Autoverzekering Opende Snel overstappen naar de goedkoopste verzekeringDe aller-goedkoopste autoverzekering in Opende afsluiten, via internet? Momenteel zijn er tientallen verzekeraars. Hierbij kun je denken aan ZLM Verzekeringen en ook nowGo. Vergelijk de beschikbare assuradeurs vlug en gemakkelijk via autoverzekeringregelen.nl. En dat scheelt je al gauw tientallen euro’s. Hoe doe ik dat? Goedkoop mijn auto verzekeren in Opende? Het premiebedrag heeft te maken met factoren als schadevrije jaren, de aanschafwaarde maar ook demografische gegevens. Start direct met je gegevens hierboven. De vergelijker vindt in een paar seconden een passend verzekeringskantoor. Opgelet: Dit is geen advies maar een vrijblijvende vergelijking. Door het gebruik van vergelijkers kun je – met de door jouw ingevoerde data – een verzekeraar uitzoeken. Je kunt de uitkomst rangschikken op prijs. Je leest hier ook alles over Autoverzekering Honda S 2000.

Bekende autoverzekeraars

Alle verzekeraars uit de buurt onder elkaar.

Vlot oversluiten

Sluit een nieuwe verzekering af, in een paar minuten.

Makkelijk geld besparen

Speur naar een verzekering met laag tarief, en begin direct met besparen.

Praktische informatie over de auto verzekeren in Opende Wil je precies weten hoe het overstappen werkt? Bekijk dan direct de veelgestelde vragen.

Wanneer kan ik mijn autoverzekering opzeggen?

Wil je overstappen? Dan beëindig je eerst de huidige polis. Kan dit zomaar? Dit kan op de volgende 3 momenten:

1. Contractvervaldatum
Dikwijls sluit je de verzekering af voor 1 jaar. Vanaf dan mag je overstappen. Je hebt wel te maken met een opzegtermijn. Gebruikelijk is dat een maand. Zie ook het polisblad.

2. Wanneer je jouw auto verkoopt
Vind er kenteken overschrijving plaats van jouw auto? Dan beëindigt de overeenkomst. Dit gebeurt op moment van kenteken overschrijving. Goed om te weten: je vrijwaringsbewijs is erg belangrijk. Dit dient als bewijsstuk.

3. Als de verzekeraar het contract inhoudelijk wijzigt
Doen er zich wijzigingen voor in je huidige verzekering? Wordt de maandpremie verhoogd? Of zijn de voorwaarden op negatieve wijze aangepast? Dan mag je het contract ontbinden. Na wijziging van de polis heb je daarvoor een aantal weken de tijd. Zie hiervoor ook altijd jouw polisvoorwaarden.

Welk type dekking past bij mij?

Wij distantiëren drie types waarborg types die je kunt selecteren. All Risk, de basis WA en de WA PLUS (beperkt casco). Hoe verhouden deze precies?

1. WA verzekering Opende
Je voertuig verzekeren met een WA polis? Je bent dan enkel verzekerd voor schade bij de ander. Dus rijd je tegen een andere auto aan? Jouw assuradeur betaalt dan schade die de andere partij heeft ondervonden.

2. WA plus verzekering Opende
Deze variant dekt meer dan standaard WA. Je hebt doorgaans recht op een vergoeding bij schade door storm, brandschade, schade door natuurgeweld. Een aardig compleet pakket dus.

3. Allrisk autoverzekering Opende
Wil jij geen enkel risico lopen? Maak dan de keuze voor een All-risk verzekering. Een andere naam is WA volledig casco. De beste dekking haal je met deze polissen. Dus ook schade ten gevolge van een technisch mankement. Dit wordt veel gebruikt voor jonge auto’s (tot 5 jaar).

All-risk (WA + volledig casco) Jonge auto’s van 0 – 5 jaar
Beperkt Casco verzekering (WA+) Auto’s van 6 – 10 jaar
De instap WA Auto ouder dan 10 jaar

Uit welke aanvullende dekkingen kan ik kiezen?

Een basisdekking gekozen? Verzekeraars bieden een interessante aanvullende autoverzekering Opende. Alles over deze extra modules lees je hieronder:

1. Inzittendenverzekering
Hiervan zijn 2 unieke opties. Ongevallen-inzittendenverzekering (OIV): keert een bedrag uit bij overlijden of blijvende invaliditeit. Je kunt ook kiezen voor de schadeverzekering voor inzittenden: vergoedt zowel letselschade als ook materiële schade.

2. Een Rechtsbijstandverzekering
Met behulp van de extra aanvulling in rechtsbijstand krijg je hulp van juridische specialisten vergoed. Juridische hulp is doorgaans erg duur, en hiermee voorkom je hoge kosten.

3. Bescherm je No-claim
Kies je voor de No-claim beschermer?Iets voor jou? Per jaar max. 1 keer schade claimen, zonder dat je terugvalt op de bonus/malus ladder. Feit: er vind in een correctie in schadevrije jaren plaats.

4. Handig: pechhulp Opende
De kans op pech is best groot. De pechhulp module geeft je een gerust gevoel. Je auto wordt ter plekke gerepareerd, indien dat niet mogelijk is; vervangend vervoer! Dat kan een hoop onrust wegnemen.

Wat houdt de Bonus/Malus-regeling in?

