Autoverzekering BMW 760 Autoverzekeringen vergelijken in 2 minutenDe goedkoopste autoverzekering voor de BMW 760 bekijken en afsluiten? Momenteel heb je een ruime keuze. Hierbij kun je denken aan AutoWeek en natuurlijk VKG. Vergelijk de beschikbare assuradeurs vlug en zonder moeite via de vergelijkingstool. Op die manier bezuinig je vele euro’s. Hoe vind je de goedkoopste verzekering voor jouw 760? De maandelijkse premie wordt berekend door te kijken naar bijvoorbeeld soort dekking, het aantal km’s dat je rijdt en niet te vergeten de hoofdgebruiker. Vul hierboven de gegevens in. Je achterhaalt in een paar seconden de best beoordeelde / goedkoopste autoverzekeraar voor jouw BMW 760! Vrijblijvend: wij geven op deze website geen adviezen. Door middel van de vergelijker kun je zelfstandig – uitgaande van jouw situatie – een verzekering bekijken. Hierbij kun je filteren op de goedkoopste aanbieder. Zie ook onze informatie over Autoverzekering Peugeot 1007.

Alle toonaangevende verzekeraars

Toonaangevende aanbieders snel & eenvoudig vergelijken.

Gelijk oversluiten

Regel jouw nieuwe verzekering in een paar minuten.

Makkelijk geld besparen

Speur naar een verzekering met laag tarief, en stap over van jouw hogere tarief.

Veelgestelde vragen over het verzekeren van de BMW 760 Wil je meer weten over hoe dit werkt? Hieronder vind je meest gestelde vragen.

Wanneer kan ik opzeggen?

Van plan om over te stappen? Dan beëindig je eerst de huidige polis. Benieuwd wanneer dat een optie is? Er zijn een drietal omstandigheden:

1. Einde contracttermijn
Vaak duurt een autoverzekering 1 jaar. Hierna kun je opzeggen. Je hebt wel te maken met een opzegtermijn. Doorgaans is dit 1 maand. Check ook de polisvoorwaarden van jouw huidige verzekering.

2. Bij een kenteken overschrijving
Verkoop je de BMW 760? Het contract wordt dan gestopt. Dit proces wordt gestart na de kenteken overschrijving. Goed om te weten: het vrijwaringsbewijs moet je niet kwijtraken. Hier kan de verzekeraar om vragen.

3. Als de verzekeraar het contract inhoudelijk wijzigt
Doen er zich wijzigingen voor in je huidige verzekering? Wordt de premie verhoogd? Of wordt de polis voor jou negatief gewijzigd? In dat geval kun je overstappen. Nadat je op de hoogte bent van een wijziging heb je daarvoor een aantal weken de tijd. Om hiervan zeker te zijn bekijk je actuele voorwaarden.

Hoe moet ik mijn auto verzekeren?

Er bestaan 3 verschillende soorten dekkingen voor de BMW 760. De standaard WA, de uitgebreide WA+ en de volledig casco All-risk. Elke weer met zijn eigen kenmerken

1. Wettelijke aansprakelijkheid (WA)
Jouw 760 verzekeren met alleen WA dekking? Vaak heb je dan alleen recht op uitkering van schade aan derden. Ben jij onderdeel van een ongeval? De verzekering regelt dan beschadigingen aan de auto van de ander.

2. WA + beperkt casco
De WA plus variant biedt veel meer dekking. Hier kun je ook terecht bij schade door botsing met dieren, schade na blikseminslag, tweezijdige schade. Gangbaar bij auto’s van 6-10 jaar oud.

3. All-risk autoverzekering (bekend als WA volledig casco)
Wil je nergens over hoeven na te denken? Dan ben je het beste af met een all-risk verzekering voor jouw BMW 760. In de volksmond ook wel WA volledig casco. Je bent dan verzekerd tegen alle soorten schade. Dus ook schade ten gevolge van een technisch mankement. Vaak gekozen bij nieuwe autos tot 5 jaar oud.

Auto van 0 – 5 jaar All-risk (WA + volledig casco)
Betrouwbare auto van 6 – 10 jaar Een beperkt casco WA polis
Voertuigen ouder dan 10 jaar De instap WA

Uit welke aanvullende dekkingen kan ik kiezen?

Een basisdekking gekozen? Dan zijn er een aantal aanvullende modules voor de BMW 760. Graag bespreken we de meest populaire:

1. Extra Inzittendenverzekering
Hierbij heb je onderscheid tussen 2 soorten. Ongevallen-inzittendenverzekering (OIV): keert een bedrag uit bij overlijden of blijvende invaliditeit. De 2e optie is schadeverzekering voor inzittenden: voorkomt dat een ongeluk leidt tot een financiële strop.

2. Extra Rechtsbijstandverzekering
Via de dekking voor aanvullende rechtsbijstand staat er dagelijks een team juridische experts klaar. Let op: voorkom dubbele dekking. Misschien ben je al verzekerd.

3. No-claim korting beschermer
Geef je de voorkeur aan No-claimbeschermers?Een uitkomst: Je mag dan jaarlijks éénmaal schade verhalen, zonder dat je dit een plek op de bonus/malus ladder kost. Belangrijk: je opgebouwde schadevrije jaren worden gecorrigeerd.

4. Extra pechhulp
1 op de 4 auto’s heeft jaarlijks pech. Altijd ondersteuning met de pechhulp module. Binnen 30 minuten hulp op locatie (reparatie), indien dat niet mogelijk is; vervangend vervoer! In veel situatie is dat een uitkomst.

