Autoverzekering Nissan Primera Eenvoudig verzekeringen vergelijken


De aller-goedkoopste autoverzekering voor de Nissan Primera vinden en afsluiten? Op dit moment bestaan er een hoop autoverzekeraars. Denk aan ANWB en niet te vergeten nowGo. Vergelijk de beschikbare assuradeurs vliegensvlug en eenvoudig via autoverzekeringregelen.nl. Op die manier bezuinig je vele euro’s. Hoe kom ik erachter wat de goedkoopste verzekering is mijn Primera ? Het maandbedrag heeft te maken met bijvoorbeeld type dekking, de aanschafwaarde plus de hoofdgebruiker. Vul hierboven de gegevens in. Je treft dan in een paar seconden de best beoordeelde / goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Nissan Primera! Vergeet niet dat deze website geen advies geeft. Door het gebruik van vergelijkers kun je op eigen houtje – op basis van jouw gegevens – een verzekeraar uitzoeken. Hierbij kun je filteren op de goedkoopste aanbieder. Bekijk ook onze pagina over Autoverzekering Daihatsu Sirion.

De beste autoverzekeraars

Alle populaire verzekeringen onder elkaar.

Vlug overstappen

Vind een nieuwe autoverzekering zonder veel moeite.

Makkelijk geld besparen

Bereken voor jou de voordeligste verzekering, en bespaar vele euro’s per jaar.

Alles wat je wilt weten over het verzekeren van de Nissan Primera Meer weten over overstappen? Bekijk dan direct de veelgestelde vragen.

Wanneer kan ik opzeggen?

Overstappen naar een nieuwe aanbieder? Dan beëindig je eerst de huidige polis. Wanneer kan dat? Grofweg zijn hiervoor 3 situaties:

1. Wanneer het contract afloopt
Vaak neem je een verzekering voor een jaar. Vanaf dan kun je opzeggen. Houd rekening met een opzegtermijn. Meestal is dit 1 maand. Raadpleeg altijd even het polisblad.

2. Wanneer je jouw auto verkoopt
Vind er kenteken overschrijving plaats m.b.t. jouw Nissan Primera? dan beëindigt de overeenkomst. Dit wordt in gang gezet op de dag van overschrijven. Handig: zorg dat je het vrijwaringsbewijs bewaart. Dit dient als bewijsstuk.

3. Wanneer de premie omhoog gaat
Is je actuele verzekering onderhevig aan veranderingen? Is de premie naar een hoger niveau gebracht? Of zijn de voorwaarden op negatieve wijze aangepast? Ook dan mag je jouw polis beëindigen. Nadat je schriftelijk op de hoogte bent gebracht, kun je een maand lang opzeggen. Let op: lees altijd nog even jouw huidige polisblad door.

WA of All Risk?

Wij differentiëren 3 soorten verzekeringen voor de Nissan Primera. Volledige All-risk of juist alleen WA of WA plus / beperkt casco. Wat zijn de voorwaarden van deze verschillende dekkingen types?

1. WA-verzekering
Een nieuwe Primera verzekeren met een WA polis? Je bent dan enkel verzekerd voor schade bij de ander. Ben je schuldig aan een botsing? Je verzekeraar behandelt dan beschadigingen aan de auto van de ander.

2. WA+ Autoverzekering (beperkt)
Dit is een uitgebreidere variant op de WA. WA-plus staat bijv. ook garant voor schade aan derden, brandschade, schade door natuurgeweld. Schade aan je eigen auto wordt hier dus ook (deels) gedekt.

3. All-risk autoverzekering (WA volledig casco)
Goed verzekerd met de auto op pad? Maak dan de keuze voor een All-risk verzekering voor je Nissan Primera. Een andere naam is WA volledig casco. Dit is vaak het meest complete pakket. Ook wanneer je een aanrijding zelf veroorzaakt hebt. Een aanrader voor auto’s jonger dan 5 jaar.

Auto’s van 0 – 5 jaar volledig casco verzekering
Betrouwbare auto van 6 – 10 jaar De WA+ beperkt casco
Voertuigen ouder dan 10 jaar Normale WA-polis

Aanvullende dekkingen, welke zijn er?

Heb je gekozen voor Wettelijke aansprakelijkheid (WA), WA+ of All Risk? Dan ben je nog niet klaar, er zijn extra dekkingen voor Nissan Primera. Hieronder vind je de meest belangrijke:

1. Aanvullende inzittendenverzekeringen
Hiervan zijn 2 unieke opties. Ongevallen inzittendenverzekering: Keert alleen vast bedrag uit bij overlijden of invaliditeit. Doorgaans kun je ook kiezen voor een schadeverzekering voor inzittenden: dekt de schade aan en van inzittenden.

2. Rechtsbijstandverzekering toevoegen
Via de dekking voor aanvullende rechtsbijstand ben je zeker van juridische hulp als je schade hebt. Handig als je schade wil verhalen bij de verzekeraar van de schuldige partij.

3. No-claim korting beschermer
Selecteer jij de no-claimbeschermer? Handig: Je mag dan jaarlijks éénmaal schade verhalen, zonder dat het invloed heeft op je maandpremie. Interessant: het aantal schadevrije jaren wordt na beneden bijgesteld.

4. Pechhulp add-on
Sta je met pech langs de weg? Met de pechhulp module sta je nooit alleen. Binnen 30 minuten hulp op locatie (reparatie), of je krijgt tot 3 dagen vervangend vervoer. Voor veel mensen is dat erg fijn.

Wat houdt de Bonus/Malus-regeling in?

