Autoverzekering Alfa Romeo Giulietta Autoverzekeringen vergelijken in 2 minutenDe goedkoopste autoverzekering voor de Alfa Romeo Giulietta afsluiten? Momenteel is het aanbod enorm. Vertrouwde namen zijn bijvoorbeeld HEMA en niet te vergeten Voogd en Voogd. Vergelijk ze nu snel en gemakkelijk via internet. En dat voel je in je portemonnee. Hoe vind je de goedkoopste verzekering voor jouw Giulietta? Het maandbedrag wordt bepaald door bijv. type dekking, het aantal km’s dat je rijdt en jouw geboortedatum. Voer jouw details hierboven in. Zo vind jij binnen mum van tijd de goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Alfa Romeo Giulietta! Vrijblijvend: wij geven op deze website geen adviezen. Door middel van de vergelijker heb je de mogelijkheid om – gebaseerd op jouw gegevens- een verzekeraar uitzoeken. Kies bijvoorbeeld voor goedkope prijs of kwaliteit. Je leest hier ook alles over Autoverzekering Mitsubishi 3000 GT.

Erkende autoverzekeringen

Alle erkende verzekeraars in 1 overzicht.

Rap overstappen

Sluit een nieuwe verzekering af, met weinig inspanning.

Makkelijk geld besparen

Sluit de voordeligste verzekering af, en bespaar vele euro’s per jaar.

FAQ: wat moet ik weten over het verzekeren van de Alfa Romeo Giulietta Wil je precies weten hoe het overstappen werkt? Bekijk hieronder dan naar relevantie informatie.

Hoe werkt het opzeggen van mijn verzekering?

Overstappen naar een nieuwe aanbieder? Stop dan met het contract met je huidige verzekeraar. Kan dit zomaar? Dit kan op de volgende 3 momenten:

1. Einde contracttermijn
Normaliter neem je een verzekering voor een jaar. Na het eerste jaar kun je het ontbinden. Houd rekening met een opzegtermijn. Gewoonlijk een maand. Zie ook het polisblad.

2. Bij overschrijven van auto
Neem je afstand van jouw Alfa Romeo Giulietta? Dan wordt de polis stopgezet. Het exacte moment is de dag van overschrijving. Vergeet niet: bewaar het vrijwaringsbewijs zorgvuldig. Hier kan de verzekeraar om vragen.

3. Bij een premieverhoging of wijziging van voorwaarden
Gaat je huidige verzekering de voorwaarden aanpassen? Schiet het polisbedrag omhoog? Of is jouw polis op een andere manier negatief veranderd? Dan mag jij zelf weten of je wilt opzeggen. Nadat je schriftelijk op de hoogte bent gebracht, heb je 4 weken de tijd om over te stappen. Ook hier geldt: check de actuele voorwaarden.

WA of All Risk?

Wij differentiëren 3 soorten basisdekkingen voor de Alfa Romeo Giulietta. Wettelijk aansprakelijkheid, beperkt casco of volledig casco. Ieder met zijn eigen voorwaarden

1. Standaard WA aansprakelijkheidsverzekering
Een nieuwe Giulietta verzekeren met alleen WA dekking? Vaak heb je dan alleen recht op uitkering van schade aan derden. Een botsing met een andere auto? Jouw assuradeur betaalt dan schade veroorzaakt door jouw bij de andere partij.

2. De WA-plus verzekering (beperkt)
Deze variant dekt meer dan standaard WA. WA+ dekt ook o.a. schade door natuurgeweld, schade door botsing met dieren, een sterretje in je voorruit. Vaak gekozen bij auto’s van 6 tot 10 jaar

3. All-risk autoverzekering (WA volledig casco)
Goed verzekerd met de auto op pad? Maak dan de keuze voor een All-risk verzekering voor je Alfa Romeo Giulietta. In de volksmond ook wel WA volledig casco. De beste dekking haal je met deze polissen. Dus ook schade ten gevolge van een technisch mankement. Een gebruikelijke dekking bij de nieuwere auto’s.

Auto van 0 – 5 jaar WA+ volledig casco (all-risk)
Waardevolle auto van 6 – 10 jaar Casco beperkt (WA plus polis)
Verouderde van 10 jaar of ouder Normale WA-polis

Kan ik uitbreiden met aanvullende dekkingen?

Heb je een keuze gemaakt uit WA, WA+ of Allrisk? Dan ben je nog niet klaar, er zijn extra dekkingen voor Alfa Romeo Giulietta. Alles over deze extra modules lees je hieronder:

1. Inzittendenverzekering
Daarbinnen zijn 2 mogelijkheden. De ongevallenverzekering voor inzittenden (OI): keert uit bij structurele invaliditeit of overlijden, ongeacht de schuldvraag. Er is ook een schadeverzekering voor inzittenden: dekt de schade aan en van inzittenden.

2. Extra Rechtsbijstandverzekering
Wees slim: met extra aanvulling in rechtsbijstand heb je recht op juridische bijstand na bijv. een ongeluk. Handig als je schade wil verhalen bij de verzekeraar van de schuldige partij.

3. No-claim korting beschermer
Selecteer jij de no-claimbeschermer? Het is het overwegen waard: Per jaar max. 1 keer schade claimen, zonder dat je dit een plek op de bonus/malus ladder kost. Belangrijk: je opgebouwde schadevrije jaren worden gecorrigeerd.

4. Pechhulp dekking
Heb je pech onderweg met de auto? Wees weer onafhankelijk met de pechhulp module. Binnen 30 minuten hulp op locatie (reparatie), is dat geen optie? Dan heb je recht op een leenauto. Dat kan een hoop onrust wegnemen.

Hoe werkt de Bonus/Malus-regeling?

