Autoverzekering Lexus SC Autoverzekeringen vergelijken in 2 minutenEen goedkope autoverzekering voor jouw Lexus SC afsluiten? Hedendaags is het aanbod enorm. Bekende voorbeelden zijn InShared en niet te vergeten VVS. Vergelijk de beschikbare assuradeurs handig en moeiteloos via de vergelijkingstool. Dat bespaart je een hoop geld! Wat is nu de goedkoopste verzekering voor mijn SC ? De maandelijkse premie wordt berekend door te kijken naar onder andere Wa/Wa+/All-risk, de geschatte kilometrageplus demografische gegevens. Bovenaan de pagina moet je jouw gegevens invullen. Je treft dan in korte tijd de best beoordeelde / goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Lexus SC! Houd er rekening mee dat dit geen advies is. D.m.v. de vergelijkers kun je zelfstandig – gebaseerd op jouw gegevens- een verzekeraar uitzoeken. Je kunt sorteren op bijvoorbeeld prijs of beoordeling.Bekijk ook onze pagina over Autoverzekering Audi A4.

Meest vertrouwde verzekeraars

Gemakkelijk de erkende verzekeraars vergelijken.

Vlug overstappen

Check de goedkoopste verzekeraar zonder veel moeite.

Vergelijken = geld besparen

Speur naar een verzekering met laag tarief, en stap over van jouw hogere tarief.

Handige informatie over het verzekeren van de Lexus SC Wil je meer weten over hoe dit werkt? Bekijk dan direct de veelgestelde vragen.

Wanneer kan ik opzeggen?

Wil jij op een nieuwe aanbieder overstappen? Dan dien je jouw huidige autoverzekering op te zeggen. Kan ik dat doen wanneer ik wil? Dit kan op de volgende 3 momenten:

1. Contractvervaldatum
Dikwijls sluit je de verzekering af voor 1 jaar. Hierna kun je het ontbinden. Je hebt wel te maken met een opzegtermijn. Vaak is dit 1 maand. Zie ook het polisblad.

2. Wanneer je jouw auto verkoopt
Verkoop je de Lexus SC? De overeenkomst wordt ontbonden. Dit proces wordt gestart na de kenteken overschrijving. Tip: vergeet niet het vrijwaringsbewijs. Hier kan de verzekeraar om vragen.

3. Als de verzekeraar het contract inhoudelijk wijzigt
Gaat je huidige verzekering de voorwaarden aanpassen? Wordt de maandpremie verhoogd? Of wordt de polis voor jou negatief gewijzigd? Ook dan mag je opzeggen. Na de informering over de poliswijziging kun je een maand lang opzeggen. In de algemene voorwaarden staat dit vaak beschreven.

Welke soort dekking moet ik kiezen?

We onderscheiden drie types basisdekkingen voor de Lexus SC. De standaard WA, de uitgebreide WA+ en de volledig casco All-risk. Elke weer met zijn eigen kenmerken

1. WA-dekking
De SC verzekeren met een WA polis? Dan staat de verzekeraar alleen garant voor schade aan anderen. Maak je schade bij een ander? Er vindt dan een vergoeding plaats voor schade die de andere partij heeft ondervonden.

2. WA+ Autoverzekering (beperkt)
Deze WA+ dekking is stukken uitgebreider. Dit dekt vaak onder andere schade door botsing met dieren, een sterretje in je voorruit, schade aan derden. Een aardig compleet pakket dus.

3. All Risk (WA volledige casco)
Wil jij geen enkel risico lopen? Kies van natuurlijk All-risk voor Lexus SC. Men noemt dit doorgaans volledig casco. Dit is vaak het meest complete pakket. Ook als het je eigen schuld is. Dit wordt veel gebruikt voor jonge auto’s (tot 5 jaar).

Goede auto van 0 – 5 jaar All-risk autoverzekering (WA volledig casco)
Betrouwbare auto van 6 – 10 jaar Beperkt Casco verzekering (WA+)
Oudere auto’s (10 jaar en ouder) De instap WA

Aanvullende dekkingen, welke zijn er?

Een basisdekking gekozen? Dan bieden de polissen vaak nog aanvullende dekkingen voor Lexus SC. Hieronder vind je de meest belangrijke:

1. Inzittendenverzekering
Hiervan zijn 2 unieke opties. Ongevallen-inzittendenverzekering (OIV): De verzekering keert een vast bedrag uit, ongeacht wie schuldig is. Je kunt ook kiezen voor de schadeverzekering voor inzittenden: dekt o.a. letselschade en zaakschade aan jou en inzittenden.

2. Rechtsbijstandverzekeringen
Dankzij de aanvullende verzekering voor rechtsbijstand heb je recht op juridische bijstand na bijv. een ongeluk. Dit kan uitkomst bieden bij een eventuele rechtszaak.

3. No-claim korting
Selecteer jij de no-claimbeschermer? Niet gek: Ieder kalenderjaar één keer schade verhalen, zonder dat het invloed heeft op je maandpremie. Feit: het aantal schadevrije jaren wordt na beneden bijgesteld.

4. Extra pechhulp
1 op de 4 auto’s heeft jaarlijks pech. Altijd ondersteuning met de pechhulp module. Je auto wordt ter plekke gerepareerd, of de verzekeraar zorgt voor alternatief vervoer. Met een goed gevoel de weg op!

Wat houdt de Bonus/Malus-regeling in?

