Autoverzekering Lelystad Alle top-verzekeraars op een rijtje


De aller-goedkoopste autoverzekering in Lelystad online afsluiten? Hedendaags bestaan er een hoop autoverzekeraars. Bijvoorbeeld Bovag en niet te vergeten Klaverblad. Vergelijk alle aanbieders vlug en zonder moeite online. En dat voel je in je portemonnee. Hoe kan ik goedkoop mijn auto verzekeren in Lelystad? De maandelijkse premie wordt bepaald door zaken als type dekking, het aantal km’s dat je rijdt en niet te vergeten jouw regio. Voer jouw details hierboven in. Zo vind jij in een paar seconden een passend verzekeringskantoor. Houd er rekening mee dat dit geen advies is. Door middel van de vergelijker kun je zelf – uitgaande van jouw situatie – een verzekeraar selecteren. Je kunt sorteren op bijvoorbeeld prijs of beoordeling.Je kunt hier ook de premie berekenen van de Autoverzekering Chevrolet Epica.

Populaire autoverzekeraars

Alle verzekeraars uit de buurt onder elkaar.

Rap overstappen

Zoek de meest voordelige aanbieder binnen een half uur.

Vergelijken loont

Bereken voor jou de voordeligste verzekering, en begin direct met besparen.

Handige informatie over je auto verzekeren in Lelystad Wil je precies weten hoe het overstappen werkt? Hieronder vind je meest gestelde vragen.

Wanneer kan ik opzeggen?

Ook van plan om over te stappen? Dan ben je genoodzaakt je eigen auto polis op te zeggen. Op welke momenten is dit mogelijk? Grofweg zijn hiervoor 3 situaties:

1. Wanneer het contract afloopt
Vaak neem je een verzekering voor een jaar. Vanaf dan kun je opzeggen. De opzegtermijn moet je niet vergeten. Dikwijls is dit één maand. Hiermee ben je tijdens het afsluiten akkoord gegaan.

2. Bij overschrijven van auto
Neem je afstand van jouw voertuig? Dan wordt de polis stopgezet. Om precies te zijn: dit gebeurt op de dag van overschrijving. Vergeet niet: het vrijwaringsbewijs moet je niet kwijtraken. Hier kan de verzekeraar om vragen.

3. Wanneer de voorwaarden wijzigen
Doen er zich wijzigingen voor in je huidige verzekering? Wordt de maandpremie verhoogd? Of zijn de voorwaarden op negatieve wijze aangepast? Dan mag jij zelf weten of je wilt opzeggen. Nadat je schriftelijk op de hoogte bent gebracht, heb je 4 weken de tijd om over te stappen. Zie hiervoor ook altijd jouw polisvoorwaarden.

Welk type dekking past bij mij?

Wij differentiëren 3 categorieëngaranties waar je uit kunt kiezen. All Risk, de basis WA en de WA PLUS (beperkt casco). Hoe verhouden deze precies?

1. WA verzekering Lelystad
Jouw auto verzekeren met WA (wettelijke aansprakelijkheid)? De schade aan andere voertuigen is dan verzekerd. Maak je onverhoopt een ongelukje? Dan betaalt jouw verzekeraar de eventuele kosten bij de tegenpartij.

2. WA plus verzekering Lelystad
De WA plus variant biedt veel meer dekking. Hier kun je ook terecht bij brandschade, schade door botsing met dieren, schade aan derden. Een stuk completer dan WA dus .

3. Allrisk autoverzekering Lelystad
Wil jij geen enkel risico lopen? Sluit dan een all-risk verzekering af. Dit wordt ook wel WA + volledig casco genoemd. Je bent dan verzekerd tegen alle soorten schade. Ook als je die zelf veroorzaakt. Een aanrader voor auto’s jonger dan 5 jaar.

WA+ volledig casco (all-risk) Jonge auto’s van 0 – 5 jaar
Casco beperkt (WA plus polis) Betrouwbare auto van 6 – 10 jaar
Basis WA Auto ouder dan 10 jaar

Kan ik uitbreiden met aanvullende dekkingen?

Heb je de beperkte of volledige casco gekozen? Verzekeraars bieden een interessante aanvullende autoverzekering Lelystad. Graag bespreken we de meest populaire:

1. Aanvullende inzittendenverzekeringen
Hierbij heb je onderscheid tussen 2 soorten. Ongevallen-inzittendenverzekering: Keert alleen vast bedrag uit bij overlijden of invaliditeit. Er is ook een schadeverzekering voor inzittenden: dekt de schade aan en van inzittenden.

2. Extra Rechtsbijstandverzekering
Door middel van rechtsbijstand aanvullende dekking ben je zeker van juridische hulp als je schade hebt. Ideaal bij een conflict over je auto.

3. No-claimbeschermer
Sluit je de No-claimbeschermer af? Het overwegen waard: Je kunt dan per jaar een schade claimen, zonder dat het invloed heeft op je maandpremie. Feit: er vind in een correctie in schadevrije jaren plaats.

4. Kies voor pechhulp Lelystad
Pech met je auto? Met de pechhulp module sta je nooit alleen. Binnen 30 minuten hulp op locatie (reparatie), of de verzekeraar zorgt voor alternatief vervoer. Voor veel mensen is dat erg fijn.

Wat houdt de Bonus/Malus-regeling in?

Hoe geringer het aantal schades, hoe gunstiger de premie kan uitvallen. Dat is de insteek van de bonus-malus ladder: Geen schade ingediend de afgelopen 12 maand? De premie kan dan positief worden gecorrigeerd. Vaak bedoelen we hiermee de no-claimkorting Lelystad. Claim je schade? Dan daal je op de ladder, wat betekent dat de premie kan stijgen.

