Autoverzekering BMW 5 Serie Vergelijk verzekeringen in 1 minuutDe goedkoopste autoverzekering voor de BMW 5 Serie afsluiten, via internet? Tegenwoordig zijn er flink wat verschillende assuradeurs. Populaire aanbieders zijn Kilometerverzekering en ook WitGeld.nl. Vergelijk ze nu vlug en probleemloos via de vergelijkingstool. En dat scheelt je al gauw tientallen euro’s. Hoe vind je de goedkoopste verzekering voor jouw 5 Serie? De maandelijkse premie heeft te maken met bijvoorbeeld Wa/Wa+/All-risk, type auto plus jouw geboortedatum. Start direct met je gegevens hierboven. Dan zoek je binnen 10 seconden tijd de meest goedkope autoverzekeraar voor jouw BMW 5 Serie! Vergeet niet dat deze website geen advies geeft. D.m.v. de vergelijkers heb je de mogelijkheid om – gebaseerd op jouw gegevens- een polis afsluiten. Kies je voor hoogste beoordeling of juist laagste prijs? Je kunt hier ook de premie berekenen van de Autoverzekering Nissan Murano.

Meest vertrouwde autoverzekeraars

Alle erkende verzekeraars in 1 overzicht.

Rap overstappen

Regel jouw nieuwe verzekering in een paar minuten.

Vergelijken bespaart geld

Kies de meest voordelige verzekeraar, en bespaar vele euro’s per jaar.

Veelgestelde vragen over het verzekeren van de BMW 5 Serie Meer weten over overstappen? Bekijk dan direct de veelgestelde vragen.

Vanaf wanneer kan ik opzeggen?

Van plan om over te stappen? Dan beëindig je eerst de huidige polis. Wanneer kan dat? Dit kan op de volgende 3 momenten:

1. Einde contracttermijn
In het algemeen duurt een autoverzekering 1 jaar. Na het eerste jaar kun je het ontbinden. Houd rekening met een opzegtermijn. Gebruikelijk is dat een maand. Raadpleeg altijd even het polisblad.

2. Bij de verkoop van je auto
Neem je afstand van jouw BMW 5 Serie? De overeenkomst wordt ontbonden. Om precies te zijn: dit gebeurt op de dag van overschrijving. Vergeet niet: je vrijwaringsbewijs is erg belangrijk. Dit dient als bewijsstuk.

3. Wanneer de voorwaarden wijzigen
Gaat je huidige verzekering de voorwaarden aanpassen? Schiet het polisbedrag omhoog? Of zijn de voorwaarden op negatieve wijze aangepast? Ook dan mag je opzeggen. Na wijziging van de polis heb je 30 dagen de tijd. Let op: lees altijd nog even jouw huidige polisblad door.

WA of All Risk?

Er zijn 3 soorten garanties voor jouw vertrouwde BMW 5 Serie. All Risk, de basis WA en de WA PLUS (beperkt casco). Ieder met zijn eigen voorwaarden

1. WA-dekking
Zo’n 5 Serie verzekeren met een WA polis? Uitsluitend schade aan derden wordt dan vergoed. Betrokken bij een ongeval? Er vindt dan een vergoeding plaats voor schade veroorzaakt door jouw bij de andere partij.

2. WA plus beperkt casco
Bij WA + heb je veel meer claim mogelijkheden. WA-plus staat bijv. ook garant voor brandschade, schade door storm, schade na blikseminslag. Vaak gekozen bij auto’s van 6 tot 10 jaar

3. All-risk autoverzekering (WA volledig casco)
Wil je nergens over hoeven na te denken? In dat geval ga je voor de all risk verzekering voor de BMW 5 Serie. Een andere naam is WA volledig casco. Het is de meest uitgebreide dekking. Aan jouw eigen auto of die van een ander. Auto’s van 0 tot 5 jaar worden doorgaans allrisk verzekerd.

Jonge auto’s van 0 – 5 jaar WA+ volledig casco (all-risk)
Waardevolle auto van 6 – 10 jaar Beperkt Casco verzekering (WA+)
Verouderde van 10 jaar of ouder De (verplichte) WA

Kan ik uitbreiden met aanvullende dekkingen?

Heb je een keuze gemaakt uit WA, WA+ of Allrisk? Dan zijn er een aantal aanvullende modules voor de BMW 5 Serie. Graag bespreken we de meest populaire:

1. Extra Inzittendenverzekering
Hiervan zijn 2 unieke opties. Ongevallen-inzittendenverzekering (OIV): Keert alleen vast bedrag uit bij overlijden of invaliditeit. Je kunt ook kiezen voor de schadeverzekering voor inzittenden: dekt o.a. letselschade en zaakschade aan jou en inzittenden.

2. Rechtsbijstandverzekering toevoegen
Wees slim: met extra aanvulling in rechtsbijstand sta je sterk in (juridische) geschillen n.a.v. een aanrijding / botsing. Dit kan uitkomst bieden bij een eventuele rechtszaak.

3. No-claimbeschermer
Geef je de voorkeur aan No-claimbeschermers?Slim: Per jaar max. 1 keer schade claimen, zonder dat het invloed heeft op je maandpremie. Interessant: het aantal geregistreerde schade vrije jaren daalt wel.

4. Pechhulp module
Sta je met pech langs de weg? De pechhulp module geeft je een gerust gevoel. Binnen 30 minuten hulp op locatie (reparatie), je komt koste wat het kost thuis (vervangend vervoer). Dat kan een hoop onrust wegnemen.

Hoe wordt de Bonus/Malus-regeling toegepast?

