Autoverzekering Renault Express Autoverzekeringen vergelijken in 2 minuten

De meest goedkope autoverzekering voor jouw Renault Express bekijken en afsluiten? Op dit moment bestaan er een hoop autoverzekeraars. Denk aan Allsecur en uiteraard ook Voogd en Voogd. Vergelijk alle verzekeraars vlug en probleemloos online. Dat bespaart je een hoop geld! Hoe kom ik erachter wat de goedkoopste verzekering is mijn Express ? Het premiebedrag heeft te maken met variabelen als de gewenste dekking, privé of zakelijk gebruik maar ook jouw regio. Bovenaan de pagina moet je jouw gegevens invullen. De vergelijker vindt supersnel de meest goedkope autoverzekeraar voor jouw Renault Express! Houd er rekening mee dat dit geen advies is. D.m.v. de vergelijkers kun je op eigen houtje – op basis van jouw gegevens – een verzekering bekijken. Kies je voor hoogste beoordeling of juist laagste prijs? Zie ook onze informatie over Autoverzekering Honda NSX.

Erkende autoverzekeraars

Vergelijk eenvoudig de beste verzekeraars van Nederland.

Vlot oversluiten

Vind een nieuwe autoverzekering met weinig inspanning.

Vergelijken loont

Kies de meest voordelige verzekeraar, en zeg dag tegen jouw hoge premie.

Alles wat je wilt weten over het verzekeren van de Renault Express Wil je meer weten over hoe dit werkt? Bekijk dan direct de veelgestelde vragen.

Vanaf wanneer kan ik opzeggen?

Ook van plan om over te stappen? Dan wordt het tijd om de verzekeringspolis te beëindigen. Kan dit zomaar? Doorgaans zijn er 3 geschikte momenten:

1. Contractvervaldatum
Dikwijls is de duur van een polis ongeveer één jaar. Vanaf dat moment kun je opzeggen. De opzegtermijn moet je niet vergeten. Normaliter is dit één maand. In de polisvoorwaarden staat dat duidelijk beschreven.

2. Wanneer je jouw auto verkoopt
Verkoop je de Renault Express? Dan vervalt het contract. Het exacte moment is de dag van overschrijving. Let op: een vrijwaringsbewijs is hierbij onmisbaar. Hier kan de verzekeraar om vragen.

3. Wanneer de premie omhoog gaat
Doen er zich wijzigingen voor in je huidige verzekering? Schiet het polisbedrag omhoog? Of wordt de polis voor jou negatief gewijzigd? Dan ben je vrij om over te stappen naar een nieuwe aanbieder. Nadat je schriftelijk op de hoogte bent gebracht, wordt je geacht dit binnen korte tijd te doen. Om hiervan zeker te zijn bekijk je actuele voorwaarden.

Hoe moet ik mijn auto verzekeren?

Er bestaan 3 verschillende varianten van waarborg types voor jouw Renault Express. WA, WA + beperkt casco en WA + volledig casco (allrisk). Ieder met zijn eigen voorwaarden

1. Wettelijke aansprakelijkheid (WA)
De Express verzekeren met WA (wettelijke aansprakelijkheid)? Dan is alleen schade aan anderen verzekerd. Ben jij onderdeel van een ongeval? Je verzekeraar behandelt dan kosten die de tegenpartij door jouw toedoen heeft.

2. WA + beperkt casco
Deze variant dekt meer dan standaard WA. Zo dekt deze vorm ook explosie-schade, diefstal, schade door natuurgeweld. Vaak gekozen bij auto’s van 6 tot 10 jaar

3. All-risk autoverzekering (WA volledig casco)
Wil jij geen enkel risico lopen? Kies van natuurlijk All-risk voor Renault Express. Een andere naam is WA volledig casco. Je bent dan verzekerd tegen alle soorten schade. Dus ook door schade door vandalisme. Een aanrader voor auto’s jonger dan 5 jaar.

Auto van 0 – 5 jaarAll-risk (WA + volledig casco)
Waardevolle auto van 6 – 10 jaarBeperkt Casco verzekering (WA+)
Oudere auto’s (10 jaar en ouder)De (verplichte) WA

Uit welke aanvullende dekkingen kan ik kiezen?

Heb je de beperkte of volledige casco gekozen? Dan zijn er nog extra dekkingen voor de Renault Express. Onderstaand geven we hier meer uitleg over:

1. Inzittendenverzekering
Binnen deze module heb je 2 smaken. De ongevallenverzekering voor inzittenden: keert een bedrag uit bij overlijden of blijvende invaliditeit. Doorgaans kun je ook kiezen voor een schadeverzekering voor inzittenden: dekt o.a. letselschade en zaakschade aan jou en inzittenden.

2. Rechtsbijstandverzekeringen
Dankzij de extra aanvulling in rechtsbijstand ben je zeker van juridische hulp als je schade hebt. Dit kan uitkomst bieden bij een eventuele rechtszaak.

3. No-claim korting
Sluit je de No-claimbeschermer af? Een uitkomst: Ieder kalenderjaar één keer schade verhalen, zonder kostenverhoging of veranderende premie-voorwaarden. Opvallend: dit gaat wel ten koste van je schadevrije jaren.

4. Pechhulp add-on
Pech met je auto? Met de pechhulp module sta je nooit alleen. Altijd snel een reparatie service ter plaatse, of de verzekeraar zorgt voor alternatief vervoer. Voor veel mensen is dat erg fijn.

Hoe wordt de Bonus/Malus-regeling toegepast?