Hoe lager je schadeclaims, des te minder premie moet je betalen. Zo werkt de bonus-malus ladder: Geen claims voor schade ingediend het laatste jaar? Dan schiet je maandpremie omlaag. We spreken dan over de no-claimkorting. Heb jij echter schade gereden? Dan ga je naar beneden, en betaal je weer meer premie.

 • Feit: De voorwaarden van de bonus/malus-ladder wijken erg af per aanbieder.
 • Claim je 12 maanden geen schade? Dan daal je. Echter, bij schade ga je vaak 5 treetjes omhoog.
 • Ben je echter niet zelf verantwoordelijk voor het ongeluk? Dan blijft je positie op de ladder hetzelfde.
 • Claim je vaak schade? Dan kom je in de malus terecht, en betaal je meer premie.
 • Neem dit in acht: De hoogte van de claim speelt geen rol, altijd wordt jouw plek negatief aangepast.

Wat kost de verzekering van mijn SC ?

De premie voor de Lexus SC wijkt erg af per verzekering. Weten hoe het maandbedrag tot stand komt? Hieronder vind je de bekendste onderdelen.

 • Je woonplaats (1494DI)
 • soort beveiliging op je auto
 • De geschatte kilometrage per jaar
 • Jouw leeftijd (geboortejaar)
 • De gekozen dekkingsvoorwaarden (WA v.s. All-risk)
 • het aantal aantoonbare schadevrije jaren
 • De auto dagwaarde (of catalogus prijs)
 • Het gebruik van de auto: B2B of juist B2C voorwaarden

Verzekeringen vergelijken: doen alle bedrijven mee?

Via deze website vergelijk je bekende assuradeurs. Onder andere ANWB, National Academic plus VVS. Wij vergelijken enkel verzekeraars die werken met actuele premies en geldige prijzen. Feit: de vergelijking is geen advies. Wij helpen met het vergelijken van de beschikbare verzekeraars.

De gevraagde gegevens ingevuld? Je kunt jouw resultaten voor Lexus classificeren op reviews of bijvoorbeeld goedkoopste prijs. Op basis van eigen inzicht kun je een keuze maken. Check altijd de voorwaarden van de betreffende verzekeraar. Deze zijn altijd leidend.Wij proberen wel actuele info te verzamelen omtrent bijv. Informatie over Autoverzekering van United Insurance.

autoverzekering Lexus SC


Goedkoopste autoverzekering voor Lexus SC afsluiten

Iedereen zoekt natuurlijk een voordelige verzekering voor de Lexus SC. Hoe vind je nu de laagste premie? Let op het stappenplan hieronder.

1. Nummerbord invullen (bijvoorbeeld GP-246-R).
2. Wie gebruikt de auto het meest?
3. Voer jouw leeftijd in, postcode, straatnaam en huisnummer (24-08-1989).
4. Hoeveel jaar rijd je al zonder schade?
5. Hoeveel kilometer leg je op jaarbasis af?
6. Kies voor WA, WA+ of Allrisk voor Lexus.
7. Sorteer de aanbieders op prijs en ga direct verder met bestellen.

anwb verzekering

ANWB

24 uur, 7 dagen per week
Via WhatsApp bereikbaar
Supersnel geregeld

ditzo verzekering

Ditzo

Werkt met WhatsApp
Goede pechhulpdekking
Diverse modules kiezen

interpolis verzekering

Interpolis

Aankoopbedrag terug
Verrekening met garage
Goede hulp & adviezen

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Tot 3 jaar aanschafprijs
Schade in 3 stappen regelen
Duidelijke voorwaarden

inshared verzekering

Inshared

Transparante verzekeraar
Eerlijke verzekering
Eenvoudig uitbreiden

klaverblad verzekering

Klaverblad

Echte assurantieadviseurs
Duurzame verzekeraar
24/7 schade melden

allsecur verzekering

Allsecur

Vervangend vervoer
WhatsApp service
Aanvullende modules

fbto verzekering

FBTO

Samenstellen zoals jij dat wil
Simpele verzekeringskaarten
Snel claims indienen

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Ook zakelijk mogelijk
Schade door rook en brand
Met aanvullende modules

reaal verzekering

Reaal

Maatwerk
Wegslepen na ongeluk
Snel schade melden

unive verzekering

Univé

Tot 80% no-claimkorting
WA, WA+ of All Risk
Online account

ohra verzekering

OHRA

Met 5 extra dekkingen
Hoge no-claim kortingen
Snel claims indienen


Snel premie van de Lexus SC berekenen

Welke kosten komen er kijken bij een verzekering voor de SC ? Hieraan liggen verschillende factoren ten grondslag. Een voorname variabele is jouw leeftijd. 23-jarigen hebben te maken met een hogere premie dan meer ervaren automobilisten, met een mooi plekje op de bonus/malus ladder. Ook is de premie duurder bij een nieuwe Lexus SC. Aanbieders analyseren verder ook jouw postcode (7708GF). Het tarief in Uitgeest is anders dan een Autoverzekering Lisse. Ook de kilometrage (7501 tot 10.000) en wie de hoofdbestuurder is zijn bepalend. De berekening van jouw premie is voor iedereen weer uniek. Verzekeringen vergelijken is zo gepiept. Voer o.a. aantal kilometers per jaar, postcode, schadevrije jaren in, en je vindt razendsnel de goedkoopste verzekering.

Zoek alle Lexus SC verzekeringen en start met geld besparen In 2 minuten een nieuwe autoverzekering voor jouw SC afsluiten!