Autoverzekering Kia Carens Vergelijk verzekeringen in 1 minuutDe meest goedkope autoverzekering voor jouw Kia Carens afsluiten? Op dit moment is het aanbod enorm. Gerespecteerde organisaties zijn bijv. Promovendum en natuurlijk ING Bank. Vergelijk de beschikbare assuradeurs vlot en probleemloos via de vergelijkingstool. En dat scheelt je al gauw tientallen euro’s. Hoe sluit ik ‘m af, de goedkoopste verzekering voor mijn Carens ? Het maandbedrag wordt bepaald door variabelen als Wa/Wa+/All-risk, de aanschafwaarde plus jouw woonplaats. Vul alle velden hierboven in en ga verder. Je bekijkt dan in korte tijd de aller-goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Kia Carens! Let op: wij geven geen advies. Gebruik je onze vergelijker dan kun je op eigen houtje – met de door jouw ingevoerde data – een aanbieder kiezen. Je kunt sorteren op bijvoorbeeld prijs of beoordeling.Je vindt hier ook info over Autoverzekering Volvo 850.

De beste autoverzekeraars

Vergelijk eenvoudig de beste verzekeraars van Nederland.

Vlug overstappen

Zoek de meest voordelige aanbieder in slechts korte tijd.

Makkelijk geld besparen

Zoek naar een betaalbare verzekering, en betaal lage prijzen per maand.

Alles wat je wilt weten over het verzekeren van de Kia Carens Wil je meer weten over hoe dit werkt? Bekijk dan direct de veelgestelde vragen.

Vanaf wanneer kan ik opzeggen?

Overstappen naar een nieuwe aanbieder? Dan beëindig je eerst de huidige polis. Kan dit zomaar? Vaak doen mensen dit in 3 situaties:

1. Wanneer het contract afloopt
Normaliter is de duur van een polis ongeveer één jaar. Na het eerste jaar kun je opzeggen. Let wel eventjes op de opzegtermijn. In het algemeen is dat een maand. Check ook de polisvoorwaarden van jouw huidige verzekering.

2. Wanneer je jouw auto verkoopt
Neem je afstand van jouw Kia Carens? Dan vervalt het contract. Het exacte moment is de dag van overschrijving. Tip: zorg dat je het vrijwaringsbewijs bewaart. Hier kan de verzekeraar om vragen.

3. Wanneer de premie omhoog gaat
Doen er zich wijzigingen voor in je huidige verzekering? Wordt de premie verhoogd? Of zijn er andere veranderingen waar jij hinder van hebt? In dat geval kun je overstappen. Nadat je op de hoogte bent van een wijziging kan je dat binnen een paar weken regelen. Let op: lees altijd nog even jouw huidige polisblad door.

Welke soort dekking moet ik kiezen?

Wij maken onderscheid tussen drie categorieënwaarborg types voor de Kia Carens. De standaard WA, de uitgebreide WA+ en de volledig casco All-risk. Ieder met zijn eigen voorwaarden

1. Wettelijke aansprakelijkheid (WA)
Een Carens verzekeren met een WA polis? Vaak heb je dan alleen recht op uitkering van schade aan derden. Maak je schade bij een ander? De verzekering regelt dan schades van anderen die jij hebt veroorzaakt.

2. WA + beperkt casco
De WA plus variant biedt veel meer dekking. Je hebt doorgaans recht op een vergoeding bij schade na blikseminslag, schade door botsing met dieren, tweezijdige schade. Vaak gekozen bij auto’s van 6 tot 10 jaar

3. All-risk autoverzekering (bekend als WA volledig casco)
Wil jij geen enkel risico lopen? In dat geval ga je voor de all risk verzekering voor de Kia Carens. Men noemt dit doorgaans volledig casco. Dit is vaak het meest complete pakket. Ook schade veroorzaakt door slippen. Een aanrader voor auto’s jonger dan 5 jaar.

Nieuwe autos van 0 – 5 jaar WA+ volledig casco (all-risk)
Waardevolle auto van 6 – 10 jaar WA-plus verzekering (beperkt casco)
Auto’s van 10 jaar of ouder Standaard WA

Kan ik uitbreiden met aanvullende dekkingen?

Heb je een van de basisdekkingen gekozen? Dan zijn er nog extra dekkingen voor de Kia Carens. Lees verder voor meer informatie over deze extra’s:

1. Aanvullende inzittendenverzekeringen
Hiervan zijn 2 unieke opties. Ongevallen-inzittendenverzekering (OIV): Alle inzittenden zijn verzekerd van een vast bedrag bij blijvende invaliditeit of overlijden. De 2e optie is schadeverzekering voor inzittenden: voorkomt dat een ongeluk leidt tot een financiële strop.

2. Rechtsbijstandverzekering toevoegen
Door middel van rechtsbijstand aanvullende dekking krijg je hulp van juridische specialisten vergoed. Handig als je schade wil verhalen bij de verzekeraar van de schuldige partij.

3. No-claim korting beschermer
Kies je voor de No-claim beschermer?Ideaal: Elk jaar een keer schade claimen, zonder dat je premie omhoog gaat. Neem dit in acht: je opgebouwde schadevrije jaren worden gecorrigeerd.

4. Pechhulp
Pech met je auto? Met de pechhulp module kun je met een veilig gevoel de weg op. Je voertuig wordt waar mogelijk direct gerepareerd, of de verzekeraar zorgt voor alternatief vervoer. Met een goed gevoel de weg op!

Hoe wordt de Bonus/Malus-regeling toegepast?