Hoe lager je schadeclaims, des te voordeliger kan de premie worden berekend. Het bonus-malus ladder fenomeen betekent: Heb jij een jaar lang geen schade geclaimd? Dan heb je wellicht recht op een klein voordeeltje. Vaak bedoelen we hiermee de no-claimkorting Opende. Heb jij helaas wel een ongeluk gehad? Dan daal je op de ladder, en betaal je weer meer premie.

 • Feit: De regels van de bonus/malus-ladder wisselen nogal eens per verzekering.
 • 1 jaar geen schade = een treetje omlaag. Schade rijden betekent vaak 5 treden omhoog
 • Was jij niet verantwoordelijk voor de schade? Dan wordt de ladder vaak buiten beschouwing gelaten.
 • Heb je vaak schade? Dan bevind je je in de malus-situatie, en gaat de maandelijkse premie wat omhoog.
 • Feit: Ook als je een relatief kleine schade claimt, daal je een treetje.

Hoe hoog zijn alle kosten autoverzekering Opende?

Het maandbedrag in Opende verschilt nogal per aanbieder. Uit welke aspecten is het maandbedrag opgebouwd? De opsomming hierna bevat de belangrijkste variabelen.

 • Je woonplaats (2162FH)
 • Het merk en type van de auto
 • Hoeveel km’s je ongeveer per jaar rijdt
 • De geboortedatum van de bestuurder
 • De gekozen dekkingsvoorwaarden (WA v.s. All-risk)
 • Het aantal schadegevallen in het verleden
 • De verzekeringswaarde van de objecten
 • Het gebruik van de auto: Business of privé

Hoeveel aanbieders van verzekeringen vergelijken we?

Via autoverzekeringregelen.nl vergelijk je de meest populaire autoverzekeraars. Zoals Delta Lloyd, Ditzo maar ook Verzekeruzelf.nl. We bekijken slechts aanbieders die de premies recentelijk nog hebben bijgewerkt. Vergeet niet: onze vergelijkingen zijn geen adviezen. Wij helpen met het vergelijken van de beschikbare verzekeraars.

De gevraagde gegevens ingevuld? De weergegeven polissen kan je voor Opende verzekeringen classificeren op goedkoopste en/of prijs-kwaliteit. Klik op een van de organisaties om online af te sluiten. Belangrijk: controleer altijd de polisvoorwaarden van de aanbieder. Dat zijn de geldende voorwaarden. Met deze site kun je wel meer te weten komen over o.a. Autoverzekering vergelijken De Goudse.

autoverzekering Opende


Goedkoopste autoverzekering in Opende afsluiten

Niemand wil teveel betalen voor de ‘voordeligste autoverzekering Opende. Hoe vind je nu de laagste premie? Neem dan deze volgorde in acht.

1. Vul je nummerbord in (bijv. GK-444-N).
2. Wie gebruikt de auto het meest?
3. Geef je postcodegegevens in + geboortedatum (28-09-1964).
4. Hoeveel jaar rijd je al zonder schade?
5. Hoeveel km’s je ongeveer per jaar rijdt.
6. Kies WA, WA+ of All-risk.
7. Sorteer de goedkoopste autoverzekeraar uit Opende op laagste prijs en ga direct verder met bestellen.

anwb verzekering

ANWB

Gratis vervangende auto
Unieke schadehulp
Binnen 10 minuten claimen

ditzo verzekering

Ditzo

Een A.S.R product
Snel premie berekenen
Aanpassen & upgraden

interpolis verzekering

Interpolis

24/7 schade melden
Handige tips & tricks
Aanvullende dekking

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Korting met pakketten
Binnen 1 minuut geregeld
Eenvoudige procedures

inshared verzekering

Inshared

Snel groeiende verzekeraar
Dekking binnen & buitenland
Handige overstaphulp

klaverblad verzekering

Klaverblad

Echte assurantieadviseurs
Ook voor inzittenden
Geld snel op je rekening

allsecur verzekering

Allsecur

Onderdeel van Allianz
WhatsApp service
Helder polisblad

fbto verzekering

FBTO

Ook in het buitenland
Pechhulp binnenland
Hulp bij het afsluiten

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Uitstekende dekking
Interessante pakketkorting
Jaarlijks opzegbaar

reaal verzekering

Reaal

Maatwerk
Pakketkorting mogelijk
Aanvullende modules

unive verzekering

Univé

Tot 80% no-claimkorting
Service in de winkel
Simpel over te sluiten

ohra verzekering

OHRA

Extra voertuigen toevoegen
Schade Melden met de App
Handige overstaphulp


Snel verzekeringspremie in Opende vergelijken voor jouw model

Welke kosten komen er kijken bij de autoverzekeringsmaatschappij Opende? Daarbij komen een heleboel aspecten kijken. Een voornaam aspect is geboortejaar. Jongeren tot 24 jaar hebben te maken met een hogere premie dan mensen van 26 jaar of ouder, die over een gunstige bonus trede beschikken. Ook zijn de maandtarieven duurder bij een recent gekochte auto uit Opende. Verzekeraars overwegen daarnaast bijvoorbeeld woongebied (3143CH). De hoogte van de polis in Sibculo wijkt vermoedelijk af van een Autoverzekering Sprundel. Ook het aantal kilometers (25.001 tot 30.000) en het merk/type auto tellen mee. De hoogte van jouw premie is dus erg persoonlijk. Bereken nu jouw maandlasten. Geef nu jouw schadevrije jaren, aantal kilometers per jaar, geboortedatum in, en vergelijk de meest populaire verzekeraars.

Zoek alle verzekeraars in Opende en sluit online af In 2 minuten een nieuwe voordelige autoverzekering afsluiten!