Autoverzekering Lent Alle top-verzekeraars op een rijtjeDirect de goedkoopste autoverzekering in Lent vergelijken en afsluiten? Vandaag de dag is het aanbod enorm. Vertrouwde namen zijn bijvoorbeeld Kilometerverzekering en natuurlijk SNS. Vergelijk alle verzekeraars snel en moeiteloos via internet. Op die manier bezuinig je vele euro’s. Wie wil dat nu niet? Spotgoedkoop je auto verzekeren in Lent? Het maandbedrag komt tot stand op basis van onder andere soort dekking, de aanschafwaarde en niet te vergeten demografische gegevens. Voer jouw details hierboven in. Je checkt dan in een paar seconden het goedkoopste verzekeringskantoor. Belangrijk: dit is geen advies. Door middel van de vergelijker kan jij – aan de hand van jouw data – een verzekering bekijken. Kies bijvoorbeeld voor goedkope prijs of kwaliteit. Je vindt hier ook info over Autoverzekering Chevrolet Kalos.

Lokale autoverzekeraars

Verzekeraars uit jouw regio in 1 overzicht.

Vlot oversluiten

Vind een nieuwe autoverzekering met een paar klikken.

Vergelijken loont

Kies de meest voordelige verzekeraar, en begin direct met besparen.

Veelgestelde vragen over de auto verzekeren in Lent Wil je meer weten over hoe dit werkt? Neem dan de FAQ door die hieronder te vinden is.

Hoe werkt het opzeggen van mijn verzekering?

Ook van plan om over te stappen? Dan dien je jouw huidige autoverzekering op te zeggen. Benieuwd wanneer dat een optie is? Vaak doen mensen dit in 3 situaties:

1. Op het einde van contracttermijn
Gebruikelijk heeft een polis een looptijd van 1 jaar. Hierna is overstappen mogelijk. Houd rekening met een opzegtermijn. Veelal is dat een maand. In de overeenkomst vind je alle voorwaarden.

2. Bij overschrijven van auto
Vind er kenteken overschrijving plaats van jouw auto? Dan wordt de polis stopgezet. Dit wordt in gang gezet op de dag van overschrijven. Tip: een vrijwaringsbewijs is hierbij onmisbaar. Hier kan de verzekeraar om vragen.

3. Bij een premieverhoging of wijziging van voorwaarden
Gaat je huidige verzekering de voorwaarden aanpassen? Is de premie naar een hoger niveau gebracht? Of is jouw polis op een andere manier negatief veranderd? In dat geval kun je overstappen. Na de informering over de poliswijziging heb je daarvoor een aantal weken de tijd. Ook hier geldt: check de actuele voorwaarden.

WA of All Risk?

Zoals je misschien weet zijn er 3 soorten zekerheden om uit te kiezen. De wettelijke aansprakelijkheid, WA+ of complete all risk. Elke weer met zijn eigen kenmerken

1. WA verzekering Lent
Verzeker je jouw auto met een WA-dekking? Vaak heb je dan alleen recht op uitkering van schade aan derden. Maak je onverhoopt een ongelukje? Jouw assuradeur betaalt dan schade veroorzaakt door jouw bij de andere partij.

2. WA-plus verzekering Lent
Bij WA + heb je veel meer claim mogelijkheden. Hier kun je ook terecht bij diefstal, schade aan derden, brandschade. Een aardig compleet pakket dus.

3. Allrisk autoverzekering Lent
Wil je alle risico’s volledig afdekken? Sluit dan een all-risk verzekering af. Een andere naam is WA volledig casco. De beste dekking haal je met deze polissen. Dus ook schade ten gevolge van een technisch mankement. Auto’s van 0 tot 5 jaar worden doorgaans allrisk verzekerd.

volledig casco verzekering Jonge auto’s van 0 – 5 jaar
De WA+ beperkt casco Waardevolle auto van 6 – 10 jaar
Normale WA-polis Verouderde van 10 jaar of ouder

Uit welke aanvullende dekkingen kan ik kiezen?

Heb je de beperkte of volledige casco gekozen? Dan kun je eventueel kiezen voor een aanvullende autoverzekering Lent. Hieronder vind je de meest belangrijke:

1. Extra Inzittendenverzekering
Er zijn twee aspecten die daarbij van belang zijn. De ongevallenverzekering voor inzittenden (OI): keert uit bij structurele invaliditeit of overlijden, ongeacht de schuldvraag. Je kunt ook kiezen voor de schadeverzekering voor inzittenden: dekt o.a. letselschade en zaakschade aan jou en inzittenden.

2. Rechtsbijstandverzekeringen
Met behulp van de aanvullende verzekering voor rechtsbijstand sta je sterk in (juridische) geschillen n.a.v. een aanrijding / botsing. Handig als je schade wil verhalen bij de verzekeraar van de schuldige partij.

3. Korting op No-claim
Neem je een No-claimbeschermer? Het overwegen waard: Je mag dan jaarlijks éénmaal schade verhalen, wat geen effect heeft op je maandbedrag. Noemenswaardig: dit gaat wel ten koste van je schadevrije jaren.

4. Kies voor pechhulp Lent
Pech met je auto? De pechhulp module geeft je een gerust gevoel. Reparatie vindt doorgaans binnen 24 uur plaats, of je krijgt tot 3 dagen vervangend vervoer. Dat kan een hoop onrust wegnemen.

Hoe werkt de Bonus/Malus-regeling?

