Autoverzekering Volvo V70 Vind de verzekeraar die bij jou pastDe aller-goedkoopste autoverzekering voor de Volvo V70 afsluiten? Hedendaags is het aanbod enorm. Hierbij kun je denken aan Delta Lloyd en niet te vergeten United Insurance. Vergelijk alle aanbieders vlot en moeiteloos met onze tool. En dat scheelt je al gauw tientallen euro’s. Hoe vind je de goedkoopste verzekering voor jouw V70 ? Het premiebedrag heeft te maken met onder andere soort dekking, privé of zakelijk gebruik plus demografische gegevens. Bovenaan de pagina moet je jouw gegevens invullen. Je achterhaalt in afzienbare tijd de best beoordeelde / goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Volvo V70! Let op: wij geven geen advies. D.m.v. de vergelijkers heb je de mogelijkheid om – uitgaande van jouw situatie – een verzekeraar uitzoeken. Kies bijvoorbeeld voor goedkope prijs of kwaliteit. Zie ook onze informatie over Autoverzekering Mercedes-Benz SL 320.

Erkende autoverzekeringen

Alle erkende verzekeraars in 1 overzicht.

Vlug overstappen

Zoek de meest voordelige aanbieder in slechts korte tijd.

Makkelijk geld besparen

Kies de meest voordelige verzekeraar, en stap over van jouw hogere tarief.

Veelgestelde vragen over het verzekeren van de Volvo V70 Wil je meer weten over hoe dit werkt? Lees hieronder onze handige FAQ.

Mijn huidige verzekering opzeggen, hoe werkt dat?

Van plan om over te stappen? Dan beëindig je eerst de huidige polis. Op welke momenten is dit mogelijk? Doorgaans zijn er 3 geschikte momenten:

1. Contractvervaldatum
Veelal sluit je de verzekering af voor 1 jaar. Vanaf dat moment kun je het ontbinden. Houd rekening met een opzegtermijn. Meestal is dit 1 maand. De voorwaarden van je polis bieden daarover duidelijkheid.

2. Bij overschrijven van auto
Neem je afstand van jouw Volvo V70? De overeenkomst wordt ontbonden. Het exacte moment is de dag van overschrijving. Let op: een vrijwaringsbewijs is hierbij onmisbaar. Dit dient als bewijsstuk.

3. Zodra er iets in jouw polis verandert
Doen er zich wijzigingen voor in je huidige verzekering? Moet je meer betalen? Of wordt de polis voor jou negatief gewijzigd? Ook dan mag je opzeggen. Na de informering over de poliswijziging kan je dat binnen een paar weken regelen. Om hiervan zeker te zijn bekijk je actuele voorwaarden.

Welke soort dekking moet ik kiezen?

Wij maken onderscheid tussen drie categorieëngaranties voor jouw Volvo V70. Volledige All-risk of juist alleen WA of WA plus / beperkt casco. Elke weer met zijn eigen kenmerken

1. WA-verzekering
Je V70 verzekeren d.m.v. een wettelijke aansprakelijkheids polis? Dan is alleen schade aan anderen verzekerd. Een botsing met een andere auto? De verzekering regelt dan de schade aan de andere auto of personen.

2. WA plus beperkt casco
Deze WA+ dekking is stukken uitgebreider. Zo dekt deze vorm ook explosie-schade, tweezijdige schade, diefstal. Vaak gekozen bij auto’s van 6 tot 10 jaar

3. All Risk (WA volledige casco)
Zorgeloos de weg op met je auto? Maak dan de keuze voor een All-risk verzekering voor je Volvo V70. Men noemt dit doorgaans volledig casco. Het is de meest uitgebreide dekking. Ook als je die zelf veroorzaakt. Auto’s van 0 tot 5 jaar worden doorgaans allrisk verzekerd.

Auto van 0 – 5 jaar All-risk autoverzekering (WA volledig casco)
Waardevolle auto van 6 – 10 jaar WA-plus verzekering (beperkt casco)
Voertuigen ouder dan 10 jaar De instap WA

Kan ik uitbreiden met aanvullende dekkingen?

Heb jij de voorkeur voor WA of WA plus? Dan ben je nog niet klaar, er zijn extra dekkingen voor Volvo V70. Hieronder vind je de meest belangrijke:

1. Inzittendenverzekering
Hierbij heb je onderscheid tussen 2 soorten. De ongevallenverzekering voor inzittenden (OI): keert uit bij structurele invaliditeit of overlijden, ongeacht de schuldvraag. Er is ook een schadeverzekering voor inzittenden: voorkomt dat een ongeluk leidt tot een financiële strop.

2. Rechtsbijstandverzekeringen
Wees slim: met aanvullende verzekering voor rechtsbijstand krijg je hulp van juridische specialisten vergoed. Handig als je schade wil verhalen bij de verzekeraar van de schuldige partij.

3. Korting op No-claim
Selecteer jij de no-claimbeschermer? Slim: Per jaar max. 1 keer schade claimen, zonder dat je dit een plek op de bonus/malus ladder kost. Goed onthouden: dit gaat wel ten koste van je schadevrije jaren.

4. Pechhulp module
De kans op pech is best groot. De pechhulp module geeft je een gerust gevoel. Altijd snel een reparatie service ter plaatse, is dat geen optie? Dan heb je recht op een leenauto. Met een goed gevoel de weg op!

Wat betekent de bonus/malus regeling?

