Autoverzekering Nissan Maxima Vergelijk verzekeringen in 1 minuut


De meest goedkope autoverzekering voor jouw Nissan Maxima bekijken en afsluiten? Hedendaags bestaan er een hoop autoverzekeraars. O.a. Generali en natuurlijk FBTO. Vergelijk de bekende autoverzekeraars vlug en probleemloos met onze tool. Dat bespaart je een hoop geld! Hoe sluit ik ‘m af, de goedkoopste verzekering voor mijn Maxima ? De maandelijkse premie wordt berekend door te kijken naar bijvoorbeeld soort dekking, type auto plus jouw leeftijd. Start direct met je gegevens hierboven. Je bekijkt dan in minder dan 1 minuut de goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Nissan Maxima! Let op: wij geven geen advies. Gebruik je onze vergelijker dan kun je zelf – met de door jouw ingevoerde data – een verzekeraar uitzoeken. Je kunt de uitkomst rangschikken op prijs. Je vindt hier ook info over Autoverzekering Daewoo Nubira.

Erkende aanbieders

Toonaangevende aanbieders snel & eenvoudig vergelijken.

Rap overstappen

Check de goedkoopste verzekeraar met een paar klikken.

Vergelijken loont

Speur naar een verzekering met laag tarief, en zeg dag tegen jouw hoge premie.

Veelgestelde vragen over het verzekeren van de Nissan Maxima Heb jij nog vragen over jouw nieuwe verzekering? Bekijk hieronder dan naar relevantie informatie.

Hoe werkt het opzeggen van mijn verzekering?

Wil je overstappen? Dan ben je genoodzaakt je eigen auto polis op te zeggen. Kan dit zomaar? Er zijn een drietal omstandigheden:

1. Op het einde van contracttermijn
Gemiddeld genomen is de duur van een polis ongeveer één jaar. Vanaf dan mag je overstappen. Neem de opzegtermijn in acht. Doorgaans is dit 1 maand. De voorwaarden van je polis bieden daarover duidelijkheid.

2. Wanneer je jouw auto verkoopt
Verkoop je de Nissan Maxima? dan beëindigt de overeenkomst. Dit gebeurt op moment van kenteken overschrijving. Handig: een vrijwaringsbewijs is hierbij onmisbaar. Het kan zijn dat je deze moet kunnen laten zien.

3. Wanneer de premie omhoog gaat
Is je actuele verzekering onderhevig aan veranderingen? Wordt de premie verhoogd? Of zijn de voorwaarden op negatieve wijze aangepast? In dat geval kun je overstappen. Nadat je schriftelijk op de hoogte bent gebracht, heb je daarvoor een aantal weken de tijd. Om hiervan zeker te zijn bekijk je actuele voorwaarden.

Welke soort dekking moet ik kiezen?

Er bestaan 3 soorten verzekeringen voor de Nissan Maxima. All Risk, de basis WA en de WA PLUS (beperkt casco). Ieder met zijn eigen voorwaarden

1. Wettelijke aansprakelijkheid (WA)
Jullie Maxima verzekeren met alleen WA dekking? Dan staat de verzekeraar alleen garant voor schade aan anderen. Betrokken bij een ongeval? De verzekering regelt dan schade veroorzaakt door jouw bij de andere partij.

2. De WA-plus verzekering (beperkt)
De WA plus variant biedt veel meer dekking. WA+ dekt ook o.a. schade door botsing met dieren, diefstal, schade door storm. Schade aan je eigen auto wordt hier dus ook (deels) gedekt.

3. WA + volledig casco (all risk)
Wil jij geen enkel risico lopen? In dat geval ga je voor de all risk verzekering voor de Nissan Maxima. Een andere naam is WA volledig casco. Je bent dan verzekerd tegen alle soorten schade. Aan jouw eigen auto of die van een ander. Een aanrader voor auto’s jonger dan 5 jaar.

Auto’s van 0 – 5 jaar volledig casco verzekering
Betrouwbare auto van 6 – 10 jaar WA-plus verzekering (beperkt casco)
Voertuigen ouder dan 10 jaar De instap WA

Kan ik uitbreiden met aanvullende dekkingen?

Heb je de beperkte of volledige casco gekozen? Je kunt jouw verzekering uitbreiden met aanvullende dekkingen voor de Nissan Maxima. Lees verder voor meer informatie over deze extra’s:

1. Extra Inzittendenverzekering
Binnen deze module heb je 2 smaken. Ongevallen inzittendenverzekering: keert uit bij structurele invaliditeit of overlijden, ongeacht de schuldvraag. Je kunt ook kiezen voor de schadeverzekering voor inzittenden: vergoedt zowel letselschade als ook materiële schade.

2. Een Rechtsbijstandverzekering
Met een extra aanvulling in rechtsbijstand ben je zeker van juridische hulp als je schade hebt. Dit kan uitkomst bieden bij een eventuele rechtszaak.

3. Bescherm je No-claim
Neem je een No-claimbeschermer? Praktisch: Elk jaar een keer schade claimen, zonder dat je dit een plek op de bonus/malus ladder kost. Noemenswaardig: dit gaat wel ten koste van je schadevrije jaren.

4. Pechhulp add-on
Pech met je auto? Met de pechhulp module sta je nooit alleen. Je auto wordt ter plekke gerepareerd, is dat geen optie? Dan heb je recht op een leenauto. Dat geeft een prettig gevoel!

Wat betekent de bonus/malus regeling?

