Autoverzekering Honda Logo Autoverzekeringen vergelijken in 2 minutenEen goedkope autoverzekering voor jouw Honda Logo afsluiten, via internet? Vandaag de dag bestaan er een hoop autoverzekeraars. Gerespecteerde organisaties zijn bijv. Promovendum en natuurlijk nowGo. Vergelijk de bekende autoverzekeraars handig en eenvoudig via autoverzekeringregelen.nl. Besparen op je maandpremie is zo gepiept. Hoe achterhaal ik de goedkoopste autoverzekering voor de Logo ? De maandelijkse premie wordt bepaald door zaken als dekking, aanvullende modules, de aanschafwaarde plus jouw geboortedatum. Start direct met je gegevens hierboven. Je bekijkt dan supersnel de goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Honda Logo! Vergeet niet dat deze website geen advies geeft. Via onze vergelijker kun je zelfstandig – aan de hand van jouw data – een polis afsluiten. Je kunt de uitkomst rangschikken op prijs. Bekijk ook onze pagina over Autoverzekering Volkswagen Golf.

Erkende verzekeraars

Alle erkende verzekeraars in 1 overzicht.

Gelijk oversluiten

Regel jouw nieuwe verzekering zonder veel moeite.

Bespaar vele euro's

Kies de meest voordelige verzekeraar, en bespaar vele euro’s per jaar.

Praktische informatie over het verzekeren van de Honda Logo Wil je precies weten hoe het overstappen werkt? Neem dan de FAQ door die hieronder te vinden is.

Mijn huidige verzekering opzeggen, hoe werkt dat?

Jij wilt ook op een nieuwe aanbieder overstappen? Zeg dan altijd je eigen auto-polis op. Kan ik dat doen wanneer ik wil? Vaak doen mensen dit in 3 situaties:

1. Einde contracttermijn
Gebruikelijk heeft een polis een looptijd van 1 jaar. Hierna mag je overstappen. Let wel eventjes op de opzegtermijn. Gebruikelijk is dat een maand. In de polisvoorwaarden staat dat duidelijk beschreven.

2. Bij een kenteken overschrijving
Verkoop je de Honda Logo? Dan vervalt het contract. Dit gebeurt op moment van kenteken overschrijving. Vergeet niet: zorg dat je het vrijwaringsbewijs bewaart. Dikwijls vraagt de verzekeraar hier naar.

3. Wanneer de voorwaarden wijzigen
Is je actuele verzekering onderhevig aan veranderingen? Wordt de prijs voor je verhoogt? Of wordt de polis voor jou negatief gewijzigd? Opzeggen is dan een rechtsgeldige actie. Zodra een wijziging wordt gecommuniceerd heb je 30 dagen de tijd. Zie hiervoor ook altijd jouw polisvoorwaarden.

Welke soort dekking moet ik kiezen?

Wij distantiëren drie types waarborg types voor jouw vertrouwde Honda Logo. De wettelijke aansprakelijkheid, WA+ of complete all risk.Elke weer met zijn eigen kenmerken

1. WA-verzekering
De Logo verzekeren d.m.v. een wettelijke aansprakelijkheids polis? Dan staat de verzekeraar alleen garant voor schade aan anderen. Een botsing met een andere auto? Dan betaalt jouw verzekeraar de schade aan de andere auto of personen.

2. WA + beperkt casco
De WA+ verzekering is iets uitgebreider. WA+ dekt ook o.a. diefstal, brandschade, tweezijdige schade. Vaak gekozen bij auto’s van 6 tot 10 jaar

3. WA + volledig casco (all risk)
Wil je alle risico’s volledig afdekken? In dat geval ga je voor de all risk verzekering voor de Honda Logo. In de volksmond ook wel WA volledig casco. Een completer pakket is niet te vinden. Ook schade veroorzaakt door slippen. Vaak gekozen bij nieuwe autos tot 5 jaar oud.

Goede auto van 0 – 5 jaar All-risk (WA + volledig casco)
Auto’s van 6 – 10 jaar Casco beperkt (WA plus polis)
Verouderde van 10 jaar of ouder De instap WA

Aanvullende dekkingen, welke zijn er?

Heb je een keuze gemaakt uit WA, WA+ of Allrisk? Dan zijn er nog extra dekkingen voor de Honda Logo. Alles over deze extra modules lees je hieronder:

1. Extra Inzittendenverzekering
Hiervan zijn 2 unieke opties. Ongevallen-inzittendenverzekering: keert een bedrag uit bij overlijden of blijvende invaliditeit. De 2e optie is schadeverzekering voor inzittenden: voorkomt dat een ongeluk leidt tot een financiële strop.

2. De Rechtsbijstandverzekering
Wees slim: met extra aanvulling in rechtsbijstand sta je sterk in (juridische) geschillen n.a.v. een aanrijding / botsing. Let op: voorkom dubbele dekking. Misschien ben je al verzekerd.

3. Korting op No-claim
Selecteer jij de no-claimbeschermer? Het overwegen waard: Je kunt dan per jaar een schade claimen, zonder dat je terugvalt op de bonus/malus ladder. Let op: het aantal schadevrije jaren wordt na beneden bijgesteld.

4. Pechhulp
De kans op pech is best groot. Altijd ondersteuning met de pechhulp module. Altijd snel een reparatie service ter plaatse, je komt koste wat het kost thuis (vervangend vervoer). Dat geeft een prettig gevoel!

Hoe werkt de Bonus/Malus-regeling?