Hoe minder schade je hebt, hoe gunstiger de premie kan uitvallen. Zo werkt de bonus-malus ladder: Heb jij een jaar lang geen schade geclaimd? Dan gaan de maandelijkse lasten omlaag. Vaak bedoelen we hiermee de no-claimkorting. Heb jij helaas wel een ongeluk gehad? Dan gaat jouw positie op de ladder naar beneden, waardoor je een hogere premie moet betalen.

 • Neem dit in acht: De regels van de bonus/malus-regeling wijken erg af per verzekering.
 • Eén jaar zonder schade betekent een lagere trede. Bij een claim kan je helaas zo 5 stappen naar boven gaan.
 • Ben je echter niet zelf verantwoordelijk voor het ongeluk? Dan blijft je positie op de ladder hetzelfde.
 • Claim je vaak schade? Die malus situatie geeft geen recht op korting, en betaal je extra toeslag.
 • Opmerkelijk: Het maakt niet uit hoe groot de schade is, normaal zul jij plekken op de ladder zakken.

Wat is de maandelijkse premie van de verzekering van mijn Giulietta?

De premie voor de Alfa Romeo Giulietta wisselt erg per autoverzekeraar. Hoe bepaalt een verzekeraar jouw maandbedrag? Op deze pagina vind jij de meest cruciale variabelen.

 • Je woonplaats (7335FC)
 • Eigenschappen van het te verzekeren object
 • De verwachte kilometrage
 • De leeftijd van de regelmatige bestuurder
 • De gekozen (aanvullende) dekking
 • Het aantal schadegevallen in het verleden
 • De waarde van een voertuig
 • Type gebruik: Business of privé

Welke verzekeraars vergelijken jullie?

Via onze tool vergelijk je enkele toonaangevende verzekeraars. Onder andere Allsecur, Interpolis en onder andere Voogd en Voogd. Wij controleren alleen maar aanbieders waarvan de actuele voorwaarden openbaar zijn. Van belang: de uitkomst is geen advies. We maken uitsluitend een lijst van de verzekeraars inclusief prijs.

De velden ingevuld? Dan kun je de aanbieders voor Alfa Romeo sorteren op hoogste score of laagste prijzen. U kunt op basis hiervan zelfstandig een keuze maken. Zie altijd de actuele voorwaarden van de aangaande organisatie. Dat is de meest actuele bron van informatie. Via deze site kun je wel meer te weten komen over bijvoorbeeld Autoverzekering Allianz.

autoverzekering Alfa Romeo Giulietta


Goedkoopste autoverzekering voor Alfa Romeo Giulietta afsluiten

Iedereen zoekt natuurlijk een voordelige verzekering voor de Alfa Romeo Giulietta. Hoe sluit ik de voordeligste polis af? Bekijk het handige stappenplan.

1. Nummerbord invullen (e.g. 4-TZR-22).
2. Wie zit er doorgaans achter het stuur?
3. Voer je geboortedatum, postcode + huisnummer in (11-11-1970).
4. Hoeveel schadevrije jaren heb je?
5. Hoeveel KM verwacht je te rijden per jaar?
6. Kies de juiste dekking voor Alfa Romeo.
7. Rangschik de uitkomst op prijs en ga direct verder met bestellen.

anwb verzekering

ANWB

Eerste jaar extra ledenkorting
Via WhatsApp bereikbaar
Gebruiksvriendelijke website

ditzo verzekering

Ditzo

Tot 75% korting
Snel premie berekenen
Duidelijke voorwaarden

interpolis verzekering

Interpolis

Voertuighulp mogelijk
Speciale AutoModus App
Met aanvullende modules

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

WA, WA+ & All Risk
Interessante bonusladder
Geld snel op je rekening

inshared verzekering

Inshared

Tot 80% no-claim korting
Extra dekking auto 6-13 jaar
Goede hulp & adviezen

klaverblad verzekering

Klaverblad

Geen administratiekosten
Dag en nacht contact
Online account

allsecur verzekering

Allsecur

Dagelijks te wijzigen
Winnaar Web Service Scan
Gemakkelijk opzeggen

fbto verzekering

FBTO

Kies je vertrouwde garage
Pechhulp binnenland
Duidelijke voorwaarden

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Uitstekende dekking
Tot 85% korting
Snel claims indienen

reaal verzekering

Reaal

Telefonisch afsluiten
Pakketkorting mogelijk
Voor jong en oud geschikt

unive verzekering

Univé

Dag en nacht hulp bij schade
Klantbeoordeling 8+
Contact via social media

ohra verzekering

OHRA

Met 5 extra dekkingen
Voordelig 2e auto verzekeren
Wa, WA+ of Allrisk


Voordeligste premie van de Alfa Romeo Giulietta berekenen

Hoe zit het met de kosten m.b.t. de verzekering van mijn Giulietta? Dat is natuurlijk niet heel eenvoudig te zeggen. Een vrij cruciale factor is geboortejaar. 21-jarigen betalen normaal vaak meer dan de meer ervaren automobilisten, met veel schadevrije jaren. Ook ligt de premie wat hoger bij een nieuwe Alfa Romeo Giulietta. Autoverzekeraars bekijken daarnaast variabelen zoals woongebied (1676NG). De premie in Swalmen kan compleet anders zijn dan voor een Autoverzekering Amsterdam. Ook het aantal km’s (20.001 tot 25.000) en de dagwaarde van de auto zijn bepalend. De berekening van jouw premie hangt dus van veel zaken af. Check wat voor jou de voordeligste is. Voer onder andere postcode, kenteken, aantal kilometers per jaar in, en je ontdekt het in een paar minuten.

Vergelijk alle Alfa Romeo Giulietta verzekeringen en bespaar vandaag nog Binnen no-time een goedkope autoverzekering voor jouw Giulietta afsluiten!