Hoe lager je schadeclaims, des te voordeliger kan de premie worden berekend. Zo werkt de bonus-malus ladder: Heb jij een jaar lang geen schade geclaimd? Dan kan de premie gunstig worden aangepast. In de volksmond heet dit ook wel no-claimkorting. Heb jij helaas wel een ongeluk gehad? Dan gaat jouw positie op de ladder naar beneden, en je maandpremie gaat omhoog.

 • Goed om te weten: De regels van de bonus/malus regeling verschillen nogal per verzekeraar.
 • 12 maanden zonder schade gereden? Dan ga je omlaag. Bij een claim kan je helaas zo 5 stappen naar boven gaan.
 • Lag het schade probleem niet aan jouw verantwoordelijkheid? Dan ga je niet naar beneden.
 • Maak je vaak aanspraak bij de verzekeraar na schade? Dan begeef je je in een zogeheten malus-rang, en gaat de maandelijkse premie wat omhoog.
 • Let op: Bij elke schade, groot of klein, val je terug op de bonus/malus ladder.

Wat is de maandelijkse premie van de verzekering van mijn 5 Serie?

Het maandbedrag voor de BMW 5 Serie kan enorm verschillen per verzekeraar. Uit welke aspecten is het maandbedrag opgebouwd? De opsomming hierna bevat de meest cruciale elementen.

 • Woongebied (stedelijk of platteland) (1621BA)
 • aanwezigheid van accessoires in je auto
 • De verwachte kilometrage
 • Leeftijd (vanaf 26 jaar wordt de premie lager)
 • De mate van (uitgebreide) dekking
 • Aantal positieve/negatieve schadevrije jaren
 • De auto dagwaarde (of catalogus prijs)
 • Type gebruik: Voor bedrijven of personen

Hoeveel aanbieders van verzekeringen vergelijken we?

Via deze website vergelijk je bekende autoverzekeraars. Onder andere ABN AMRO, Interpolis maar ook WitGeld.nl. We doorzoeken uitsluitend organisaties die recentelijk nog een premie update hebben gegeven. Van belang: onze vergelijkingen zijn geen adviezen. Wij zetten enkel de verzekeraars op een rijtje.

Alle gevraagde info ingevoerd? Je kunt jouw resultaten voor BMW ordenen op maandpremie of prijs/kwaliteitverhouding. Klik op een van de organisaties om online af te sluiten. Bekijk altijd de actuele premie van de aangaande autoverzekeraar. Die gegevens zijn eigenlijk altijd 100% correct. Via deze site kun je wel meer te weten komen over bijvoorbeeld Autoverzekering Verzekeruzelf.nl.

autoverzekering BMW 5 Serie


Goedkoopste autoverzekering voor BMW 5 Serie afsluiten

Je wil nooit meer betalen dan nodig voor de verzekering van je BMW 5 Serie. Hoe vind je nu de laagste premie? Neem dan deze volgorde in acht.

1. Voer jouw kenteken in (bijv. 2-TXK-16).
2. Klik aan wie er het meest gebruik maakt van het voertuig.
3. Voer je geboortedatum, postcode + huisnummer in (11-09-1976).
4. Kies het aantal jaren zonder schade.
5. Hoeveel km’s je ongeveer per jaar rijdt.
6. Selecteer een (basis) dekking + aanvullende dekking voor BMW.
7. Rangschik de uitkomst op prijs en ga direct verder met bestellen.

anwb verzekering

ANWB

Geen eigen risico
Dag en nacht hulp van centrale
Online account

ditzo verzekering

Ditzo

Tot 75% korting
Snel premie berekenen
Simpel over te sluiten

interpolis verzekering

Interpolis

Via Rabo Bankieren App
Handige tips & tricks
Simpele website / account

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

2e auto dezelfde korting
Gemiddeld cijfer van 8+
Gemakkelijk opzeggen

inshared verzekering

Inshared

Hoge klantbeoordeling
Extra dekking auto 6-13 jaar
Gebruiksvriendelijke website

klaverblad verzekering

Klaverblad

Geen verrassingen
Veel vrijheid en keuzes
Verschillende opties

allsecur verzekering

Allsecur

Handige auto-tips
Ook complete pakketten
Snel online afsluiten

fbto verzekering

FBTO

24/7 FBTO Alarmcentrale
Pechhulp binnenland
Snelle schade afhandeling

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Volledige ontzorging
Verkeersschadeverzekering
Aanpassen & upgraden

reaal verzekering

Reaal

Hulp bij schade afhandelen
Goed Geregeld Pakket
Handige overstaphulp

unive verzekering

Univé

Gemakkelijk online afsluiten
Optie rechtshulp-verkeer
Simpel over te sluiten

ohra verzekering

OHRA

Collectieve verzekeringen
Voordelig 2e auto verzekeren
14 dagen bedenktijd


Goedkoopste premie van de BMW 5 Serie berekenen

Wat is de hoogte van de premie bij verzekeringen voor een 5 Serie? Dat wordt bepaald door verschillende variabelen. Een welbekend aspect is geboortejaar. 21-jarigen betalen doorgaans meer dan consumenten met veel ervaring, die veel no-claim korting hebben opgebouwd. Ook zijn de kosten wat meer bij een jonge BMW 5 Serie. Autoverzekeringen analyseren verder ook feiten zoals woongebied (3649AC). Het tarief in Almelo kan compleet anders zijn dan voor een Autoverzekering Bedum. Ook het geschatte aantal km’s (meer dan 30.001) en aard van het gebruik (privé of zakelijk) zijn bepalend. Het maandelijkse bedrag is voor iedereen weer uniek. Kijk wat jij per maand kwijt bent. Vul vandaag eventuele accessoires, gewenste dekking, schadevrije jaren in, en vergelijk de meest populaire verzekeraars.

Bekijk alle BMW 5 Serie verzekeringen en bespaar vandaag nog Binnen een paar minuten een autoverzekering voor jouw 5 Serie afsluiten!