Autoverzekering BMW 335 Eenvoudig verzekeringen vergelijkenOnline de goedkoopste autoverzekering voor jouw BMW 335 afsluiten, via internet? Vandaag de dag is het aanbod enorm. Bekende voorbeelden zijn De Zeeuwse en SNS. Vergelijk de bekende autoverzekeraars snel en probleemloos via internet. En dat scheelt je al gauw tientallen euro’s. Hoe sluit ik ‘m af, de goedkoopste verzekering voor mijn 335? Jouw premie hangt af van zaken als de gewenste dekking, het aantal km’s dat je rijdt maar ook jouw regio. Vul hierboven de gegevens in. Je checkt dan in minder dan 1 minuut de goedkoopste autoverzekeraar voor jouw BMW 335! Let op: wij geven geen advies. Met de vergelijkingsmodule kun je zelfstandig – met de door jouw ingevoerde data – een verzekeraar uitzoeken. Je kunt sorteren op bijvoorbeeld prijs of beoordeling.Bekijk ook onze pagina over Autoverzekering Opel Corsa.

Erkende verzekeraars

Alle erkende verzekeraars in 1 overzicht.

Vlot oversluiten

Sluit een nieuwe verzekering af, met een paar klikken.

Makkelijk geld besparen

Speur naar een verzekering met laag tarief, en stap over van jouw hogere tarief.

Veelgestelde vragen over het verzekeren van de BMW 335 Wil je precies weten hoe het overstappen werkt? Hieronder vind je meest gestelde vragen.

Hoe werkt het opzeggen van mijn verzekering?

Jij wilt ook op een nieuwe aanbieder overstappen? Dan ben je genoodzaakt je eigen auto polis op te zeggen. Op welke momenten is dit mogelijk? Er zijn een drietal omstandigheden:

1. Contractvervaldatum
Veelal duurt een autoverzekering 1 jaar. Hierna kun je er vanaf. Je hebt wel te maken met een opzegtermijn. Deze is vaak 1 maand. De voorwaarden van je polis bieden daarover duidelijkheid.

2. Wanneer je jouw auto verkoopt
Verkoop jij de BMW 335? Het contract wordt dan gestopt. Dit gebeurt op moment van kenteken overschrijving. Handig: je vrijwaringsbewijs is erg belangrijk. Hier kan de verzekeraar om vragen.

3. Als de verzekeraar het contract inhoudelijk wijzigt
Gaat je huidige verzekering de voorwaarden aanpassen? Schiet het polisbedrag omhoog? Of is jouw polis op een andere manier negatief veranderd? Dan ben je vrij om over te stappen naar een nieuwe aanbieder. Zodra een wijziging wordt gecommuniceerd wordt je geacht dit binnen korte tijd te doen. Zie hiervoor ook altijd jouw polisvoorwaarden.

Kies ik voor WA, WA+ of All Risk?

Er bestaan 3 verschillende soorten dekkingen voor jouw BMW 335. All Risk, de basis WA en de WA PLUS (beperkt casco). Maar wat zijn nu exact de verschillen?

1. WA-verzekering
Je 335 verzekeren met alleen WA dekking? Dan staat de verzekeraar alleen garant voor schade aan anderen. Maak je schade bij een ander? Je verzekeraar behandelt dan schades van anderen die jij hebt veroorzaakt.

2. WA+ Autoverzekering (beperkt)
Deze WA+ dekking is stukken uitgebreider. WA+ dekt ook o.a. schade na blikseminslag, brandschade, schade door natuurgeweld. Schade aan je eigen auto wordt hier dus ook (deels) gedekt.

3. WA plus volledig casco (All-risk)
Wil je nergens over hoeven na te denken? In dat geval ga je voor de all risk verzekering voor de BMW 335. Volledig casco is de benaming van deze optie. Je bent dan verzekerd tegen alle soorten schade. Ook als het je eigen schuld is. Een gebruikelijke dekking bij de nieuwere auto’s.

Auto’s van 0 – 5 jaar volledig casco verzekering
Goede auto’s van 6 – 10 jaar WA-plus verzekering (beperkt casco)
Auto ouder dan 10 jaar De (verplichte) WA

Uit welke aanvullende dekkingen kan ik kiezen?

Een basisdekking gekozen? Dan ben je nog niet klaar, er zijn extra dekkingen voor BMW 335. Alles over deze extra modules lees je hieronder:

1. Aanvullende verzekering voor inzittenden
Hiervan zijn 2 unieke opties. De ongevallenverzekering voor inzittenden (OI): keert een bedrag uit bij overlijden of blijvende invaliditeit. De andere optie is schadeverzekering inzittenden: dekt o.a. letselschade en zaakschade aan jou en inzittenden.

2. Extra Rechtsbijstandverzekering
Door middel van dekking voor aanvullende rechtsbijstand staat er dagelijks een team juridische experts klaar. Ideaal bij een conflict over je auto.

3. No-claim korting beschermer
Geef je de voorkeur aan No-claimbeschermers?Ideaal: Per jaar max. 1 keer schade claimen, zonder dat je terugvalt op de bonus/malus ladder. Neem dit in acht: dit gaat wel ten koste van je schadevrije jaren.

4. Extra pechhulp
De kans op pech is best groot. Altijd ondersteuning met de pechhulp module. Reparatie ter plekke, vervoer naar een lokale garage, is dat geen optie? Dan heb je recht op een leenauto. Dat kan een hoop onrust wegnemen.

Wat houdt de Bonus/Malus-regeling in?