Wat houdt de Bonus/Malus-regeling in?

Hoe geringer het aantal schades, des te voordeliger kan de premie worden berekend. Dat is de insteek van de bonus-malus ladder: Geen claims voor schade ingediend het laatste jaar? Dan wordt je beloond met een korting op de premie. Dit heet ook wel no-claimkorting. Heb jij echter schade gereden? Dan daal je op de ladder, wat betekent dat de premie kan stijgen.

 • Goed om te weten: De protocollen van de bonus/malus-regeling lopen uiteen per verzekering.
 • Claim je 12 maanden geen schade? Dan daal je. Maar bij een claim stijg je ook gauw (gemiddeld 5 treden).
 • Ben je echter niet zelf verantwoordelijk voor het ongeluk? Dan heeft dit geen invloed op de ladder.
 • Maak je vaak aanspraak bij de verzekeraar na schade? Dan kom je in de malus terecht, en betaal je extra toeslag.
 • Belangrijk: Ook bij een hele kleine schade daal je een treetje.

Wat betaal ik voor de verzekering van mijn 760?

De premie voor de BMW 760 verschilt nogal per verzekering. Hoe bepaalt een verzekeraar jouw maandbedrag? Je vindt hieronder de meest betekenisvolle componenten.

 • De plaats waar jij woont (2800NF)
 • Het merk en type van de auto
 • Hoeveel kilometer je per jaar gaat afleggen
 • De leeftijd van de regelmatige bestuurder
 • Gekozen WA-variant en modules
 • Jouw schadeverleden
 • De cataloguswaarde van het object
 • Hoe je de auto gebruikt: Business of privé

Verzekeringen vergelijken: doen alle bedrijven mee?

Via autoverzekeringregelen.nl vergelijk je bekende verzekeringen. Zoals De Goudse, InShared of Unigarant. Wij checken puur verzekeringen die werken met actuele premies en geldige prijzen. Let wel: beschouw dit niet als een advies. Wij zetten enkel de verzekeraars op een rijtje.

Alle benodigde velden ingevuld? Dan kun je de aanbieders voor BMW classificeren op goedkoopste en/of prijs-kwaliteit. Klik op een van de organisaties om online af te sluiten. Verifieer altijd zelf de geldende voorwaarden van de organisatie. Dit is de basis van elke verzekering. Met deze site kun je wel meer te weten komen over o.a. Autoverzekering Interpolis.

autoverzekering BMW 760


Goedkoopste autoverzekering voor BMW 760 afsluiten

Niemand wil teveel betalen voor het verzekeren van de BMW 760. Ik wil de goedkoopste verzekeraar, hoe vind ik die? Bekijk de onderstaande 7 stappen.

1. Kenteken invoeren (e.g. 56-ZTJ-9).
2. Wie zit er doorgaans achter het stuur?
3. Geef je adresgegevens (postcode) en leeftijd in (14-05-1982).
4. Kies het aantal jaren zonder schade.
5. Hoeveel kilometer je per jaar gaat afleggen.
6. Selecteer de gewenste dekking voor BMW.
7. Filter de verzekeraars op prijs en stap direct online over.

anwb verzekering

ANWB

Persoonlijke feedback op rijstijl
Unieke schadehulp
Jaarlijks opzegbaar

ditzo verzekering

Ditzo

Pakketkorting mogelijk
4 extra zekerheden
Eenvoudig uitbreiden

interpolis verzekering

Interpolis

Focus op preventie
Handige tips & tricks
24/7 schade melden

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

WA, WA+ & All Risk
Hoge klantenbeoordeling
Hulp en ondersteuning

inshared verzekering

Inshared

Staat 24/7 voor je klaar
Voor het hele gezin
Online klantenservice

klaverblad verzekering

Klaverblad

Persoonlijke adviseur
Veel vrijheid en keuzes
Online klantenservice

allsecur verzekering

Allsecur

Dagelijks te wijzigen
WhatsApp service
Snel schade melden

fbto verzekering

FBTO

Onderdeel van Achmea
Elke maand aanpasbaar
Hulp bij het afsluiten

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Eigen vast aanspreekpunt
Beoordelingsscore van 7,5+
Snelle schade afhandeling

reaal verzekering

Reaal

Klantgericht Verzekeren
SOS International
24/7 schade melden

unive verzekering

Univé

Tot 80% no-claimkorting
Snel schadeherstel
Simpel over te sluiten

ohra verzekering

OHRA

Collectieve verzekeringen
Eigen risico kiezen
Hulp en ondersteuning


Online premie van mijn BMW 760 berekenen

Wat is de hoogte van de premie bij verzekeringen voor een 760? Dat wordt bepaald door verschillende variabelen. Een bekende variabele is; hoe oud je bent. 23-jarigen betalen doorgaans meer dan consumenten met veel ervaring, met een mooi plekje op de bonus/malus ladder. Ook betaal je meer bij een jonge BMW 760. Verzekeringen houden ook rekening met je postcodegebied (7289BG). De hoogte van de polis in Yerseke kan heel anders zijn dan voor een Autoverzekering Boxtel. Ook het aantal km’s (15.001 tot 20.000) en het type voertuig zijn bekende factoren. Het tarief is voor elke bestuurder weer anders. Check wat voor jou de voordeligste is. Voer nu je kenteken, aantal kilometers per jaar, postcode in, en je vergelijkt direct alle grote verzekeraars.

Bekijk alle BMW 760 verzekeringen en start met geld besparen Binnen mum van tijd een goedkope autoverzekering voor jouw 760 afsluiten!