Autoverzekering Kia Pride Vind de verzekeraar die bij jou pastOnline de goedkoopste autoverzekering voor jouw Kia Pride bekijken en afsluiten? Momenteel is het aanbod enorm. Vertrouwde namen zijn bijvoorbeeld ABN AMRO en ook Reaal. Vergelijk alle verzekeraars vlug en gemakkelijk via de vergelijkingstool. En dat voel je in je portemonnee. Hoe sluit ik ‘m af, de goedkoopste verzekering voor mijn Pride ? De assurantiepremie wordt berekend door te kijken naar variabelen als dekking, aanvullende modules, de cataloguswaarde en niet te vergeten jouw regio. Bovenaan de pagina moet je jouw gegevens invullen. Dan zoek je binnen 10 seconden tijd de goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Kia Pride! Let op: wij geven geen advies. Gebruik je onze vergelijker dan kun je op eigen houtje – op basis van jouw gegevens – een verzekeraar uitzoeken. Je kunt de uitkomst rangschikken op prijs. Je kunt hier ook de premie berekenen van de Autoverzekering Volvo S90.

Alle toonaangevende autoverzekeraars

Vergelijk eenvoudig de beste verzekeraars van Nederland.

Vlot oversluiten

Check de goedkoopste verzekeraar met een paar klikken.

Makkelijk geld besparen

Sluit de voordeligste verzekering af, en zeg dag tegen jouw hoge premie.

Praktische informatie over het verzekeren van de Kia Pride Wil je meer weten over hoe dit werkt? Hieronder vind je meest gestelde vragen.

Wanneer kan ik mijn autoverzekering opzeggen?

Ga je overstappen? Dan moet je jouw huidige contract opzeggen. Kan ik dat doen wanneer ik wil? Grofweg zijn hiervoor 3 situaties:

1. Einde contracttermijn
Gemiddeld genomen duurt een autoverzekering 1 jaar. Vanaf dan is overstappen mogelijk. Let wel eventjes op de opzegtermijn. Normaliter is dit één maand. Tijdens het afsluiten ben je daarmee akkoord gegaan.

2. Bij overschrijven van auto
Vind er kenteken overschrijving plaats m.b.t. jouw Kia Pride? Het contract wordt dan gestopt. Dit wordt in gang gezet op de dag van overschrijven. Vergeet niet: je vrijwaringsbewijs is erg belangrijk. Het kan zijn dat je deze moet kunnen laten zien.

3. Wanneer de premie omhoog gaat
Gaat je huidige verzekering de voorwaarden aanpassen? Schiet het polisbedrag omhoog? Of zijn er andere veranderingen waar jij hinder van hebt? Dan mag je het contract ontbinden. Zodra een wijziging wordt gecommuniceerd heb je 4 weken de tijd om over te stappen. Om hiervan zeker te zijn bekijk je actuele voorwaarden.

Kies ik voor WA, WA+ of All Risk?

Er bestaan 3 verschillende types waarborg types voor jouw Kia Pride. De wettelijke aansprakelijkheid, WA+ of complete all risk.Elke weer met zijn eigen kenmerken

1. Wettelijke aansprakelijkheid (WA)
Een gebruikte Pride verzekeren met alleen WA dekking? Uitsluitend schade aan derden wordt dan vergoed. Ben je schuldig aan een botsing? Je verzekeraar behandelt dan schade die de andere partij heeft ondervonden.

2. WA-plus verzekering (beperkt casco)
Dit is een uitgebreidere variant op de WA. Hier kun je ook terecht bij explosie-schade, tweezijdige schade, een sterretje in je voorruit. Een aardig compleet pakket dus.

3. All-risk autoverzekering (WA volledig casco)
Wil jij geen enkel risico lopen? In dat geval ga je voor de all risk verzekering voor de Kia Pride. Een andere naam is WA volledig casco. Dit is vaak het meest complete pakket. Ook als het je eigen schuld is. Auto’s van 0 tot 5 jaar worden doorgaans allrisk verzekerd.

Jonge auto’s van 0 – 5 jaar All-risk (WA + volledig casco)
Auto van 6 – 10 jaar Casco beperkt (WA plus polis)
Voertuigen ouder dan 10 jaar Normale WA-polis

Aanvullende dekkingen, welke zijn er?

Heb je de beperkte of volledige casco gekozen? Dan zijn er een aantal aanvullende modules voor de Kia Pride. Hieronder vind je de meest belangrijke:

1. Inzittendenverzekering
Hierbij heb je onderscheid tussen 2 soorten. De ongevallenverzekering voor inzittenden: De verzekering keert een vast bedrag uit, ongeacht wie schuldig is. De 2e optie is schadeverzekering voor inzittenden: voorkomt dat een ongeluk leidt tot een financiële strop.

2. Rechtsbijstandverzekering toevoegen
Door middel van aanvullende verzekering voor rechtsbijstand staat er dagelijks een team juridische experts klaar. Handig als je schade wil verhalen bij de verzekeraar van de schuldige partij.

3. No-claimbeschermer
Sluit je de No-claimbeschermer af? Iets voor jou? Per jaar max. 1 keer schade claimen, zonder dat je terugvalt op de bonus/malus ladder. Feit: het kost je wel schadevrije jaren in je account.

4. Pechhulp module
1 op de 4 auto’s heeft jaarlijks pech. Via de pechhulp module heb je altijd hulp. Reparatie vindt doorgaans binnen 24 uur plaats, is dat geen optie? Dan heb je recht op een leenauto. Met een goed gevoel de weg op!

