Autoverzekering Lancia Phedra Autoverzekeringen vergelijken in 2 minutenOnline de goedkoopste autoverzekering voor jouw Lancia Phedra afsluiten? Momenteel heb je een ruime keuze. Bekende voorbeelden zijn ANWB en ook Nationale Nederlanden. Vergelijk ze nu vlug en moeiteloos met onze tool. En dat scheelt je al gauw tientallen euro’s. Hoe sluit ik ‘m af, de goedkoopste verzekering voor mijn Phedra ? Jouw premie komt tot stand op basis van factoren als schadevrije jaren, de aanschafwaarde plus jouw geboortedatum. Vul alle velden hierboven in en ga verder. Het systeem zoekt in minder dan 1 minuut de goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Lancia Phedra! Vergeet niet dat deze website geen advies geeft. Gebruik je onze vergelijker dan kun je zelfstandig – met de door jouw ingevoerde data – een verzekeraar selecteren. Kies je voor hoogste beoordeling of juist laagste prijs? Je kunt hier ook de premie berekenen van de Autoverzekering Alfa Romeo 4C.

De beste aanbieders

Vergelijk eenvoudig de beste verzekeraars van Nederland.

Gelijk oversluiten

Regel jouw nieuwe verzekering met weinig inspanning.

Vergelijken = geld besparen

Kies de meest voordelige verzekeraar, en zeg dag tegen jouw hoge premie.

Veelgestelde vragen over het verzekeren van de Lancia Phedra Meer weten over overstappen? Lees hieronder onze handige FAQ.

Wanneer kan ik opzeggen?

Jij wilt ook op een nieuwe aanbieder overstappen? Dan ben je genoodzaakt je eigen auto polis op te zeggen. Op welke momenten is dit mogelijk? Dit kan op de volgende 3 momenten:

1. Op het einde van contracttermijn
Doorgaans duurt een autoverzekering 1 jaar. Vanaf dan is overstappen mogelijk. Neem de opzegtermijn in acht. Gebruikelijk is dat een maand. Check ook de polisvoorwaarden van jouw huidige verzekering.

2. Bij overschrijven van auto
Verkoop jij de Lancia Phedra? De overeenkomst wordt ontbonden. Dit wordt in gang gezet op de dag van overschrijven. Handig: bewaar het vrijwaringsbewijs zorgvuldig. Het kan zijn dat je deze moet kunnen laten zien.

3. Wanneer de premie omhoog gaat
Zijn de voorwaarden van jouw verzekering veranderd? Moet je meer betalen? Of wordt de polis voor jou negatief gewijzigd? Dan mag jij zelf weten of je wilt opzeggen. Nadat je schriftelijk op de hoogte bent gebracht, heb je een bedenktijd van 30 dagen. Zie hiervoor ook altijd jouw polisvoorwaarden.

Welke soort dekking moet ik kiezen?

Wij differentiëren 3 varianten van garanties voor jouw eigen Lancia Phedra. WA, WA + beperkt casco en WA + volledig casco (allrisk). Wat zijn de voorwaarden van deze verschillende dekkingen types?

1. WA
Een nieuwe Phedra verzekeren met een WA polis? Dan is alleen schade aan anderen verzekerd. Een ongeluk ontstaan door jouw schuld? De verzekering regelt dan schade verwijtbaar aan jouw bij de tegenpartij.

2. WA-plus verzekering (beperkt casco)
Dit is een uitgebreidere variant op de WA. WA+ dekt ook o.a. diefstal, schade aan derden, schade door natuurgeweld. Een aardig compleet pakket dus.

3. All-risk autoverzekering (WA volledig casco)
Wil jij geen enkel risico lopen? Dan ben je het beste af met een all-risk verzekering voor jouw Lancia Phedra. Dit wordt ook wel WA + volledig casco genoemd. Dit is vaak het meest complete pakket. Dus ook door schade door vandalisme. Een gebruikelijke dekking bij de nieuwere auto’s.

Auto van 0 – 5 jaar WA+ volledig casco (all-risk)
Auto van 6 – 10 jaar Casco beperkt (WA plus polis)
Voertuigen ouder dan 10 jaar De (verplichte) WA

Welke aanvullende dekkingen zijn er?

Heb jij de voorkeur voor WA of WA plus? Dan zijn er nog extra dekkingen voor de Lancia Phedra. Onderstaand geven we hier meer uitleg over:

1. Aanvullende Inzittendenverzekering
Hierbij heb je onderscheid tussen 2 soorten. De ongevallenverzekering voor inzittenden: De verzekering keert een vast bedrag uit, ongeacht wie schuldig is. Je kunt ook kiezen voor de schadeverzekering voor inzittenden: dekt de schade aan en van inzittenden.

2. Een Rechtsbijstandverzekering
Met een aanvullende verzekering voor rechtsbijstand sta je sterk in (juridische) geschillen n.a.v. een aanrijding / botsing. Handig als je schade wil verhalen bij de verzekeraar van de schuldige partij.

3. No-claim korting beschermer
Neem je een No-claimbeschermer? Het overwegen waard: Je mag dan jaarlijks éénmaal schade verhalen, zonder dat het invloed heeft op je maandpremie. Noemenswaardig: het aantal geregistreerde schade vrije jaren daalt wel.

4. Extra pechhulp
1 op de 4 auto’s heeft jaarlijks pech. De pechhulp module geeft je een gerust gevoel. Reparatie vindt doorgaans binnen 24 uur plaats, of je krijgt tot 3 dagen vervangend vervoer. Met een goed gevoel de weg op!

Wat is de bonus/malus-regeling?

