Autoverzekering Honda FR-V Eenvoudig verzekeringen vergelijkenDe aller-goedkoopste autoverzekering voor de Honda FR-V vinden en afsluiten? Tegenwoordig zijn er flink wat verschillende assuradeurs. Toonaangevende partijen zijn o.a. De Goudse en niet te vergeten Turien & Co. Vergelijk de beschikbare assuradeurs vlug en eenvoudig met onze tool. Dat bespaart je een hoop geld! Hoe vind je de goedkoopste verzekering voor jouw FR-V ? Het premiebedrag wordt bepaald door factoren als soort dekking, gebruik van de auto en bijvoorbeeld jouw woonplaats. Vul alle velden hierboven in en ga verder. Het systeem zoekt in korte tijd de aller-goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Honda FR-V! Vergeet niet dat deze website geen advies geeft. Gebruik je onze vergelijker dan heb je de mogelijkheid om – met de door jouw ingevoerde data – een verzekeraar selecteren. Kies bijvoorbeeld voor goedkope prijs of kwaliteit. Je vindt hier ook info over Autoverzekering Volkswagen Caravelle.

De beste aanbieders

Alle populaire verzekeringen onder elkaar.

Rap overstappen

Vind een nieuwe autoverzekering met weinig inspanning.

Makkelijk geld besparen

Sluit de voordeligste verzekering af, en betaal lage prijzen per maand.

FAQ: wat moet ik weten over het verzekeren van de Honda FR-V Heb jij nog vragen over jouw nieuwe verzekering? Lees hieronder onze handige FAQ.

Wanneer kan ik opzeggen?

Overstappen naar een nieuwe aanbieder? Dan dien je jouw huidige autoverzekering op te zeggen. Op welke momenten is dit mogelijk? Dit kan op de volgende 3 momenten:

1. Als het contract ten einde loopt
In het algemeen duurt een autoverzekering 1 jaar. Daarna kun je het ontbinden. Je hebt wel te maken met een opzegtermijn. Gebruikelijk is dat een maand. In de polisvoorwaarden staat dat duidelijk beschreven.

2. Wanneer je jouw auto verkoopt
Verkoop je de Honda FR-V? Dan vervalt het contract. Dit gebeurt op moment van kenteken overschrijving. Tip: vergeet niet het vrijwaringsbewijs. Dit dient als bewijsstuk.

3. Bij een premieverhoging of wijziging van voorwaarden
Is je actuele verzekering onderhevig aan veranderingen? Schiet het polisbedrag omhoog? Of ervaar je schade door nieuwe regels / constructies? Ook dan mag je opzeggen. Nadat je op de hoogte bent van een wijziging kun je een maand lang opzeggen. Om hiervan zeker te zijn bekijk je actuele voorwaarden.

Hoe moet ik mijn auto verzekeren?

Er bestaan 3 verschillende types garanties voor jouw vertrouwde Honda FR-V. Volledige All-risk of juist alleen WA of WA plus / beperkt casco. Maar wat zijn nu exact de verschillen?

1. Wettelijke aansprakelijkheid (WA)
De FR-V verzekeren met alleen WA dekking? Dan staat de verzekeraar alleen garant voor schade aan anderen. Een botsing met een andere auto? De verzekering regelt dan beschadigingen aan de auto van de ander.

2. De WA-plus verzekering (beperkt)
Deze WA+ dekking is stukken uitgebreider. WA+ dekt ook o.a. een sterretje in je voorruit, schade door botsing met dieren, schade na blikseminslag. Een stuk completer dan WA dus .

3. All Risk (WA volledige casco)
Wil je nergens over hoeven na te denken? Sluit dan een all-risk verzekering af voor jouw Honda FR-V. Dit wordt ook wel WA + volledig casco genoemd. Het is de meest uitgebreide dekking. Ook als het je eigen schuld is. Een gebruikelijke dekking bij de nieuwere auto’s.

Auto’s van 0 – 5 jaar WA+ volledig casco (all-risk)
Auto van 6 – 10 jaar Beperkt Casco verzekering (WA+)
Voertuigen ouder dan 10 jaar Normale WA-polis

Aanvullende dekkingen, welke zijn er?

Heb je een van de basisdekkingen gekozen? Je kunt jouw verzekering uitbreiden met aanvullende dekkingen voor de Honda FR-V. Graag bespreken we de meest populaire:

1. Aanvullende verzekering voor inzittenden
Daarbinnen zijn 2 mogelijkheden. Ongevallen-inzittendenverzekering: De verzekering keert een vast bedrag uit, ongeacht wie schuldig is. Er is ook een schadeverzekering voor inzittenden: dekt de schade aan en van inzittenden.

2. Rechtsbijstandverzekering toevoegen
Door middel van rechtsbijstand aanvullende dekking krijg je hulp van juridische specialisten vergoed. Handig als je schade wil verhalen bij de verzekeraar van de schuldige partij.

3. Korting op No-claim
Kies je voor de No-claim beschermer?Niet gek: Ieder kalenderjaar één keer schade verhalen, zonder dat het invloed heeft op je maandpremie. Opvallend: het aantal schadevrije jaren wordt na beneden bijgesteld.

4. Extra pechhulp
1 op de 4 auto’s heeft jaarlijks pech. Altijd ondersteuning met de pechhulp module. Je auto wordt ter plekke gerepareerd, indien dat niet mogelijk is; vervangend vervoer! In veel situatie is dat een uitkomst.

Hoe wordt de Bonus/Malus-regeling toegepast?