Hoe lager je schadeclaims, hoe gunstiger de premie kan uitvallen. Deze bonus-malus ladder constructie werkt op deze manier: 365 dagen volgehouden zonder schade? Dan is de verzekeraar blij en betaal je minder premie. Dit principe noemen we ook wel no-claimkorting. Heb jij helaas wel een ongeluk gehad? Dan ga je een treetje naar beneden, waardoor je een hogere premie moet betalen.

 • Let op: De spelregels van de bonus/malus ladder variëren erg per autoverzekering.
 • 12 maanden zonder schade gereden? Dan ga je omlaag. 5 treden omhoog is doorgaans normaal bij schade.
 • Heb jij de schade niet veroorzaakt? Dan heeft dit geen invloed op de ladder.
 • Claim je vaak schade? Dan heb je een negatief kortingspercentage, wat kan resulteren in een stijgende premie.
 • Opmerkelijk: Ook als je een relatief kleine schade claimt, zul jij plekken op de ladder zakken.

Hoe hoog zijn de premie-kosten van een Logo ?

De geldende premie voor een Honda Logo wijkt erg af per verzekeraar. Wil je weten waar het maandtarief vanaf hangt? Hierna benoemen wij de meest cruciale componenten.

 • Je woonplaats (7124AG)
 • Het voertuig waarin je rijdt
 • Hoeveel km’s je ongeveer per jaar rijdt
 • Jouw leeftijd als verzekeringnemer
 • De gekozen (aanvullende) dekking
 • Hoeveel jaren je zonder schade gereden hebt
 • De verzekeringswaarde van de objecten
 • Aard van het gebruik: Business of privé

Welke verzekeringen vergelijken wij?

Door het gebruik van onze tool vergelijk je vertrouwde verzekeringen. Neem nou Delta Lloyd, nowGo of Fairzekering. We doorzoeken uitsluitend aanbieders die de premies recentelijk nog hebben bijgewerkt. Belangrijk: de uitkomst is geen advies. We maken uitsluitend een lijst van de verzekeraars inclusief prijs.

Heb je alle details ingevuld? Jij kan alle verzekeraars voor Honda classificeren op prijs en klant beoordeling. U kunt op basis hiervan zelfstandig een keuze maken. Check altijd de voorwaarden van de gekozen organisatie. Die informatie is altijd leidend. Wij proberen wel actuele info te verzamelen omtrent bijv. Premie berekenen Aegon.

autoverzekering Honda Logo


Goedkoopste autoverzekering voor Honda Logo afsluiten

Over het algemeen wil men altijd een goedkope verzekering voor de Honda Logo. Hoe vind je nu de laagste premie? Gebruik deze handige stappen.

1. Nummerbord invullen (bijv. 6-TVK-72).
2. Selecteer wie de hoofdbestuurder is.
3. Geef je postcodegegevens in + geboortedatum (14-07-1995).
4. Heb je schadevrije jaren, zo ja hoeveel?
5. De verwachte kilometrage?
6. Kies de juiste dekking voor Honda.
7. Sorteer de verzekeringen op prijs en stap direct online over.

anwb verzekering

ANWB

Binnen 5 minuten afsluiten
Aanschafwaardegarantie
Geld snel op je rekening

ditzo verzekering

Ditzo

Erg klantvriendelijk
4 extra zekerheden
Snel online afsluiten

interpolis verzekering

Interpolis

Glashelder beleid
Handige tips & tricks
Eenvoudig uitbreiden

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Handige WhatsApp-service
4 jaar FOCWA-garantie
Online klantenservice

inshared verzekering

Inshared

Tot 80% no-claim korting
Voor het hele gezin
Voor jong en oud geschikt

klaverblad verzekering

Klaverblad

Zelf je garage kiezen
Geen poliskosten
Goede telefonische service

allsecur verzekering

Allsecur

Thuisbrengservice
Service award winnaar
Simpel over te sluiten

fbto verzekering

FBTO

Schade melden via WhatsApp
Optie verkeersrechtsbijstand
Goede hulp & adviezen

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Persoonlijke schademanager
Hoge kwaliteit focus
Handige App

reaal verzekering

Reaal

Hulp bij schade afhandelen
SOS International
Online schade melden

unive verzekering

Univé

Dag en nacht hulp bij schade
Klantbeoordeling 8+
Eenvoudig contract / polis

ohra verzekering

OHRA

Korting via je werkgever
Schade Melden met de App
Goede hulp & adviezen


Online premie van mijn Honda Logo berekenen

Wat is de hoogte van de premie voor de autoverzekering van de Logo ? Dat is natuurlijk niet heel eenvoudig te zeggen. Een belangrijke variabele is; hoe oud je bent. Jongeren tot 24 jaar betalen doorgaans meer dan oudere mensen, met veel schadevrije jaren. Ook zijn de kosten wat meer bij een sjieke Honda Logo. Verzekeraars doorzoeken ook jouw woonplaats (6115CL). Het maandbedrag in Harlingen is niet exact hetzelfde als voor een Autoverzekering Hierden. Ook het geschatte aantal km’s (20.001 tot 25.000) en de waarde van je auto tellen mee. De hoogte van jouw premie kan dus enorm wisselen. Zoek voor jou de voordeligste verzekeraar. Vul onder andere geboortedatum, postcode, aantal kilometers per jaar in, en je ontdekt het in een paar minuten.

Bekijk alle Honda Logo verzekeringen en sluit online af Binnen mum van tijd een goedkope autoverzekering voor jouw Logo afsluiten!