Hoe lager je schadeclaims, hoe gunstiger de premie kan uitvallen. Dat is de insteek van de bonus-malus ladder: Een jaar zonder schade gereden? Dan schiet je maandpremie omlaag. In de volksmond heet dit ook wel no-claimkorting. Heb jij echter schade gereden? Je positie op de ladder daalt dan, waarna je per maand weer wat meer betaalt.

 • Opmerkelijk: De voorwaarden van de bonus/malus-regeling lopen uiteen per verzekeraar.
 • Een schadevrij jaar is een trede omlaag. 5 treden omhoog is doorgaans normaal bij schade.
 • Is het ongeluk niet door jouw toedoen ontstaan? Dan heeft dit geen invloed op de ladder.
 • Claim je vaak schade? Die malus situatie geeft geen recht op korting, en gaat de maandelijkse premie wat omhoog.
 • Belangrijk: Ook bij een hele kleine schade wordt jouw plek negatief aangepast.

Wat betaal ik voor de verzekering van mijn Express ?

Het maandbedrag voor de Renault Express wisselt erg per assuradeur. Uit welke aspecten is het maandbedrag opgebouwd? Op deze pagina vind jij de bekendste onderdelen.

 • Regio waarin bestuurder woonachtig is (8835EB)
 • Gegevens van de auto
 • Het verwachte aantal kilometers per jaar
 • De geboortedatum van de bestuurder
 • De basisdekking van de auto
 • Aantal positieve/negatieve schadevrije jaren
 • De cataloguswaarde van de auto
 • Type gebruik: B2B of juist B2C voorwaarden

Verzekeringen vergelijken: doen alle bedrijven mee?

Door het gebruik van onze tool vergelijk je een aantal erkende autoverzekeringen. Neem nou Allsecur, Generali en SNS. Wij checken alleen maar autoverzekeraars die recentelijk nog een premie update hebben gegeven. Feit: onze vergelijkingen zijn geen adviezen. Wij zetten enkel de verzekeraars op een rijtje.

Heb je het formulier voltooid? Dan kun je de aanbieders voor Renault rangeren op hoogste score of laagste prijzen. Klik op een van de organisaties om online af te sluiten. Zie altijd de actuele voorwaarden van de betreffende aanbieder. Dat is de meest actuele bron van informatie. Via deze site kun je wel meer te weten komen over bijvoorbeeld Autoverzekering vergelijken Bovag.

autoverzekering Renault Express


Goedkoopste autoverzekering voor Renault Express afsluiten

Niemand wil teveel betalen voor het verzekeren van de Renault Express. Hoe sluit ik de beste verzekering af? Volg dan de volgende instructies.

1. Voer jouw kenteken in (bijvoorbeeld 3-TDX-50).
2. Wie rijdt er de meeste kilometers met het object?
3. Ook geboortedatum en adres + postcode wordt gevraagd (4-04-1975).
4. Hoeveel schadevrije jaren heb je?
5. De verwachte kilometrage?
6. Kies voor WA, WA+ of Allrisk voor Renault.
7. Orden de uitkomst op prijs en ga direct verder met bestellen.

anwb verzekering

ANWB

Persoonlijke feedback op rijstijl
Interessante ledenkorting
Supersnel geregeld

ditzo verzekering

Ditzo

Tot 75% korting
Pechhulpdekking
Diverse modules kiezen

interpolis verzekering

Interpolis

Volledig aankoopbedrag terug
Ruime keuze uit garages
Eenvoudig uitbreiden

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Uitstekend bereikbaar
Uitgebreid netwerk garages
Hoge klantbeoordeling

inshared verzekering

Inshared

We all benefit
Voor het hele gezin
24/7 schade melden

klaverblad verzekering

Klaverblad

De no-nonsense verzekeraar
Geen poliskosten
Hulp bij het afsluiten

allsecur verzekering

Allsecur

Handige auto-tips
Korting bij 2e, 3e, 4e auto
Met aanvullende modules

fbto verzekering

FBTO

Onderdeel van Achmea
Optie verkeersrechtsbijstand
Contact via social media

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Prettige bonusladder
Interessante pakketkorting
Schade melden via internet

reaal verzekering

Reaal

Met handige filmpjes
Onderdeel van Vivat
Goede telefonische service

unive verzekering

Univé

Gemakkelijk online afsluiten
Coöperatieve verzekeraar
Eenvoudige procedures

ohra verzekering

OHRA

Een Delta Lloyd product
No-claimkorting tot wel 82%
Goede hulp & adviezen


Snel premie van de Renault Express berekenen

Wat zijn de maandelijkse kosten m.b.t. de verzekering van mijn Express ? Dat is natuurlijk niet heel eenvoudig te zeggen. Een voornaam aspect is het jaartal van geboorte. Jongeren van 21 jaar betalen doorgaans meer dan mensen van 28 of ouder, met veel schadevrije jaren. Ook liggen de kosten doorgaans hoger bij een nieuwe Renault Express. Autoverzekeringen overdenken ook feiten zoals postcode (6236NE). De hoogte van de polis in Oss wijkt vermoedelijk af van een Autoverzekering Spijkenisse. Ook de kilometrage (25.001 – 30.000) en aard van het gebruik (privé of zakelijk) zijn bekende factoren. De berekening van jouw premie is voor iedereen weer uniek. Check wat voor jou de voordeligste is. Geef snel schadevrije jaren, postcode, eventuele accessoires in, en vergelijk de meest populaire verzekeraars.

Zoek alle Renault Express verzekeringen en sluit online af In luttele minuten een voordelige autoverzekering voor jouw Express afsluiten!