Autoverzekering Lancia Ypsilon Vind de verzekeraar die bij jou past


Online de goedkoopste autoverzekering voor jouw Lancia Ypsilon vergelijken en afsluiten? Tegenwoordig bestaan er een hoop autoverzekeraars. Vertrouwde namen zijn bijvoorbeeld ABN AMRO en Verzekeruzelf.nl. Vergelijk de beschikbare assuradeurs handig en eenvoudig via internet. En dat scheelt je al gauw tientallen euro’s. Hoe vind je de goedkoopste verzekering voor jouw Ypsilon ? Jouw premie wordt berekend door te kijken naar bijv. soort dekking, gebruik van de auto plus jouw geboortedatum. Voer jouw details hierboven in. Je treft dan in minder dan 1 minuut de best beoordeelde / goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Lancia Ypsilon! Belangrijk: dit is geen advies. Via onze vergelijker kun je op eigen houtje – gebaseerd op jouw gegevens- een aanbieder kiezen. Kies je voor hoogste beoordeling of juist laagste prijs? Je vindt hier ook info over Autoverzekering Alfa Romeo Giulietta.

Alle toonaangevende autoverzekeraars

Alle populaire verzekeringen onder elkaar.

Direct overstappen

Zoek de meest voordelige aanbieder met weinig inspanning.

Bespaar vele euro's

Kies de meest voordelige verzekeraar, en zeg dag tegen jouw hoge premie.

Alles wat je wilt weten over het verzekeren van de Lancia Ypsilon Zoek je aanvullende informatie? Hieronder vind je meest gestelde vragen.

Hoe werkt het opzeggen van mijn verzekering?

Ook van plan om over te stappen? Dan beëindig je eerst de huidige polis. Kan dit zomaar? Doorgaans zijn er 3 geschikte momenten:

1. Als het contract ten einde loopt
Doorgaans is de duur van een polis ongeveer één jaar. Vanaf dan mag je overstappen. De opzegtermijn moet je niet vergeten. Doorgaans is dit 1 maand. Tijdens het afsluiten ben je daarmee akkoord gegaan.

2. Bij een kenteken overschrijving
Neem je afstand van jouw Lancia Ypsilon? dan beëindigt de overeenkomst. Dit wordt in gang gezet op de dag van overschrijven. Goed om te weten: het vrijwaringsbewijs moet je niet kwijtraken. Het kan zijn dat je deze moet kunnen laten zien.

3. Bij een premieverhoging of wijziging van voorwaarden
Wordt jouw verzekering (en de voorwaarden) aangepast? Moet jij een extra vergoeding betalen?Of is jouw polis op een andere manier negatief veranderd? Ook dan mag je opzeggen. Na wijziging van de polis heb je een bedenktijd van 30 dagen. In de algemene voorwaarden staat dit vaak beschreven.

WA of All Risk?

We onderscheiden drie categorieënbasisdekkingen voor jouw vertrouwde Lancia Ypsilon. Volledige All-risk of juist alleen WA of WA plus / beperkt casco. Wat zijn de voorwaarden van deze verschillende dekkingen types?

1. WA-dekking
Zo’n Ypsilon verzekeren met uitsluitende een WA-pakket?Dan is alleen schade aan anderen verzekerd. Maak je schade bij een ander? Dan betaalt jouw verzekeraar kosten die de tegenpartij door jouw toedoen heeft.

2. WA+ Autoverzekering (beperkt)
Deze WA+ dekking is stukken uitgebreider. Hier kun je ook terecht bij explosie-schade, schade aan derden, tweezijdige schade. Vaak gekozen bij auto’s van 6 tot 10 jaar

3. All-risk autoverzekering (bekend als WA volledig casco)
Wil je alle risico’s volledig afdekken? Dan ben je het beste af met een all-risk verzekering voor jouw Lancia Ypsilon. Een andere naam is WA volledig casco. Een completer pakket is niet te vinden. Aan jouw eigen auto of die van een ander. Auto’s van 0 tot 5 jaar worden doorgaans allrisk verzekerd.

Goede auto van 0 – 5 jaar All-risk autoverzekering (WA volledig casco)
Waardevolle auto van 6 – 10 jaar Beperkt Casco verzekering (WA+)
Auto ouder dan 10 jaar Standaard WA

Kan ik uitbreiden met aanvullende dekkingen?

Heb jij de voorkeur voor WA of WA plus? Dan bieden de polissen vaak nog aanvullende dekkingen voor Lancia Ypsilon. Hieronder vind je de meest belangrijke:

1. Aanvullende inzittendenverzekeringen
Binnen deze module heb je 2 smaken. Ongevallen inzittendenverzekering: keert een bedrag uit bij overlijden of blijvende invaliditeit. Doorgaans kun je ook kiezen voor een schadeverzekering voor inzittenden: dekt o.a. letselschade en zaakschade aan jou en inzittenden.

2. Rechtsbijstandverzekering toevoegen
Dankzij de aanvullende dekking rechtsbijstand staat er dagelijks een team juridische experts klaar. Dit kan uitkomst bieden bij een eventuele rechtszaak.

3. No-claim korting beschermer
Geef je de voorkeur aan No-claimbeschermers?Slim: Elk jaar een keer schade claimen, zonder dat je premie omhoog gaat. Feit: het kost je wel schadevrije jaren in je account.

4. Pechhulp add-on
Pech met je auto? Met de pechhulp module kun je met een veilig gevoel de weg op. Binnen 30 minuten hulp op locatie (reparatie), is dat geen optie? Dan heb je recht op een leenauto. Zo heb je maximale zekerheid.

Hoe werkt de Bonus/Malus-regeling?

