Autoverzekering Peugeot iOn Vind de verzekeraar die bij jou pastDe goedkoopste autoverzekering voor de Peugeot iOn afsluiten? Momenteel bestaan er een hoop autoverzekeraars. Vertrouwde namen zijn bijvoorbeeld Bovag en ook ZEKUR. Vergelijk de beschikbare assuradeurs vlot en gemakkelijk via de vergelijkingstool. Dat bespaart je een hoop geld! Hoe kom ik erachter wat de goedkoopste verzekering is mijn iOn ? De maandelijkse premie wordt berekend door te kijken naar bijvoorbeeld schadevrije jaren, type auto en jouw woonplaats. Bovenaan de pagina moet je jouw gegevens invullen. Je achterhaalt in een paar seconden de best beoordeelde / goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Peugeot iOn! Goed om te weten: wij geven geen advies. Door middel van de vergelijker kun je zelfstandig – op basis van jouw gegevens – een verzekeraar uitzoeken. Je kunt de uitkomst rangschikken op prijs. Je kunt hier ook de premie berekenen van de Autoverzekering Ford Mondeo.

De beste aanbieders

Alle erkende verzekeraars in 1 overzicht.

Vlot oversluiten

Sluit een nieuwe verzekering af, zonder veel moeite.

Vergelijken loont

Bereken voor jou de voordeligste verzekering, en bespaar vele euro’s per jaar.

Praktische informatie over het verzekeren van de Peugeot iOn Wil je meer weten over hoe dit werkt? Neem dan de FAQ door die hieronder te vinden is.

Vanaf wanneer kan ik opzeggen?

Overstappen naar een nieuwe aanbieder? Zeg dan altijd je eigen auto-polis op. Ook nieuwsgierig wanneer dit precies kan? Doorgaans zijn er 3 geschikte momenten:

1. Einde contracttermijn
Veelal neem je een verzekering voor een jaar. Vanaf dat moment is overstappen mogelijk. De opzegtermijn moet je niet vergeten. Meestal is dit 1 maand. Raadpleeg altijd even het polisblad.

2. Wanneer je jouw auto verkoopt
Vind er kenteken overschrijving plaats m.b.t. jouw Peugeot iOn? De overeenkomst wordt ontbonden. Om precies te zijn: dit gebeurt op de dag van overschrijving. Goed om te weten: vergeet niet het vrijwaringsbewijs. Hier kan de verzekeraar om vragen.

3. Bij een premieverhoging of wijziging van voorwaarden
Zijn de voorwaarden van jouw verzekering veranderd? Is de premie naar een hoger niveau gebracht? Of wordt de polis voor jou negatief gewijzigd? Dan mag je het contract ontbinden. Zodra een wijziging wordt gecommuniceerd kan je dat binnen een paar weken regelen. Zie hiervoor ook altijd jouw polisvoorwaarden.

Welk type dekking past bij mij?

Er bestaan 3 verschillende soorten basisdekkingen voor de Peugeot iOn. Wettelijk aansprakelijkheid, beperkt casco of volledig casco. Wat zijn de voorwaarden van deze verschillende dekkingen types?

1. Wettelijke aansprakelijkheid (WA)
Jullie iOn verzekeren met WA (wettelijke aansprakelijkheid)? De schade aan andere voertuigen is dan verzekerd. Ben jij onderdeel van een ongeval? Je verzekeraar behandelt dan kosten die de tegenpartij door jouw toedoen heeft.

2. WA + beperkt casco
Bij WA + heb je veel meer claim mogelijkheden. WA+ dekt ook o.a. een sterretje in je voorruit, schade door natuurgeweld, tweezijdige schade. Een stuk completer dan WA dus .

3. All Risk (WA volledige casco)
Goed verzekerd met de auto op pad? Dan ben je het beste af met een all-risk verzekering voor jouw Peugeot iOn. Men noemt dit doorgaans volledig casco. Je bent dan verzekerd tegen alle soorten schade. Dus ook schade ten gevolge van een technisch mankement. Een gebruikelijke dekking bij de nieuwere auto’s.

