Autoverzekering Kia Niro Vergelijk verzekeringen in 1 minuutOnline de goedkoopste autoverzekering voor jouw Kia Niro vergelijken en afsluiten? Op dit moment zijn er tientallen verzekeraars. Vertrouwde namen zijn bijvoorbeeld Kilometerverzekering en natuurlijk Voogd en Voogd. Vergelijk de beschikbare assuradeurs vliegensvlug en moeiteloos online. Besparen op je maandpremie is zo gepiept. Hoe kom ik erachter wat de goedkoopste verzekering is mijn Niro ? Het premiebedrag heeft te maken met factoren als positie op de bonusladder, de geschatte kilometrageen niet te vergeten jouw woonplaats. Vul hierboven de gegevens in. Je checkt dan binnen een paar minuten de aller-goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Kia Niro! Let op: wij geven geen advies. Via onze vergelijker kun je zelfstandig – aan de hand van jouw data – een polis afsluiten. Kies bijvoorbeeld voor goedkope prijs of kwaliteit. Zie ook onze informatie over Autoverzekering Volvo S60.

Alle populaire autoverzekeraars

Alle erkende verzekeraars in 1 overzicht.

Direct overstappen

Zoek de meest voordelige aanbieder zonder veel moeite.

Bespaar vele euro's

Speur naar een verzekering met laag tarief, en stap over van jouw hogere tarief.

Handige informatie over het verzekeren van de Kia Niro Heb jij nog vragen over jouw nieuwe verzekering? Bekijk hieronder dan naar relevantie informatie.

Wanneer kan ik mijn autoverzekering opzeggen?

Overstappen naar een nieuwe aanbieder? Dan moet je jouw huidige contract opzeggen. Ook nieuwsgierig wanneer dit precies kan? Dit kan op de volgende 3 momenten:

1. Als het contract ten einde loopt
Door de bank genomen heeft een polis een looptijd van 1 jaar. Vanaf dan mag je overstappen. De opzegtermijn moet je niet vergeten. Doorgaans is dit 1 maand. Tijdens het afsluiten ben je daarmee akkoord gegaan.

2. Bij de verkoop van je auto
Verkoop jij de Kia Niro? Het contract wordt dan gestopt. Dit proces wordt gestart na de kenteken overschrijving. Handig: je vrijwaringsbewijs is erg belangrijk. Hier kan de verzekeraar om vragen.

3. Als de verzekeraar het contract inhoudelijk wijzigt
Wordt jouw verzekering (en de voorwaarden) aangepast? Moet je meer betalen? Of zijn er andere veranderingen waar jij hinder van hebt? Dan mag jij zelf weten of je wilt opzeggen. Zodra een wijziging wordt gecommuniceerd heb je 4 weken de tijd om over te stappen. Om hiervan zeker te zijn bekijk je actuele voorwaarden.

WA of All Risk?

Wij distantiëren drie categorieëngaranties voor jouw eigen Kia Niro. Volledige All-risk of juist alleen WA of WA plus / beperkt casco. Hoe verhouden deze precies?

1. Wettelijke aansprakelijkheid (WA)
Jullie Niro verzekeren met alleen WA dekking? Dan staat de verzekeraar alleen garant voor schade aan anderen. Maak je schade bij een ander? Je verzekeraar behandelt dan de schade aan de andere auto of personen.

2. WA-plus verzekering (beperkt casco)
Deze WA+ dekking is stukken uitgebreider. Je hebt doorgaans recht op een vergoeding bij schade door natuurgeweld, schade door storm, een sterretje in je voorruit. Gangbaar bij auto’s van 6-10 jaar oud.

3. WA + volledig casco (all risk)
Wil je alle risico’s volledig afdekken? Maak dan de keuze voor een All-risk verzekering voor je Kia Niro. Volledig casco is de benaming van deze optie. De beste dekking haal je met deze polissen. Dus ook door schade door vandalisme. Dit wordt veel gebruikt voor jonge auto’s (tot 5 jaar).

Auto’s van 0 – 5 jaar All-risk (WA + volledig casco)
Auto’s van 6 – 10 jaar Casco beperkt (WA plus polis)
Voertuigen ouder dan 10 jaar Standaard WA

Uit welke aanvullende dekkingen kan ik kiezen?

Een basisdekking gekozen? Dan zijn er een aantal aanvullende modules voor de Kia Niro. Graag bespreken we de meest populaire:

1. Aanvullende Inzittendenverzekering
Binnen deze module heb je 2 smaken. Ongevallen-inzittendenverzekering (OIV): Alle inzittenden zijn verzekerd van een vast bedrag bij blijvende invaliditeit of overlijden. De 2e optie is schadeverzekering voor inzittenden: voorkomt dat een ongeluk leidt tot een financiële strop.

2. Rechtsbijstandverzekering toevoegen
Via de dekking voor aanvullende rechtsbijstand sta je sterk in (juridische) geschillen n.a.v. een aanrijding / botsing. Let op: voorkom dubbele dekking. Misschien ben je al verzekerd.

3. No-claim korting
Geef je de voorkeur aan No-claimbeschermers?Het overwegen waard: Je mag dan jaarlijks éénmaal schade verhalen, zonder dat het invloed heeft op je maandpremie. Neem dit in acht: je polis gaat wel in schadevrije jaren naar beneden.

4. Pechhulp module
Pech met je auto? Met de pechhulp module sta je nooit alleen. Je voertuig wordt waar mogelijk direct gerepareerd, of de verzekeraar zorgt voor alternatief vervoer. Voor veel mensen is dat erg fijn.

Kan ik de Bonus/Malus-regeling gebruiken?

