Autoverzekering Volkswagen Caravelle Vergelijk verzekeringen in 1 minuutEen goedkope autoverzekering voor jouw Volkswagen Caravelle afsluiten? Vandaag de dag bestaan er een hoop autoverzekeraars. Gerespecteerde organisaties zijn bijv. AutoWeek en Turien & Co. Vergelijk alle verzekeraars vliegensvlug en moeiteloos via de vergelijkingstool. En dat scheelt je al gauw tientallen euro’s. Wat is nu de goedkoopste verzekering voor mijn Caravelle ? De maandelijkse premie wordt bepaald door onder andere soort dekking, gebruik van de auto en niet te vergeten jouw woonplaats. Bovenaan de pagina moet je jouw gegevens invullen. Je checkt dan binnen mum van tijd de meest goedkope autoverzekeraar voor jouw Volkswagen Caravelle! Vergeet niet dat deze website geen advies geeft. D.m.v. de vergelijkers heb je de mogelijkheid om – uitgaande van jouw situatie – een polis afsluiten. Kies je voor hoogste beoordeling of juist laagste prijs? Je kunt hier ook de premie berekenen van de Autoverzekering Mercedes-Benz CLS-Klasse.

Alle toonaangevende autoverzekeraars

Alle populaire verzekeringen onder elkaar.

Direct overstappen

Sluit een nieuwe verzekering af, in slechts korte tijd.

Vergelijken loont

Speur naar een verzekering met laag tarief, en zeg jouw te hoge premie gedag.

Handige informatie over het verzekeren van de Volkswagen Caravelle Wil je meer weten over hoe dit werkt? Lees hieronder onze handige FAQ.

Wanneer kan ik opzeggen?

Van plan om over te stappen? Dan wordt het tijd om de verzekeringspolis te beëindigen. Op welke momenten is dit mogelijk? Er zijn een drietal omstandigheden:

1. Op het einde van contracttermijn
Veelal neem je een verzekering voor een jaar. Vanaf dat moment is overstappen mogelijk. Houd rekening met een opzegtermijn. Meestal is dit 1 maand. Tijdens het afsluiten ben je daarmee akkoord gegaan.

2. Verkoop van de auto
Vind er kenteken overschrijving plaats m.b.t. jouw Volkswagen Caravelle? De overeenkomst wordt ontbonden. Dit wordt in gang gezet op de dag van overschrijven. Goed om te weten: het vrijwaringsbewijs moet je niet kwijtraken. Dit dient als bewijsstuk.

3. Wanneer de voorwaarden wijzigen
Is je actuele verzekering onderhevig aan veranderingen? Wordt de prijs voor je verhoogt? Of zijn de voorwaarden op negatieve wijze aangepast? Ook dan mag je opzeggen. Nadat je schriftelijk op de hoogte bent gebracht, heb je 30 dagen de tijd. Let op: lees altijd nog even jouw huidige polisblad door.

WA of All Risk?

Er zijn 3 soorten zekerheden voor jouw eigen Volkswagen Caravelle. Wettelijk aansprakelijkheid, beperkt casco of volledig casco. Ieder met zijn eigen voorwaarden

1. WA-dekking
Een nieuwe Caravelle verzekeren d.m.v. een wettelijke aansprakelijkheids polis? Vaak heb je dan alleen recht op uitkering van schade aan derden. Betrokken bij een ongeval? De verzekering regelt dan schade die de andere partij heeft ondervonden.

2. De WA-plus verzekering (beperkt)
Deze WA+ dekking is stukken uitgebreider. Je kunt een claim indienen voor schade door botsing met dieren, explosie-schade, schade na blikseminslag. Een stuk completer dan WA dus .

3. WA + volledig casco (all risk)
Goed verzekerd met de auto op pad? In dat geval ga je voor de all risk verzekering voor de Volkswagen Caravelle. Een andere naam is WA volledig casco. Je bent dan verzekerd tegen alle soorten schade. Ook als het je eigen schuld is. Dit wordt veel gebruikt voor jonge auto’s (tot 5 jaar).

Jonge auto’s van 0 – 5 jaar All-risk autoverzekering (WA volledig casco)
Betrouwbare auto van 6 – 10 jaar Beperkt Casco verzekering (WA+)
Verouderde van 10 jaar of ouder WA-verzekering

Welke aanvullende dekkingen zijn er?

Heb jij de voorkeur voor WA of WA plus? Dan zijn er nog extra dekkingen voor de Volkswagen Caravelle. Onderstaand geven we hier meer uitleg over:

1. Extra Inzittendenverzekering
Hiervan zijn 2 unieke opties. De ongevallenverzekering voor inzittenden (OI): Alle inzittenden zijn verzekerd van een vast bedrag bij blijvende invaliditeit of overlijden. Je kunt ook kiezen voor de schadeverzekering voor inzittenden: dekt de schade aan en van inzittenden.

2. Rechtsbijstandverzekeringen
Met een rechtsbijstand aanvullende dekking ben je zeker van juridische hulp als je schade hebt. Juridische hulp is doorgaans erg duur, en hiermee voorkom je hoge kosten.

3. No-claimbeschermer
Selecteer jij de no-claimbeschermer? Het is het overwegen waard: Ieder kalenderjaar één keer schade verhalen, zonder dat je premie omhoog gaat. Opvallend: je polis gaat wel in schadevrije jaren naar beneden.

4. Pechhulp module
Heb je pech onderweg met de auto? Via de pechhulp module heb je altijd hulp. Je voertuig wordt waar mogelijk direct gerepareerd, of de verzekeraar zorgt voor alternatief vervoer. Voor veel mensen is dat erg fijn.

Wat is de bonus/malus-regeling?

