Autoverzekering Kia Soul Eenvoudig verzekeringen vergelijkenOnline de goedkoopste autoverzekering voor jouw Kia Soul vergelijken en afsluiten? Tegenwoordig zijn er tientallen verzekeraars. Vertrouwde namen zijn bijvoorbeeld ABN AMRO en niet te vergeten Lancyr. Vergelijk ze nu vliegensvlug en zonder moeite met onze tool. En dat scheelt je al gauw tientallen euro’s. Hoe vind je de goedkoopste verzekering voor jouw Soul ? Het maandbedrag hangt af van onder andere positie op de bonusladder, de dagwaarde en jouw leeftijd. Vul alle velden hierboven in en ga verder. Dan zoek je binnen een paar minuten de aller-goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Kia Soul! Belangrijk: dit is geen advies. D.m.v. de vergelijkers kun je zelfstandig – gebaseerd op jouw gegevens- een verzekeraar uitzoeken. Kies bijvoorbeeld voor goedkope prijs of kwaliteit. Je leest hier ook alles over Autoverzekering Volvo V70.

De beste autoverzekeraars

Alle populaire verzekeringen onder elkaar.

Vlot oversluiten

Sluit een nieuwe verzekering af, met een paar klikken.

Bespaar vele euro's

Kies de meest voordelige verzekeraar, en betaal lage prijzen per maand.

Veelgestelde vragen over het verzekeren van de Kia Soul Wil je meer weten over hoe dit werkt? Bekijk dan direct de veelgestelde vragen.

Hoe werkt het opzeggen van mijn verzekering?

Overstappen naar een nieuwe aanbieder? Zeg dan altijd je eigen auto-polis op. Kan dit zomaar? Vaak doen mensen dit in 3 situaties:

1. Contractvervaldatum
Gemiddeld genomen neem je een verzekering voor een jaar. Daarna is overstappen mogelijk. Let wel eventjes op de opzegtermijn. In het algemeen is dat een maand. De voorwaarden van je polis bieden daarover duidelijkheid.

2. Bij overschrijven van auto
Vind er kenteken overschrijving plaats m.b.t. jouw Kia Soul? De overeenkomst wordt ontbonden. Dit gebeurt op moment van kenteken overschrijving. Vergeet niet: bewaar het vrijwaringsbewijs zorgvuldig. Dikwijls vraagt de verzekeraar hier naar.

3. Wanneer de premie omhoog gaat
Zijn de voorwaarden van jouw verzekering veranderd? Wordt de maandpremie verhoogd? Of zijn de voorwaarden op negatieve wijze aangepast? Dan mag je het contract ontbinden. Nadat je schriftelijk op de hoogte bent gebracht, kun je een maand lang opzeggen. Zie hiervoor ook altijd jouw polisvoorwaarden.

Welke soort dekking moet ik kiezen?

Wij maken onderscheid tussen drie ordes van garanties voor jouw eigen Kia Soul. Wettelijk aansprakelijkheid, beperkt casco of volledig casco. Hoe verhouden deze precies?

1. WA-verzekering
Je Soul verzekeren met alleen WA dekking? Dan staat de verzekeraar alleen garant voor schade aan anderen. Ben je schuldig aan een botsing? Er vindt dan een vergoeding plaats voor de schade aan de andere auto of personen.

2. WA+ Autoverzekering (beperkt)
Deze WA+ dekking is stukken uitgebreider. WA-plus staat bijv. ook garant voor schade door natuurgeweld, schade door storm, een sterretje in je voorruit. Een aardig compleet pakket dus.

3. WA + volledig casco (all risk)
Zorgeloos de weg op met je auto? Maak dan de keuze voor een All-risk verzekering voor je Kia Soul. Dit wordt ook wel WA + volledig casco genoemd. Je bent dan verzekerd tegen alle soorten schade. Dus ook door schade door vandalisme. Vaak gekozen bij nieuwe autos tot 5 jaar oud.

Jonge auto’s van 0 – 5 jaar All-risk autoverzekering (WA volledig casco)
Auto’s van 6 – 10 jaar Casco beperkt (WA plus polis)
Verouderde van 10 jaar of ouder WA-verzekering

Welke aanvullende dekkingen zijn er?

Heb je de beperkte of volledige casco gekozen? Dan ben je nog niet klaar, er zijn extra dekkingen voor Kia Soul. Lees verder voor meer informatie over deze extra’s:

1. Aanvullende verzekering voor inzittenden
Hiervan zijn 2 unieke opties. De ongevallenverzekering voor inzittenden: Alle inzittenden zijn verzekerd van een vast bedrag bij blijvende invaliditeit of overlijden. De andere optie is schadeverzekering inzittenden: dekt schade aan jou en de passagiers + spullen in de auto.

2. Rechtsbijstandverzekeringen
Met een rechtsbijstand aanvullende dekking heb je recht op juridische bijstand na bijv. een ongeluk. Let op: voorkom dubbele dekking. Misschien ben je al verzekerd.

3. No-claim korting beschermer
Sluit je de No-claimbeschermer af? Slim: Je kunt dan per jaar een schade claimen, zonder kostenverhoging of veranderende premie-voorwaarden. Belangrijk: dit gaat wel ten koste van je schadevrije jaren.

4. Extra pechhulp
Heb je pech onderweg met de auto? Altijd ondersteuning met de pechhulp module. Je voertuig wordt waar mogelijk direct gerepareerd, is dat geen optie? Dan heb je recht op een leenauto. Met een goed gevoel de weg op!

Bonus/Malus-regeling, wat is dat?

