Autoverzekering Honda Stream Vind de verzekeraar die bij jou pastDe aller-goedkoopste autoverzekering voor de Honda Stream afsluiten, via internet? Tegenwoordig heb je een ruime keuze. Hierbij kun je denken aan ANWB en Roxo. Vergelijk de beschikbare assuradeurs vliegensvlug en zonder moeite met onze tool. En dat scheelt je al gauw tientallen euro’s. Wat is nu de goedkoopste verzekering voor mijn Stream ? Het premiebedrag heeft te maken met variabelen als de gewenste dekking, de aanschafwaarde en bijvoorbeeld jouw geboortedatum. Voer jouw details hierboven in. De vergelijker vindt binnen mum van tijd de goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Honda Stream! Belangrijk: dit is geen advies. Gebruik je onze vergelijker dan kun je zelf – op basis van jouw gegevens – een verzekering bekijken. Hierbij kun je filteren op de goedkoopste aanbieder. Je leest hier ook alles over Autoverzekering Volkswagen Golf 4.

Meest vertrouwde autoverzekeraars

Alle populaire verzekeringen onder elkaar.

Gelijk oversluiten

Zoek de meest voordelige aanbieder zonder veel moeite.

Vergelijken = geld besparen

Bereken voor jou de voordeligste verzekering, en stap over van jouw hogere tarief.

Alles wat je wilt weten over het verzekeren van de Honda Stream Wil je meer weten over hoe dit werkt? Bekijk hieronder dan naar relevantie informatie.

Wanneer kan ik opzeggen?

Wil je overstappen? Stop dan met het contract met je huidige verzekeraar. Ook nieuwsgierig wanneer dit precies kan? Doorgaans zijn er 3 geschikte momenten:

1. Op het einde van contracttermijn
Normaliter is de duur van een polis ongeveer één jaar. Vanaf dan kun je het ontbinden. Houd rekening met een opzegtermijn. In het algemeen is dat een maand. Check ook de polisvoorwaarden van jouw huidige verzekering.

2. Wanneer je jouw auto verkoopt
Neem je afstand van jouw Honda Stream? dan beëindigt de overeenkomst. Dit proces wordt gestart na de kenteken overschrijving. Vergeet niet: een vrijwaringsbewijs is hierbij onmisbaar. Hier kan de verzekeraar om vragen.

3. Als de verzekeraar het contract inhoudelijk wijzigt
Wordt jouw verzekering (en de voorwaarden) aangepast? Wordt de prijs voor je verhoogt? Of ervaar je schade door nieuwe regels / constructies? Ook dan mag je jouw polis beëindigen. Na wijziging van de polis heb je 30 dagen de tijd. Zie hiervoor ook altijd jouw polisvoorwaarden.

WA of All Risk?

Wij differentiëren 3 soorten verzekeringen voor de Honda Stream. De standaard WA, de uitgebreide WA+ en de volledig casco All-risk. Wat zijn de voorwaarden van deze verschillende dekkingen types?

1. WA-verzekering
Een nieuwe Stream verzekeren met uitsluitende een WA-pakket?Uitsluitend schade aan derden wordt dan vergoed. Maak je onverhoopt een ongelukje? Je verzekeraar behandelt dan schade die de andere partij heeft ondervonden.

2. WA-plus verzekering (beperkt casco)
De WA+ verzekering is iets uitgebreider. WA+ dekt ook o.a. brandschade, schade door natuurgeweld, schade door storm. Een aardig compleet pakket dus.

3. All Risk (WA volledige casco)
Goed verzekerd met de auto op pad? In dat geval ga je voor de all risk verzekering voor de Honda Stream. Men noemt dit doorgaans volledig casco. Een completer pakket is niet te vinden. Aan jouw eigen auto of die van een ander. Een aanrader voor auto’s jonger dan 5 jaar.

Jonge auto’s van 0 – 5 jaar WA+ volledig casco (all-risk)
Waardevolle auto van 6 – 10 jaar Een beperkt casco WA polis
Voertuigen ouder dan 10 jaar De (verplichte) WA

Welke aanvullende dekkingen zijn er?

Heb je een keuze gemaakt uit WA, WA+ of Allrisk? Je kunt jouw verzekering uitbreiden met aanvullende dekkingen voor de Honda Stream. Onderstaand geven we hier meer uitleg over:

1. Extra Inzittendenverzekering
Hierbij heb je onderscheid tussen 2 soorten. Ongevallen-inzittendenverzekering (OIV): keert uit bij structurele invaliditeit of overlijden, ongeacht de schuldvraag. Doorgaans kun je ook kiezen voor een schadeverzekering voor inzittenden: vergoedt zowel letselschade als ook materiële schade.

2. Extra Rechtsbijstandverzekering
Dankzij de rechtsbijstand aanvullende dekking sta je sterk in (juridische) geschillen n.a.v. een aanrijding / botsing. Handig als je schade wil verhalen bij de verzekeraar van de schuldige partij.

3. No-claim korting
Sluit je de No-claimbeschermer af? Misschien iets voor jou: Per jaar max. 1 keer schade claimen, zonder dat je premie omhoog gaat. Feit: je opgebouwde schadevrije jaren worden gecorrigeerd.

4. Extra pechhulp
Heb je pech onderweg met de auto? Altijd ondersteuning met de pechhulp module. Altijd snel een reparatie service ter plaatse, is dat geen optie? Dan heb je recht op een leenauto. In veel situatie is dat een uitkomst.

Wat houdt de Bonus/Malus-regeling in?