Hoe lager je schadeclaims, hoe gunstiger de premie kan uitvallen. Dat is het principe van de bonus-malus ladder: Heb jij een jaar lang geen schade geclaimd? Dan kan de premie gunstig worden aangepast. Dit heet ook wel no-claimkorting. Claim je schade? Dan daal je op de ladder, wat resulteert in een hogere premie.

 • Let op: De regels van de bonus/malus-regeling lopen uiteen per verzekering.
 • Eén jaar zonder schade betekent een lagere trede. 5 treden omhoog is doorgaans normaal bij schade.
 • Heb jij de schade niet veroorzaakt? De ladder speelt dan vaak geen rol.
 • Claim jij onophoudelijk schade op jouw polis? Die malus situatie geeft geen recht op korting, en gaat de maandelijkse premie wat omhoog.
 • Goed onthouden: Ook bij een hele kleine schade zak je op de ladder.

Welke kosten spelen een rol bij een verzekering voor een Caravelle ?

De hoogte van de premies voor een Volkswagen Caravelle wisselt erg per verzekering. Maar hoe komt deze premie nu tot stand? In het lijstje hieronder staan de meest cruciale elementen.

 • Jouw postcodegebied (6196GK)
 • Gegevens van de auto
 • Het geschatte aantal km’s per jaar
 • Leeftijd (tot 25 jaar betaal je vaak meer)
 • De gewenste dekking
 • Aantal schadevrije jaren
 • Oorspronkelijke cataloguswaarde
 • Type gebruik: Zakelijke en/of privé

Hoeveel aanbieders van verzekeringen vergelijken we?

Via deze website vergelijk je de meest populaire organisaties. Onder andere De Goudse, OHRA of Fairzekering. Wij controleren alleen verzekeraars waarvan de actuele voorwaarden openbaar zijn. Feit: de uitkomst is onafhankelijk en geen advies. Wij helpen enkel met het maken van een vergelijking.

Heb je het formulier voltooid? Je kunt jouw resultaten voor Volkswagen filteren op prijs en klant beoordeling. Klik op een van de organisaties om online af te sluiten. Verifieer altijd zelf de geldende voorwaarden van de gekozen assuradeur. Dat zijn de geldende voorwaarden. Wij proberen wel actuele info te verzamelen omtrent bijv. All risk autoverzekering Promovendum.

autoverzekering Volkswagen Caravelle


Goedkoopste autoverzekering voor Volkswagen Caravelle afsluiten

Je wil nooit meer betalen dan nodig voor de verzekering van je Volkswagen Caravelle. Hoe vind je nu de laagste premie? Bekijk het handige stappenplan.

1. Voer jouw kenteken in (bijv. 80-ZXK-3).
2. Klik aan wie er het meest gebruik maakt van het voertuig.
3. Ook geboortedatum en adres + postcode wordt gevraagd (3-07-1990).
4. Hoeveel jaar rijd je al zonder schade?
5. Hoeveel km’s je ongeveer per jaar rijdt.
6. Selecteer de gewenste dekking voor Volkswagen.
7. Sorteer de verzekeringen op prijs en jij bent klaar om het contract te starten.

anwb verzekering

ANWB

Eerste jaar extra ledenkorting
Haal-en brengservice
Online schade melden

ditzo verzekering

Ditzo

Pakketkorting mogelijk
Faire schadeafhandeling
Jaarlijks opzegbaar

interpolis verzekering

Interpolis

Focus op preventie
Speciale AutoModus App
Hoge klantbeoordeling

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

2e auto dezelfde korting
Uitgebreid netwerk garages
Snel online afsluiten

inshared verzekering

Inshared

Razendsnel afgehandeld
Extra dekking auto 6-13 jaar
Eenvoudig contract / polis

klaverblad verzekering

Klaverblad

Echte assurantieadviseurs
Extra korting op pakketten
Met aanvullende modules

allsecur verzekering

Allsecur

Altijd telefonisch bereikbaar
Score: beoordeeld met 8+
Snel online afsluiten

fbto verzekering

FBTO

Snel modules aan-uitzetten
Pechhulp binnenland
Supersnel geregeld

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Volledige ontzorging
Hulp bij mechanisch defect
Hoge klantbeoordeling

reaal verzekering

Reaal

Telefonische hulplijn
Maximaal 80% korting
Voor jong en oud geschikt

unive verzekering

Univé

Tot 80% no-claimkorting
Ook accessoires
Wa, WA+ of Allrisk

ohra verzekering

OHRA

Klantgerichte verzekeraar
Afsluiten in 5 snelle stappen
Aanpassen & upgraden


Snel premie van de Volkswagen Caravelle berekenen

Welke kosten komen er kijken m.b.t. de verzekering van mijn Caravelle ? Hiervoor worden veel variabelen gebruikt. Een voorname factor is hoe oud je bent. Jongeren van 22 jaar hebben te maken met een hogere premie dan mensen van 27 of ouder, die laag staan op de bonus / malus ladder. Ook schiet de premie omhoog bij een sjieke Volkswagen Caravelle. Aanbieders bekijken daarnaast feiten zoals postcode (5628FH). Het tarief in Schalkhaar kan compleet anders zijn dan voor een Autoverzekering Weiteveen. Ook het jaarlijkse aantal kilometers (25.001 – 30.000) en de waarde van je auto hebben invloed. De maandpremie hangt dus van veel zaken af. Check wat voor jou de voordeligste is. Geef snel huisnummer, aantal kilometers per jaar, postcode in, en je vergelijkt direct alle grote verzekeraars.

Vergelijk alle Volkswagen Caravelle verzekeringen en start met geld besparen Binnen mum van tijd een goedkope autoverzekering voor jouw Caravelle afsluiten!