Bonus/Malus-regeling, wat is dat?

Hoe geringer het aantal schades, hoe lager je premie. Deze bonus-malus ladder constructie werkt op deze manier: Geen schade ingediend de afgelopen 12 maand? Dan schiet je maandpremie omlaag. In de volksmond heet dit ook wel no-claimkorting. Heb jij helaas wel een ongeluk gehad? Je positie op de ladder daalt dan, wat betekent dat de premie kan stijgen.

 • Belangrijk: De spelregels van de bonus/malus regeling wijken erg af per aanbieder.
 • Eén jaar zonder schade betekent een lagere trede. Je kan bij een ongeluk echter zo 5 treden omhoog gaan.
 • Ben je echter niet zelf verantwoordelijk voor het ongeluk? Dan ga je niet naar beneden.
 • Moet je aanhouden schade claimen? In dat geval heb je een negatief malus kortingspercentage, en betaal je extra toeslag.
 • Interessant: Bij elke schade, groot of klein, wordt jouw plek negatief aangepast.

Welke bedrag betaal ik aan premie voor de Pride ?

De geldende premie voor een Kia Pride loopt uiteen per assuradeur. Hoe bepaalt een verzekeraar jouw maandbedrag? In het lijstje hieronder staan de bekendste onderdelen.

 • Je postcode / regio (6918FF)
 • aanwezigheid van accessoires in je auto
 • De geschatte kilometrage per jaar
 • Jouw leeftijd (geboortejaar)
 • De mate van (uitgebreide) dekking
 • Het aantal schadegevallen in het verleden
 • De cataloguswaarde van de auto
 • Aard van het gebruik: Business of privé

Hoeveel aanbieders van verzekeringen vergelijken we?

Via deze website vergelijk je enkele toonaangevende autoverzekeringen. Voorbeelden zijn EAG Assuradeuren, InShared maar ook Zelf. We doorzoeken alleen maar organisaties die de premies recentelijk nog hebben bijgewerkt. Van belang: wij geven geen advies. Wij helpen enkel met het maken van een vergelijking.

Heb je het formulier voltooid? Je kunt de uitkomst zelf voor Kia indelen op reviews of bijvoorbeeld goedkoopste prijs. Hierna kun je (vrijblijvend) doorklikken naar een verzekeraar. Bekijk altijd de actuele premie van de assuradeur. Die informatie is altijd leidend. Op deze website vind je ook info over Informatie over Autoverzekering van ANWB.

autoverzekering Kia Pride


Goedkoopste autoverzekering voor Kia Pride afsluiten

Over het algemeen wil men altijd een goedkope verzekering voor de Kia Pride. Hoe ben ik verzekerd van de laagste prijs? Volg dan de volgende instructies.

1. Voer jouw kenteken in (e.g. 24-ZPB-4).
2. Wie rijdt er de meeste kilometers met het object?
3. Geef je postcodegegevens in + geboortedatum (26-03-1964).
4. Hoeveel jaar rijd je al zonder schade?
5. Geschatte kilometrage.
6. Maak een keuze uit WA, beperkt casco of volledig casco voor Kia.
7. Kies de goedkoopste verzekeraar en ga direct verder met bestellen.

anwb verzekering

ANWB

Met tips voor veilig rijden
Lagere premie bij veilig rijden
14 dagen bedenktijd

ditzo verzekering

Ditzo

Schade melden via App
Faire schadeafhandeling
Verschillende opties

interpolis verzekering

Interpolis

Focus op preventie
Niet voorschieten
Aanvullende modules

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Gratis vervangend vervoer
Praktische tips veilig rijden
Hulp en ondersteuning

inshared verzekering

Inshared

Transparante verzekeraar
Ook totaalpakketten
Online account

klaverblad verzekering

Klaverblad

Geen verrassingen
Veel vrijheid en keuzes
Hulp en ondersteuning

allsecur verzekering

Allsecur

Dagelijks te wijzigen
Wettelijke Aansprakelijkheid
Schade snel afgehandeld

fbto verzekering

FBTO

Handige extra modules
Optie verkeersrechtsbijstand
Voor jong en oud geschikt

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Prettige bonusladder
Interessante pakketkorting
Verschillende opties

reaal verzekering

Reaal

Persoonlijk aanspreekpunt
WA , WA+ & Volledig Casco
Schade melden via internet

unive verzekering

Univé

Tot 80% no-claimkorting
Optie rechtshulp-verkeer
Handige App

ohra verzekering

OHRA

Passende dekking elke auto
Voordelig 2e auto verzekeren
Simpel over te sluiten


Goedkoopste premie van de Kia Pride berekenen

Wat zijn de maandelijkse kosten voor het verzekeren van de Pride ? Hieraan liggen verschillende factoren ten grondslag. Een voorname factor is jouw leeftijd. Jonge bestuurders betalen doorgaans meer dan oudere mensen, met veel schadevrije jaren. Ook liggen de kosten doorgaans hoger bij een prijzige Kia Pride. Autoverzekeraars doorzoeken ook variabelen zoals regio (8093LH). De hoogte van de polis in Rolde kan heel anders zijn dan voor een Autoverzekering Kruisland. Ook het aantal km’s (30.001 en meer) en natuurlijk de dekking zijn bepalend. De maandpremie is voor iedereen weer uniek. Bereken nu jouw maandlasten. Vul vandaag postcode, huisnummer, hoofdbestuurder in, en je weet het in 2 minuten.

Bekijk alle Kia Pride verzekeringen en vind de goedkoopste Binnen een paar minuten een autoverzekering voor jouw Pride afsluiten!