Hoe lager je schadeclaims, hoe lager je premie. Deze bonus-malus ladder constructie werkt op deze manier: Een jaar zonder schade gereden? Dan heb je wellicht recht op een klein voordeeltje. Dit heet ook wel no-claimkorting. Heb je een ongelukje gehad? Dan zul je een trede dalen op de ladder, en betaal je weer meer premie.

 • Belangrijk: De spelregels van de bonus/malus-regeling verschillen nogal per assuradeur.
 • Eén jaar zonder schade betekent een lagere trede. Maar bij een claim stijg je ook gauw (gemiddeld 5 treden).
 • Is het ongeluk niet door jouw toedoen ontstaan? Dan heeft dit vaak geen effect op deze ladder.
 • Claim jij onophoudelijk schade op jouw polis? Die malus situatie geeft geen recht op korting, wat de premie zal doen toenemen.
 • Feit: Bij elke schade, groot of klein, wordt jouw plek negatief aangepast.

Wat is de maandelijkse premie van de verzekering van mijn Phedra ?

De geldende premie voor een Lancia Phedra wisselt erg per verzekeraar. Welke factoren spelen een rol in het maandbedrag? In het lijstje hieronder staan de meest invloedrijke variabelen.

 • Jouw woongebied (8775DI)
 • Het voertuig waarin je rijdt
 • Het aantal km’s dat met de auto gereden wordt
 • Het geboortejaar van de verzekerde
 • De gekozen dekkingsvoorwaarden (WA v.s. All-risk)
 • Eventuele schadevrije jaren
 • De dagwaarde van de auto
 • Gebruikstype: Business of privé

Verzekeraars vergelijken; welke spelers doen mee?

Door het gebruik van onze tool vergelijk je enkele toonaangevende verzekeraars. Bijvoorbeeld ABN AMRO, Reaal en Univé. Wij vergelijken uitsluitend autoverzekeraars waarvan de actuele voorwaarden openbaar zijn. Noemenswaardig: beschouw dit niet als een advies. We plaatsen alleen alle verzekeraars in een opsomming.

Alle gevraagde info ingevoerd? De weergegeven verzekeringen kan je voor Lancia klasseren op prijs en klant beoordeling. Je kunt vervolgens doorklikken naar 1 van de aanbieders. Check altijd de voorwaarden van de betrokken aanbieder. Dat is de meest actuele bron van informatie. Via deze site kun je wel meer te weten komen over bijvoorbeeld Informatie over Autoverzekering van Nationale Nederlanden.

autoverzekering Lancia Phedra


Goedkoopste autoverzekering voor Lancia Phedra afsluiten

Niemand wil teveel betalen voor het verzekeren van de Lancia Phedra. Hoe zorg ik dat ik een zo laag mogelijke premie betaal? Let op het stappenplan hieronder.

1. Vul je nummerbord in (e.g. 1-TPH-15).
2. Klik aan wie er het meest gebruik maakt van het voertuig.
3. Voer je geboortedatum, postcode + huisnummer in (27-10-1964).
4. Heb je schadevrije jaren, zo ja hoeveel?
5. Het verwachte aantal kilometers per jaar.
6. Kies een dekkings type voor Lancia.
7. Sorteer de verzekeringen op prijs en jij bent klaar om het contract te starten.

anwb verzekering

ANWB

Persoonlijke feedback op rijstijl
Via WhatsApp bereikbaar
Contact via social media

ditzo verzekering

Ditzo

Tot 75% korting
Korting voor een 2e auto
Aanpassen & upgraden

interpolis verzekering

Interpolis

Glashelder beleid
Speciale AutoModus App
Gebruiksvriendelijke website

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Gratis vervangend vervoer
Praktische tips veilig rijden
Schade snel afgehandeld

inshared verzekering

Inshared

Unieke Inshared Jaarbeloning
Initiatief van achmea
Online schade melden

klaverblad verzekering

Klaverblad

Persoonlijke adviseur
Extra korting op pakketten
Verschillende opties

allsecur verzekering

Allsecur

Pechhulp on demand
Goede polisvoorwaarden
Snel online afsluiten

fbto verzekering

FBTO

Onderdeel van Achmea
Pakketkorting mogelijk
Contact via social media

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

2e gezinsautoregeling
Hulp bij mechanisch defect
Snel claims indienen

reaal verzekering

Reaal

Hulp bij schade afhandelen
Goed Geregeld Pakket
Goede telefonische service

unive verzekering

Univé

Gemakkelijk online afsluiten
Coöperatieve verzekeraar
Online schade melden

ohra verzekering

OHRA

Klantgerichte verzekeraar
Afsluiten in 5 snelle stappen
Supersnel geregeld


Voordeligste premie van de Lancia Phedra berekenen

Wat betaal ik per maand voor de autoverzekering van de Phedra ? Dat hangt van een aantal zaken af. Een welbekende factor is jouw leeftijd. 23-jarigen betalen doorgaans meer dan ervaren bestuurders, die over een gunstige bonus trede beschikken. Ook schiet de premie omhoog bij een nieuwe Lancia Phedra. Verzekeringen doorzoeken ook onder andere regio (4108AM). Het tarief in Velden kan heel anders zijn dan voor een Autoverzekering Lelystad. Ook het geschatte aantal km’s (20.001 tot 25.000) en het gebruik van de auto zijn bekende factoren. Het tarief is dus erg persoonlijk. Bereken nu zelf jouw premie. Voer hierboven postcode, schadevrije jaren, huisnummer in, en je weet het in 2 minuten.

Bekijk alle Lancia Phedra verzekeringen en vind de goedkoopste In 2 minuten een nieuwe autoverzekering voor jouw Phedra afsluiten!