Hoe langer zonder schade, des te meer korting op je autoverzekering. Dat is de insteek van de bonus-malus ladder: 365 dagen volgehouden zonder schade? Dan is de verzekeraar blij en betaal je minder premie. We spreken dan over de no-claimkorting. Claim je schade? Dan ga je naar beneden, en de maandlasten stijgen.

 • Opmerkelijk: De spelregels van de bonus/malus regeling lopen uiteen per verzekering.
 • Claim je 12 maanden geen schade? Dan daal je. Bij een claim kan je helaas zo 5 stappen naar boven gaan.
 • Heb jij de schade niet veroorzaakt? Dan blijft je positie op de ladder hetzelfde.
 • Maak je vaak aanspraak bij de verzekeraar na schade? In dat geval heb je een negatief malus kortingspercentage, en gaat de maandelijkse premie wat omhoog.
 • Let op: Bij elke schade, groot of klein, val je terug op de bonus/malus ladder.

Welke bedrag betaal ik aan premie voor de Niro ?

De actuele premie voor de Kia Niro kan enorm verschillen per verzekeraar. Uit welke aspecten is het maandbedrag opgebouwd? In het lijstje hieronder staan de meest cruciale factoren.

 • De omgeving waarin je woont (1609NJ)
 • Gegevens van de auto
 • Geschatte kilometrage
 • Het geboortejaar van de verzekerde
 • Het soort dekking (WA, WA+, All-risk)
 • Eventuele schadevrije jaren
 • Cataloguswaarde van het voertuig
 • Het gebruik van de auto: Voor bedrijven of personen

Welke verzekeraars vergelijken jullie?

Via deze website vergelijk je vertrouwde verzekeringen. Bijvoorbeeld AutoWeek, Klaverblad plus De Zeeuwse. Wij vergelijken slechts autoverzekeraars die de premies recentelijk nog hebben bijgewerkt. Feit: de uitkomst is geen advies. Wij helpen enkel met het maken van een vergelijking.

Heb je alle details ingevuld? Je kunt de uitkomst zelf voor Kia filteren op reviews of bijvoorbeeld goedkoopste prijs. U kunt op basis hiervan zelfstandig een keuze maken. Check altijd de voorwaarden van de betreffende assuradeur. Deze voorwaarden zijn het belangrijkste. Via deze site kun je wel meer te weten komen over bijvoorbeeld Informatie over Autoverzekering van Unigarant.

autoverzekering Kia Niro


Goedkoopste autoverzekering voor Kia Niro afsluiten

Je wil nooit meer betalen dan nodig voor de verzekering van je Kia Niro. Hoe sluit ik de voordeligste polis af? Gebruik deze handige stappen.

1. Vul het kenteken in (zoals 8-KNN-29).
2. Wie rijdt er de meeste kilometers met het object?
3. Voer je geboortedatum, postcode + huisnummer in (12-02-1985).
4. Hoeveel schadevrije jaren heb je?
5. Geschatte kilometrage.
6. Maak een keuze uit de beschikbare dekking types voor Kia.
7. Rangschik de uitkomst op prijs en sluit alles direct online af.

anwb verzekering

ANWB

Binnen 5 minuten afsluiten
Unieke schadehulp
Diverse modules kiezen

ditzo verzekering

Ditzo

Zeer klantgericht
Schade inzittenden
Binnen 10 minuten claimen

interpolis verzekering

Interpolis

No-Claim Garantie
Ruime keuze uit garages
Gebruiksvriendelijke website

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Duidelijke website
Snel online premie berekenen
Wa, WA+ of Allrisk

inshared verzekering

Inshared

Hoge klantbeoordeling
Ook totaalpakketten
Wa, WA+ of Allrisk

klaverblad verzekering

Klaverblad

Persoonlijke adviseur
Duurzame verzekeraar
Handige App

allsecur verzekering

Allsecur

€ 0,- Eigen risico
WhatsApp service
Snel claims indienen

fbto verzekering

FBTO

Kies je vertrouwde garage
Optie verkeersrechtsbijstand
Schade melden via internet

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

2e gezinsautoregeling
Hulp bij mechanisch defect
Online klantenservice

reaal verzekering

Reaal

Persoonlijk aanspreekpunt
WA , WA+ & Volledig Casco
Hulp bij het afsluiten

unive verzekering

Univé

Handige Univé App
Veel lokale adviseurs
Gebruiksvriendelijke website

ohra verzekering

OHRA

Onderdeel van Delta Lloyd
Superhandige App
Eenvoudige procedures


Snel premie van de Kia Niro berekenen

Hoe zit het met de kosten m.b.t. de verzekering van mijn Niro ? Dat wordt bepaald door verschillende variabelen. Een bekend aspect is geboortejaar. Bestuurders van 25 jaar of jonger betalen normaal vaak meer dan de ouderen / senioren, met een mooi plekje op de bonus/malus ladder. Ook ligt de premie wat hoger bij een dure Kia Niro. Verzekeringen kijken ook naar onder andere regio (9454FI). De hoogte van de polis in Krimpen aan den IJssel is niet exact hetzelfde als voor een Autoverzekering Krimpen aan den IJssel. Ook het geschatte aantal km’s (10.001 – 12.000) en de dagwaarde van de auto zijn bekende factoren. De berekening van jouw premie is voor iedereen weer uniek. Kijk wat jij per maand kwijt bent. Vul onder andere schadevrije jaren, eventuele accessoires, geboortedatum in, en je vergelijkt direct alle grote verzekeraars.

Vergelijk alle Kia Niro verzekeringen en stap over In 2 minuten een nieuwe autoverzekering voor jouw Niro afsluiten!