Hoe langer zonder schade, hoe minder je maandelijks aan premie betaalt. Zo werkt de bonus-malus ladder: Een jaar zonder schade gereden? Dan schiet je maandpremie omlaag. We spreken dan over de no-claimkorting. Heb je een ongelukje gehad? Je plek op de ladder wordt dan negatief aangepast, en betaal je weer meer premie.

 • Noemenswaardig: De regels van de bonus/malus-regeling wisselen nogal eens per verzekeraar.
 • Een schadevrij jaar is een trede omlaag. Schade rijden betekent vaak 5 treden omhoog
 • Was jij niet verantwoordelijk voor de schade? Er vindt dan vaak geen ladder correctie plaats.
 • Moet je aanhouden schade claimen? Dan kom je in de malus terecht, en gaat de maandelijkse premie wat omhoog.
 • Feit: De hoogte van de claim speelt geen rol, altijd wordt jouw plek negatief aangepast.

Wat betaal ik voor de verzekering van mijn Stream ?

De maandpremie voor de Honda Stream varieert erg per aanbieder. Wil je weten waar het maandtarief vanaf hangt? Op deze pagina vind jij de bekendste factoren.

 • de postcode van de regelmatige bestuurder (6069AE)
 • Kenmerken van je voertuig (merk, gewicht etc)
 • Geschatte kilometrage
 • Leeftijd (vanaf 26 jaar wordt de premie lager)
 • Het soort dekking (WA, WA+, All-risk)
 • Jouw schadeverleden
 • De dagwaarde van de auto
 • Aard van het gebruik: B2B of juist B2C voorwaarden

Hoe werkt dat verzekeringen vergelijken precies?

Via autoverzekeringregelen.nl vergelijk je vertrouwde organisaties. Onder andere Allianz, ING Bank en VOOROP. Wij checken alleen maar organisaties die werken met actuele premies en geldige prijzen. Feit: onze vergelijkingen zijn geen adviezen. We maken uitsluitend een lijst van de verzekeraars inclusief prijs.

Alle benodigde velden ingevuld? De weergegeven verzekeringen kan je voor Honda rangeren op prijs en klant beoordeling. U kunt op basis hiervan zelfstandig een keuze maken. Zie altijd de actuele voorwaarden van de organisatie. Die informatie is altijd leidend. Wij proberen wel actuele info te verzamelen omtrent bijv. Premie berekenen ZEKUR.

autoverzekering Honda Stream


Goedkoopste autoverzekering voor Honda Stream afsluiten

Niemand wil teveel betalen voor het verzekeren van de Honda Stream. Hoe vergelijk ik de beschikbare verzekeringen? Volg dan de volgende instructies.

1. Kenteken invoeren (e.g. 8-TLL-47).
2. Wie rijdt er de meeste kilometers met het object?
3. Voer jouw leeftijd in, postcode, straatnaam en huisnummer (5-12-1980).
4. Kies het aantal jaren zonder schade.
5. Hoeveel kilometer leg je op jaarbasis af?
6. Kies de juiste dekking voor Honda.
7. Filter de verzekeraars op prijs en ga direct verder met bestellen.

anwb verzekering

ANWB

Je rijstijl wordt gemeten
Via WhatsApp bereikbaar
Aanvullende modules

ditzo verzekering

Ditzo

Schade melden via App
Faire schadeafhandeling
Helder polisblad

interpolis verzekering

Interpolis

Alles in één Polis
Speciale AutoModus App
Schade melden via internet

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Onderdeel van Achmea
Gemiddeld cijfer van 8+
Snelle schade afhandeling

inshared verzekering

Inshared

We all benefit
Voor het hele gezin
Duidelijke voorwaarden

klaverblad verzekering

Klaverblad

Een royale verzekeringVeel vrijheid en keuzes
Eenvoudig uitbreiden

allsecur verzekering

Allsecur

Dagelijks te wijzigen
Score: beoordeeld met 8+
Binnen 10 minuten claimen

fbto verzekering

FBTO

Onderdeel van Achmea
Snel online afsluiten
Eenvoudig contract / polis

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Uitstekende dekking
Hoge kwaliteit focus
Jaarlijks opzegbaar

reaal verzekering

Reaal

Persoonlijk aanspreekpunt
Schadegarant bedrijven
Met aanvullende modules

unive verzekering

Univé

Tot 80% no-claimkorting
Ook zakelijke klanten
Hulp en ondersteuning

ohra verzekering

OHRA

Samenstellen zoals jij dat wil
Eigen risico kiezen
Helder polisblad


Voordeligste premie van de Honda Stream berekenen

Welke kosten komen er kijken voor de autoverzekering van de Stream ? Dat hangt van een aantal zaken af. Een welbekende variabele is geboortejaar. Jongeren tot 24 jaar betalen normaal vaak meer dan de meer ervaren automobilisten, die over een gunstige bonus trede beschikken. Ook betaal je meer bij een nieuwe Honda Stream. Autoverzekeringen overwegen daarnaast bijv. postcode (9067AD). Het tarief in Groenlo is anders dan een Autoverzekering Hoek. Ook het verwachte aantal kilometers (25.001 – 30.000) en aard van het gebruik (privé of zakelijk) hebben invloed. Het tarief is dus erg persoonlijk. Zoek voor jou de voordeligste verzekeraar. Vul vandaag kenteken, hoofdbestuurder, huisnummer in, en je weet het in 2 minuten.

Doorzoek Honda Stream verzekeringen en bespaar vandaag nog In luttele minuten een voordelige autoverzekering voor jouw Stream afsluiten!