Hoe geringer het aantal schades, des te minder premie moet je betalen. Dat is de insteek van de bonus-malus ladder: Geen claims voor schade ingediend het laatste jaar? Dan heb je wellicht recht op een klein voordeeltje. We spreken dan over de no-claimkorting. Heb jij echter schade gereden? Dan ga je naar beneden, waarna je per maand weer wat meer betaalt.

 • Interessant: De protocollen van de bonus/malus-trede verschillen nogal per verzekering.
 • 1 jaar geen schade = een treetje omlaag. Bij een claim kan je helaas zo 5 stappen naar boven gaan.
 • Is het ongeluk niet door jouw toedoen ontstaan? Dan heeft dit vaak geen effect op deze ladder.
 • Claim je vaak schade? Dan bevind je je in de malus-situatie, en betaal je extra toeslag.
 • Goed onthouden: Ook bij een hele kleine schade zul jij plekken op de ladder zakken.

Hoe hoog is de premie van de verzekering van mijn V70 ?

De premie voor de Volvo V70 verschilt nogal per verzekeraar. Wil je weten waar het maandtarief vanaf hangt? Op deze pagina vind jij de meest invloedrijke factoren.

 • Woongebied (stedelijk of platteland) (3866IF)
 • De gegevens van jouw voertuig
 • De verwachte kilometrage
 • Leeftijd (tot 25 jaar betaal je vaak meer)
 • De gewenste dekking
 • Het aantal schadegevallen in het verleden
 • De waarde van een voertuig
 • Aard van het gebruik: Business of privé

Verzekeringen vergelijken: doen alle bedrijven mee?

Door het gebruik van onze tool vergelijk je vertrouwde aanbieders. Bijvoorbeeld AutoWeek, Interpolis en United Insurance. Wij controleren puur verzekeringen die recentelijk nog een premie update hebben gegeven. Goed onthouden: de uitkomst is geen advies. We plaatsen alleen alle verzekeraars in een opsomming.

Alle gegevens ingevoerd? Dan kun je de aanbieders voor Volvo klasseren op de goedkoopste prijs of beste rating. Op basis van eigen inzicht kun je een keuze maken. Bekijk altijd de actuele premie van de gekozen autoverzekeraar. Die gegevens zijn eigenlijk altijd 100% correct. Via deze site kun je wel meer te weten komen over bijvoorbeeld Online premie berekenen Promovendum.

autoverzekering Volvo V70


Goedkoopste autoverzekering voor Volvo V70 afsluiten

Over het algemeen wil men altijd een goedkope verzekering voor de Volvo V70. Hoe zoek ik de meest voordelige verzekering? Neem dan deze volgorde in acht.

1. Vul je nummerbord in (bijv. 1-KNT-25).
2. Klik aan wie er het meest gebruik maakt van het voertuig.
3. Voer je geboortedatum, postcode + huisnummer in (12-01-1964).
4. Kies het aantal jaren zonder schade.
5. Geschatte kilometrage.
6. Kies voor WA, WA+ of Allrisk voor Volvo.
7. Orden de uitkomst op prijs en jij bent klaar om het contract te starten.

anwb verzekering

ANWB

Binnen 5 minuten afsluiten
Hoge korting bij veilige rijstijl
Online klantenservice

ditzo verzekering

Ditzo

Een A.S.R product
Korting voor een 2e auto
Schade melden via internet

interpolis verzekering

Interpolis

Glashelder beleid
Speciale AutoModus App
Verschillende opties

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Gratis vervangend vervoer
Hoge klantenbeoordeling
Geld snel op je rekening

inshared verzekering

Inshared

Supersnelle schademelding
Snelle reactietermijnen
Simpel over te sluiten

klaverblad verzekering

Klaverblad

Persoonlijke adviseur
Ouderwets binnenlopen
Hoge klantbeoordeling

allsecur verzekering

Allsecur

Vervangend vervoer
Winnaar Web Service Scan
Schade melden via internet

fbto verzekering

FBTO

Handige extra modules
Online 10% korting
Handige overstaphulp

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Ook zakelijk mogelijk
Inzittenden meeverzekeren
Supersnel geregeld

reaal verzekering

Reaal

Heldere producten
Pechhulp Route Mobiel
Eenvoudig contract / polis

unive verzekering

Univé

Handige Univé App
Service in de winkel
Binnen 10 minuten claimen

ohra verzekering

OHRA

Onderdeel van Delta Lloyd
Voordelig 2e auto verzekeren
Eenvoudige procedures


Online premie van mijn Volvo V70 berekenen

Hoe zit het met de kosten voor de autoverzekering van de V70 ? Dat is natuurlijk niet heel eenvoudig te zeggen. Een belangrijk aspect is het jaartal van geboorte. Jongeren van 24 jaar moeten rekening houden met hogere lasten dan mensen van 26 jaar of ouder, die soms ook al schadevrije jaren opgebouwd hebben. Ook betaal je meer bij een sjieke Volvo V70. Assuradeurs doorzoeken ook bijvoorbeeld adresgegevens (6610KJ). De hoogte van de polis in Dordrecht kan heel anders zijn dan voor een Autoverzekering Zwartebroek. Ook het jaarlijkse aantal kilometers (25.001 – 30.000) en het gebruik van de auto hebben invloed. Het bedrag per maand is voor iedereen weer uniek. Bereken nu zelf jouw premie. Geef nu jouw eventuele accessoires, geboortedatum, huisnummer in, en vergelijk de meest populaire verzekeraars.

Bekijk alle Volvo V70 verzekeringen en bespaar vandaag nog Binnen no-time een goedkope autoverzekering voor jouw V70 afsluiten!