jaar FOCWA-garantie
Aanpassen & upgraden

inshared verzekering

Inshared

Hoge klantbeoordeling
Voor het hele gezin
24/7 schade melden

klaverblad verzekering

Klaverblad

Geen administratiekosten
Goede verkeersrechtsbijstand
Binnen 10 minuten claimen

allsecur verzekering

Allsecur

Dagelijks te wijzigen
Service award winnaar
Contact via social media

fbto verzekering

FBTO

Kies je vertrouwde garage
Elke maand aanpasbaar
Handige overstaphulp

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Interessante pakketkorting
24 uur per dag hulp
Hulp bij overstappen

reaal verzekering

Reaal

Hulp bij schade afhandelen
Pechhulp Route Mobiel
Jaarlijks opzegbaar

unive verzekering

Univé

Korting op pakketten
WA, WA+ of All Risk
Geld snel op je rekening

ohra verzekering

OHRA

Samenstellen zoals jij dat wil
Superhandige App
Supersnel geregeld


Eenvoudig premie van de Volkswagen Caddy berekenen

Hoe hoog is de premie bij een verzekering voor de Caddy ? Daarbij komen een heleboel aspecten kijken. Een bekend aspect is geboortejaar. Studenten en jongeren moeten rekening houden met hogere lasten dan mensen van 26 jaar of ouder, met veel schadevrije jaren. Ook schiet de premie omhoog bij een dure Volkswagen Caddy. Autoverzekeraars onderzoeken ook jouw regio (9295NM). De premie in Strijen is niet exact hetzelfde als voor een Autoverzekering Weesp. Ook het jaarlijkse aantal kilometers (20.001 tot 25.000) en aard van het gebruik (privé of zakelijk) worden meegenomen. De maandpremie is dus een vrij ingewikkelde som. Verzekeringen vergelijken is zo gepiept. Voer nu je huisnummer, eventuele accessoires, schadevrije jaren in, en je weet het in 2 minuten.

Vergelijk alle Volkswagen Caddy verzekeringen en stap over Binnen no-time een goedkope autoverzekering voor jouw Caddy afsluiten!