Hoe lager je schadeclaims, des te meer korting op je autoverzekering. Het bonus-malus ladder fenomeen betekent: Een jaar zonder schade gereden? Dan gaan de maandelijkse lasten omlaag. No-claimkorting is de term die daarbij hoort. Heb jij echter schade gereden? Dan ga je een treetje naar beneden, waarna je per maand weer wat meer betaalt.

 • Goed onthouden: De voorwaarden van de bonus/malus-regeling wisselen nogal eens per assuradeur.
 • Eén jaar zonder schade betekent een lagere trede. Maar bij een claim stijg je ook gauw (gemiddeld 5 treden).
 • Lag de oorzaak van de schade bij een ander? Dan daal je niet op de ladder.
 • Claim je vaak schade? Dan heb je een negatief kortingspercentage, en betaal je extra toeslag.
 • Goed om te weten: Bij elke schade, groot of klein, zak je op de ladder.

Wat is de maandelijkse premie van de verzekering van mijn Primera ?

Het maandbedrag voor de Nissan Primera wisselt nogal eens per autoverzekeraar. Wil je weten waar het maandtarief vanaf hangt? Je vindt hieronder de meest invloedrijke variabelen.

 • De plaats waar jij woont (7162NL)
 • De auto die je wilt verzekeren
 • Hoeveel kilometer je per jaar gaat afleggen
 • Jouw leeftijd (geboortejaar)
 • De mate van (uitgebreide) dekking
 • het aantal aantoonbare schadevrije jaren
 • De auto dagwaarde (of catalogus prijs)
 • Hoe je de auto gebruikt: Privé vs. zakelijk gebruik

Verzekeraars vergelijken; welke spelers doen mee?

Door het gebruik van onze tool vergelijk je bekende organisaties. Neem nou ANWB, Lancyr maar ook VKG. We doorzoeken alleen maar aanbieders die de premies recentelijk nog hebben bijgewerkt. Belangrijk: de uitkomst is onafhankelijk en geen advies. We maken uitsluitend een lijst van de verzekeraars inclusief prijs.

De gevraagde gegevens ingevuld? Jij kan alle verzekeraars voor Nissan sorteren op goedkoopste en/of prijs-kwaliteit. Je kunt vervolgens doorklikken naar 1 van de aanbieders. Check altijd de voorwaarden van de betreffende autoverzekering. Deze zijn altijd leidend.Wij proberen wel actuele info te verzamelen omtrent bijv. Goedkoopste verzekering Unigarant.

autoverzekering Nissan Primera


Goedkoopste autoverzekering voor Nissan Primera afsluiten

Jij wil natuurlijk niet teveel betalen voor de verzekering van jouw Nissan Primera. Hoe ben ik verzekerd van de laagste prijs? Bekijk het handige stappenplan.

1. Vul het kenteken in (bijvoorbeeld 7-STH-16).
2. Klik aan wie er het meest gebruik maakt van het voertuig.
3. Geef je adresgegevens (postcode) en leeftijd in (28-12-1990).
4. Hoeveel schadevrije jaren heb je?
5. Het geschatte aantal km’s per jaar.
6. Selecteer een (basis) dekking + aanvullende dekking voor Nissan.
7. Rangschik de uitkomst op prijs en je kunt snel de polis afsluiten.

anwb verzekering

ANWB

24 uur, 7 dagen per week
Tot 30% veilige rijderskorting
Handige overstaphulp

ditzo verzekering

Ditzo

Tot 75% korting
4 extra zekerheden
Jaarlijks opzegbaar

interpolis verzekering

Interpolis

Tot 12% pakketkorting
Ruime keuze uit garages
Hulp en ondersteuning

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Korting met pakketten
Snel online premie berekenen
14 dagen bedenktijd

inshared verzekering

Inshared

Supersnelle schademelding
Extra dekking auto 6-13 jaar
Aanpassen & upgraden

klaverblad verzekering

Klaverblad

Geen verrassingen
Ook voor inzittenden
Hulp bij overstappen

allsecur verzekering

Allsecur

Vervangend vervoer
Wettelijke Aansprakelijkheid
Aanvullende modules

fbto verzekering

FBTO

Samenstellen zoals jij dat wil
Snel online afsluiten
Aanvullende dekking

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

2 jaar nieuwwaarde terug
Tot 85% korting
Online account

reaal verzekering

Reaal

Telefonisch afsluiten
Maximaal 80% korting
24/7 schade melden

unive verzekering

Univé

Tot 80% no-claimkorting
Service in de winkel
Goede hulp & adviezen

ohra verzekering

OHRA

Met 5 extra dekkingen
Bereikbaar via WhatsApp
Geld snel op je rekening


Snel premie van de Nissan Primera berekenen

Welke kosten komen er kijken bij een verzekering voor de Primera ? Hiervoor worden veel variabelen gebruikt. Een welbekende factor is geboortedatum. 21-jarigen betalen doorgaans meer dan mensen van 26 jaar of ouder, die over een gunstige bonus trede beschikken. Ook schiet de premie omhoog bij een kostbare Nissan Primera. Assuradeurs houden ook rekening met bijvoorbeeld woongebied (4755JI). Het maandbedrag in Milheeze kan compleet anders zijn dan voor een Autoverzekering Rheden. Ook de kilometrage (20.001 – 25.000) en de waarde van je auto zijn bepalend. De hoogte van jouw premie is voor elke bestuurder weer anders. Bereken nu jouw maandlasten. Vul o.a. huisnummer, gewenste dekking, geboortedatum in, en vergelijk de meest populaire verzekeraars.

Bekijk alle Nissan Primera verzekeringen en vind de goedkoopste In luttele minuten een voordelige autoverzekering voor jouw Primera afsluiten!