Autoverzekering Lochem Alle top-verzekeraars op een rijtjeEen goedkope autoverzekering in Lochem online afsluiten? Vandaag de dag zijn er flink wat verschillende assuradeurs. Gerespecteerde organisaties zijn bijv. Bruns ten Brink en natuurlijk OHRA. Vergelijk alle aanbieders handig en eenvoudig via internet. Op die manier bezuinig je vele euro’s. Via welke partij kan ik het goedkoopste mijn auto verzekeren in Lochem? De maandelijkse premie komt tot stand op basis van factoren als Wa/Wa+/All-risk, privé of zakelijk gebruik en bijvoorbeeld de hoofdgebruiker. Vul alle velden hierboven in en ga verder. Dan zoek je in afzienbare tijd een verzekeringskantoor dat bij jou past. Vrijblijvend: wij geven op deze website geen adviezen. Door middel van de vergelijker kun je – met de door jouw ingevoerde data – een verzekering bekijken. Kies bijvoorbeeld voor goedkope prijs of kwaliteit. Zie ook onze informatie over Autoverzekering Chrysler Crossfire.

Bekende aanbieders

Snel lokale verzekeraars vergelijken.

Direct overstappen

Sluit een nieuwe verzekering af, in minder dan 5 minuten.

Makkelijk geld besparen

Speur naar een verzekering met laag tarief, en betaal lage prijzen per maand.

Alles wat je wilt weten over de auto verzekeren in Lochem Wil je meer weten over hoe dit werkt? Lees hieronder onze handige FAQ.

Wanneer kan ik mijn autoverzekering opzeggen?

Ook van plan om over te stappen? Zeg dan altijd je eigen auto-polis op. Kan ik dat doen wanneer ik wil? Grofweg zijn hiervoor 3 situaties:

1. Als het contract ten einde loopt
Gebruikelijk neem je een verzekering voor een jaar. Hierna kun je opzeggen. Je hebt wel te maken met een opzegtermijn. Doorgaans is dit 1 maand. Tijdens het afsluiten ben je daarmee akkoord gegaan.

2. Verkoop van de auto
Vind er kenteken overschrijving plaats van jouw auto? De overeenkomst wordt ontbonden. Dit gebeurt op moment van kenteken overschrijving. Vergeet niet: zorg dat je het vrijwaringsbewijs bewaart. Het kan zijn dat je deze moet kunnen laten zien.

3. Wanneer de premie omhoog gaat
Zijn de voorwaarden van jouw verzekering veranderd? Wordt de premie verhoogd? Of ervaar je schade door nieuwe regels / constructies? Ook dan mag je opzeggen. Na wijziging van de polis heb je 4 weken de tijd om over te stappen. Om hiervan zeker te zijn bekijk je actuele voorwaarden.

Kies ik voor WA, WA+ of All Risk?

Er zijn 3 varianten van basisdekkingen waar je uit kunt kiezen. Wettelijk aansprakelijkheid, beperkt casco of volledig casco. Elke weer met zijn eigen kenmerken

1. WA verzekering Lochem
Je voertuig verzekeren met een WA polis? Uitsluitend schade aan derden wordt dan vergoed. Maak je onverhoopt een ongelukje? Je verzekeraar behandelt dan schade veroorzaakt door jouw bij de andere partij.

2. WA plus verzekering Lochem
Deze variant dekt meer dan standaard WA. WA-plus staat bijv. ook garant voor explosie-schade, diefstal, schade door storm. Gangbaar bij auto’s van 6-10 jaar oud.

3. Allrisk autoverzekering Lochem
Goed verzekerd met de auto op pad? Dan ben je het beste af met een all-risk verzekering. Men noemt dit doorgaans volledig casco. Een completer pakket is niet te vinden. Ook wanneer je een aanrijding zelf veroorzaakt hebt. Auto’s van 0 tot 5 jaar worden doorgaans allrisk verzekerd.

WA + volledig casco (Allrisk verzekering) Auto’s van 0 – 5 jaar
De WA+ beperkt casco Auto’s van 6 – 10 jaar
Normale WA-polis Oudere auto’s (10 jaar en ouder)

Welke aanvullende dekkingen zijn er?

Heb je gekozen voor Wettelijke aansprakelijkheid (WA), WA+ of All Risk? Verzekeraars bieden een interessante aanvullende autoverzekering Lochem. Lees verder voor meer informatie over deze extra’s:

1. Aanvullende inzittendenverzekeringen
Hierbij heb je onderscheid tussen 2 soorten. Ongevallen-inzittendenverzekering (OIV): keert uit bij structurele invaliditeit of overlijden, ongeacht de schuldvraag. Doorgaans kun je ook kiezen voor een schadeverzekering voor inzittenden: dekt de schade aan en van inzittenden.

2. Een Rechtsbijstandverzekering
Door middel van extra aanvulling in rechtsbijstand ben je zeker van juridische hulp als je schade hebt. Ideaal bij een conflict over je auto.

3. Korting op No-claim
Geef je de voorkeur aan No-claimbeschermers?Handig: Per jaar max. 1 keer schade claimen, zonder dat je terugvalt op de bonus/malus ladder. Opvallend: het aantal schadevrije jaren wordt na beneden bijgesteld.

4. Module pechhulp Lochem
Heb je pech onderweg met de auto? Via de pechhulp module heb je altijd hulp. Reparatie vindt doorgaans binnen 24 uur plaats, of je krijgt tot 3 dagen vervangend vervoer. Met een goed gevoel de weg op!

Wat houdt de Bonus/Malus-regeling in?