Hoe lager je schadeclaims, hoe lager je premie. Het principe van de bonus-malus ladder werkt als volgt: Een jaar zonder schade gereden? Dan gaan de maandelijkse lasten omlaag. In de volksmond heet dit ook wel no-claimkorting. Heb je wel schade? Dan gaat jouw positie op de ladder naar beneden, en de maandlasten stijgen.

 • Belangrijk: De regels van de bonus/malus regeling variëren erg per assuradeur.
 • 365 dagen zonder claim betekent een tree naar beneden. Je kan bij een ongeluk echter zo 5 treden omhoog gaan.
 • Was je niet de veroorzaker van deze schade? De ladder speelt dan vaak geen rol.
 • Claim jij onophoudelijk schade op jouw polis? Dan heb je een negatief kortingspercentage, en gaat de maandelijkse premie wat omhoog.
 • Feit: Bij elke schade, groot of klein, val je terug op de bonus/malus ladder.

Wat kost de verzekering van mijn Carens ?

De hoogte van de premies voor een Kia Carens varieert erg per autoverzekering. Welke factoren spelen een rol in het maandbedrag? Op deze pagina vind jij de voornaamste componenten.

 • De plaats waar jij woont (8710IH)
 • De gegevens van jouw voertuig
 • Geschatte kilometrage
 • Leeftijd (tot 25 jaar betaal je vaak meer)
 • De mate van (uitgebreide) dekking
 • Het aantal schadegevallen in het verleden
 • De waarde van een voertuig
 • Hoe je de auto gebruikt: Bijv. zakelijk of particulier

Verzekeringen vergelijken: doen alle bedrijven mee?

Door het gebruik van onze tool vergelijk je enkele toonaangevende verzekeringen. Denk aan Allsecur, Kilometerverzekering maar ook ZLM Verzekeringen. Wij raadplegen alleen maar aanbieders die werken met actuele premies en geldige prijzen. Noemenswaardig: dit is geen advies. Wij helpen enkel met het maken van een vergelijking.

De velden ingevuld? De weergegeven verzekeringen kan je voor Kia classificeren op hoogste score of laagste prijzen. Op basis van eigen inzicht kun je een keuze maken. Verifieer altijd zelf de geldende voorwaarden van de gekozen assuradeur. Deze zijn altijd leidend.Wij proberen wel actuele info te verzamelen omtrent bijv. Informatie over Autoverzekering van Interpolis.

autoverzekering Kia Carens


Goedkoopste autoverzekering voor Kia Carens afsluiten

Niemand wil teveel betalen voor het verzekeren van de Kia Carens. Hoe sluit ik de voordeligste polis af? Dat doe je aan de hand van de volgende stappen.

1. Vul het kenteken in (n.b. 3-TLF-15).
2. Klik aan wie er het meest gebruik maakt van het voertuig.
3. Geef je postcodegegevens in + geboortedatum (13-09-1973).
4. Hoeveel jaar rijd je al zonder schade?
5. Kies het geschatte aantal km’s per jaar.
6. Kies een dekkings type voor Kia.
7. Orden de uitkomst op prijs en jij bent klaar om het contract te starten.

anwb verzekering

ANWB

Gratis vervangende auto
Lage premie + ledenkorting
Diverse modules kiezen

ditzo verzekering

Ditzo

Een A.S.R product
Binnen 2 minuten afsluiten
Jaarlijks opzegbaar

interpolis verzekering

Interpolis

Via Rabo Bankieren App
Speciale AutoModus App
Online klantenservice

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Tot 3 jaar aanschafprijs
Dag & nacht schadehulp
Snelle schade afhandeling

inshared verzekering

Inshared

We all benefit
Initiatief van achmea
14 dagen bedenktijd

klaverblad verzekering

Klaverblad

De no-nonsense verzekeraar
Actief sinds 1850
Aanvullende dekking

allsecur verzekering

Allsecur

Thuisbrengservice
Winnaar van vele prijzen
Diverse modules kiezen

fbto verzekering

FBTO

Eigen Keuze Herstelbedrijf
Ook ruitschade gedekt
Diverse modules kiezen

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Volledige ontzorging
Hoge kwaliteit focus
Goede hulp & adviezen

reaal verzekering

Reaal

Persoonlijk aanspreekpunt
Schadegarant bedrijven
Online schade melden

unive verzekering

Univé

Unieke Univé Pechhulp
Ook bedrijfsauto’s
Online klantenservice

ohra verzekering

OHRA

Extra voertuigen toevoegen
Gebruiksvriendelijke App
Diverse modules kiezen


Voordeligste premie van de Kia Carens berekenen

Welke kosten komen er kijken voor de autoverzekering van de Carens ? Hiervoor worden veel variabelen gebruikt. Een invloedrijke variabele is; hoe oud je bent. 18-jarigen betalen doorgaans meer dan mensen van 26 jaar of ouder, met veel schadevrije jaren. Ook zijn de maandtarieven duurder bij een kostbare Kia Carens. Aanbieders overwegen daarnaast jouw postcodegebied (2149CD). De hoogte van de polis in Ridderkerk kan compleet anders zijn dan voor een Autoverzekering Kapelle. Ook het jaarlijkse aantal kilometers (tot en met 7500) en zelfs de kleur van je auto tellen mee. De maandpremie hangt dus van veel zaken af. Kijk wat jij per maand kwijt bent. Vul onder andere gewenste dekking, postcode, kenteken in, en je weet het in 2 minuten.

Bekijk alle Kia Carens verzekeringen en vind de goedkoopste In luttele minuten een voordelige autoverzekering voor jouw Carens afsluiten!