Autoverzekering Hyundai IX55 Eenvoudig verzekeringen vergelijken


De aller-goedkoopste autoverzekering voor de Hyundai IX55 vinden en afsluiten? Vandaag de dag heb je een ruime keuze. Toonaangevende partijen zijn o.a. Delta Lloyd en niet te vergeten VVS. Vergelijk alle verzekeraars vlug en probleemloos via de vergelijkingstool. En dat voel je in je portemonnee. Hoe kom ik erachter wat de goedkoopste verzekering is mijn IX55 ? Het premiebedrag heeft te maken met zaken als Wa/Wa+/All-risk, het aantal km’s dat je rijdt en bijvoorbeeld jouw woonplaats. Bovenaan de pagina moet je jouw gegevens invullen. Je bekijkt dan binnen 10 seconden tijd de meest goedkope autoverzekeraar voor jouw Hyundai IX55! Let op: wij geven geen advies. Door middel van de vergelijker kun je op eigen houtje – met de door jouw ingevoerde data – een polis afsluiten. Kies bijvoorbeeld voor goedkope prijs of kwaliteit. Zie ook onze informatie over Autoverzekering Volkswagen Phaeton.

Alle toonaangevende autoverzekeraars

Vergelijk eenvoudig de beste verzekeraars van Nederland.

Direct overstappen

Vind een nieuwe autoverzekering met een paar klikken.

Vergelijken bespaart geld

Kies de meest voordelige verzekeraar, en betaal lage prijzen per maand.

FAQ: wat moet ik weten over het verzekeren van de Hyundai IX55 Wil je meer weten over hoe dit werkt? Lees hieronder onze handige FAQ.

Vanaf wanneer kan ik opzeggen?

Ook van plan om over te stappen? Dan moet je jouw huidige contract opzeggen. Op welke momenten is dit mogelijk? Dit kan op de volgende 3 momenten:

1. Op het einde van contracttermijn
Vaak is de duur van een polis ongeveer één jaar. Na het eerste jaar kun je opzeggen. Houd rekening met een opzegtermijn. Doorgaans is dit 1 maand. De voorwaarden van je polis bieden daarover duidelijkheid.

2. Bij een kenteken overschrijving
Vind er kenteken overschrijving plaats m.b.t. jouw Hyundai IX55? Dan vervalt het contract. Dit gebeurt op moment van kenteken overschrijving. Goed om te weten: vergeet niet het vrijwaringsbewijs. Hier kan de verzekeraar om vragen.

3. Als de verzekeraar het contract inhoudelijk wijzigt
Wordt jouw verzekering (en de voorwaarden) aangepast? Moet je meer betalen? Of wordt de polis voor jou negatief gewijzigd? Dan mag jij zelf weten of je wilt opzeggen. Nadat je op de hoogte bent van een wijziging wordt je geacht dit binnen korte tijd te doen. Ook hier geldt: check de actuele voorwaarden.

WA of All Risk?

Wij maken onderscheid tussen drie types waarborg types voor jouw Hyundai IX55. WA, WA + beperkt casco en WA + volledig casco (allrisk). Hoe verhouden deze precies?

1. WA-dekking
Zo’n IX55 verzekeren met WA (wettelijke aansprakelijkheid)? Je bent dan enkel verzekerd voor schade bij de ander. Ben je schuldig aan een botsing? Jouw assuradeur betaalt dan kosten die de tegenpartij door jouw toedoen heeft.

2. WA + beperkt casco
De WA plus variant biedt veel meer dekking. Je hebt doorgaans recht op een vergoeding bij schade door natuurgeweld, explosie-schade, schade na blikseminslag. Een aardig compleet pakket dus.

3. All-risk autoverzekering (bekend als WA volledig casco)
Wil jij geen enkel risico lopen? Kies van natuurlijk All-risk voor Hyundai IX55. Men noemt dit doorgaans volledig casco. Het is de meest uitgebreide dekking. Dus ook door schade door vandalisme. Vaak gekozen bij nieuwe autos tot 5 jaar oud.

Nieuwe autos van 0 – 5 jaar All-risk (WA + volledig casco)
Waardevolle auto van 6 – 10 jaar Beperkt Casco verzekering (WA+)
Auto ouder dan 10 jaar De instap WA

Uit welke aanvullende dekkingen kan ik kiezen?

Heb je een keuze gemaakt uit WA, WA+ of Allrisk? Dan zijn er een aantal aanvullende modules voor de Hyundai IX55. Lees verder voor meer informatie over deze extra’s:

1. Inzittendenverzekering
Hiervan zijn 2 unieke opties. Ongevallen-inzittendenverzekering: keert uit bij structurele invaliditeit of overlijden, ongeacht de schuldvraag. De 2e optie is schadeverzekering voor inzittenden: voorkomt dat een ongeluk leidt tot een financiële strop.

2. Een Rechtsbijstandverzekering
Met een dekking voor aanvullende rechtsbijstand ben je zeker van juridische hulp als je schade hebt. Dit kan uitkomst bieden bij een eventuele rechtszaak.

3. No-claim korting
Sluit je de No-claimbeschermer af? Slim: Ieder kalenderjaar één keer schade verhalen, zonder dat je dit een plek op de bonus/malus ladder kost. Interessant: het aantal geregistreerde schade vrije jaren daalt wel.

4. Pechhulp
1 op de 4 auto’s heeft jaarlijks pech. Met de pechhulp module sta je nooit alleen. Reparatie vindt doorgaans binnen 24 uur plaats, indien dat niet mogelijk is; vervangend vervoer! Voor veel mensen is dat erg fijn.

Hoe werkt de Bonus/Malus-regeling?