Hoe minder schade je hebt, des te minder premie moet je betalen. Het bonus-malus ladder fenomeen betekent: 12 maanden zonder schade doorgekomen? Dan schiet je maandpremie omlaag. Deze actie heet ook wel no-claimkorting Lent. Wel schade aan de auto? Dan ga je een treetje naar beneden, wat betekent dat de premie kan stijgen.

 • Goed onthouden: De voorwaarden van de bonus/malus ladder wisselen nogal eens per verzekeraar.
 • Claim je 12 maanden geen schade? Dan daal je. Je kan bij een ongeluk echter zo 5 treden omhoog gaan.
 • Is het ongeluk niet door jouw toedoen ontstaan? De ladder speelt dan vaak geen rol.
 • Claim jij onophoudelijk schade op jouw polis? Dat betekent een malus-situatie, en betaal je meer premie.
 • Neem dit in acht: Bij elke schade, groot of klein, wordt jouw plek negatief aangepast.

Hoe werkt de opbouw van de kosten autoverzekering Lent?

De premie in Lent verschilt nogal per verzekering. Uit welke aspecten is het maandbedrag opgebouwd? De opsomming hierna bevat de voornaamste factoren.

 • Regio waarin bestuurder woonachtig is (8993HA)
 • Eigenschappen van het te verzekeren object
 • Het aantal km’s dat met de auto gereden wordt
 • Het geboortejaar van de verzekerde
 • Gekozen WA-variant en modules
 • Jouw bonus/malus-positie
 • De waarde van een voertuig
 • Hoe je de auto gebruikt: Privé vs. zakelijk gebruik

Verzekeraars vergelijken; welke spelers doen mee?

Door het gebruik van onze tool vergelijk je de meest populaire verzekeringen. Bijvoorbeeld ANWB, Kilometerverzekering en onder andere SNS. Wij raadplegen alleen organisaties waarvan de meest recente premies bekend zijn.Let op: de uitkomst is onafhankelijk en geen advies. We maken uitsluitend een lijst van de verzekeraars inclusief prijs.

Alle benodigde velden ingevuld? De weergegeven polissen kan je voor Lent verzekeringen classificeren op prijs en klant beoordeling. U kunt op basis hiervan zelfstandig een keuze maken. Zie altijd de actuele voorwaarden van de betreffende autoverzekering. Die informatie is altijd leidend. Wij proberen wel actuele info te verzamelen omtrent bijv. Overstappen naar ING.

autoverzekering Lent


Goedkoopste autoverzekering in Lent afsluiten

Jij wil natuurlijk niet teveel betalen voor de ‘voordeligste autoverzekering Lent. Hoe zorg ik dat ik een zo laag mogelijke premie betaal? Vergelijk snel & eenvoudig met deze 7 stappen.

1. Kenteken invoeren (n.b. GD-782-S).
2. Geef aan wie er voornamelijk in de auto rijdt.
3. Voer je geboortedatum, postcode + huisnummer in (11-06-1983).
4. Selecteer het aantal schadevrije jaren.
5. Het verwachte aantal kilometers per jaar.
6. Kies het type dekking.
7. Sorteer de goedkoopste autoverzekeraar uit Lent op laagste prijs en ga direct verder met bestellen.

anwb verzekering

ANWB

Met handige reistips
Unieke schadehulp
Voor jong en oud geschikt

ditzo verzekering

Ditzo

Pakketkorting mogelijk
Korting voor een 2e auto
14 dagen bedenktijd

interpolis verzekering

Interpolis

No-Claim Garantie
Ruime keuze uit garages
Online account

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Duidelijke website
Hoge klantenbeoordeling
Goede telefonische service

inshared verzekering

Inshared

We all benefit
Snelle reactietermijnen
Online account

klaverblad verzekering

Klaverblad

Persoonlijke adviseur
Actief sinds 1850
Snel schade melden

allsecur verzekering

Allsecur

Handige auto-tips
Korting bij 2e, 3e, 4e auto
Snel schade melden

fbto verzekering

FBTO

Snel modules aan-uitzetten
Pechhulp buitenland
Voor jong en oud geschikt

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Eigen vast aanspreekpunt
Schade door diefstal
Geld snel op je rekening

reaal verzekering

Reaal

Heldere producten
Goed Geregeld Pakket
Duidelijke voorwaarden

unive verzekering

Univé

Uitstekend bereikbaar
Veel lokale adviseurs
Aanvullende dekking

ohra verzekering

OHRA

Een Delta Lloyd product
Hoge no-claim kortingen
Online klantenservice


Eenvoudig verzekeringspremie in Lent vergelijken voor je auto

Hoe hoog is de premie m.b.t. de autoverzekeringsmaatschappij Lent? Daarbij komen een heleboel aspecten kijken. Een voorname factor is het jaartal van geboorte. Jongeren van 20 jaar hebben te dealen met een hoger tarief dan ervaren bestuurders, met een mooi plekje op de bonus/malus ladder. Ook schiet de premie omhoog bij een prijzige auto uit Lent. Verzekeringen doorzoeken ook o.a. postcodegebied (9295AA). De maandpremie in Doetinchem kan heel anders zijn dan voor een Autoverzekering Oldebroek. Ook het jaarlijkse aantal kilometers (t/m 7.500) en zelfs de kleur van je auto tellen mee. De maandelijkse afschrijving is dus een vrij ingewikkelde som. Bereken nu jouw maandlasten. Voer nu je geboortedatum, postcode, eventuele accessoires in, en je vindt razendsnel de goedkoopste verzekering.

Zoek alle verzekeraars in Lent en stap over In luttele minuten een voordelige autoverzekering afsluiten!