Nieuwe autos van 0 – 5 jaar volledig casco verzekering
Waardevolle auto van 6 – 10 jaar WA-plus verzekering (beperkt casco)
Oudere auto’s (10 jaar en ouder) De (verplichte) WA

Uit welke aanvullende dekkingen kan ik kiezen?

Heb je de beperkte of volledige casco gekozen? Dan zijn er een aantal aanvullende modules voor de Peugeot iOn. Lees verder voor meer informatie over deze extra’s:

1. Aanvullende verzekering voor inzittenden
Hiervan zijn 2 unieke opties. Ongevallen inzittendenverzekering: Keert alleen vast bedrag uit bij overlijden of invaliditeit. De 2e optie is schadeverzekering voor inzittenden: vergoedt zowel letselschade als ook materiële schade.

2. Rechtsbijstandverzekeringen
Door middel van extra aanvulling in rechtsbijstand krijg je hulp van juridische specialisten vergoed. Juridische hulp is doorgaans erg duur, en hiermee voorkom je hoge kosten.

3. No-claim korting
Sluit je de No-claimbeschermer af? Een uitkomst: Ieder kalenderjaar één keer schade verhalen, zonder dat je terugvalt op de bonus/malus ladder. Feit: dit gaat wel ten koste van je schadevrije jaren.

4. Extra pechhulp
Heb je pech onderweg met de auto? De pechhulp module geeft je een gerust gevoel. Binnen 30 minuten hulp op locatie (reparatie), je komt koste wat het kost thuis (vervangend vervoer). Zo heb je maximale zekerheid.

Bonus/Malus-regeling, wat is dat?

Hoe lager je schadeclaims, des te minder premie moet je betalen. Dat is de insteek van de bonus-malus ladder: 365 dagen volgehouden zonder schade? Dan kan de premie gunstig worden aangepast. In de volksmond heet dit ook wel no-claimkorting. Heb jij helaas wel een ongeluk gehad? Dan ga je een treetje naar beneden, wat resulteert in een hogere premie.

 • Let op: De protocollen van de bonus/malus regeling wijken erg af per autoverzekering.
 • 12 maanden zonder schade gereden? Dan ga je omlaag. Maar bij een claim stijg je ook gauw (gemiddeld 5 treden).
 • Ben je echter niet zelf verantwoordelijk voor het ongeluk? Dan heeft dit vaak geen effect op deze ladder.
 • Moet je aanhouden schade claimen? Dan begeef je je in een zogeheten malus-rang, wat kan resulteren in een stijgende premie.
 • Interessant: De hoogte van de claim speelt geen rol, altijd wordt jouw plek negatief aangepast.

Wat is de maandelijkse premie van de verzekering van mijn iOn ?

De geldende premie voor een Peugeot iOn wisselt nogal eens per aanbieder. Uit welke aspecten is het maandbedrag opgebouwd? Je vindt hieronder de bekendste elementen.

 • Jouw woongebied (5234CI)
 • Natuurlijk de auto waar het om gaat
 • Hoeveel km’s je ongeveer per jaar rijdt
 • Leeftijd (tot 25 jaar betaal je vaak meer)
 • De gekozen dekkingsvoorwaarden (WA v.s. All-risk)
 • Eventuele schadevrije jaren
 • Oorspronkelijke cataloguswaarde
 • Type gebruik: Zakelijke en/of privé

Verzekeringen vergelijken: doen alle bedrijven mee?

Via onze tool vergelijk je enkele toonaangevende assuradeurs. Denk aan Promovendum, InShared maar ook SNS. We bekijken puur assuradeurs waarvan de actuele voorwaarden openbaar zijn. Neem dit in acht: onze vergelijkingen zijn geen adviezen. Wij zetten enkel de verzekeraars op een rijtje.

