Autoverzekering Houten Vind de goedkoopste verzekeraar


De aller-goedkoopste autoverzekering in Houten vergelijken en afsluiten? Tegenwoordig zijn er tientallen verzekeraars. Denk aan Bruns ten Brink en niet te vergeten National Academic. Vergelijk alle aanbieders snel en eenvoudig via de vergelijkingstool. Besparen op je maandpremie is zo gepiept. Hoe kan ik het meest voordelig mijn auto verzekeren in Houten? De assurantiepremie komt tot stand op basis van factoren als positie op de bonusladder, de cataloguswaarde en niet te vergeten jouw leeftijd. Vul alle velden hierboven in en ga verder. Het systeem zoekt in afzienbare tijd het goedkoopste verzekeringskantoor. Vergeet niet dat deze website geen advies geeft. Door het gebruik van vergelijkers kun je – uitgaande van jouw situatie – een aanbieder kiezen. Kies bijvoorbeeld voor goedkope prijs of kwaliteit. Je kunt hier ook de premie berekenen van de Autoverzekering BMW 7 Serie.

De beste verzekeraars

Vergelijk alle lokale verzekeraars.

Snel overstappen

Zoek de meest voordelige aanbieder in slechts korte tijd.

Makkelijk geld besparen

Kies de meest voordelige verzekeraar, en betaal lage prijzen per maand.

Praktische informatie over de auto verzekeren in Houten Wil je meer weten over hoe dit werkt? Neem dan de FAQ door die hieronder te vinden is.

Vanaf wanneer kan ik opzeggen?

Wil je overstappen? Dan ben je genoodzaakt je eigen auto polis op te zeggen. Op welke momenten is dit mogelijk? Grofweg zijn hiervoor 3 situaties:

1. Contractvervaldatum
Meestal duurt een autoverzekering 1 jaar. Hierna kun je het ontbinden. Let wel eventjes op de opzegtermijn. Meestal is dit 1 maand. In de polisvoorwaarden staat dat duidelijk beschreven.

2. Bij overschrijven van auto
Verkoop jij jouw auto? Dan vervalt het contract. Om precies te zijn: dit gebeurt op de dag van overschrijving. Vergeet niet: het vrijwaringsbewijs moet je niet kwijtraken. Hier kan de verzekeraar om vragen.

3. Bij een premieverhoging of wijziging van voorwaarden
Gaat je huidige verzekering de voorwaarden aanpassen? Schiet het polisbedrag omhoog? Of zijn de voorwaarden op negatieve wijze aangepast? Dan ben je vrij om over te stappen naar een nieuwe aanbieder. Na wijziging van de polis wordt je geacht dit binnen korte tijd te doen. Om hiervan zeker te zijn bekijk je actuele voorwaarden.

Welk type dekking past bij mij?

Er zijn 3 categorieënwaarborg types om uit te kiezen. Volledige All-risk of juist alleen WA of WA plus / beperkt casco. Ieder met zijn eigen voorwaarden

1. WA verzekering Houten
Je voertuig verzekeren met een WA polis? De schade aan andere voertuigen is dan verzekerd. Dus rijd je tegen een andere auto aan? De verzekering regelt dan schade verwijtbaar aan jouw bij de tegenpartij.

2. WA-plus verzekering Houten
De WA plus variant biedt veel meer dekking. WA+ dekt ook o.a. schade door storm, tweezijdige schade, diefstal. Een stuk completer dan WA dus .

3. Allrisk autoverzekering Houten
Wil je nergens over hoeven na te denken? Dan ben je het beste af met een all-risk verzekering. Dit wordt ook wel WA + volledig casco genoemd. Het is de meest uitgebreide dekking. Aan jouw eigen auto of die van een ander. Een aanrader voor auto’s jonger dan 5 jaar.

volledig casco verzekering Nieuwe autos van 0 – 5 jaar
Een beperkt casco WA polis Waardevolle auto van 6 – 10 jaar
WA-verzekering Verouderde van 10 jaar of ouder

Welke aanvullende dekkingen zijn er?

Heb je een van de basisdekkingen gekozen? Overweeg dan ook zeker de aanvullende autoverzekering Houten. Alles over deze extra modules lees je hieronder:

1. Inzittendenverzekering
We onderscheiden twee verschillende opties. Ongevallen inzittendenverzekering: keert uit bij structurele invaliditeit of overlijden, ongeacht de schuldvraag. Je kunt ook kiezen voor de schadeverzekering voor inzittenden: voorkomt dat een ongeluk leidt tot een financiële strop.

2. Extra Rechtsbijstandverzekering
Wees slim: met rechtsbijstand aanvullende dekking staat er dagelijks een team juridische experts klaar. Handig als je schade wil verhalen bij de verzekeraar van de schuldige partij.

3. No-claimbeschermer
Neem je een No-claimbeschermer? Het overwegen waard: Je kunt dan per jaar een schade claimen, zonder kostenverhoging of veranderende premie-voorwaarden. Belangrijk: je opgebouwde schadevrije jaren worden gecorrigeerd.

4. Kies voor pechhulp Houten
Pech met je auto? Met de pechhulp module sta je nooit alleen. Binnen 30 minuten hulp op locatie (reparatie), of je krijgt tot 3 dagen vervangend vervoer. Zo heb je maximale zekerheid.

Bonus/Malus-regeling, wat is dat?

