Autoverzekering Lada Kalina Vind de verzekeraar die bij jou pastDe goedkoopste autoverzekering voor de Lada Kalina afsluiten? Tegenwoordig heb je een ruime keuze. Vertrouwde namen zijn bijvoorbeeld Promovendum en ook National Academic. Vergelijk alle aanbieders vlug en moeiteloos via autoverzekeringregelen.nl. Op die manier bezuinig je vele euro’s. Wat is nu de goedkoopste verzekering voor mijn Kalina ? Het maandbedrag wordt bepaald door factoren als aantal opgebouwde jaren zonder schade, de waarde van je auto en bijvoorbeeld demografische gegevens. Start direct met je gegevens hierboven. Je vindt dan in een paar seconden de best beoordeelde / goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Lada Kalina! Houd er rekening mee dat dit geen advies is. D.m.v. de vergelijkers kun je zelf – op basis van jouw gegevens – een verzekeraar selecteren. Kies bijvoorbeeld voor goedkope prijs of kwaliteit. Zie ook onze informatie over Autoverzekering Volvo XC 70.

Erkende autoverzekeringen

Vergelijk eenvoudig de beste verzekeraars van Nederland.

Nu oversluiten

Regel jouw nieuwe verzekering binnen een half uur.

Bespaar vele euro's

Sluit de voordeligste verzekering af, en zeg jouw te hoge premie gedag.

Handige informatie over het verzekeren van de Lada Kalina Wil je meer weten over hoe dit werkt? Hieronder vind je meest gestelde vragen.

Mijn huidige verzekering opzeggen, hoe werkt dat?

Van plan om over te stappen? Dan moet je jouw huidige contract opzeggen. Op welke momenten is dit mogelijk? Vaak doen mensen dit in 3 situaties:

1. Als het contract ten einde loopt
Vaak heeft een polis een looptijd van 1 jaar. Na het eerste jaar kun je het ontbinden. De opzegtermijn moet je niet vergeten. Gebruikelijk is dat een maand. In de overeenkomst vind je alle voorwaarden.

2. Bij overschrijven van auto
Neem je afstand van jouw Lada Kalina? dan beëindigt de overeenkomst. Dit wordt in gang gezet op de dag van overschrijven. Tip: vergeet niet het vrijwaringsbewijs. Hier kan de verzekeraar om vragen.

3. Als de verzekeraar het contract inhoudelijk wijzigt
Gaat je huidige verzekering de voorwaarden aanpassen? Wordt de prijs voor je verhoogt? Of zijn er andere veranderingen waar jij hinder van hebt? In dat geval kun je overstappen. Na wijziging van de polis kun je een maand lang opzeggen. Let op: lees altijd nog even jouw huidige polisblad door.

Kies ik voor WA, WA+ of All Risk?

Wij distantiëren drie varianten van autoverzekeringen voor jouw vertrouwde Lada Kalina. All Risk, de basis WA en de WA PLUS (beperkt casco). Maar wat zijn nu exact de verschillen?

1. WA-verzekering
Jouw Kalina verzekeren met een WA polis? De schade aan andere voertuigen is dan verzekerd. Een botsing met een andere auto? Je verzekeraar behandelt dan beschadigingen aan de auto van de ander.

2. De WA-plus verzekering (beperkt)
De WA plus variant biedt veel meer dekking. Zo dekt deze vorm ook schade door storm, schade na blikseminslag, explosie-schade. Gangbaar bij auto’s van 6-10 jaar oud.

3. WA + volledig casco (all risk)
Wil je alle risico’s volledig afdekken? Kies van natuurlijk All-risk voor Lada Kalina. In de volksmond ook wel WA volledig casco. Het is de meest uitgebreide dekking. Dus ook schade ten gevolge van een technisch mankement. Auto’s van 0 tot 5 jaar worden doorgaans allrisk verzekerd.

Jonge auto’s van 0 – 5 jaar All-risk (WA + volledig casco)
Waardevolle auto van 6 – 10 jaar De WA+ beperkt casco
Voertuigen ouder dan 10 jaar Standaard WA

Kan ik uitbreiden met aanvullende dekkingen?

Heb je een keuze gemaakt uit WA, WA+ of Allrisk? Dan bieden de polissen vaak nog aanvullende dekkingen voor Lada Kalina. Graag bespreken we de meest populaire:

1. Aanvullende inzittendenverzekeringen
Binnen deze module heb je 2 smaken. Ongevallen-inzittendenverzekering: keert een bedrag uit bij overlijden of blijvende invaliditeit. De andere optie is schadeverzekering inzittenden: dekt schade aan jou en de passagiers + spullen in de auto.

2. Rechtsbijstandverzekeringen
Wees slim: met dekking voor aanvullende rechtsbijstand krijg je hulp van juridische specialisten vergoed. Let op: voorkom dubbele dekking. Misschien ben je al verzekerd.

3. No-claim korting beschermer
Kies je voor de No-claim beschermer?Iets voor jou? Per jaar max. 1 keer schade claimen, wat geen effect heeft op je maandbedrag. Goed onthouden: het kost je wel schadevrije jaren in je account.

4. Pechhulp dekking
Sta je met pech langs de weg? Via de pechhulp module heb je altijd hulp. Altijd snel een reparatie service ter plaatse, of er wordt vervangend vervoer geregeld. Met een goed gevoel de weg op!

Wat betekent de bonus/malus regeling?