Hoe lager je schadeclaims, des te voordeliger kan de premie worden berekend. Het principe van de bonus-malus ladder werkt als volgt: Geen claims voor schade ingediend het laatste jaar? Dan schiet je maandpremie omlaag. In de volksmond heet dit ook wel no-claimkorting Lochem. Wel schade aan de auto? Dan ga je naar beneden, en betaal je weer meer premie.

 • Let op: De regels van de bonus/malus regeling wijken erg af per verzekering.
 • 365 dagen zonder claim betekent een tree naar beneden. Je kan bij een ongeluk echter zo 5 treden omhoog gaan.
 • Was je niet de veroorzaker van deze schade? Dan ga je niet naar beneden.
 • Claim je vaak schade? In dat geval heb je een negatief malus kortingspercentage, wat de premie zal doen toenemen.
 • Goed onthouden: Ook bij een hele kleine schade zul jij plekken op de ladder zakken.

Hoe zit de constructie in elkaar van kosten autoverzekering Lochem?

De maandpremie in Lochem verschilt nogal per verzekering. Welke factoren spelen een rol in het maandbedrag? Hieronder vind je de voornaamste elementen.

 • De omgeving waarin je woont (6275HJ)
 • De auto die je wilt verzekeren
 • Geschatte kilometrage
 • De leeftijd van de automobilist
 • De gekozen dekkingsvoorwaarden (WA v.s. All-risk)
 • Jouw bonus/malus-positie
 • De waarde van een voertuig
 • Type gebruik: Voor bedrijven of personen

Welke verzekeringen vergelijken wij?

Via deze website vergelijk je enkele toonaangevende autoverzekeringen. Zoals Bruns ten Brink, Nationale Nederlanden plus Univé. We onderzoeken alleen verzekeringen waarvan de meest recente premies bekend zijn.Belangrijk: de uitkomst is geen advies. Wij helpen met het vergelijken van de beschikbare verzekeraars.

Alle gegevens ingevoerd? Je kunt jouw resultaten voor Lochem verzekeringen filteren op de goedkoopste prijs of beste rating. U kunt op basis hiervan zelfstandig een keuze maken. Belangrijk: controleer altijd de polisvoorwaarden van de betreffende autoverzekeraar. Deze zijn altijd leidend.Op autoverzekeringregelen.nl vind je wel info over o.a. Overstappen naar Aegon.

autoverzekering Lochem


Goedkoopste autoverzekering in Lochem afsluiten

Niemand wil teveel betalen voor de ‘voordeligste autoverzekering Lochem. Ik wil de goedkoopste verzekeraar, hoe vind ik die? Volg dan de volgende instructies.

1. Kenteken invoeren (n.b. 3-ZLD-92).
2. Klik aan wie er het meest gebruik maakt van het voertuig.
3. Geef je adresgegevens (postcode) en leeftijd in (7-05-1967).
4. Hoeveel schadevrije jaren heb je?
5. Hoeveel kilometer je per jaar gaat afleggen.
6. Kies voor WA, WA+ of Allrisk.
7. Sorteer de goedkoopste autoverzekeraar uit Lochem op laagste prijs en regel alles direct online.

anwb verzekering

ANWB

Eerste jaar extra ledenkorting
Unieke schadehulp
Binnen 10 minuten claimen

ditzo verzekering

Ditzo

Scherpe premies
Faire schadeafhandeling
Handige App

interpolis verzekering

Interpolis

Voertuighulp mogelijk
Samenwerking met Rabobank
Online klantenservice

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Tot 3 jaar aanschafprijs
Interessante bonusladder
Goede telefonische service

inshared verzekering

Inshared

Hoge klantbeoordeling
Gemiddeld een 8 op service
Snel online afsluiten

klaverblad verzekering

Klaverblad

Geen administratiekosten
Duurzame verzekeraar
Aanvullende modules

allsecur verzekering

Allsecur

Dagelijks te wijzigen
Goede polisvoorwaarden
Helder polisblad

fbto verzekering

FBTO

Voordelig 2e auto verzekeren
Online 10% korting
Snelle schade afhandeling

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

2 jaar nieuwwaarde bij allrisk
24 uur per dag hulp
Online klantenservice

reaal verzekering

Reaal

Persoonlijk aanspreekpunt
Wegslepen na ongeluk
Duidelijke voorwaarden

unive verzekering

Univé

Dag en nacht hulp bij schade
Ook zakelijke klanten
Supersnel geregeld

ohra verzekering

OHRA

Samenstellen zoals jij dat wil
Schade Melden met de App
Diverse modules kiezen


Eenvoudig verzekeringspremie in Lochem vergelijken voor alle auto’s

Wat is de hoogte van de premie voor de autoverzekeringsmaatschappij Lochem? Daarbij komen een heleboel aspecten kijken. Een belangrijke factor is leeftijd. De “jonkies” moeten rekening houden met hogere lasten dan ervaren bestuurders, die soms ook al schadevrije jaren opgebouwd hebben. Ook is de premie duurder bij een zware auto uit Lochem. Aanbieders overwegen daarnaast bijvoorbeeld woongebied (5729LK). De maandpremie in Bloemendaal kan heel anders zijn dan voor een Autoverzekering Oostvoorne. Ook de kilometrage (25.001 tot 30.000) en de dagwaarde van de auto zijn bekende factoren. Het tarief is dus niet zomaar te noemen. Kijk wat jij per maand kwijt bent. Voer o.a. kenteken, schadevrije jaren, gewenste dekking in, en je weet het in 2 minuten.

Doorzoek verzekeraars in Lochem en sluit online af Binnen een paar minuten een voordelige autoverzekering afsluiten!