Hoe meer schadevrije jaren, des te voordeliger kan de premie worden berekend. Deze bonus-malus ladder constructie werkt op deze manier: Een jaar zonder schade gereden? Dan wordt je beloond met een korting op de premie. Dit heet ook wel no-claimkorting. Heb jij echter schade gereden? Dan zul je een trede dalen op de ladder, en betaal je weer meer premie.

 • Let op: De richtlijnen m.b.t. de bonus/malus ladder wijken erg af per verzekeraar.
 • 12 maanden zonder schade gereden? Dan ga je omlaag. Maar bij een claim stijg je ook gauw (gemiddeld 5 treden).
 • Was je niet de veroorzaker van deze schade? Dan daal je niet op de ladder.
 • Moet je aanhouden schade claimen? Dat betekent een malus-situatie, en gaat de maandelijkse premie wat omhoog.
 • Let op: De hoogte van de claim speelt geen rol, altijd wordt jouw plek negatief aangepast.

Hoe hoog zijn de premie-kosten van een Ypsilon ?

Het maandbedrag voor de Lancia Ypsilon wijkt erg af per verzekering. Maar hoe komt deze premie nu tot stand? De opsomming hierna bevat de meest invloedrijke componenten.

 • Woongebied (stedelijk of platteland) (5959CJ)
 • Het gewicht van de auto
 • Hoeveel kilometer je per jaar gaat afleggen
 • Leeftijd (tot 25 jaar betaal je vaak meer)
 • De basisdekking van de auto
 • Jouw schadeverleden
 • Oorspronkelijke cataloguswaarde
 • Gebruikstype: Privé vs. zakelijk gebruik

Hoeveel aanbieders van verzekeringen vergelijken we?

Via de vergelijker vergelijk je bekende verzekeraars. Voorbeelden zijn Centraal Beheer, Ditzo en Voogd en Voogd. Wij controleren uitsluitend verzekeringen die de premies recentelijk nog hebben bijgewerkt. Van belang: onze vergelijkingen zijn geen adviezen. We publiceren echter alleen de premie prijzen in een overzicht.

Alle gegevens ingevoerd? Je kunt de uitkomst zelf voor Lancia classificeren op goedkoopste en/of prijs-kwaliteit. Op basis van eigen inzicht kun je een keuze maken. Check altijd de voorwaarden van de betreffende aanbieder. Dit is de basis van elke verzekering. Op deze website vind je ook info over Informatie over Autoverzekering van Bovag.

autoverzekering Lancia Ypsilon


Goedkoopste autoverzekering voor Lancia Ypsilon afsluiten

Iedereen zoekt natuurlijk een voordelige verzekering voor de Lancia Ypsilon. Hoe ben ik verzekerd van de laagste prijs? Bekijk de onderstaande 7 stappen.

1. Voer jouw kenteken in (bijv. 95-ZPB-5).
2. Geef aan wie er voornamelijk in de auto rijdt.
3. Voer jouw leeftijd in, postcode, straatnaam en huisnummer (3-01-1994).
4. Heb je schadevrije jaren, zo ja hoeveel?
5. Het geschatte aantal km’s per jaar.
6. Kies je (aanvullende) dekking voor Lancia.
7. Kies de goedkoopste verzekeraar en ga direct verder met bestellen.

anwb verzekering

ANWB

Met handige reistips
Lagere premie bij veilig rijden
Wa, WA+ of Allrisk

ditzo verzekering

Ditzo

Schade melden via App
Goede pechhulpdekking
Goede telefonische service

interpolis verzekering

Interpolis

Via Rabo Bankieren App
Unieke Automodus
Snel online afsluiten

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

WA, WA+ & All Risk
Gemiddeld cijfer van 8+
Simpel over te sluiten

inshared verzekering

Inshared

Supersnelle schademelding
Voor het hele gezin
Met aanvullende modules

klaverblad verzekering

Klaverblad

Een royale verzekeringOok voor inzittenden
Aanvullende dekking

allsecur verzekering

Allsecur

Handige auto-tips
Winnaar Web Service Scan
Eenvoudige procedures

fbto verzekering

FBTO

Schade melden via WhatsApp
Pakketkorting mogelijk
Duidelijke voorwaarden

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Prettige bonusladder
Beoordelingsscore van 7,5+
Helder polisblad

reaal verzekering

Reaal

Klantgericht Verzekeren
Pakketkorting mogelijk
Simpel over te sluiten

unive verzekering

Univé

Uitstekend bereikbaar
Service in de winkel
Hulp bij overstappen

ohra verzekering

OHRA

Samenstellen zoals jij dat wil
Gezinsautoregeling
Schade melden via internet


Eenvoudig premie van de Lancia Ypsilon berekenen

Hoe zit het met de kosten m.b.t. de verzekering van mijn Ypsilon ? Daarbij komen een heleboel aspecten kijken. Een voorname factor is leeftijd. Jongeren t/m 23 betalen doorgaans meer dan mensen van 27 of ouder, die veel no-claim korting hebben opgebouwd. Ook zijn de kosten wat meer bij een zware Lancia Ypsilon. Autoverzekeraars overdenken ook o.a. adresgegevens (4500BC). De hoogte van de polis in Amstenrade wijkt vermoedelijk af van een Autoverzekering Leusden. Ook het geschatte aantal km’s (meer dan 30.001) en aard van het gebruik (privé of zakelijk) hebben invloed. Het bedrag per maand is dus erg persoonlijk. Kijk wat jij per maand kwijt bent. Geef direct hoofdbestuurder, geboortedatum, huisnummer in, en je ontdekt het in een paar minuten.

Vergelijk alle Lancia Ypsilon verzekeringen en vind de goedkoopste In 2 minuten een nieuwe autoverzekering voor jouw Ypsilon afsluiten!