Hoe meer schadevrije jaren, hoe minder je maandelijks aan premie betaalt. Dat is het principe van de bonus-malus ladder: 365 dagen volgehouden zonder schade? Dan is de verzekeraar blij en betaal je minder premie. Vaak bedoelen we hiermee de no-claimkorting. Heb je wel schade? Dan daal je op de ladder, waarna je per maand weer wat meer betaalt.

 • Feit: De spelregels van de bonus/malus regeling variëren erg per autoverzekeraar.
 • 1 jaar geen schade = een treetje omlaag. Schade rijden betekent vaak 5 treden omhoog
 • Was jij niet verantwoordelijk voor de schade? Dan heeft dit vaak geen effect op deze ladder.
 • Moet je aanhouden schade claimen? Dan kom je in de malus terecht, en betaal je extra toeslag.
 • Belangrijk: De hoogte van de claim speelt geen rol, altijd daal je een treetje.

Hoe hoog zijn de premie-kosten van een Kalina ?

Het maandbedrag voor de Lada Kalina verschilt nogal per autoverzekering. Welke factoren spelen een rol in het maandbedrag? In het lijstje hieronder staan de voornaamste variabelen.

 • Woongebied (stedelijk of platteland) (3887NJ)
 • De gegevens van jouw voertuig
 • Geschatte kilometrage
 • Jouw leeftijd (geboortejaar)
 • Dekking + aanvullende modules
 • Het aantal schadegevallen in het verleden
 • Oorspronkelijke cataloguswaarde
 • Aard van het gebruik: Voor bedrijven of personen

Welke verzekeraars vergelijken jullie?

Via de vergelijker vergelijk je vertrouwde assuradeurs. Onder andere AutoWeek, Reaal of bijvoorbeeld VOOROP. We doorzoeken enkel assuradeurs die werken met actuele premies en geldige prijzen. Neem dit in acht: de vergelijking is geen advies. Wij helpen enkel met het maken van een vergelijking.

Alle gegevens ingevoerd? Je kunt de uitkomst zelf voor Lada klasseren op reviews of bijvoorbeeld goedkoopste prijs. Klik op een van de organisaties om online af te sluiten. Check altijd de voorwaarden van de gekozen aanbieder. Die gegevens zijn eigenlijk altijd 100% correct. Wij proberen wel actuele info te verzamelen omtrent bijv. Informatie over Autoverzekering van OHRA.

autoverzekering Lada Kalina


Goedkoopste autoverzekering voor Lada Kalina afsluiten

Iedereen zoekt natuurlijk een voordelige verzekering voor de Lada Kalina. Hoe vergelijk ik de beschikbare verzekeringen? Gebruik deze handige stappen.

1. Nummerbord invullen (n.b. 8-KJP-73).
2. Selecteer wie de hoofdbestuurder is.
3. Geef je postcodegegevens in + geboortedatum (14-11-1973).
4. Hoeveel schadevrije jaren heb je?
5. Hoeveel kilometer je per jaar gaat afleggen.
6. Selecteer een (basis) dekking + aanvullende dekking voor Lada.
7. Kies de goedkoopste verzekeraar en stap direct online over.

anwb verzekering

ANWB

Je rijstijl wordt gemeten
Interessante ledenkorting
Schade melden via internet

ditzo verzekering

Ditzo

Onderdeel van ASR
Snel premie berekenen
Helder polisblad

interpolis verzekering

Interpolis

Voertuighulp mogelijk
Veilige AutoModus
Eenvoudig uitbreiden

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Gratis vervangend vervoer
Hoge klantenbeoordeling
Aanpassen & upgraden

inshared verzekering

Inshared

Supersnelle schademelding
Extra dekking auto 6-13 jaar
Diverse modules kiezen

klaverblad verzekering

Klaverblad

Een royale verzekeringActief sinds 1850
Simpele website / account

allsecur verzekering

Allsecur

Snelle hulp bij schade
Unieke extra dekkingen
Helder polisblad

fbto verzekering

FBTO

Snel modules aan-uitzetten
Elke maand aanpasbaar
Online schade melden

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Interessante pakketkorting
Schade door diefstal
Simpele website / account

reaal verzekering

Reaal

Verzekering op maat
Maximaal 80% korting
Gebruiksvriendelijke website

unive verzekering

Univé

24/7 hulp via de Alarmcentrale
Ook zakelijke klanten
Geld snel op je rekening

ohra verzekering

OHRA

Onderdeel van Delta Lloyd
Gezinsautoregeling
Gebruiksvriendelijke website


Goedkoopste premie van de Lada Kalina berekenen

Wat is de hoogte van de premie m.b.t. de verzekering van mijn Kalina ? Dat wordt bepaald door verschillende variabelen. Een belangrijke factor is hoe oud je bent. Jongeren van 23 jaar moeten rekening houden met hogere lasten dan consumenten met veel ervaring, die veel no-claim korting hebben opgebouwd. Ook betaal je meer bij een nieuwe Lada Kalina. Verzekeraars onderzoeken ook feiten zoals woongebied (2798CL). Het tarief in Halsteren wijkt vermoedelijk af van een Autoverzekering Leende. Ook het verwachte aantal kilometers (20.001 tot 25.000) en de waarde van je auto zijn bekende factoren. Het maandelijkse bedrag is dus een vrij ingewikkelde som. Verzekeringen vergelijken is zo gepiept. Geef snel aantal kilometers per jaar, gewenste dekking, huisnummer in, en je weet het in 2 minuten.

Bekijk alle Lada Kalina verzekeringen en vind de goedkoopste Binnen no-time een goedkope autoverzekering voor jouw Kalina afsluiten!