Hoe geringer het aantal schades, des te meer korting op je autoverzekering. Dat is het principe van de bonus-malus ladder: Geen claims voor schade ingediend het laatste jaar? Dan kan de premie gunstig worden aangepast. We spreken dan over de no-claimkorting. Wel een schade geclaimd bij je verzekeraar? Dan ga je naar beneden, en de maandlasten stijgen.

 • Feit: De regels van de bonus/malus-trede verschillen nogal per assuradeur.
 • Eén jaar zonder schade betekent een lagere trede. Echter, bij schade ga je vaak 5 treetjes omhoog.
 • Was je niet de veroorzaker van deze schade? De ladder speelt dan vaak geen rol.
 • Claim je vaak schade? In dat geval heb je een negatief malus kortingspercentage, en betaal je extra toeslag.
 • Feit: Het maakt niet uit hoe groot de schade is, normaal wordt jouw plek negatief aangepast.

Wat betaal ik voor de verzekering van mijn 335?

De premie voor de BMW 335 loopt uiteen per assuradeur. Maar hoe komt deze premie nu tot stand? Hierna benoemen wij de meest cruciale onderdelen.

 • Jouw postcodegebied (4151FE)
 • Gegevens van de auto
 • Het verwachte aantal kilometers per jaar
 • De leeftijd van de automobilist
 • Gekozen WA-variant en modules
 • De positie op de bonus/malus ladder
 • De waarde van een voertuig
 • Aard van het gebruik: Business of privé

Hoe werkt dat verzekeringen vergelijken precies?

Via deze website vergelijk je bekende autoverzekeraars. Neem nou ANWB, Interpolis en Univé. Wij raadplegen puur autoverzekeringen die de premies recentelijk nog hebben bijgewerkt. Van belang: de uitkomst is geen advies. We maken uitsluitend een lijst van de verzekeraars inclusief prijs.

De gevraagde gegevens ingevuld? Jij kan alle verzekeraars voor BMW rangschikken op goedkoopste en/of prijs-kwaliteit. Op basis van eigen inzicht kun je een keuze maken. Bekijk altijd de actuele premie van de autoverzekering. Dat zijn de geldende voorwaarden. Wij proberen wel actuele info te verzamelen omtrent bijv. Autoverzekering Inshared.

autoverzekering BMW 335


Goedkoopste autoverzekering voor BMW 335 afsluiten

Je wil nooit meer betalen dan nodig voor de verzekering van je BMW 335. Hoe sluit ik de voordeligste polis af? Neem dan deze volgorde in acht.

1. Voer jouw kenteken in (bijvoorbeeld 3-XXN-93).
2. Geef aan wie er voornamelijk in de auto rijdt.
3. Geef je adresgegevens (postcode) en leeftijd in (7-09-1962).
4. Hoeveel schadevrije jaren heb je?
5. Het verwachte aantal kilometers per jaar.
6. Kies je (aanvullende) dekking voor BMW.
7. Filter de verzekeraars op prijs en ga direct verder met bestellen.

anwb verzekering

ANWB

Eerste jaar extra ledenkorting
Interessante ledenkorting
Jaarlijks opzegbaar

ditzo verzekering

Ditzo

Pakketkorting mogelijk
Korting voor een 2e auto
Hulp en ondersteuning

interpolis verzekering

Interpolis

Glashelder beleid
Unieke Automodus
Schade snel afgehandeld

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Onderdeel van Achmea
Dag & nacht schadehulp
Wa, WA+ of Allrisk

inshared verzekering

Inshared

Supersnelle schademelding
Eerlijke verzekering
14 dagen bedenktijd

klaverblad verzekering

Klaverblad

Zelf je garage kiezen
Eigen risico van slechts €100
Wa, WA+ of Allrisk

allsecur verzekering

Allsecur

Dagelijks opzeggen
Score: beoordeeld met 8+
Hulp bij het afsluiten

fbto verzekering

FBTO

Ook in het buitenland
Elke maand aanpasbaar
Gebruiksvriendelijke website

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Uitstekende dekking
Schade door rook en brand
Aanvullende modules

reaal verzekering

Reaal

Klantgericht Verzekeren
Schadegarant bedrijven
Online schade melden

unive verzekering

Univé

Gemakkelijk online afsluiten
Ook bedrijfsauto’s
Met aanvullende modules

ohra verzekering

OHRA

Klantgerichte verzekeraar
Afsluiten in 5 snelle stappen
Binnen 10 minuten claimen


Online premie van mijn BMW 335 berekenen

Wat betaal ik per maand voor het verzekeren van de 335? Daarbij komen een heleboel aspecten kijken. Een invloedrijke factor is geboortejaar. Jongeren t/m 23 betalen doorgaans meer dan oudere mensen, die over een gunstige bonus trede beschikken. Ook betaal je meer bij een kostbare BMW 335. Aanbieders analyseren verder ook variabelen zoals woongebied (5733LF). De premie in Oostvoorne kan compleet anders zijn dan voor een Autoverzekering Blaricum. Ook het jaarlijkse aantal kilometers (25.001 – 30.000) en uiteraard de cataloguswaarde van het voertuig zijn bepalend. De maandelijkse afschrijving is dus erg persoonlijk. Zoek voor jou de voordeligste verzekeraar. Voer hierboven postcode, kenteken, hoofdbestuurder in, en je weet het in 2 minuten.

Doorzoek BMW 335 verzekeringen en vind de goedkoopste Binnen een paar minuten een autoverzekering voor jouw 335 afsluiten!