 • Goed om te weten: De regels van de bonus/malus-trede lopen uiteen per assuradeur.
 • Eén jaar zonder schade betekent een lagere trede. Echter, bij schade ga je vaak 5 treetjes omhoog.
 • Was jij niet verantwoordelijk voor de schade? Dan heeft dit vaak geen effect op deze ladder.
 • Maak je vaak aanspraak bij de verzekeraar na schade? Dan heb je een negatief kortingspercentage, en gaat de maandelijkse premie wat omhoog.
 • Let op: Ook bij een hele kleine schade daal je een treetje.

Wat kunnen we zeggen over de kosten autoverzekering Lelystad?

De hoogte van de premies in Lelystad kan enorm verschillen per autoverzekering. Wil je weten waar het maandtarief vanaf hangt? Op deze pagina vind jij de bekendste variabelen.

 • de postcode van de regelmatige bestuurder (6831LE)
 • Kenmerken van je voertuig (merk, gewicht etc)
 • Het verwachte aantal kilometers per jaar
 • De leeftijd van de regelmatige bestuurder
 • De gekozen dekkingsvoorwaarden (WA v.s. All-risk)
 • Het aantal opgebouwde schadevrije jaren
 • De auto dagwaarde (of catalogus prijs)
 • Het gebruik van de auto: Privé vs. zakelijk gebruik

Verzekeringen vergelijken: doen alle bedrijven mee?

Via de vergelijker vergelijk je vertrouwde autoverzekeraars. O.a. De Goudse, ING Bank plus Turien & Co. Wij raadplegen alleen verzekeraars die de premies recentelijk nog hebben bijgewerkt. Let wel: beschouw dit niet als een advies. Wij helpen met het vergelijken van de beschikbare verzekeraars.

Alle benodigde velden ingevuld? Je kunt de uitkomst zelf voor Lelystad verzekeringen classificeren op laagste prijs en best beoordeeld. Klik op een van de organisaties om online af te sluiten. Check altijd de voorwaarden van de betreffende verzekering. Dit is de basis van elke verzekering. Met deze site kun je wel meer te weten komen over o.a. Overstappen naar Interpolis.

autoverzekering Lelystad


Goedkoopste autoverzekering in Lelystad afsluiten

Je wil nooit meer betalen dan nodig voor de ‘voordeligste autoverzekering Lelystad. Hoe vergelijk ik de beschikbare verzekeringen? Gebruik deze handige stappen.

1. Vul het kenteken in (bijv. 5-TDZ-16).
2. Klik aan wie er het meest gebruik maakt van het voertuig.
3. Voer jouw leeftijd in, postcode, straatnaam en huisnummer (22-06-1962).
4. Kies het aantal jaren zonder schade.
5. Kies het geschatte aantal km’s per jaar.
6. Selecteer een (basis) dekking + aanvullende dekking.
7. Sorteer de goedkoopste autoverzekeraar uit Lelystad op laagste prijs en sluit alles direct online af.

anwb verzekering

ANWB

Eerste jaar extra ledenkorting
Aanschafwaardegarantie
24/7 schade melden

ditzo verzekering

Ditzo

Scherpe premies
4 extra zekerheden
Snel schade melden

interpolis verzekering

Interpolis

Volledig aankoopbedrag terug
Speciale AutoModus App
Eenvoudig contract / polis

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Tot 3 jaar aanschafprijs
Praktische tips veilig rijden
Aanvullende dekking

inshared verzekering

Inshared

We all benefit
Voor het hele gezin
Aanvullende dekking

klaverblad verzekering

Klaverblad

Altijd 14-dagen bedenktijd
Ook voor inzittenden
Diverse modules kiezen

allsecur verzekering

Allsecur

Altijd telefonisch bereikbaar
Wettelijke Aansprakelijkheid
Contact via social media

fbto verzekering

FBTO

Kies je vertrouwde garage
Optie verkeersrechtsbijstand
Voor jong en oud geschikt

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Ook zakelijk mogelijk
Beoordelingsscore van 7,5+
Helder polisblad

reaal verzekering

Reaal

Telefonisch afsluiten
Wegslepen na ongeluk
Snel claims indienen

unive verzekering

Univé

Tot 80% no-claimkorting
WA, WA+ of All Risk
Eenvoudig contract / polis

ohra verzekering

OHRA

Extra voertuigen toevoegen
Eigen risico kiezen
Hulp en ondersteuning


Goedkoopste verzekeringspremie in Lelystad vergelijken voor alle auto’s

Hoe hoog is de premie voor de autoverzekeringsmaatschappij Lelystad? Daarbij komen een heleboel aspecten kijken. Een bekende factor is leeftijd. Studenten en jongeren hebben te maken met een hogere premie dan ervaren bestuurders, met veel schadevrije jaren. Ook zijn de kosten wat meer bij een kostbare auto uit Lelystad. Autoverzekeringen kijken ook naar variabelen zoals adresgegevens (2449LK). Het tarief in Garyp kan heel anders zijn dan voor een Autoverzekering Oirsbeek. Ook het geschatte aantal km’s (30.001 en meer) en zelfs de kleur van je auto tellen mee. De maandpremie is dus een vrij ingewikkelde som. Bereken nu zelf jouw premie. Geef direct gewenste dekking, postcode, geboortedatum in, en je weet het in 2 minuten.

Doorzoek verzekeraars in Lelystad en sluit online af In luttele minuten een voordelige autoverzekering afsluiten!