De gevraagde gegevens ingevuld? Je kunt de uitkomst zelf voor Peugeot filteren op maandpremie of prijs/kwaliteitverhouding. Hierna kun je (vrijblijvend) doorklikken naar een verzekeraar. Zie altijd de actuele voorwaarden van de betreffende autoverzekering. Dat is de meest actuele bron van informatie. Op deze website vind je ook info over Autoverzekering vergelijken SNS.

autoverzekering Peugeot iOn


Goedkoopste autoverzekering voor Peugeot iOn afsluiten

Jij wil natuurlijk niet teveel betalen voor de verzekering van jouw Peugeot iOn. Hoe sluit ik de voordeligste polis af? Vergelijk snel & eenvoudig met deze 7 stappen.

1. Vul je nummerbord in (e.g. 7-TXP-19).
2. Geef aan wie er voornamelijk in de auto rijdt.
3. Geef je adresgegevens (postcode) en leeftijd in (10-04-1979).
4. Kies het aantal jaren zonder schade.
5. Hoeveel kilometer leg je op jaarbasis af?
6. Kies voor WA, WA+ of Allrisk voor Peugeot.
7. Sorteer de verzekeringen op prijs en je kunt snel de polis afsluiten.

anwb verzekering

ANWB

Gratis vervangende auto
Haal-en brengservice
Eenvoudige procedures

ditzo verzekering

Ditzo

Schade melden via App
Faire schadeafhandeling
Jaarlijks opzegbaar

interpolis verzekering

Interpolis

Voertuighulp mogelijk
Veilige AutoModus
Online klantenservice

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Onderdeel van Achmea
4 jaar FOCWA-garantie
Aanpassen & upgraden

inshared verzekering

Inshared

Hoge klantbeoordeling
Eerlijke verzekering
Handige overstaphulp

klaverblad verzekering

Klaverblad

Echte assurantieadviseurs
Eigen risico van slechts €100
Eenvoudig contract / polis

allsecur verzekering

Allsecur

€ 0,- Eigen risico
Score: beoordeeld met 8+
Goede telefonische service

fbto verzekering

FBTO

Eigen Keuze Herstelbedrijf
Elke maand aanpasbaar
Snel online afsluiten

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

2 jaar nieuwwaarde bij allrisk
Verkeersschadeverzekering
Supersnel geregeld

reaal verzekering

Reaal

Hulp bij schade afhandelen
Maximaal 80% korting
Gemakkelijk opzeggen

unive verzekering

Univé

Unieke Univé Pechhulp
Ook bedrijfsauto’s
Online account

ohra verzekering

OHRA

Samenstellen zoals jij dat wil
Eigen risico kiezen
Goede hulp & adviezen


Voordeligste premie van de Peugeot iOn berekenen

Wat zijn de maandelijkse kosten voor het verzekeren van de iOn ? Daarbij komen een heleboel aspecten kijken. Een vrij cruciale variabele is jouw leeftijd. Jongeren van 22 jaar betalen normaal vaak meer dan de mensen van 26 jaar of ouder, met eventueel een aantal jaren zonder schade. Ook zijn de maandtarieven duurder bij een sjieke Peugeot iOn. Autoverzekeringen overwegen daarnaast factoren als regio (7810DH). Het tarief in Meerssen kan heel anders zijn dan voor een Autoverzekering Sint Jansteen. Ook het aantal km’s (25.001 – 30.000) en het type voertuig hebben invloed. De maandpremie is dus erg persoonlijk. Je kunt nu online razendsnel zelf vergelijken. Geef snel schadevrije jaren, gewenste dekking, aantal kilometers per jaar in, en je vindt razendsnel de goedkoopste verzekering.

Check de Peugeot iOn verzekeringen en vind de goedkoopste In luttele minuten een voordelige autoverzekering voor jouw iOn afsluiten!