Hoe meer schadevrije jaren, des te voordeliger kan de premie worden berekend. Deze bonus-malus ladder constructie werkt op deze manier: Een jaar zonder schade gereden? Dan wordt je beloond met een korting op de premie. In de volksmond heet dit ook wel no-claimkorting. Claim je schade? Dan ga je een treetje naar beneden, en je maandpremie gaat omhoog.

 • Feit: De voorwaarden van de bonus/malus-regeling variëren erg per autoverzekering.
 • Eén jaar zonder schade betekent een lagere trede. Schade rijden betekent vaak 5 treden omhoog
 • Is het niet jouw schuld? Dan wordt de ladder vaak buiten beschouwing gelaten.
 • Claim jij regelmatig een schade bij je verzekeraar? Dan bevind je je in de malus-situatie, en betaal je extra toeslag.
 • Goed om te weten: Bij elke schade, groot of klein, val je terug op de bonus/malus ladder.

Wat kost de verzekering van mijn IX55 ?

De maandpremie voor de Hyundai IX55 wisselt nogal eens per autoverzekering. Maar hoe komt deze premie nu tot stand? De opsomming hierna bevat de voornaamste elementen.

 • De omgeving waarin je woont (5009AD)
 • Kenmerken van je voertuig (merk, gewicht etc)
 • Het aantal km’s dat met de auto gereden wordt
 • De leeftijd van de regelmatige bestuurder
 • De gekozen (aanvullende) dekking
 • Jouw bonus/malus-positie
 • De dagwaarde van de auto
 • Aard van het gebruik: Bijv. zakelijk of particulier

Welke verzekeraars vergelijken jullie?

Via onze tool vergelijk je enkele toonaangevende verzekeraars. Zoals ASR, Generali plus ZLM Verzekeringen. Wij raadplegen alleen maar organisaties die werken met actuele premies en geldige prijzen. Van belang: de uitkomst is onafhankelijk en geen advies. We maken uitsluitend een lijst van de verzekeraars inclusief prijs.

Alle gegevens ingevoerd? Dan kun je de aanbieders voor Hyundai rangschikken op maandpremie of prijs/kwaliteitverhouding. Klik op een van de organisaties om online af te sluiten. Belangrijk: controleer altijd de polisvoorwaarden van de aangaande verzekeraar. Dit is de basis van elke verzekering. Op deze website vind je ook info over Premie berekenen Unigarant.

autoverzekering Hyundai IX55


Goedkoopste autoverzekering voor Hyundai IX55 afsluiten

Jij wil natuurlijk niet teveel betalen voor de verzekering van jouw Hyundai IX55. Hoe vind je nu de laagste premie? Doorloop dan het volgende stappenplan.

1. Vul het kenteken in (n.b. 7-XFN-64).
2. Wie rijdt er de meeste kilometers met het object?
3. Voer je geboortedatum, postcode + huisnummer in (22-09-1966).
4. Hoeveel schadevrije jaren heb je?
5. Het geschatte aantal km’s per jaar.
6. Kies een dekkings type voor Hyundai.
7. Sorteer de aanbieders op prijs en sluit alles direct online af.

anwb verzekering

ANWB

Met handige reistips
Dag en nacht hulp van centrale
Duidelijke voorwaarden

ditzo verzekering

Ditzo

Tot 75% korting
Binnen 2 minuten afsluiten
Geld snel op je rekening

interpolis verzekering

Interpolis

Voertuighulp mogelijk
Ruime keuze uit garages
Diverse modules kiezen

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

WA, WA+ & All Risk
4 jaar FOCWA-garantie
Helder polisblad

inshared verzekering

Inshared

Staat 24/7 voor je klaar
Collectieve insteek
Met aanvullende modules

klaverblad verzekering

Klaverblad

Persoonlijke adviseur
Veel vrijheid en keuzes
Hulp bij het afsluiten

allsecur verzekering

Allsecur

Altijd telefonisch bereikbaar
Score: beoordeeld met 8+
Supersnel geregeld

fbto verzekering

FBTO

Kies je vertrouwde garage
Online 10% korting
Aanvullende modules

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Uitstekende dekking
Inzittenden meeverzekeren
Snel online afsluiten

reaal verzekering

Reaal

Verzekering op maat
Verhaalsbijstand
Geld snel op je rekening

unive verzekering

Univé

24/7 hulp via de Alarmcentrale
Klantbeoordeling 8+
Met aanvullende modules

ohra verzekering

OHRA

Een Delta Lloyd product
Voordelig 2e auto verzekeren
14 dagen bedenktijd


Online premie van mijn Hyundai IX55 berekenen

Wat is de hoogte van de premie voor de verzekering van mijn IX55 ? Dat is natuurlijk niet heel eenvoudig te zeggen. Een voornaam aspect is; hoe oud je bent. Bestuurders van 25 jaar of jonger betalen doorgaans meer dan mensen van 26 jaar of ouder, die laag staan op de bonus / malus ladder. Ook schiet de premie omhoog bij een nieuwe Hyundai IX55. Verzekeraars doorzoeken ook o.a. woongebied (3282BJ). Het tarief in Hilvarenbeek wijkt vermoedelijk af van een Autoverzekering Hoogkarspel. Ook het geschatte aantal km’s (15.001 – 20.000) en de waarde van je auto hebben invloed. Het bedrag per maand kan dus enorm wisselen. Bereken nu jouw maandlasten. Geef nu jouw gewenste dekking, aantal kilometers per jaar, hoofdbestuurder in, en je ontdekt het in een paar minuten.

Bekijk alle Hyundai IX55 verzekeringen en stap over In 2 minuten een nieuwe autoverzekering voor jouw IX55 afsluiten!