Autoverzekering Jaguar X-Type Kies de verzekering die bij jou pastDe aller-goedkoopste autoverzekering voor de Jaguar X-Type afsluiten, via internet? Op dit moment is het aanbod enorm. Hierbij kun je denken aan ASR en natuurlijk National Academic. Vergelijk alle aanbieders vliegensvlug en gemakkelijk via internet. Besparen op je maandpremie is zo gepiept. Hoe sluit ik ‘m af, de goedkoopste verzekering voor mijn X-Type ? Het premiebedrag wordt bepaald door zaken als type dekking, de aanschafwaarde en niet te vergeten demografische gegevens. Start direct met je gegevens hierboven. Dan zoek je binnen 10 seconden tijd de meest goedkope autoverzekeraar voor jouw Jaguar X-Type! Vrijblijvend: wij geven op deze website geen adviezen. D.m.v. de vergelijkers heb je de mogelijkheid om – aan de hand van jouw data – een polis afsluiten. Kies bijvoorbeeld voor goedkope prijs of kwaliteit. Zie ook onze informatie over Autoverzekering Volvo 240.

De beste autoverzekeraars

Alle erkende verzekeraars in 1 overzicht.

Rap overstappen

Zoek de meest voordelige aanbieder met weinig inspanning.

Vergelijken loont

Zoek naar een betaalbare verzekering, en zeg jouw te hoge premie gedag.

Handige informatie over het verzekeren van de Jaguar X-Type Zoek je aanvullende informatie? Hieronder lees je antwoorden op diverse vragen.

Wanneer kan ik mijn autoverzekering opzeggen?

Ook van plan om over te stappen? Stop dan met het contract met je huidige verzekeraar. Ook nieuwsgierig wanneer dit precies kan? Dit kan op de volgende 3 momenten:

1. Contractvervaldatum
Vaak is de duur van een polis ongeveer één jaar. Hierna mag je overstappen. Houd rekening met een opzegtermijn. Deze is vaak 1 maand. In de overeenkomst vind je alle voorwaarden.

2. Bij overschrijven van auto
Vind er kenteken overschrijving plaats m.b.t. jouw Jaguar X-Type? Het contract wordt dan gestopt. Om precies te zijn: dit gebeurt op de dag van overschrijving. Tip: een vrijwaringsbewijs is hierbij onmisbaar. Hier kan de verzekeraar om vragen.

3. Zodra er iets in jouw polis verandert
Wordt jouw verzekering (en de voorwaarden) aangepast? Wordt de prijs voor je verhoogt? Of is jouw polis op een andere manier negatief veranderd? Opzeggen is dan een rechtsgeldige actie. Na de informering over de poliswijziging kan je dat binnen een paar weken regelen. Zie hiervoor ook altijd jouw polisvoorwaarden.

Kies ik voor WA, WA+ of All Risk?

We onderscheiden drie ordes van zekerheden voor jouw eigen Jaguar X-Type. De standaard WA, de uitgebreide WA+ en de volledig casco All-risk. Elke weer met zijn eigen kenmerken

1. WA-dekking
Zo’n X-Type verzekeren met een WA polis? Dan is alleen schade aan anderen verzekerd. Dus rijd je tegen een andere auto aan? De verzekering regelt dan schade verwijtbaar aan jouw bij de tegenpartij.

2. WA + beperkt casco
Dit is een uitgebreidere variant op de WA. WA+ dekt ook o.a. explosie-schade, diefstal, schade door botsing met dieren. Een stuk completer dan WA dus .

3. WA plus volledig casco (All-risk)
Wil jij geen enkel risico lopen? In dat geval ga je voor de all risk verzekering voor de Jaguar X-Type. Volledig casco is de benaming van deze optie. De beste dekking haal je met deze polissen. Dus ook door schade door vandalisme. Een gebruikelijke dekking bij de nieuwere auto’s.

Goede auto van 0 – 5 jaar WA+ volledig casco (all-risk)
Goede auto’s van 6 – 10 jaar Beperkt Casco verzekering (WA+)
Auto’s van 10 jaar of ouder Basis WA

Uit welke aanvullende dekkingen kan ik kiezen?

Heb je een van de basisdekkingen gekozen? Dan zijn er nog extra dekkingen voor de Jaguar X-Type. Lees verder voor meer informatie over deze extra’s:

1. Aanvullende verzekering voor inzittenden
We onderscheiden twee verschillende opties. De ongevallenverzekering voor inzittenden: keert een bedrag uit bij overlijden of blijvende invaliditeit. Je kunt ook kiezen voor de schadeverzekering voor inzittenden: voorkomt dat een ongeluk leidt tot een financiële strop.

2. Rechtsbijstandverzekering toevoegen
Met behulp van de aanvullende verzekering voor rechtsbijstand staat er dagelijks een team juridische experts klaar. Dit kan uitkomst bieden bij een eventuele rechtszaak.

3. No-claim korting beschermer
Kies je voor de No-claim beschermer?Handig: Ieder kalenderjaar één keer schade verhalen, zonder dat het invloed heeft op je maandpremie. Goed onthouden: dit gaat wel ten koste van je schadevrije jaren.

4. Pechhulp add-on
De kans op pech is best groot. Met de pechhulp module sta je nooit alleen. Binnen 30 minuten hulp op locatie (reparatie), of er wordt vervangend vervoer geregeld. Dat kan een hoop onrust wegnemen.

Kan ik de Bonus/Malus-regeling gebruiken?