Hoe langer zonder schade, des te meer korting op je autoverzekering. Dat is het principe van de bonus-malus ladder: Een heel jaar schadevrij gereden? Dan schiet je maandpremie omlaag. Vaak bedoelen we hiermee de no-claimkorting Houten. Claim je schade? Dan zul je een trede dalen op de ladder, en de maandlasten stijgen.

 • Goed om te weten: De richtlijnen m.b.t. de bonus/malus-ladder variëren erg per autoverzekering.
 • Claim je 12 maanden geen schade? Dan daal je. Bij een claim kan je helaas zo 5 stappen naar boven gaan.
 • Lag het schade probleem niet aan jouw verantwoordelijkheid? Dan heeft dit vaak geen effect op deze ladder.
 • Heb je vaak schade? Die malus situatie geeft geen recht op korting, en gaat de maandelijkse premie wat omhoog.
 • Interessant: Bij elke schade, groot of klein, wordt jouw plek negatief aangepast.

Hoe zit het met de kosten autoverzekering Houten?

Het maandbedrag in Houten wisselt erg per aanbieder. Wil je weten waar het maandtarief vanaf hangt? Op deze pagina vind jij de belangrijkste onderdelen.

 • Jouw woongebied (4608EL)
 • Eigenschappen van het te verzekeren object
 • Het aantal km’s dat met de auto gereden wordt
 • De geboortedatum van de bestuurder
 • De gewenste dekking
 • het aantal aantoonbare schadevrije jaren
 • De verzekeringswaarde van de objecten
 • Het gebruik van de auto: Privé vs. zakelijk gebruik

Welke verzekeraars vergelijken jullie?

Via onze tool vergelijk je de meest populaire assuradeurs. Voorbeelden zijn Centraal Beheer, Interpolis plus De Zeeuwse. We bekijken uitsluitend assuradeurs waarvan de actuele voorwaarden openbaar zijn. Goed onthouden: de vergelijking is geen advies. We maken uitsluitend een lijst van de verzekeraars inclusief prijs.

Heb je alle details ingevuld? Je kunt de uitkomst zelf voor Houten verzekeringen filteren op maandpremie of prijs/kwaliteitverhouding. Hierna kun je (vrijblijvend) doorklikken naar een verzekeraar. Check altijd de voorwaarden van de autoverzekering. Die informatie is altijd leidend. Wij proberen wel actuele info te verzamelen omtrent bijv. Autoverzekering berekenen Interpolis.

autoverzekering Houten


Goedkoopste autoverzekering in Houten afsluiten

Je wil nooit meer betalen dan nodig voor de ‘voordeligste autoverzekering Houten. Hoe zorg ik dat ik een zo laag mogelijke premie betaal? Volg dan de volgende instructies.

1. Vul het kenteken in (n.b. 1-TVT-74).
2. Wie rijdt er de meeste kilometers met het object?
3. Ook geboortedatum en adres + postcode wordt gevraagd (9-05-1963).
4. Hoeveel jaar rijd je al zonder schade?
5. Hoeveel KM verwacht je te rijden per jaar?
6. Kies je (aanvullende) dekking.
7. Sorteer de goedkoopste autoverzekeraar uit Houten op laagste prijs en je kunt snel de polis afsluiten.

anwb verzekering

ANWB

Gratis vervangende auto
Unieke schadehulp
Duidelijke voorwaarden

ditzo verzekering

Ditzo

Zeer klantgericht
Goede pechhulpdekking
Voor jong en oud geschikt

interpolis verzekering

Interpolis

Focus op preventie
Veilige AutoModus
Met aanvullende modules

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

2e auto dezelfde korting
Binnen 1 minuut geregeld
24/7 schade melden

inshared verzekering

Inshared

Tot 80% no-claim korting
Voor het hele gezin
Met aanvullende modules

klaverblad verzekering

Klaverblad

Echte assurantieadviseurs
Geen poliskosten
Online schade melden

allsecur verzekering

Allsecur

Pechhulp on demand
Korting bij 2e, 3e, 4e auto
Wa, WA+ of Allrisk

fbto verzekering

FBTO

Eigen Keuze Herstelbedrijf
Online 10% korting
Simpele website / account

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Prettige bonusladder
Hulp bij mechanisch defect
Schade melden via internet

reaal verzekering

Reaal

Verzekering op maat
SOS International
Snel claims indienen

unive verzekering

Univé

24/7 hulp via de Alarmcentrale
Service in de winkel
24/7 schade melden

ohra verzekering

OHRA

Samenstellen zoals jij dat wil
Gezinsautoregeling
Snel schade melden


Online verzekeringspremie in Houten vergelijken voor jouw model

Hoe hoog is de premie aan de autoverzekeringsmaatschappij Houten? Hiervoor worden veel variabelen gebruikt. Een invloedrijke variabele is; hoe oud je bent. 19-jarigen betalen normaal vaak meer dan de meer ervaren automobilisten, met eventueel een aantal jaren zonder schade. Ook zijn de kosten wat meer bij een jonge auto uit Houten. Autoverzekeringen kijken ook naar jouw postcode (2976GE). Het maandbedrag in Berltsum is niet exact hetzelfde als voor een Autoverzekering Middenmeer. Ook het aantal km’s (7501 tot 10.000) en het merk/type auto zijn bepalend. De berekening van jouw premie hangt dus van veel zaken af. Bereken nu zelf jouw premie. Geef direct kenteken, gewenste dekking, geboortedatum in, en je ontdekt het in een paar minuten.

Check de verzekeraars in Houten en start met geld besparen In luttele minuten een voordelige autoverzekering afsluiten!