Hoe langer zonder schade, des te meer korting op je autoverzekering. Het principe van de bonus-malus ladder werkt als volgt: Heb jij een jaar lang geen schade geclaimd? Dan kan de premie gunstig worden aangepast. No-claimkorting is de term die daarbij hoort. Heb je wel schade? Dan daal je op de ladder, waardoor je een hogere premie moet betalen.

 • Feit: De richtlijnen m.b.t. de bonus/malus-trede verschillen nogal per assuradeur.
 • Een schadevrij jaar is een trede omlaag. Schade rijden betekent vaak 5 treden omhoog
 • Was je niet de veroorzaker van deze schade? Dan heeft dit geen invloed op de ladder.
 • Heb je vaak schade? Dan bevind je je in de malus-situatie, wat de premie zal doen toenemen.
 • Noemenswaardig: Ook bij een hele kleine schade wordt jouw plek negatief aangepast.

Wat betaal ik voor de verzekering van mijn Maxima ?

De actuele premie voor de Nissan Maxima wijkt erg af per aanbieder. Welke factoren spelen een rol in het maandbedrag? In het lijstje hieronder staan de meest cruciale variabelen.

 • de postcode van de regelmatige bestuurder (1429MC)
 • Het gewicht van de auto
 • Het geschatte aantal km’s per jaar
 • Het geboortejaar van de verzekerde
 • De gekozen dekkingsvoorwaarden (WA v.s. All-risk)
 • het aantal aantoonbare schadevrije jaren
 • De verzekeringswaarde van de objecten
 • Aard van het gebruik: Zakelijke en/of privé

Hoeveel aanbieders van verzekeringen vergelijken we?

Aan de hand van de tool vergelijk je de meest populaire assuradeurs. O.a. De Goudse, Kilometerverzekering en bijv. De Zeeuwse. Wij controleren alleen aanbieders waarvan de actuele voorwaarden openbaar zijn. Vergeet niet: wij geven geen advies. We publiceren echter alleen de premie prijzen in een overzicht.

Alle gegevens ingevoerd? De weergegeven verzekeringen kan je voor Nissan ordenen op maandpremie of prijs/kwaliteitverhouding. U kunt op basis hiervan zelfstandig een keuze maken. Check altijd de voorwaarden van de betrokken verzekeraar. Die gegevens zijn eigenlijk altijd 100% correct. Wij proberen wel actuele info te verzamelen omtrent bijv. Goedkoopste verzekering Bovag.

autoverzekering Nissan Maxima


Goedkoopste autoverzekering voor Nissan Maxima afsluiten

Over het algemeen wil men altijd een goedkope verzekering voor de Nissan Maxima. Hoe vergelijk ik de beschikbare verzekeringen? Gebruik deze handige stappen.

1. Voer jouw kenteken in (bijv. 40-ZPB-6).
2. Wie rijdt er de meeste kilometers met het object?
3. Voer je geboortedatum, postcode + huisnummer in (27-01-1962).
4. Heb je schadevrije jaren, zo ja hoeveel?
5. De verwachte kilometrage?
6. Maak een keuze uit de beschikbare dekking types voor Nissan.
7. Sorteer de verzekeringen op prijs en ga direct verder met bestellen.

anwb verzekering

ANWB

24 uur, 7 dagen per week
Interessante ledenkorting
Helder polisblad

ditzo verzekering

Ditzo

Scherpe premies
Eigen herstelnetwerk
Duidelijke voorwaarden

interpolis verzekering

Interpolis

Volledig aankoopbedrag terug
690.000 klanten gingen je voor
Schade melden via internet

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Handige WhatsApp-service
Schade in 3 stappen regelen
Snel online afsluiten

inshared verzekering

Inshared

We all benefit
Initiatief van achmea
Online klantenservice

klaverblad verzekering

Klaverblad

Zelf je garage kiezen
Goede verkeersrechtsbijstand
Met aanvullende modules

allsecur verzekering

Allsecur

Snelle hulp bij schade
Winnaar Web Service Scan
Wa, WA+ of Allrisk

fbto verzekering

FBTO

Onderdeel van Achmea
Simpele verzekeringskaarten
Geld snel op je rekening

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Volledige ontzorging
Hoge kwaliteit focus
Schade snel afgehandeld

reaal verzekering

Reaal

Verzekering op maat
Wegslepen na ongeluk
Eenvoudige procedures

unive verzekering

Univé

Gemakkelijk online afsluiten
Snel schadeherstel
Voor jong en oud geschikt

ohra verzekering

OHRA

Met 5 extra dekkingen
Superhandige App
24/7 schade melden


Snel premie van de Nissan Maxima berekenen

Wat is de hoogte van de premie bij verzekeringen voor een Maxima ? Hiervoor worden veel variabelen gebruikt. Een vrij cruciale variabele is het jaartal van geboorte. Jongeren tot 24 jaar betalen doorgaans meer dan mensen van 26 jaar of ouder, die over een gunstige bonus trede beschikken. Ook zijn de maandtarieven duurder bij een recent gekochte Nissan Maxima. Verzekeringen bekijken daarnaast o.a. postcodegebied (1769BJ). De hoogte van de polis in Nieuwerkerk kan heel anders zijn dan voor een Autoverzekering Putten. Ook het aantal kilometers (10.001 tot 12.000) en de dagwaarde van de auto zijn bekende factoren. De maandpremie is dus niet zomaar te noemen. Je kunt nu online razendsnel zelf vergelijken. Vul o.a. kenteken, schadevrije jaren, postcode in, en je ontdekt het in een paar minuten.

Bekijk alle Nissan Maxima verzekeringen en vind de goedkoopste Binnen mum van tijd een goedkope autoverzekering voor jouw Maxima afsluiten!