Autoverzekering Audi A7 Eenvoudig verzekeringen vergelijken


Een goedkope autoverzekering voor jouw Audi A7 afsluiten, via internet? Momenteel zijn er flink wat verschillende assuradeurs. Toonaangevende partijen zijn o.a. ANWB en uiteraard ook SNS. Vergelijk de bekende autoverzekeraars vlug en probleemloos met onze tool. En dat scheelt je al gauw tientallen euro’s. Wat is nu de goedkoopste verzekering voor mijn A7? Jouw premie komt tot stand op basis van zaken als dekking, aanvullende modules, gebruik van de auto en demografische gegevens. Bovenaan de pagina moet je jouw gegevens invullen. Je bekijkt dan in minder dan 1 minuut de aller-goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Audi A7! Belangrijk: dit is geen advies. Met de vergelijkingsmodule kun je op eigen houtje – gebaseerd op jouw gegevens- een verzekeraar uitzoeken. Je kunt sorteren op bijvoorbeeld prijs of beoordeling.Je kunt hier ook de premie berekenen van de Autoverzekering Mitsubishi Space Runner.

Alle toonaangevende autoverzekeraars

Vergelijk eenvoudig de beste verzekeraars van Nederland.

Direct overstappen

Regel jouw nieuwe verzekering zonder veel moeite.

Makkelijk geld besparen

Kies de meest voordelige verzekeraar, en betaal lage prijzen per maand.

Praktische informatie over het verzekeren van de Audi A7 Meer weten over overstappen? Hieronder lees je antwoorden op diverse vragen.

Vanaf wanneer kan ik opzeggen?

Ga je overstappen? Dan wordt het tijd om de verzekeringspolis te beëindigen. Kan ik dat doen wanneer ik wil? Doorgaans zijn er 3 geschikte momenten:

1. Einde contracttermijn
Gebruikelijk heeft een polis een looptijd van 1 jaar. Hierna is overstappen mogelijk. Houd rekening met een opzegtermijn. Deze is vaak 1 maand. Tijdens het afsluiten ben je daarmee akkoord gegaan.

2. Wanneer je jouw auto verkoopt
Neem je afstand van jouw Audi A7? Dan vervalt het contract. Om precies te zijn: dit gebeurt op de dag van overschrijving. Tip: een vrijwaringsbewijs is hierbij onmisbaar. Dikwijls vraagt de verzekeraar hier naar.

3. Wanneer de premie omhoog gaat
Zijn de voorwaarden van jouw verzekering veranderd? Moet jij een extra vergoeding betalen?Of zijn de voorwaarden op negatieve wijze aangepast? Dan mag je het contract ontbinden. Nadat je schriftelijk op de hoogte bent gebracht, heb je een bedenktijd van 30 dagen. Om hiervan zeker te zijn bekijk je actuele voorwaarden.

WA of All Risk?

Wij maken onderscheid tussen drie types autoverzekeringen voor jouw Audi A7. De wettelijke aansprakelijkheid, WA+ of complete all risk.Hoe verhouden deze precies?

1. Wettelijke aansprakelijkheid (WA)
Een gebruikte A7 verzekeren met uitsluitende een WA-pakket?Dan staat de verzekeraar alleen garant voor schade aan anderen. Heb jij een ongeval veroorzaakt? Jouw assuradeur betaalt dan schade verwijtbaar aan jouw bij de tegenpartij.

2. WA plus beperkt casco
Deze WA+ dekking is stukken uitgebreider. Je hebt doorgaans recht op een vergoeding bij diefstal, schade door botsing met dieren, schade door storm. Schade aan je eigen auto wordt hier dus ook (deels) gedekt.

3. All-risk autoverzekering (bekend als WA volledig casco)
Wil je nergens over hoeven na te denken? Dan ben je het beste af met een all-risk verzekering voor jouw Audi A7. Dit wordt ook wel WA + volledig casco genoemd. Je bent dan verzekerd tegen alle soorten schade. Aan jouw eigen auto of die van een ander. Auto’s van 0 tot 5 jaar worden doorgaans allrisk verzekerd.

Goede auto van 0 – 5 jaar All-risk (WA + volledig casco)
Auto’s van 6 – 10 jaar De WA+ beperkt casco
Auto’s van 10 jaar of ouder Normale WA-polis

Kan ik uitbreiden met aanvullende dekkingen?

Heb jij de voorkeur voor WA of WA plus? Dan bieden de polissen vaak nog aanvullende dekkingen voor Audi A7. Onderstaand geven we hier meer uitleg over:

1. Extra Inzittendenverzekering
Daarbij heb je de keuzen tussen 2 aspecten. De ongevallenverzekering voor inzittenden (OI): De verzekering keert een vast bedrag uit, ongeacht wie schuldig is. De andere optie is schadeverzekering inzittenden: vergoedt zowel letselschade als ook materiële schade.

2. Een Rechtsbijstandverzekering
Via de aanvullende verzekering voor rechtsbijstand heb je recht op juridische bijstand na bijv. een ongeluk. Handig als je schade wil verhalen bij de verzekeraar van de schuldige partij.

3. No-claim korting
Selecteer jij de no-claimbeschermer? Slim: Ieder kalenderjaar één keer schade verhalen, terwijl je premie niet stijgt. Neem dit in acht: dit gaat wel ten koste van je schadevrije jaren.

4. Extra pechhulp
Sta je met pech langs de weg? Via de pechhulp module heb je altijd hulp. Altijd snel een reparatie service ter plaatse, of de verzekeraar zorgt voor alternatief vervoer. Met een goed gevoel de weg op!