Hoe meer schadevrije jaren, des te voordeliger kan de premie worden berekend. Deze bonus-malus ladder constructie werkt op deze manier: 365 dagen volgehouden zonder schade? Dan schiet je maandpremie omlaag. Dit heet ook wel no-claimkorting. Claim je schade? Dan gaat jouw positie op de ladder naar beneden, en betaal je weer meer premie.

 • Let op: De voorwaarden van de bonus/malus ladder lopen uiteen per aanbieder.
 • 365 dagen zonder claim betekent een tree naar beneden. Echter, bij schade ga je vaak 5 treetjes omhoog.
 • Is het ongeluk niet door jouw toedoen ontstaan? Dan daal je niet op de ladder.
 • Claim jij regelmatig een schade bij je verzekeraar? Dan heb je een negatief kortingspercentage, wat kan resulteren in een stijgende premie.
 • Opmerkelijk: Bij elke schade, groot of klein, wordt jouw plek negatief aangepast.

Welke bedrag betaal ik aan premie voor de FR-V ?

De actuele premie voor de Honda FR-V wisselt erg per assuradeur. Hoe bepaalt een verzekeraar jouw maandbedrag? Hierna benoemen wij de voornaamste factoren.

 • De omgeving waarin je woont (2279JN)
 • Natuurlijk de auto waar het om gaat
 • Hoeveel kilometer je per jaar gaat afleggen
 • De leeftijd van de automobilist
 • De basisdekking van de auto
 • Het aantal opgebouwde schadevrije jaren
 • De cataloguswaarde van de auto
 • Aard van het gebruik: Voor bedrijven of personen

Verzekeringen vergelijken: doen alle bedrijven mee?

Via deze website vergelijk je een aantal erkende aanbieders. Onder andere EAG Assuradeuren, Kilometerverzekering en bijv. VVS. Wij raadplegen puur aanbieders waarvan de actuele voorwaarden openbaar zijn. Let wel: onze vergelijkingen zijn geen adviezen. We plaatsen alleen alle verzekeraars in een opsomming.

De velden ingevuld? De weergegeven verzekeringen kan je voor Honda rangschikken op de goedkoopste prijs of beste rating. Hierna kun je (vrijblijvend) doorklikken naar een verzekeraar. Belangrijk: controleer altijd de polisvoorwaarden van de autoverzekeraar. Dat is de meest actuele bron van informatie. Via deze site kun je wel meer te weten komen over bijvoorbeeld Premie berekenen Ditzo.

autoverzekering Honda FR-V


Goedkoopste autoverzekering voor Honda FR-V afsluiten

Niemand wil teveel betalen voor het verzekeren van de Honda FR-V. Hoe sluit ik de voordeligste polis af? Neem dan deze volgorde in acht.

1. Kenteken invoeren (n.b. 9-KHP-03).
2. Geef aan wie er voornamelijk in de auto rijdt.
3. Ook geboortedatum en adres + postcode wordt gevraagd (21-10-1991).
4. Heb je schadevrije jaren, zo ja hoeveel?
5. Het aantal km’s dat met de auto gereden wordt.
6. Kies WA, WA+ of All-risk voor Honda.
7. Rangschik de uitkomst op prijs en jij bent klaar om het contract te starten.

anwb verzekering

ANWB

Persoonlijke feedback op rijstijl
Hoge korting bij veilige rijstijl
Aanpassen & upgraden

ditzo verzekering

Ditzo

Schade melden via App
Pechhulpdekking
Gebruiksvriendelijke website

interpolis verzekering

Interpolis

Volledig aankoopbedrag terug
Ruime keuze uit garages
14 dagen bedenktijd

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Korting met pakketten
Dag & nacht schadehulp
Goede telefonische service

inshared verzekering

Inshared

We all benefit
Gemiddeld een 8 op service
Contact via social media

klaverblad verzekering

Klaverblad

Snelle uitbetaling
Ook voor inzittenden
Simpel over te sluiten

allsecur verzekering

Allsecur

Handige auto-tips
Ook complete pakketten
Snelle schade afhandeling

fbto verzekering

FBTO

Onderdeel van Achmea
Online 10% korting
Voor jong en oud geschikt

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Persoonlijke schademanager
Interessante pakketkorting
Hulp bij overstappen

reaal verzekering

Reaal

Telefonische hulplijn
Pakketkorting mogelijk
Aanvullende dekking

unive verzekering

Univé

Unieke Univé Pechhulp
Ook bedrijfsauto’s
Binnen 10 minuten claimen

ohra verzekering

OHRA

Klantgerichte verzekeraar
Gezinsautoregeling
Aanpassen & upgraden


Snel premie van de Honda FR-V berekenen

Welke kosten komen er kijken voor de autoverzekering van de FR-V ? Dat wordt bepaald door verschillende variabelen. Een invloedrijke variabele is leeftijd. Bestuurders van 25 jaar of jonger betalen normaal vaak meer dan de mensen van 28 of ouder, met een mooi plekje op de bonus/malus ladder. Ook schiet de premie omhoog bij een prijzige Honda FR-V. Verzekeringen analyseren verder ook aspecten als regio (8952FM). De maandpremie in Olst is anders dan een Autoverzekering Herveld. Ook het verwachte aantal kilometers (10.001 – 12.000) en natuurlijk de dekking tellen mee. De maandpremie hangt dus van veel zaken af. Kijk wat jij per maand kwijt bent. Vul o.a. huisnummer, kenteken, gewenste dekking in, en je weet het in 2 minuten.

Zoek alle Honda FR-V verzekeringen en start met geld besparen In 2 minuten een nieuwe autoverzekering voor jouw FR-V afsluiten!