Hoe meer schadevrije jaren, hoe gunstiger de premie kan uitvallen. Dat is de insteek van de bonus-malus ladder: Een heel jaar schadevrij gereden? Dan schiet je maandpremie omlaag. Dit heet ook wel no-claimkorting. Claim je schade? Dan gaat jouw positie op de ladder naar beneden, en de maandlasten stijgen.

 • Interessant: De voorwaarden van de bonus/malus-trede verschillen nogal per assuradeur.
 • 365 dagen zonder claim betekent een tree naar beneden. Echter, bij schade ga je vaak 5 treetjes omhoog.
 • Is het niet jouw schuld? Dan ga je niet naar beneden.
 • Claim je vaak schade? Dan kom je in de malus terecht, en gaat de maandelijkse premie wat omhoog.
 • Noemenswaardig: De hoogte van de claim speelt geen rol, altijd zul jij plekken op de ladder zakken.

Wat kost de verzekering van mijn Soul ?

De geldende premie voor een Kia Soul wijkt erg af per verzekeraar. Hoe bepaalt een verzekeraar jouw maandbedrag? Op deze pagina vind jij de bekendste factoren.

 • Jouw woongebied (4818FH)
 • Het voertuig waarin je rijdt
 • Hoeveel km’s je ongeveer per jaar rijdt
 • Leeftijd (vanaf 26 jaar wordt de premie lager)
 • Dekking + aanvullende modules
 • Aantal positieve/negatieve schadevrije jaren
 • De dagwaarde van de auto
 • Aard van het gebruik: Privé vs. zakelijk gebruik

Hoe werkt dat verzekeringen vergelijken precies?

Via de vergelijker vergelijk je de meest populaire assuradeurs. Voorbeelden zijn Delta Lloyd, Kilometerverzekering en onder andere Unigarant. We bekijken enkel autoverzekeringen die recentelijk nog een premie update hebben gegeven. Goed om te weten: de uitkomst is onafhankelijk en geen advies. We maken uitsluitend een lijst van de verzekeraars inclusief prijs.

Alle benodigde velden ingevuld? De weergegeven verzekeringen kan je voor Kia filteren op de goedkoopste prijs of beste rating. Klik op een van de organisaties om online af te sluiten. Belangrijk: controleer altijd de polisvoorwaarden van de aangaande organisatie. Dat zijn de geldende voorwaarden. Op autoverzekeringregelen.nl vind je wel info over o.a. Informatie over Autoverzekering van Ditzo.

autoverzekering Kia Soul


Goedkoopste autoverzekering voor Kia Soul afsluiten

Niemand wil teveel betalen voor het verzekeren van de Kia Soul. Ik wil de goedkoopste verzekeraar, hoe vind ik die? Bekijk het handige stappenplan.

1. Voer jouw kenteken in (zoals 7-KHP-91).
2. Wie rijdt er de meeste kilometers met het object?
3. Voer jouw leeftijd in, postcode, straatnaam en huisnummer (6-06-1988).
4. Hoeveel jaar rijd je al zonder schade?
5. Hoeveel km rijd je per jaar?
6. Kies WA, WA+ of All-risk voor Kia.
7. Filter de verzekeraars op prijs en sluit alles direct online af.

anwb verzekering

ANWB

Geen eigen risico
Interessante ledenkorting
Schade snel afgehandeld

ditzo verzekering

Ditzo

Een A.S.R product
Goede rechtsbijstand
Supersnel geregeld

interpolis verzekering

Interpolis

Alles in één Polis
Verrekening met garage
Schade melden via internet

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Tot 3 jaar aanschafprijs
Binnen 1 minuut geregeld
Online account

inshared verzekering

Inshared

Hoge klantbeoordeling
Ook totaalpakketten
Online account

klaverblad verzekering

Klaverblad

Geen administratiekosten
Goede verkeersrechtsbijstand
Handige overstaphulp

allsecur verzekering

Allsecur

Altijd telefonisch bereikbaar
WhatsApp service
Geld snel op je rekening

fbto verzekering

FBTO

Ook in het buitenland
Elke maand aanpasbaar
Simpel over te sluiten

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Eigen vast aanspreekpunt
Interessante pakketkorting
Gemakkelijk opzeggen

reaal verzekering

Reaal

Persoonlijk aanspreekpunt
Maximaal 80% korting
Diverse modules kiezen

unive verzekering

Univé

Tot 80% no-claimkorting
Ook zakelijke klanten
Eenvoudig contract / polis

ohra verzekering

OHRA

Onderdeel van Delta Lloyd
Voordelig 2e auto verzekeren
Diverse modules kiezen


Goedkoopste premie van de Kia Soul berekenen

Wat zijn de maandelijkse kosten voor de autoverzekering van de Soul ? Hieraan liggen verschillende factoren ten grondslag. Een voornaam aspect is het jaartal van geboorte. Jongeren van 22 jaar hebben te maken met een hogere premie dan mensen van 27 of ouder, met eventueel een aantal jaren zonder schade. Ook liggen de kosten doorgaans hoger bij een zware Kia Soul. Verzekeraars kijken ook naar feiten zoals adresgegevens (4062KA). De hoogte van de polis in De Meern is anders dan een Autoverzekering Landsmeer. Ook het aantal kilometers (12.001 – 15.000) en het gebruik van de auto tellen mee. Het bedrag per maand hangt dus van veel zaken af. Zoek voor jou de voordeligste verzekeraar. Voer nu je eventuele accessoires, geboortedatum, schadevrije jaren in, en je weet het in 2 minuten.

Bekijk alle Kia Soul verzekeringen en start met geld besparen Binnen no-time een goedkope autoverzekering voor jouw Soul afsluiten!