Hoe geringer het aantal schades, des te meer korting op je autoverzekering. Het bonus-malus ladder fenomeen betekent: Geen schade ingediend de afgelopen 12 maand? Dan gaan de maandelijkse lasten omlaag. Vaak bedoelen we hiermee de no-claimkorting. Heb je een ongelukje gehad? Dan ga je een treetje naar beneden, wat resulteert in een hogere premie.

 • Goed onthouden: De richtlijnen m.b.t. de bonus/malus-trede variëren erg per verzekeraar.
 • Eén jaar zonder schade betekent een lagere trede. Echter, bij schade ga je vaak 5 treetjes omhoog.
 • Is het niet jouw schuld? Dan blijft je positie op de ladder hetzelfde.
 • Claim jij onophoudelijk schade op jouw polis? Dan bevind je je in de malus-situatie, wat kan resulteren in een stijgende premie.
 • Noemenswaardig: Ook bij een hele kleine schade val je terug op de bonus/malus ladder.

Welke kosten spelen een rol bij een verzekering voor een X-Type ?

Het maandbedrag voor de Jaguar X-Type wisselt nogal eens per verzekering. Maar hoe komt deze premie nu tot stand? De opsomming hierna bevat de voornaamste elementen.

 • Woongebied (stedelijk of platteland) (4266NM)
 • Het merk en type van de auto
 • Het verwachte aantal kilometers per jaar
 • Leeftijd (vanaf 26 jaar wordt de premie lager)
 • De mate van (uitgebreide) dekking
 • Aantal schadevrije jaren
 • De dagwaarde van de auto
 • Hoe je de auto gebruikt: Voor bedrijven of personen

Verzekeraars vergelijken; welke spelers doen mee?

Via onze tool vergelijk je de meest populaire assuradeurs. Zoals Bruns ten Brink, InShared of Unigarant. Wij controleren alleen aanbieders die de premies recentelijk nog hebben bijgewerkt. Let op: wij geven geen advies. De tool maakt enkel een vergelijking van de verzekeraars.

Heb je alle details ingevuld? Je kunt jouw resultaten voor Jaguar sorteren op hoogste score of laagste prijzen. Hierna kun je (vrijblijvend) doorklikken naar een verzekeraar. Verifieer altijd zelf de geldende voorwaarden van de betreffende autoverzekeraar. Dat is de meest actuele bron van informatie. Op deze website vind je ook info over Informatie over Autoverzekering van Reaal.

autoverzekering Jaguar X-Type


Goedkoopste autoverzekering voor Jaguar X-Type afsluiten

Je wil nooit meer betalen dan nodig voor de verzekering van je Jaguar X-Type. Hoe zoek ik de meest voordelige verzekering? Vergelijk snel & eenvoudig met deze 7 stappen.

1. Kenteken invoeren (bijvoorbeeld 8-XBG-35).
2. Wie zit er doorgaans achter het stuur?
3. Geef je adresgegevens (postcode) en leeftijd in (21-10-1980).
4. Kies het aantal jaren zonder schade.
5. Kies het geschatte aantal km’s per jaar.
6. Kies een dekkings type voor Jaguar.
7. Rangschik de uitkomst op prijs en regel alles direct online.

anwb verzekering

ANWB

Je rijstijl wordt gemeten
Aanschafwaardegarantie
Gemakkelijk opzeggen

ditzo verzekering

Ditzo

Tot 75% korting
Pechhulpdekking
Aanvullende modules

interpolis verzekering

Interpolis

Via Rabo Bankieren App
Handige tips & tricks
Snel schade melden

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

2e auto dezelfde korting
4 jaar FOCWA-garantie
Aanvullende modules

inshared verzekering

Inshared

Hoge klantbeoordeling
Ook totaalpakketten
Simpele website / account

klaverblad verzekering

Klaverblad

Snelle uitbetaling
Ook voor inzittenden
Schade snel afgehandeld

allsecur verzekering

Allsecur

Handige auto-tips
Ook complete pakketten
Simpel over te sluiten

fbto verzekering

FBTO

Snel modules aan-uitzetten
Pechhulp binnenland
Duidelijke voorwaarden

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Ook zakelijk mogelijk
Hoge kwaliteit focus
Goede hulp & adviezen

reaal verzekering

Reaal

Heldere producten
SOS International
Online schade melden

unive verzekering

Univé

Unieke Univé Pechhulp
Veel lokale adviseurs
Jaarlijks opzegbaar

ohra verzekering

OHRA

Met 5 extra dekkingen
Bereikbaar via WhatsApp
Online klantenservice


Online premie van mijn Jaguar X-Type berekenen

Welke kosten komen er kijken m.b.t. de verzekering van mijn X-Type ? Dat is natuurlijk niet heel eenvoudig te zeggen. Een welbekend aspect is hoe oud je bent. 18-jarigen betalen normaal vaak meer dan de ervaren bestuurders, met veel schadevrije jaren. Ook zijn de kosten wat meer bij een kostbare Jaguar X-Type. Autoverzekeraars doorzoeken ook onder andere regio (4056CK). De maandpremie in Hulsberg is niet exact hetzelfde als voor een Autoverzekering IJsselmuiden. Ook het aantal kilometers (12.001 – 15.000) en uiteraard de cataloguswaarde van het voertuig hebben invloed. Het bedrag per maand is voor iedereen weer uniek. Bereken nu zelf jouw premie. Vul o.a. postcode, gewenste dekking, kenteken in, en vergelijk de meest populaire verzekeraars.

Zoek alle Jaguar X-Type verzekeringen en vind de goedkoopste Binnen no-time een goedkope autoverzekering voor jouw X-Type afsluiten!