Hoe wordt de Bonus/Malus-regeling toegepast?

Hoe minder schade je hebt, hoe lager je premie. Het principe van de bonus-malus ladder werkt als volgt: 12 maanden zonder schade doorgekomen? Dan schiet je maandpremie omlaag. We spreken dan over de no-claimkorting. Wel schade aan de auto? Dan ga je naar beneden, waardoor je een hogere premie moet betalen.

 • Neem dit in acht: De richtlijnen m.b.t. de bonus/malus-regeling verschillen nogal per autoverzekeraar.
 • 365 dagen zonder claim betekent een tree naar beneden. Maar bij een claim stijg je ook gauw (gemiddeld 5 treden).
 • Is het niet jouw schuld? De ladder speelt dan vaak geen rol.
 • Heb je vaak schade? Dan begeef je je in een zogeheten malus-rang, wat de premie zal doen toenemen.
 • Interessant: Het maakt niet uit hoe groot de schade is, normaal zul jij plekken op de ladder zakken.

Wat betaal ik voor de verzekering van mijn A7?

De premie voor de Audi A7 loopt uiteen per assuradeur. Maar hoe komt deze premie nu tot stand? De opsomming hierna bevat de bekendste factoren.

 • de postcode van de regelmatige bestuurder (8641IG)
 • De auto die je wilt verzekeren
 • Hoeveel km’s je ongeveer per jaar rijdt
 • Jouw leeftijd (geboortejaar)
 • Gekozen WA-variant en modules
 • het aantal aantoonbare schadevrije jaren
 • De auto dagwaarde (of catalogus prijs)
 • Type gebruik: Privé vs. zakelijk gebruik

Welke verzekeringen vergelijken wij?

Via de vergelijker vergelijk je vertrouwde organisaties. Neem nou ABN AMRO, InShared en onder andere Voogd en Voogd. We onderzoeken alleen aanbieders waarvan de actuele voorwaarden openbaar zijn. Neem dit in acht: de uitkomst is onafhankelijk en geen advies. We plaatsen alleen alle verzekeraars in een opsomming.

Alle benodigde velden ingevuld? De weergegeven verzekeringen kan je voor Audi indelen op prijs en klant beoordeling. U kunt op basis hiervan zelfstandig een keuze maken. Bekijk altijd de actuele premie van de gekozen aanbieder. Die informatie is altijd leidend. Op deze website vind je ook info over Autoverzekering Interpolis.

autoverzekering Audi A7


Goedkoopste autoverzekering voor Audi A7 afsluiten

Over het algemeen wil men altijd een goedkope verzekering voor de Audi A7. Hoe sluit ik de voordeligste polis af? Doorloop dan het volgende stappenplan.

1. Nummerbord invullen (bijv. 17-ZPB-6).
2. Wie gebruikt de auto het meest?
3. Ook geboortedatum en adres + postcode wordt gevraagd (9-05-1972).
4. Heb je schadevrije jaren, zo ja hoeveel?
5. Wat is het aantal km’s dat je gaat rijden?
6. Kies je (aanvullende) dekking voor Audi.
7. Sorteer de aanbieders op prijs en jij bent klaar om het contract te starten.

anwb verzekering

ANWB

Met handige reistips
Dag en nacht hulp van centrale
Aanvullende modules

ditzo verzekering

Ditzo

Onderdeel van ASR
Faire schadeafhandeling
Verschillende opties

interpolis verzekering

Interpolis

Tot 12% pakketkorting
Speciale AutoModus App
Voor jong en oud geschikt

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Handige WhatsApp-service
Dag & nacht schadehulp
Snel schade melden

inshared verzekering

Inshared

Snel groeiende verzekeraar
Dekking binnen & buitenland
Handige App

klaverblad verzekering

Klaverblad

Een royale verzekeringGeen poliskosten
Diverse modules kiezen

allsecur verzekering

Allsecur

Snelle hulp bij schade
Unieke extra dekkingen
Hoge klantbeoordeling

fbto verzekering

FBTO

Voordelig 2e auto verzekeren
Simpele verzekeringskaarten
Online schade melden

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Uitstekende dekking
Interessante pakketkorting
Handige App

reaal verzekering

Reaal

Onafhankelijk adviseur
Wegslepen na ongeluk
Eenvoudige procedures

unive verzekering

Univé

Eigen Univé Alarmcentrale
Ook accessoires
Snel schade melden

ohra verzekering

OHRA

Met 5 extra dekkingen
Schade Melden met de App
Hulp bij overstappen


Online premie van mijn Audi A7 berekenen

Wat betaal ik per maand bij verzekeringen voor een A7? Dat hangt van een aantal zaken af. Een voornaam aspect is leeftijd. Jongeren van 24 jaar hebben te dealen met een hoger tarief dan ouderen / senioren, die over een gunstige bonus trede beschikken. Ook zijn de kosten wat meer bij een jonge Audi A7. Autoverzekeringen onderzoeken ook feiten zoals postcode (8306LB). De maandpremie in IJmuiden wijkt vermoedelijk af van een Autoverzekering Assen. Ook het geschatte aantal km’s (20.001 – 25.000) en het gebruik van de auto zijn bekende factoren. Het maandelijkse bedrag hangt dus van veel zaken af. Kijk wat jij per maand kwijt bent. Geef direct huisnummer, aantal kilometers per jaar, kenteken in, en je ontdekt het in een paar minuten.

Bekijk alle Audi A7 verzekeringen en bespaar vandaag nog Binnen mum van tijd een goedkope autoverzekering voor jouw A7 afsluiten!